What is toilet with bidet?

Wat is toilet met bidet?

Wat is het doel van een bidettoilet?Wat is het doel van een bidettoilet?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een bidettoiletbril?

Een bidet is een kom of bak die is ontworpen om op te zitten en te worden gebruikt om je handen te wassen na het gebruik van het toilet. Een bidet is een soort sanitair-armatuur met een gloeilamp met watervoorziening en een afwateringsgat, waardoor het onderworpen is aan lokale sanitaire voorschriften. Verschillende landen hebben verschillende soorten bidets; Anderen hebben spuitbidets en sommige hebben bidets met verwarmde stoelen, verwarmd water en luchtdrogers. Een bidettoiletcombinatie is een apparaat met een toilet en een bidet. Een verwarmde wc -bril, een toiletavondlampje en een alternatief voor auto -flush zijn allemaal inbegrepen. De geleverde functies bepalen de prijs van bidettoiletmix -armaturen. Bidets rein het milieu met een stroom water; Niets komt in contact met het individu. Water voor het bidet wordt geleverd door dezelfde zoetwaterleidingen die water aan de toilettank leveren. Volgens een wetenschappelijk Amerikaans artikel is het gebruik van een bidet "veel minder stressvol op het milieu dan het gebruik van papier." Japanse toiletten hebben verschillende functies die bedoeld zijn om reizen naar de badkamer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De Japanse toiletwater en de luchtdrooginstellingen kunnen worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker. Niet alle modellen hebben alle functies; Het is van cruciaal belang om te bepalen welke het belangrijkst voor u zijn. De meeste bidettoiletcombinaties moeten worden aangesloten om alle functies te laten uitvoeren. Automatisch afsluitende toiletstoel Wanneer een persoon wordt gedetecteerd, tilt een andere bewegingssensorfunctie automatisch de stoel op en verlaagt. Auto-flush toiletten gebruiken bewegingssensortechnologie om te voelen dat een consument het toilet heeft verlaten en onmiddellijk spoelt. Wanneer u voor het eerst iets ervaart, is er nog steeds een niveau van ongemak. Het reinigen van de sproeiers is het enige speciale onderdeel van het reinigen van een bidet. BrookPad SplashLet is een slim toilet dat geavanceerde toiletfunctionaliteit combineert met bidet-achtige reiniging. Close gekoppelde toiletten, rug-tot-muur apparaten, muurhange toiletten, bidets en geavanceerde toiletten voor designer zijn ook verkrijgbaar tegen redelijke prijzen. Slimme toiletten hebben het potentieel om het verbruik van het toiletpapier te verminderen en toch de wereldwijde erosie te verminderen. Onder de functies zijn heet water, luchtdrogen, automatische aan/uit en onderhoudsarme zelfreinigende sproeiers. We kunnen meer informatie ingaan op het selecteren van een bidet in de volgende onderdelen.

·         Een bidet is een bassin of bak dat kan zitten en gebruikt om zijn handen te wassen na het gebruik van het toilet.
·         Een bidettoiletcombinatie combineert een toilet en een bidet in één eenheid.
·         Er is ook een verwarmde wc -bril, een toiletavondlicht en een optie Auto Flush.
·         De prijs van bidet -toiletcombinatie -armaturen wordt bepaald op basis van de aangeboden voorzieningen.

 

Wat is bidet?

Een bidet is een kom of bak bedoeld om op te zitten en te worden gebruikt voor wassen na het gebruik van het toilet. De nieuwe versie heeft een sanitaire waterbron en een afwateringsopening, waardoor het een vorm van sanitair armatuur is onderworpen aan lokale sanitaire voorschriften. Het doel van het bidet is om persoonlijke hygiëne aan te moedigen. Het elektronische bidet is een armatuur dat een wc -bril combineert met een wasstation. De geslachtsdelen, perineum, binnenste billen en anus zijn allemaal schoongemaakt en gewassen met bidets. Een verticale straal op bepaalde bidets is ontworpen om het wassen en spoelen van het perineum- en anale gebied gemakkelijker te maken. Het standaard afzonderlijke bidet is vergelijkbaar met een wastafel die is gevuld met schoon water en vervolgens wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan gebruik, waaronder voetwas. Een bidet helpt u in wezen om uzelf schoon te maken na het gebruik van de badkamer met water in plaats van toiletpapier. In verschillende regio's van de wereld worden verschillende soorten bidets gebruikt; Bepaalde landen hebben spuitbidets, terwijl anderen nog duurdere bidets hebben met verwarmde banken, verwarmd water en luchtdrogers. Er was lang een badkamer. Het wordt meestal verborgen in een kleine, groezelige ruimte, buiten bereik en zo snel mogelijk gebruikt en weggegooid. Back-to-muur en wandtoiletten kwamen later in de twintigste eeuw naar voren, wat het begin aangeeft van pogingen om de badkamer met de rest van het huis op te nemen en er een familielid van te maken. Met de komst van de eenentwintigste eeuw kwam een ​​modern perspectief en een nieuw ras toiletten, waardoor de badkamer transformeerde in een van de leukste kamers in het huis. Het bidettoilet, ook bekend als een douchetoilet, garandeert een tweede blik en dieper onderzoek, omdat het bijna niet te onderscheiden is van een gewone pan voordat je stopt om dichterbij te kijken. Het douchebidet werd voor het eerst ontwikkeld in Japan in de jaren tachtig als een innovatief modern concept dat de consument van begin tot eind een volledige badkamerervaring voorzag zonder het gebruik van toiletpapier.

·         Een bidet is een kom of bak die wordt gebruikt om aan te zitten en te wassen na het gebruik van de badkamer.
·         De bijgewerkte versie heeft zowel een watervoorziening als een afwateringsopening, waardoor het een sanitair item is dat onderworpen is aan gemeentelijke sanitaire normen.
·         Het doel van het bidet is om persoonlijke hygiëne te promoten.

Waar wordt bidet toilet voor?

Bij het gebruik van zowel toiletpapier als een bidet wordt de persoonlijke gezondheid verbeterd en meer nauwkeuriger bewaard dan wanneer u alleen toiletpapier gebruikt. Water wordt spaarzaam gebruikt in bepaalde add-on bidets met verticale jets en toiletpapier wordt mogelijk niet gebruikt. Het gebruik van bidet armaturen kan ook helpen bij aambeien en andere genitale gezondheidsproblemen. Vanwege het brede oppervlak van het bassin hebben stand-alone bidets rigoureus nodig na gebruik en regelmatige desinfectie, of microbiële besmetting van de ene consument naar de volgende kan optreden. Vanwege hun nut bij het waarborgen van sanitaire voorzieningen, worden bidetaanhechtingen vaak gebruikt op toiletten in het ziekenhuis.

·         Persoonlijke gezondheid is beter en gemakkelijker ondersteund en gemakkelijker bij het gebruik van zowel toiletpapier als een bidet dan wanneer u alleen toiletpapier gebruikt.
·         Bidet -fittingen kunnen ook helpen bij de behandeling van aambeien en andere genitale gezondheidsproblemen.

Waarom is bidettoilet het beste?

Alle mensen beschouwen luxe als iets dat buiten hun controle is. Als u het zich niet veroorloven of niet voor een ander doel kunt krijgen, moet dit een voorrecht zijn. Anderen beschrijven het als plezier in bepaalde activiteiten die, hoe onbeduidend ook, je je op je gemak voelen. Functies zoals een verwarmde wc -bril, een toiletavondlicht en een optie Auto Flush zijn opgenomen op bidettoiletcombinaties. Ze zijn misschien niet kwantificeerbaar als sensaties, maar iedereen die zich over een koude, winternacht heeft gedwongen om te ontspannen op een verhitte toiletzitje, is het er zeker mee eens dat het een waardig voorrecht is. Dat is de reden waarom een ​​bidettoiletcombinatie zo'n waardevolle luxe is; Kleine momenten die een enorm effect hebben op hoe je klinkt. Een bidettoiletcombinatie is precies zoals deze eruit ziet. Het is een enkel apparaat dat een toilet en een bidet in één eenheid combineert en een luxe badkameromgeving biedt door een toilet van hoge kwaliteit te integreren met bidetfuncties. Deze badkamerarmaturen hebben een slanke en minimalistische look die een verscheidenheid aan badkamerstijlen zal aanvullen.

·         Anderen definiëren het als het vinden van vreugde in bepaalde dingen waardoor je je vrede voelt, hoe weinig ze ook zijn.
·         Een bidettoiletcombinatie is precies hoe het klinkt.

Hoe bidet met toilet selecteren?

Hoe bidet met toilet selecteren?

Hoe kunt u een bidettoiletcombinatie kiezen?

Wanneer u een bidettoiletcombinatie probeert te kopen, zijn er veel dingen om te onthouden. Welk ontwerp zou er beter uitzien in uw badkamer? Wil je iets gestroomlijnd en nieuw, of wil je nog wat traditionele elementen opnemen? Kosten - Wat is de meest betaalbare prijs voor u? De prijs van bidettoiletcombinatie -armaturen wordt bepaald door de aangeboden functies. Het is mogelijk om een ​​meer basisoptie voor een lagere prijs te kiezen, of om alles uit te gaan in termen van functionaliteit voor een duurdere ervaring. Er zijn verschillende functies beschikbaar, waaronder verwarmde toiletstoelen, automatische spoelen en luchtdrogers. Maak een lijst met functies die van vitaal belang zijn voor u en uw families, net zoals u zou doen voordat u een andere keuze maakt. Een Japans toilet, ook bekend als een slim toilet, is een toilet dat slimme technologieën gebruikt. Simpel gezegd, slimme toiletten kunnen via een afstandsbediening met hun gebruikers communiceren. U kunt spoelen, mist en drogen met een enkele knopklik. Japanse toiletten, zoals de naam al aangeeft, ontstonden in Japan. Wasbaar of warmwater wassentoiletbril is zoals het in het Japans is geclassificeerd. De meest moderne wc-machine ter wereld is dit hightech toilet.

·         Het is mogelijk om een ​​meer basisoptie te kiezen tegen een goedkopere kosten, of om volledig uit te gaan in termen van mogelijkheden tegen hogere kosten.
·         Een slim toilet, vaak bekend als een Japans toilet, is er een die slimme technologie gebruikt.

Is het waar dat bidets sanitair zijn?

Als het gaat om het gebruik van een bidet, is dit de tweede meest gevraagde query. Het eerste nummer staat net boven deze. Bidets zijn echt een sanitaire manier om op te ruimen na het gebruik van het toilet, kort samengevat. Het is mogelijk om te zeggen dat bidets meer sanitair zijn dan de traditionele praktijk van het gebruik van toiletpapier. Bidets desinfecteren de omgeving met een stroom water; Niets komt in contact met het individu, andere dan het water, omdat er geen risico op vervuiling bestaat. Het gebruik van een bidet, in combinatie met de juiste handwasprocedure, is een zeer sanitaire methode om op te ruimen na het gebruik van de badkamer. Het hygiënische kenmerk van bidettoiletten kan natuurlijk niet over het hoofd worden gezien en is de primaire rechtvaardiging om er een te kopen. Een arm achter je rug draaien kan een ongemakkelijke ervaring zijn en spierproblemen op de bovenkant van de schouders verergeren. Achter achtervolgen om toiletpapier te gebruiken is een moeilijk en inspannend bedrijf dat bijna onmogelijk kan zijn, ongeacht of u een groot frame bent of een soort letsel hebt. Douchetoiletten bieden u direct een voordeel door de noodzaak van deze methode volledig te elimineren.

·         Dit is de tweede meest gestelde vraag over het gebruik van een bidet.
·         In combinatie met reguliere handwasprocedures, is het gebruik van een bidet een zeer hygiënische manier om op te ruimen na het gebruik van het toilet.

Waar zou het water voor het bidet vandaan komen?

Laten we eerst en vooral het idee ontkrachten dat bidetwater afkomstig is van de toilettank. Dat is niet het geval. Het gebruik van water uit de toiletpot wordt 'vies' genoemd, omdat het niet de sanitaire normen volgt waarvoor bidets bekend staan. Water voor het bidet komt voort uit dezelfde zoetwaterleidingen die water naar de toilettank leveren. Dit is het exacte water dat door de kranen in de gootstenen loopt. Het is nieuw, veilig en vrij van ziektekiemen.

·         Het bidet haalt zijn water uit dezelfde zoetwaterleidingen die de toilettank leveren.
·         Dit is hetzelfde water dat uit de gootsteenkranen komt.

Is het waar dat bidettoiletten beter zijn dan toiletpapier?

Is het waar dat bidettoiletten beter zijn dan toiletpapier?

Bidettoiletten hebben de voorkeur boven toiletpapier.

Bidets kunnen het klimaat opslaan door het gebruik van toiletpapier te verminderen. In vergelijking met het water dat wordt gebruikt om toiletpapier te produceren, heeft de typische gebruiker een klein volume water nodig om te reinigen met behulp van een bidet. Het gebruik van een bidet is "veel minder stressvol op de atmosfeer dan het gebruik van papier", aldus een wetenschappelijk Amerikaans artikel. Volgens Scientific American, als de Verenigde Staten zich tot bidets wenden, kunnen 15 miljoen bomen per jaar worden bewaard. Tegenwoordig is milieubewustzijn een heet onderwerp. We denken er altijd aan om minder chemische schoonmaakproducten te gebruiken (wat een fantastische stap is) wanneer we erover nadenken om ECO duurzame verbeteringen in de badkamer aan te brengen, maar we denken er niet aan om minder toiletpapier te gebruiken. Naarmate sanitairtechnologie leeftijden en de hoeveelheid toiletpapier en natte doekjes echter stijgt, wordt de consumptie van toiletpapier en, meer recent, natte doekjes, een milieuproblemen. Door het gebruik van natte doekjes te voorkomen en het gebruik van toiletpapier drastisch te verlagen, zal een bidettoiletcombinatie de milieueffecten van uw badkamer aanzienlijk verminderen.

·         Bidets kunnen de omgeving helpen door de hoeveelheid gebruikte toiletpapier te verlagen.
·         In vergelijking met het water dat nodig is om toiletpapier te maken, vereist de gemiddelde gebruiker slechts een kleine hoeveelheid water om te reinigen met behulp van een bidet.

Waar kijk je naar in een slim toilet of een Japans toilet?

Bidettoiletcombinaties hebben een aantal kenmerken die ze onderscheiden als hoogwaardige armaturen. Niet alle versies hebben alle functies; Het is cruciaal om erachter te komen welke het meest relevant zijn voor u en uw gezin en vervolgens een model te kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Japanse toiletten worden geleverd met een breed scala aan functies die zijn ontworpen om uw reizen naar de badkamer een beetje soepeler te maken. De water- en luchtdrooginstellingen op het Japanse toilet kunnen worden gewijzigd in de gewenste temperaturen van de gebruiker - indrukwekkend, toch? Temperatuurverwachtingen kunnen worden opgeslagen en teruggeroepen voor de volgende badkamersessie. En degenen onder u die niet bekend zijn met de functies van Japanse toiletten.

Toilet met water dat is opgewarmd - Terwijl het water dat uit de bidetspuit komt nog steeds nieuw en koud is, verwarmen bepaalde versies het voordat ze het leveren voor het wassen. Om ervoor te zorgen dat de watertemperatuur gewoon correct is, zoek je naar modellen met variabele warmte -instellingen.
Zit met nachtlicht - Het is een game-wisselaar om niet midden in de nacht aan het badkamerlicht te hoeven omdraaien! Het pad wordt verlicht door zachte verlichting in de badkamer, die in bepaalde versies in verschillende kleuren wordt geleverd.
Bidettoilet met waterdruk kan worden aangepast - Je kunt, ahem, soms een beetje agressiever zijn over je schoonmaak. Dit is mogelijk dankzij een functie die u helpt de waterdruk te veranderen. De waterintensiteit kan worden aangepast om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen.

Bidet met sproeiers die achterwazwad en bidet ondersteunen - De waskeuze 'voor en achter' is beschikbaar op de meeste combinatiebidets. Anderen hebben een gearticuleerd mondstuk dat de hele regio bedekt, terwijl anderen twee sproeiers hebben, een voor de voorkant en een voor de achterkant. Dit is naar onze mening een veiligere keuze omdat elk mondstuk een enig doel zou hebben en zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren.

  • Toilet met hete droger met lucht - Aan het einde van de wascyclus droogt een explosie van warme lucht al het water op en brengt de bidetervaring tot een bevredigende conclusie. Sommige modellen hebben de mogelijkheid om de luchttemperatuur en/of het luchtstroompad te veranderen.
  • Toiletbrief met warmte- Het is onmogelijk om het gemak van een verwarmde toiletbril te overschatten. Midden in de nacht is zitten op een koude toiletbril een activiteit die niemand wil hebben! Veel versies hebben nog steeds thermische instellingen die kunnen worden aangepast om minder warmte te hebben in de zomer en een beetje meer comfort in de winter.
  • Bidet met ccontrol van ver - In het begin kan het gebruik van een afstandsbediening voor uw toilet absurd lijken. En hoewel het bidetcontrolepaneel zelden wordt gebruikt als een 'afstandsbediening', biedt het de consument wel toegang tot alle aanpasbare instellingen. Dit bidetcontrolepaneel kan ook worden opgeslagen in A'Remote Control Holder, 'waarmee de consument het kan gebruiken zonder zich zorgen te maken dat het verloren gaat.
  • Toilet met automatisch knoeien - Auto-flush toiletten gebruiken bewegingssensortechnologie om te detecteren dat de klant het toilet automatisch heeft verlaten en doorspoelen.
  • Toiletbrief met automatische sluiting - Wanneer een mens wordt waargenomen, verhoogt een andere bewegingssensor onmiddellijk de stoel. Er zullen geen slammende toiletstoelen meer zijn!

Hoe Smart Bidet aansluiten?

Hoe Smart Bidet aansluiten?

Is het genoeg voor mij om het bidet aan te sluiten? Wat als u geen toegang hebt tot een elektrische uitlaatklep?

Ja, de meeste bidettoiletcombinaties moeten worden aangesloten om een ​​van de functies te laten werken. Vooral als er warm water of warme lucht aanwezig is. Dit zou geen probleem zijn als de badkamer een uitlaatklep in de buurt heeft, dus als dat niet het geval is, zijn er altijd verschillende keuzes. Sommige mensen zullen het toilet kunnen bereiken door slechts een verlengd snoer rond de plint te kronkelen. Anderen voeren mini-renovaties uit en zijn bereid om een ​​aangrenzende kom volledig te bedraden. Als u een oud toilet repareert en geen uitlaatklep hebt, is het de moeite waard om een ​​paar dollar uit te geven om er een te laten installeren; De draad is meestal verborgen achter de muur en moet gewoon worden geduwd om te worden bereikt.

·         Ja, de meeste bidettoiletcombinaties moeten worden aangesloten om een ​​van de functies te laten werken.
·         Vooral als er warm water of warme lucht aanwezig is.

Wat is de beste manier om een ​​bidet te gebruiken?

Het gebruik van een modern bidet is opmerkelijk eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is een beetje oefening. Bereid je voor. Het vinden van het bedieningspaneel als je eenmaal hebt gedaan 'je werk doen' is cruciaal voor een geweldige bidetervaring. Kies het alternatief om te wassen. Er is meestal een ‘voor de wasbeurt’ en ‘achterwaspat", evenals een instelling van de watertemperatuur. Hierdoor zal de wasmondmondjes strekken en de wascyclus begint. Wanneer de pomp het water echter duwt en/of het water opwarmt, kan het enkele ogenblikken duren voordat dit gebeurt. Maak de vereiste aanpassingen. Stel het waterspuit of druk aan voor een meer nauwkeuriger wassen. Stop door op de stopknop te drukken. Sommige modellen kunnen voorgeprogrammeerde lussen hebben, dus deze fase zou worden overgeslagen. Anderen zullen je vragen om het pauzepictogram te raken. Het is vrij droog. Veel machines hebben een warme luchtdroogoptie; Kies het en wacht tot het klaar is met het drogen. Om het drogen te beëindigen, zouden meer handmatige versies een beperkte hoeveelheid toiletpapier nodig hebben. Hoewel het echt natuurlijk is, is er altijd enig ongemak wanneer het voor het eerst dingen doet. Door de bewegingen door te gaan zonder op het toilet te gaan is een gemakkelijke manier om dit te omzeilen. Het zal je laten zien hoe het functioneert, hoe solide de waterstroom is en welke temperatuur onder andere optimaal is. Zorg ervoor dat u uw hand gebruikt om de waterspray te beschermen.

·         Het gebruik van een eigentijds bidet is verrassend eenvoudig.
·         Het wasmondmondstuk (en) strekken zich uit en de wascyclus begint.

Is het genoeg om een ​​nieuw toilet te kopen om een ​​bidet te krijgen?

Nee, u hoeft geen hele badkamer te kopen! Er zijn andere bidet -alternatieven waarmee u een bidet kunt gebruiken met uw huidige toilet. Bidetvervangingen gebruiken het bestaande toilet en BrookPad SplashLet Toiletbrief, bidets voor toiletbril vervangen de bestaande toiletbril om het bestaande toilet te gebruiken, en bidets voor elektronische toiletbril gebruiken de huidige toiletbril maar hebben meer mogelijkheden, vergelijkbaar met bidettoiletcombo's. Als het gaat om het schoonmaken van een bidet, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Het reinigen van de bidetmondstukken is het enige 'speciale' aspect van het reinigen van een bidet. De rest van het armatuur is op dezelfde manier schoon te reinigen als een normaal toilet is; Sommigen hebben ook verstelbare wc -brilstoelen voor nog beter wassen! De bidet -sproeiers moeten worden gereinigd volgens het geïnstalleerde model. Anderen hebben zelfreinigende sproeiers, en sommige hebben sproeiers die kunnen worden uitgebreid voor snelle reiniging, terwijl zelfs sommige volledig handmatig zijn. De sproeiers van het bidet en andere elementen kunnen beter worden verzorgd volgens de aanwijzingen van de installatie en de zorg. De bidettoiletcombinatie is op dezelfde manier gemonteerd als de meeste toiletten, waardoor deze kan worden verwijderd zoals vereist, zoals tijdens het rijden. Om het te repareren, moet er uiteraard een goed toilet worden gebouwd - je moet de volgende huurders niet verlaten zonder toilet !! Vaak moet elke aankoopregeling vermelden dat het toiletarmatuur niet is inbegrepen.

·         Het huidige toilet en BrookPad Splash wordt gebruikt als bidetvervangingen. Bidets voor elektronische toiletbril maken gebruik van de huidige wc -bril, maar hebben extra mogelijkheden, vergelijkbaar met bidettoiletcombo's, en bidets voor toiletbril vervangen de bestaande toiletbril om het bestaande toilet te gebruiken.
·         De rest van de armatuur kan worden gereinigd, net als een normaal toilet, en sommige hebben zelfs beweegbare toiletbranden voor nog beter reinigen!

Slimme toiletten en bidettoiletten hebben meer comfort.

De BrookPad SplashLet is een slim toilet dat de moderne veelzijdigheid van het toilet combineert met bidetachtige reiniging. "Zachtaardig" en "slim toilet" impliceren een vreedzamer, evenals een betere gemoedstoestand. BrookPad is de ideale hoogwaardige fittingen voor het installeren van een verouderd toilet in uw huis of op de werkplek of het bouwen van een badkamer die in de rest van uw huis ingaat. Dit zijn items van prestigieuze labels die in verschillende stijlen, kleuren en vormen worden geleverd. Close-gekoppelde toiletten, back-to-muur eenheden, muurhange toiletten, bidets en geavanceerde toiletten voor de designer zijn ook betaalbaar. We houden nog steeds een volledige voorraad onderdelen en accessoires, evenals stoelen en verschillende reservoirs. Kortom, we hebben alles wat u nodig hebt om uw badkamer te voltooien volgens uw voorkeuren en behoeften. Als u problemen ondervindt bij het kiezen van de juiste, lees dan onze toiletgids, die de verschillende stijlen van toiletten schetst en hoe u de juiste kunt kiezen. Slimme toiletstoelen worden steeds vaker voor in Europese huizen. Heet water, luchtdroog, geautomatiseerd aan/uit en onderhoudsarme zelfreinigende sproeiers zijn slechts enkele van de functies opgenomen op bidettoiletten. Slimme toiletten kunnen de wereldwijde afbraak verminderen en toch het gebruik van het toiletpapier verminderen. Je zou nooit het idee van een "slim toilet" begrijpen, tenzij je Japan bezoekt. Wees nooit bang om iets nieuws te doen.

·         De BrookPad SplashLet is een slim toilet dat hedendaagse toiletfunctionaliteit combineert met bidet-stijl schoonmaken.
·         "Gentle" en "Smart Toilet" verbinden een rustiger, meer positieve gemoedstoestand.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.