Probeer Amazon Prime 30-daagse gratis proefversie

Is het de moeite waard om te betalen voor Amazon Prime?

Probeer Amazon Prime 30-daagse gratis proefversie

In een paar woorden, ja. Volgens een analyse van JPMorgan komt de waarde van uw Amazon Prime -lidmaatschap tot een jaarlijks totaal van $ 785.

Deals op Prime Day, Lightning Deals en een beloningscreditcard die u 5 procent geld terug biedt, zijn slechts voorbeelden van de speciale voordelen en kortingen die beschikbaar zijn voor Prime -leden.

Bovenop al het andere dat werd gezegd, geeft het hebben van een prime-lidmaatschap u recht op een breed scala aan kortingen met alleen leden, die dienen als een metafoor voor de kers op de taart.

De toegang tot Prime Day Bargains, die de jaarlijkse winkelvakantie van Amazon is en eerder dit jaar plaatsvond, is veruit het belangrijkste voordeel. Maak je geen zorgen als je het niet hebt gevangen; Bovendien heb je in hun geheel toegang tot het volgende:

Vroege toegang tot bliksemacties: Prime -leden krijgen vroege toegang tot het winkelen voor bliksemacties (die normaal slechts enkele uren duren) dertig minuten voordat ze beschikbaar worden gesteld aan het grote publiek. Houd gewoon een label in de gaten met de tekst "Prime Early Access" wanneer u op de website winkelt.

Als u bereid bent om een ​​paar extra dagen te wachten totdat uw artikel arriveert, krijgt u onmiddellijk besparingen of verdient u incentives die kunnen worden gebruikt voor toekomstige aankopen wanneer u tijdens het kassaproces een no-rush-levering kiest als uw verzendmethode. Uw beloningen worden onmiddellijk op uw account geplaatst zodra uw gratis no-rush-bestelling arriveert, en ze worden ook automatisch toegepast op eventuele in aanmerking komende bestellingen die u daarna plaatst.

Een creditcard die beloningen aanbiedt en geen jaarlijkse vergoeding of kosten in rekening brengt voor overzeese transacties: ontvang een bonus van geld terug van 5 procent op aankopen op Amazon.com en Whole Foods Market, een bonus van 2 procent in restaurants, benzine Stations en apotheken, en een bonus van geld terug van 1 procent op alle andere transacties. U kunt uw punten inwisselen voor verschillende dingen, zoals contant geld, cadeaubonnen en zelfs vakantie. Een van die plaatsen is Amazon.

Amazon Prime -lidmaatschap wordt geleverd met ongelooflijke voordelen en unieke mogelijkheden om te kopen, inhoud te bekijken en geld te besparen:

  • Efficiënte en gratis methoden voor het plaatsen van bestellingen, inclusief dezelfde dag-, eendaagse en tweedaagse levering, naast 24-uurs boodschappen levering.
  • On-demand streaming van honderden films en televisieseries onmiddellijk
  • Toegang tot meer dan een miljoen nummers en honderden afspeellijsten, allemaal zonder onderbreking van advertenties.
  • Gratis video -opslagruimte van maximaal 5 gigabytes en onbeperkte online fotoopslag op volledige kwaliteit

Probeer Amazon Prime 30-daagse gratis proefversie