Why Use A Hand Held Bidet Sprayer?

Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

Hoe een bidetspuit te installeren en te gebruiken.

handbidet

Hand vastgehouden Bidet Sprayer -gebruik?

Een van de gemakkelijkste bidets om te gebruiken, hoewel het moeilijk kan zijn voor de onervaren. Het gebruik van een badspuit om de delicate huid van de baby te wassen komt veel voor bij moslims gebruiken shattafs om hun wangen en haar te reinigen. Ze maken grote objecten, muren en zelfs huisdieren schoon. Controleer de spoelknop van uw toilet als u onzeker bent.

Een bidetsprayer is een goede optie voor mensen met mobiliteitsproblemen. De maximale waterdruk van een handbidet is krachtig. Na een bidet kunt u uw handen in een bidet wassen. Om verstopt te voorkomen, vergeet niet om de watervoorziening in te schakelen terwijl het bidet niet wordt gebruikt. Het is veilig om te drinken, omdat het uit de watertank van uw huis komt.

Om de bidetspray te gebruiken, druk je gewoon op of duw je op de trekker. Een defecte bidetcomponent moet worden gewijzigd als deze lekt. BrookPad Heeft een grote selectie van niet-T-kleppen bidetaccessoires en stoelen. Optionele mini-shower na darmbeweging, geslachtsgemeenschap of gewoon om op te frissen. Water reinigt in plaats van zich te verspreiden als toiletpapier. De BrookPad Splash -sproeiers bevestigen aan bestaande toiletten en houden vuil in de kom.

Handheld bidet spuiterinstelling

Controleer uw watervoorzieningslijn voordat u een bidetspuit installeert. Als u geen harde pijp wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de waterverbinding flexibel is. Vergeet niet te oefenen met spuiten! Als u niet zeker bent van bidets, controleer dan de spoel- of no-flush-knop van uw toilet.

 1. Sluit de hoofdwaterventiel uit. Schakel in dit stadium de watervoorzieningsklep naast uw toilet uit. Draai het met de klok mee zo ver als het zal gaan. Vul de toilettank tot de rand door te spoelen en de hendel neer te houden.
 2. Integreer de T-VALVE in het systeem. Het is gemakkelijker om de flexibele watervoorzieningslijn van de vulklep onder uw toilettank los te schakelen dan vanuit de watervoorzieningsklep op de tankwand. Zorg ervoor dat de vlakke rubberen rubber van uw bidet correct is geplaatst in de T-VALVE (hint: de bovenkant van de T-VALVE is waar de spinmoer zich bevindt). Bevestig de T-VALVE van boven naar de vulklep op het toilet waar u de watervoorzieningslijn hebt geschrapt. Houd de verbindingen in de gaten om overtollig te voorkomen.
 3. Sluit de slangen aan. Schroef de watervoorzieningsslang van het toilet naar de T-bottom. VLEP's De bidetslang moet worden bevestigd aan de T-VALVE.
 4. Zet de watervoorziening aan en sluit de spuit op de muur aan met behulp van een slangklem. Heropen de watervoorzieningsklep. Als u losse of lekkende verbindingen ziet, moet u mogelijk de tape van loodgieter toevoegen. Als er geen lekken zijn, is uw handgehouden bidetspuit klaar voor gebruik! Toilettankholster: schroef de holster op de toilettankclip. Verwijder eenvoudig het deksel van het toilettank, schuif de clip op de tankzijde en vervang het deksel. Gebruik de gipsplaatschroeven en ankers die bij de holster worden geleverd om deze aan de muur te bevestigen.

Is een bidetspuit het geld waard?

Hoewel een bidet uw butthole niet volledig kan ontsmetten (het is niet ontworpen om), is het uiterst effectief bij het verwijderen van vast afval. Bidets zijn erg nuttig voor mensen met mobiliteitsproblemen, die speciale zorg nodig hebben.

Maak bidets je echt goed schoon?

Kortom, lokaas werken heel goed. Alle bidets gebruiken water om je huid schoon te maken, net zoals je zou douchen na het sporten of je handen goed schoonmaken na een baan.

Met de hand gehouden warmte-koekjes zijn precies dat.

Bidet hot and cold mixing valve sits beneath the sink and connects to the hot water pipe for the faucet. The lever on the valve controls the temperature of the bidet spray created by the mix of cold and hot water. Once the valve is installed, a hand-held bidet with temperature control may be used.

Moge in het openbaar een handheld bidet worden gebruikt?

Because bidet seats are connected to existing toilets, the dirt stays within the bowl. Bidets zijn vies. Water is more sanitary than toilet paper because it gently cleans instead of spreading. De sproeiers op elke elektrische BrookPad Splash laat bidetstoelen zichzelf schoonmaken!

Een handboek met de hand georgerd spuiter.

Voordat u naar het toilet gaat, probeer dan de handbidetspuit uit de hand. De maximale waterdruk van een door de hand gehouden bidet is vrij sterk. Spuit het water in een schone toiletpot of een badkuip om te leren hoe u de druk van het handbidet kunt reguleren.

 1. Wanneer u de sproeier niet gebruikt, schakelt u de T-klep in om te voorkomen dat de bidetslang verstopt is. U kunt ook gedeeltelijk de klep openen om de spray -intensiteit te verminderen. Handdoeken zijn een must. De T-VALVE (verkrijgbaar in plastic of metaal) bevindt zich onder de wc-tank, gekoppeld aan de vulklep.
 2. Leer een bidetspuit te openen zodat vies water in de toiletpot druppelt in plaats van de spuit. De spuittip moet naar boven naar het doelgebied worden gebogen. Sommige met de hand gehouden bidets zijn ontworpen om gebruiksvriendelijker en ergonomischer te zijn, terwijl andere zijn ontworpen om goedkoper te zijn.
 3. Het water in uw bidet is altijd veilig om te drinken, omdat het uit de watertank van uw huis komt. Knijp of duwt de trekker over om de bidetspray te gebruiken of duw gewoon. Als de spuithoek is uitgeschakeld, beweeg dan uw hand totdat deze is. Zodra u schoon bent, trekt u de knop van de sproeier om de waterstroom te stoppen.
 4. Schakel de T-VALVE uit wanneer u de bidetspuit niet gebruikt om lekken te voorkomen. Een paar stukken toiletpapier zal zichzelf drogen na het gebruik van een handbidet. Het gebruik van niet-elektrische bidetsprays is een geweldige manier om het milieu te helpen.

Moet ik bij het gebruik van het toilet de bidet T-VALVE uitschakelen?

De T-VALVE is vereist voor de draagbare bidetspuit. Na het gebruik van het bidet kunt u de waterstroom volledig uitschakelen naar de slang in kwestie. De bidetspuit kan lekken of een overstroming veroorzaken als de T-VALVE niet is uitgeschakeld.

Waarom lekt mijn bidet -sproeier?

Een bidetsprayer werkt op dezelfde manier als een toiletspuit. Wanneer u het handvat of de trigger van de spuiter vrijgeeft, stopt de spuitstraal. Waterdruk beïnvloedt nog steeds de bidetslang en sproeierop, hoewel niet zoveel. Deze druk veroorzaakt schade in de loop van de tijd, wat resulteert in lekken. Zowel tuinslangen als bidetsprayers werken op dezelfde manier, behalve dat ze een waterstraal in de toiletpot schieten in plaats van een stroom. Nadat je je planten hebt watergedraaid, haal je de hendel uit het tuinslangmondstuk om de waterstroom te stoppen. Maar het water is nog niet uitgeschakeld! Om te voltooien, schakelt u de spigot uit aan het andere uiteinde van de slang.

Hoe u een lekkende bidetspuit kunt repareren

BrookPad Biedt een breed scala aan bidetaccessoires en stoelen die geen T-klep nodig hebben uitgesloten. Als een bidetcomponent lekt, moet deze worden vervangen. Dit komt omdat de bidetcomponent defect is. Na het vervangen van de lekkende bidetslang of sproeier, is uw bidet voor de nabije toekomst lekvrij.

Was u uw handen na een bidet?

Opruimen nadat een bidet eenvoudig is. Veeg de natte gebieden voorzichtig af of dep deelt om overtollig water te absorberen. Vergeet niet dat het gebied al is gereinigd; Een klein veeg of dep moet genoeg. De meeste mensen hebben al toiletpapier of een handdoek in hun badkamers.

Gebruik een bidet met schone handen.

Het is het beste om het toiletpapier af te vegen voordat u voor het eerst de spuitspray van het bidet gebruikt. Het bidet gebruiken als een mini-shower na een stoelgang, geslachtsgemeenschap of gewoon om op te frissen is optioneel.

Kenmerken van handgehouden bidetspuit?

 • Een van de gemakkelijkste bidets om te gebruiken, hoewel het moeilijk kan zijn voor de onervaren.
 • Het gebruik van een badspuit om de delicate huid van de baby te wassen is gebruikelijk bij
 • Moslims gebruiken Shattafs om hun wangen en haar te reinigen.
 • Ze maken grote objecten, muren en zelfs huisdieren schoon.
 • Controleer de spoelknop van uw toilet als u onzeker bent.
 • Een bidetsprayer is een goede optie voor mensen met mobiliteitsproblemen.
 • De maximale waterdruk van een handbidet is krachtig.
 • Na een bidet kunt u uw handen in een bidet wassen.
 • Om verstopt te voorkomen, vergeet niet om de watervoorziening in te schakelen terwijl het bidet niet wordt gebruikt.
 • Het is veilig om te drinken, omdat het uit de watertank van uw huis komt.
 • Om de bidetspray te gebruiken, druk je gewoon op of duw je op de trekker.
 • Een defecte bidetcomponent moet worden gewijzigd als deze lekt.
 • BrookPad Heeft een grote selectie van niet-T-kleppen bidetaccessoires en stoelen.
 • Optionele mini-shower na darmbeweging, geslachtsgemeenschap of gewoon om op te frissen.
 • Water reinigt in plaats van zich te verspreiden als toiletpapier.
 • De BrookPad Splash -sproeiers bevestigen aan bestaande toiletten en houden vuil in de kom.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.