Wat is de beste manier om een ​​bad te kopen?

badkuip badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën gids hoe hoe te gebruiken

Heb je iets gelezen over de badaankoopgids?

 

What is the best way to shop for a bath?

Hoe een bad kopen?

Het renoveren van een badkamer of het vervangen van het bad vereist nauwkeurige metingen om te garanderen dat het nieuwe bad past. Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je bad verder in de kamer te plaatsen voor een luxere uitstraling. Bad- en douchemengkranen zijn mechanisch of thermostatisch. Overweeg of je een bad- en douchemengkraan nodig hebt als je het bad als douche gaat gebruiken. Rechte baden zijn de meest voorkomende en passen in elke ruimte.

Met een badscherm of -gordijn kan uw bad ook dienst doen als douche. Een dubbel bad is voorzien van twee afvoeren, zodat je niet op de stekker of de kranen gaat zitten. Met een douchebad krijg je het beste van twee werelden. Hoekbaden kunnen als douche worden gebruikt en passen mooi in een hoek. Overweeg een slipperbad, waarbij de achterkant van het bad hoger is dan de rest van het bad.

Een vrijstaand bad is de juiste keuze als je veel ruimte hebt en het gevoel wilt hebben dat je in een spa bent. Rechte of hoekbadkuipen zijn uitstekend geschikt voor kleine badkamers, zodat u kunt baden zonder de ruimte te vervuilen. In een onhandige badkamerhoek kan een hoekbad onder een schuin dak geplaatst worden. Verspreiders van etherische olie en led-verlichting in badkuipen zullen badtijd aangenamer maken. Onze stalen badkuipen worden geleverd met twee voorgeboorde kraangaten, daarom raden we alleen badkuipkranen aan voor gebruik met deze badkuipen.

Bekijk onze variëteit aan badvoeten die bij uw ontwerp past, en vergeet niet te kijken naar pijpomhulsels en standpijpen. Een ouderwetse badkamer heeft een stekker en een kettingafvoer nodig. Douchegordijnen zijn inclusief badschermen en douchegordijnen. Badpanelen kunnen worden gebruikt om lelijke leidingen en leidingen te verbergen. Er zijn badmatten beschikbaar om gemorste vloeistoffen op te ruimen en gemakkelijker in en uit het bad te stappen.

Een gebogen bad kan een ontwerp met één, twee of vier panelen hebben. Onze installatieservice maakt uw droombadkamer werkelijkheid. We werken met gecertificeerde installateurs om een ​​naadloze klus van begin tot eind te garanderen. Naast het installeren van uw ontwerp kunnen onze installateurs de laatste hand leggen. Lees meer over onze installatiediensten en boek nu een gratis consult!

Met onze collectie van de beste baden kunt u genieten of douchen in elegantie.

Een lange, hete duik nemen in een bad vol bubbels na een zware dag is de ultieme ontspanning. Hedendaagse badkuipen moeten echter het pandemonium van de kinderbadtijd en het afwassen van onder meer huisdieren accommoderen. Omdat veel huizen weinig ruimte hebben in hun badkamers, kunnen ze worden gecombineerd met douches om een ​​wasruimte te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk is.

In welke kamer gaat u uw nieuwe badkuip plaatsen?

Of u nu uw hele badkamer verbouwt of alleen uw bestaande bad vervangt, u moet uw ruimte exact opmeten om er zeker van te zijn dat het nieuwe bad past. Het krijgen van een rechte vervanging kan betekenen dat u er een moet krijgen die dezelfde maat heeft als uw huidige, maar het betekent niet dat u van dezelfde badervaring moet genieten. Onderzoek de mogelijkheid om uw bad te vervangen door een nieuwe set kranen en de plaatsing ervan te herschikken, of u kunt gaan voor een nieuw type bad met enkele nieuwe kenmerken. Voor degenen die helemaal opnieuw beginnen, overweeg hoe groot u uw bad zou willen hebben voordat u naar onze selectie kijkt. Als je de ruimte hebt, heb dan niet het gevoel dat je bad in een hoekje moet worden weggestopt; probeer hem in plaats daarvan verder naar buiten in de kamer te plaatsen voor een luxere uitstraling.

Badbaden voor zowel links- als rechtshandigen

Onze douches en hoekbaden worden indien van toepassing als links- of rechtshandig gemarkeerd op de productpagina. Het is van cruciaal belang om de juiste selectie te maken, anders functioneert het stuk mogelijk niet in uw ruimte.Denk aan de plaats van uw nieuwe douche of hoekbad en stel u voor dat u er vanaf de voorkant van het huis naar kijkt. Draai het bad zo dat het breedste uiteinde (in het geval van douchebakken, de korte poot van de L of de lus van de P) is aan de bovenkant van het bad. Als de pijl naar rechts wijst, is het object rechtshandig; als de pijl naar links wijst, is het object linkshandig.

De juiste badkamerkranen kiezen

Het lijkt misschien vreemd om hier over na te denken voordat u een bad kiest, maar u moet eerst kiezen welk type kraan het meest geschikt is voor u, aangezien dit bepaalt hoeveel kraangaten uw bad nodig heeft. Voor een mengkraan is een enkel gat nodig, voor aparte kranen zijn er twee gaten. Als je kranen wilt hebben die aan de muur of de vloer worden bevestigd en over het bad reiken, heb je geen extra kraangaten nodig. Baden met al ingesneden kraangaten, waardoor u tijd en moeite bespaart om ze zelf te boren, zijn beschikbaar in bepaalde stijlen, terwijl andere dat niet zijn. Dit biedt u de mogelijkheid om te boren in het aantal dat u nodig heeft voor de door u geselecteerde badkamerkranen of om het bad voorlopig te laten zoals het is. Het is allemaal aan jou. Bedenk of je het bad als doucheruimte gaat gebruiken, of je een bad- en douchemengkraan nodig hebt, of dat je aparte kranen voor bad en douche gebruikt. Bad- en douchemengkranen zijn er in twee varianten: mechanisch en thermostatisch. Mechanische mengkranen zijn typisch, terwijl onze thermostatische mengkranen onder andere zorgen voor een eenvoudige en nauwkeurige temperatuurregeling, het risico op brandwonden door een blokkering van 38°C verminderen en het water automatisch afsluiten bij een probleem met de koudwatervoorziening. Andere beschikbare versies zijn onder meer cold body mixers, die koel aanvoelen en een uitstekende optie zijn voor gezinnen met kinderen of oudere mensen.

De vele soorten baden

Houd bij het zoeken naar het perfecte bad voor uw badkamer of en-suite rekening met waar u het voor wilt gebruiken en hoeveel ruimte u beschikbaar heeft - houd uw maten bij de hand.

Batten die recht zijn

Rechte badkuipen zijn de meest populaire badkuipen en kunnen zelfs in de kleinste ruimtes worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in staal of acryl, en ze hebben een dun ontwerp met een klassieke vorm die goed werkt in verschillende configuraties. Dit ontwerp is ook beschikbaar in een ruimtebesparende versie voor badkamers met beperkte ruimte. Dit soort bad wordt over het algemeen omringd door een badpaneel om het uiterlijk compleet te maken, en het wordt vaak tegen een muur of in een hoek geplaatst om ruimte te besparen en de functionaliteit te maximaliseren. Dit houdt ook in dat als u een badscherm of -gordijn installeert, u uw bad ook als douche kunt gebruiken. Onze rechte baden hebben 10 jaar garantie en kunnen tussen de 150 en 230 liter water bevatten. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten.

Badkuipen met twee uiteinden

Ontspan aan beide uiteinden van uw tweezijdige bad zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over op de plug zitten of op de kranen rusten, aangezien een tweezijdig bad twee afvoeren heeft. Dit type recht bad, dat vaak wat breder is dan een normaal bad, heeft de plug en kranen in het midden, in tegenstelling tot de zijkanten. Bovendien worden onze dubbele badkuipen geleverd met garanties die variëren van 10 tot 30 jaar en een capaciteit hebben van tussen de 185 en 220 liter water.

Badkamers met douche

Met slechts een kleine toename in grootte ten opzichte van een conventioneel bad, combineren douchebaden het gemak van een douche met het plezier van een bad, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor compacte ruimtes. Om een ​​douche- en badruimte in één te combineren, zijn douchebakken verkrijgbaar in een P-vorm of in een rechte L-vorm. Al onze douchebakken zijn gemaakt van acryl en hebben een inhoud van 170 tot 230 liter water.Ze zijn gegarandeerd voor een periode van 10 tot 30 jaar

Op welke kenmerken moet ik letten bij de aankoop van een bad?

Grootte en plaatsing zijn belangrijke overwegingen. Een van de eerste dingen die u moet overwegen, is de grootte van het bad dat u kunt plaatsen, evenals de locatie van het bad in uw badkamer. Kranen. Het soort bad dat u kiest, is van invloed op het type kranen dat u kunt installeren. Afval, panelen en schermen zijn allemaal inbegrepen.

Wat voor soort bad is het meest ontspannend?

Acryl is erg populair als badmateriaal en is uitgegroeid tot het materiaal bij uitstek vanwege de vele voordelen die het biedt. Het biedt niet alleen natuurlijke warmte, maar is ook erg goedkoop, extreem duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor drukke gezinnen.

Wat is het beste duurzame materiaal voor een badkuip?

Het is mogelijk om gietijzeren kuipen te maken door heet gesmolten ijzer in een mal te gieten die in de juiste vorm is gemaakt, deze plat te maken en te bedekken met een dikke laag email. Het is zonder twijfel de meest duurzame badkuip die er is en de afwerking is bestand tegen afbrokkelen, krassen en deuken, evenals tegen de meeste huishoudelijke chemicaliën en reinigingsmiddelen.

Wat voor soort badpak moet ik kopen?

De meeste acrylbaden hebben een dikte tussen 5 en 10 mm. Als gevolg hiervan zijn dubbelwandige acrylbaden veel duurzamer en bieden ze u een betrouwbaar, sterk product dat aanzienlijk langer meegaat. Badkuipen met een dikte van minimaal 8 mm worden over het algemeen als een goede keuze beschouwd, omdat ze minder kans hebben om te breken bij gebruik.

Kun je me vertellen hoe lang een acrylbad meegaat?

In vergelijking met glasvezel is acrylbuis een goedkopere en duurzamere keuze voor uw badkuip, vooral in combinatie met een ander sterk basismateriaal, zoals een hightech polymeer. Acrylkuipen hebben een levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar, wat aanzienlijk langer is dan die van een glasvezelkuip.

Is een porseleinen bad beter dan een acrylaat bad?

In vergelijking met porselein wordt acryl doorgaans als een aanzienlijk duurzamer materiaal beschouwd. Hoewel porseleinen kuipen een aanzienlijk harder oppervlak hebben en dus krasbestendiger zijn in vergelijking met acrylkuipen, maakt het hardere oppervlak van porseleinen kuipen ze veel vatbaarder voor barsten en afbrokkelen bij zware schokken.

Worden acrylbaden na verloop van tijd geel?

een acrylkuip wordt gemaakt door acrylplaten te verwarmen en te vormen (vacuümvormend), die vervolgens aan de onderkant en zijkanten worden versterkt met glasvezel. Schimmel en meeldauw kunnen niet groeien op het oppervlak van het materiaal omdat het niet-poreus is. Omdat de kleur door het hele acryl heen consistent is, zal het na verloop van tijd niet geel worden zoals bij een bad van glasvezel.

Wat is het verschil tussen een glasvezel- en een acrylbad?

Bekijk de randen van de kuip om te zien of ze dunner lijken dan de rest van de kuip; dit kan een aanwijzing zijn dat het acryl is. Bakken van acryl zijn vaak verkrijgbaar in een breder scala aan kleuren dan kuipen van glasvezel, die meestal alleen in het wit verkrijgbaar zijn. Bovendien hebben acrylkuipen een gladder oppervlak in vergelijking met kuipen van glasvezel. Acryl voelt ook warmer aan dan glasvezel.

Hebben acrylkuipen de neiging tot krassen?

Hoewel acrylkuipen gemakkelijker schrapen dan gietijzeren kuipen, zijn ze minder vatbaar voor afbrokkelen en barsten, en de scheuren kunnen vaak relatief gemakkelijk worden gerepareerd (een prestatie die ingewikkelder is bij gietijzeren kuipen)

Badkuipen in de hoek

Hoekbaden zijn ook een uitstekende optie als u weinig ruimte heeft en uw bad- en doucheruimte wilt combineren. Zoals de naam al aangeeft, zijn hoekbaden ontworpen om netjes in een hoek te passen. Het hoekbad is vaak groter en korter dan een recht bad, waardoor het eenvoudiger op te zetten is dan een recht bad. Vanwege de extra breedte die ze bieden, kunnen driehoekige badkuipen, ook wel driehoekige douches genoemd, met groot succes worden gebruikt als douches. Bovendien hebben sommige versies een ingebouwd zitje, wat ideaal is als u in het bad moet klimmen om te helpen bij het wassen van jonge kinderen of huisdieren. Modellen met de hoek van het bad naar links of rechts verschoven zijn verkrijgbaar in zowel symmetrische als asymmetrische configuraties. Om het uiterlijk van een hoekbad compleet te maken, is ook een badpaneel nodig. Naast 10 jaar garantie bieden wij ook hoekbaden aan met een inhoud van 160-230 liter water.

Badkuipen die vrijstaand zijn

Als je veel ruimte hebt om mee te werken en het gevoel wilt hebben dat je in een spa bent, is een vrijstaand bad de juiste keuze. In plaats van in een krappe hoek te worden gedwongen, kunnen ze worden gebruikt om een ​​echt in het oog springend brandpunt in uw badkamer te creëren. Er zijn een aantal elementen waarmee u rekening moet houden, waaronder een uitgebreide, klassieke stijl en meer strakke, eigentijdse ontwerpen. Overweeg voor extra comfort een bad op slofjes, waarbij de achterkant van het bad hoger is dan de rest van het bad. Zoek naar badkuipen op pootjes met een rand die over de zijkanten van de badkuip schuift voor een meer historische uitstraling, evenals badkuipen met platte rand voor een meer gestroomlijnd uiterlijk. Hoe zit het met het toevoegen van klauwpootjes aan uw vrijstaande badkuip om het de echte klauwvoet-look? Een vrijstaand bad heeft geen afwerkingspaneel nodig, of het nu direct op de vloer of op poten wordt geplaatst. De afvoer- en eilandbadkuipfittingen daarentegen hebben mogelijk het gebruik van een specialist nodig. Al onze vrijstaande badkuipen worden geleverd met 10 jaar garantie en kunnen tussen de 175 en 220 liter water bevatten.

Badbaden in een spa

Je hoeft geen geld uit te geven aan verwennerij als je kunt genieten van een rustige en weelderige ervaring in het comfort van je eigen huis met een spabad. Het is mogelijk om een ​​recht of hoekbad aan te schaffen met ingebouwd whirlpoolsysteem, en u kunt dit aanpassen met functies zoals geïntegreerde etherische oliediffusers en LED-verlichting om het baden nog aangenamer te maken. Veel van onze systemen kunnen worden besteld met een reeds geïnstalleerd Wellness-systeem, zodat u kunt genieten van een spa-achtige ervaring, ongeacht het ontwerp dat u kiest. Controleer of het door u gekozen model compatibel is met het systeem. We bieden een verscheidenheid aan whirlpoolkeuzes, zodat u een rustgevende omgeving kunt creëren die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

De typische afmetingen van een bad zijn als volgt:

Omdat er zoveel verschillende badkuipen beschikbaar zijn, is het van cruciaal belang om degene te vinden die de juiste maat voor uw gebied heeft om ervoor te zorgen dat u niet ontevreden zult zijn.

Badkuipen die recht of rechthoekig zijn

Er is een grote keuze aan modellen variërend in lengte van 150-180cm en breedte van 70-80cm. Als je een muur hebt die ongeveer 180 cm lang is, kun je een rechte badkuip installeren.

Hoekbaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Deze badkuipen zijn doorgaans 120-160 cm lang, maar 90-140 cm breed, waardoor ze breder zijn dan rechte baden.Hoekbaden daarentegen kunnen gemakkelijker het meeste uit de onhandige hoek van een badkamer halen en kunnen onder een schuin dak worden geplaatst

Badkuipen die ruimte besparen

De rechte/hoekvorm van de ruimtebesparende versies is ideaal voor kleine badkamers, waardoor het eenvoudig is om een ​​bad te nemen zonder de ruimte in uw badkamer te verstoppen. De kleinste afmeting voor een ruimtebesparend bad is 105 x 70 cm in lengte en breedte. Er zijn veel verschillende lengtes beschikbaar, variërend van 120-140 cm voor een recht bad tot 150-160 cm voor een asymmetrisch hoekbad.

Badkuipen die vrijstaand zijn

Traditioneel werden vrijstaande badkuipen alleen in grote badkamers gevonden, maar tegenwoordig zijn er versies die meer geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Onze vrijstaande badkuipen zijn gemiddeld ongeveer 170 cm lang, 80 cm breed en 50-60 cm diep. Een eilandbad kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op een vloeroppervlak van 10 m2 als u deze gebruikelijke afmetingen gebruikt.

Badkuipen met whirlpools

Badkuipen in deze maatreeks zijn vrij groot, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder 170 x 75 cm, 180 x 85 cm en 180 x 80 cm voor rechte baden en 160 x 90 cm of 140 x 140cm, voor hoekbaden.

Badkuipen van staal

Vervaardigd uit een enkel stuk recyclebare staalplaat, worden stalen baden gevormd door de plaat in een mal te persen om de gewenste vorm te krijgen. Vervolgens wordt het beschermd met een slijtvaste en hoogglans emaillaag zodat het er mooi uitziet en lang meegaat. Stalen baden voelen aanvankelijk echter kil aan omdat ze warmte efficiënt doorgeven en snel opwarmen. Overweeg of dit de beste optie is voor u en uw huis, want als het bad niet helemaal vol is, zullen de zijkanten erg koud zijn, wat een effect kan hebben op hoe rustgevend het aanvoelt. Voor gebruik met onze stalen badkuipen raden wij uitsluitend kolombadkranen (ook bekend als warm- en koudbadkranen) aan, aangezien deze zijn voorzien van twee voorgeboorde kraangaten.

Beslag en poten zijn inbegrepen.

Bijna al onze badkuipen worden compleet met alle benodigde accessoires geleverd - controleer wat er is inbegrepen voordat u uw aankoop doet. Als u echter een vrijstaand bad heeft gekocht, zijn er mogelijk nog enkele accessoires waarmee u rekening moet houden. Bekijk onze selectie van badpoten als aanvulling op uw geselecteerde ontwerp, en vergeet niet ook te kijken bij pijpomhulsels en standpijpen. Bij vrijstaande badkuipen met kraangaten wordt een buiskap gebruikt om het leidingwerk dat naar de kranen leidt te verbergen. Voor gebruik in badkuipen zonder kraangaten, staande buizen verhogen de kranen zodat ze over de randen en in de kuip uitsteken.

Afval uit de badkamer?

Afval, ook wel pluggen genoemd, is niet alleen essentieel voor het functioneren van uw bad, maar ook voor het uiterlijk. Badafvoeren worden geleverd met een overloop, waardoor u uw bad niet te vol met vuil water vult. Voor een meer traditionele badkamer is een plug en kettingafvoer aan te raden. Wil je een meer eigentijdse uitstraling, kies dan voor een pop-up of clicker waste. De pop-up badafvoer wordt bediend door een schakelaar die zich boven de overloop bevindt: om de afvoer te openen en te sluiten, draai je gewoon aan de schakelaar. Een clicker-afval werkt op dezelfde manier als een knop, omdat deze alleen in of uit kan worden geduwd. Controleer de afvalcompatibiliteit van uw geselecteerde bad voordat u het koopt.

Badschermen en douchegordijnen zijn twee soorten douchegordijnen.

Als u uw bad als douche wilt gebruiken, moet u een scherm of douchegordijn installeren om te voorkomen dat er water in de kamer loopt terwijl het bad in gebruik is.Handdoekhouders en geïntegreerde opbergers zijn beschikbaar op veel van onze badschermen, zodat u uw badkamer schoon en netjes kunt houden terwijl u uw handdoek toch binnen handbereik heeft na het wassen van uw kleding. Decoratieve ramen zijn verkrijgbaar met of zonder frame, in veiligheidsglas of acryl, en in een verscheidenheid aan behandelingen, zoals helder, ondoorzichtig, mat en gebogen of recht van vorm. Met de rechte schermoptie kunt u kiezen tussen een ontwerp met één, twee of vier panelen. Als u een enkel paneel opent zoals u een gewone deur zou doen, lekt er wat water uit wanneer de deur wordt geopend. Met een ontwerp met twee panelen is het vaste gedeelte dat zich het dichtst bij de kranen bevindt iets groter, wat een beetje meer bescherming biedt tegen spatten als de douche aanstaat. Zoek naar modellen die vanaf de zijkant toegang hebben tot de kranen, zodat je de douche kunt bedienen zonder kletsnat te worden. Wanneer niet in gebruik, kunnen alternatieven met vier panelen volledig worden teruggevouwen, waardoor u waardevolle vloerruimte kunt besparen. Bij het nemen van een bad zijn schermen met talrijke panelen handig omdat ze volledig uit de weg kunnen worden geklapt en uit de buurt kunnen worden gehouden. Gebogen screens zijn ideaal als je hebt gekozen voor een bad met een gebogen rand of als je net iets meer bescherming tegen spatten wilt dan een recht scherm je biedt.

Panelen voor de badkamer

Afhankelijk van het bad dat u kiest en waar het is geïnstalleerd, kunt u overwegen om panelen toe te voegen om het uiterlijk van uw badkamer compleet te maken. Badpanelen voor de voorkant en het einde van het bad zijn verkrijgbaar in houtachtige afwerkingen zoals eiken en walnoot, evenals witte patronen zoals tand en groef. Badpanelen kunnen niet alleen worden gebruikt om leidingen of leidingen te verbergen die u niet wilt zien, maar ze kunnen ook worden gebruikt om uw badkamer extra opbergruimte of esthetische aantrekkingskracht te geven.

Badveiligheid is erg belangrijk.

Investeer in een badmat om te voorkomen dat je voeten wegglijden bij het in- en uitstappen. Er zijn stoffen vloermatten beschikbaar om gemorste vloeistoffen op te dweilen en om het in- en uitstappen veiliger te maken wanneer dat nodig is. Daarnaast zijn er rubberen matten met anti-slip grepen voorzien om de veiligheid te garanderen tijdens het staan ​​in het bad om de douche of het bad te gebruiken. Bekijk onze selectie badrails, trappen en stoelen voor mensen die meer hulp nodig hebben tijdens het baden - ze zorgen ervoor dat iedereen veilig kan baden.

Aandachtspunten bij het winkelen voor een bad?

 • Het renoveren van een badkamer of het vervangen van het bad vereist nauwkeurige metingen om te garanderen dat het nieuwe bad past.
 • Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je bad verder in de kamer te plaatsen voor een luxere uitstraling.
 • Bad- en douchemengkranen zijn mechanisch of thermostatisch.
 • Overweeg of je een bad- en douchemengkraan nodig hebt als je het bad als douche gaat gebruiken.
 • Rechte baden komen het meest voor en passen in elke ruimte.
 • Met een badscherm of -gordijn kan uw bad ook dienst doen als douche.
 • Een bad met twee uiteinden heeft twee afvoeren, zodat u niet op de plug of de kranen gaat zitten.
 • Met een douchebad krijg je het beste van twee werelden.
 • Hoekbaden kunnen als douche worden gebruikt en passen mooi in een hoek.
 • Overweeg een bad met slofjes, waarbij de achterkant van het bad hoger is dan de rest van het bad.
 • Een vrijstaand bad is de juiste keuze als je veel ruimte hebt en het gevoel wilt hebben dat je in een spa bent.
 • Rechte of hoekbaden zijn uitstekend geschikt voor kleine badkamers, zodat u kunt baden zonder de ruimte te vervuilen.
 • In een onhandige badkamerhoek kan een hoekbad onder een schuin dak worden geplaatst.
 • Verstuivers met etherische olie en led-verlichting in badkuipen maken het baden aangenamer.
 • Onze stalen badkuipen worden geleverd met twee voorgeboorde kraangaten, daarom raden we alleen kranen voor badkuipen aan voor gebruik met hen
 • Bekijk onze variëteit aan badvoeten die bij uw ontwerp past, en vergeet niet te kijken naar pijpomhulsels en standpijpen.
 • Een ouderwetse badkamer heeft een stekker en een kettingafval nodig.
 • Douchegordijnen zijn inclusief badschermen en douchegordijnen.
 • Een gebogen bad kan een ontwerp met één, twee of vier panelen hebben.
 • Onze installatieservice maakt uw droombadkamer werkelijkheid.
 • We werken met gecertificeerde installateurs om een ​​naadloze klus van begin tot eind te garanderen.
 • Naast het installeren van uw ontwerp, kunnen onze installateurs de laatste hand leggen.
 • Lees meer over onze installatiediensten en boek nu een gratis consult!

Geschreven door
BrookPad Team

.


Ouder bericht Nieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Judge.me Review Medals