Deals voor slimme toiletten

Hier vindt u de beste deals over Brookpad Products Splaslet - Japanse toiletten en EcoSplash - Bidet Spray. Als u geen interessante aanbieding vindt, neem dan contact met ons op of praat en vertel ons in welk aanbieding u geïnteresseerd bent.

Verkoop en de beste kortingen

Verkoop en de beste kortingen

De beste slimme toiletten in Japanse stijl en toiletspuitverlengingen zijn nu beschikbaar te koop met de beste kortingen. Leer de meest effectieve manier om het comfort en de netheid van uw toilet te verbeteren met een bidetfunctie. De promotie is beschikbaar tot het einde van de maand of totdat de benodigdheden opraken. Selecteer slimme toiletbidets en bidetaccessoires zijn maximaal 75% korting.

Smart bidet van de maand

We hebben deze maand een speciale aanbieding voor u. Deal van de maand tot 75% korting voor geselecteerd slim toiletbidet en bidetbevestiging. De aanbieding is geldig tot het einde van de maand of zolang de voorraden duren.

Pre-order deals

Pre -bestelling deals

U kunt nu bepaalde goederen vooraf bestellen en een speciale pre-orderkorting verdienen. Wanneer nieuwe goederen beschikbaar komen, is u een van de eersten om ze te krijgen.Pre-orderproducten worden verzonden zodra ze beschikbaar zijn, met een prioritaire verzendverwerkingstijd. Pre-orders zijn de eerste die producten krijgt wanneer ze beschikbaar komen.

Aanbieding voor nieuwe klanten

Wanneer u uw eerste aankoop doet in de Brookpad -winkel, kunt u extra korting krijgen met de kortingscode die u ontvangt nadat u zich hebt geabonneerd op de nieuwsbrief. Meerdere kortingen stapelen niet op.

Gratis verzending van bidet en toilet

Gratis economische levering op alle bestellingen aanEuropeese Unie.Deze korting wordt tijdens het afrekenen automatisch toegepast door economische levering te selecteren. Bestel Splaslet -Smart toilet, EcoSplash -Toilet douche -bijlage of waterfilter en ontvang gratis verzending. Deze korting wordt automatisch toegevoegd tijdens het kassa wanneer de bestelling het gedefinieerde bedrag na enige korting bereikt.

Deel met vrienden en verdien

Als je van Brookpad -producten houdt, wil je misschien je interesse delen met vrienden en iets speciaals voor jezelf krijgen. U kunt zich registreren voor een aangesloten programma en 20% in winkelkorting krijgen voor elke succesvolle aanbeveling.

 

 

Judge.me Review Medals