What is the best way to shop for a bath?

Wat is de beste manier om te winkelen voor een bad?

Heb je gelezen over de Bath Purchasing Guide?

 

Wat is de beste manier om te winkelen voor een bad?

Hoe te winkelen voor een bad?

Het renoveren van een badkamer of het vervangen van het bad vereist nauwkeurige metingen om te garanderen dat het nieuwe bad past. Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je bad verder in de kamer te zetten voor een meer luxueuze uitstraling. Bad- en douchemixers zijn mechanisch of thermostatisch. Overweeg of je een bad- en douchemixer nodig hebt als je het bad als douche gebruikt. Rechte baden zijn de meest voorkomende en kunnen in elk gebied passen.

Met een badscherm of gordijn kan uw bad verdubbelen als een douche. Een bad met een twin-leding heeft twee afvoeren, dus u zult niet op de plug of de kranen zitten. Met een douchebad krijg je het beste van twee werelden. Cornerbadbuizen kunnen worden gebruikt als douches en passen mooi in een hoek. Overweeg een slipperbad, waar de achterkant van het bad hoger is dan de rest van het bad.

Een vrijstaande badkuip is de manier om te gaan als je veel ruimte hebt en het gevoel wilt hebben dat je in een spa bent. Rechte of hoekbadbuizen zijn uitstekend voor kleine badkamers, zodat u kunt baden zonder de omgeving op te roeien. In een ongemakkelijke badkamerhoek kan een hoekbadbad onder een hellend dak worden geplaatst. Essentiële oliediffusers en LED -lichten in badkuipen zullen badtijd aangenamer maken. Onze stalen badkuipen worden geleverd met twee voorgeboorde kraangaten, daarom raden we alleen pijlerbadbaden voor om ermee te gebruiken.

Bekijk onze Bath Foot -variëteit om bij uw ontwerp te passen en vergeet niet om naar pijpschuim te kijken en pijpen te staan. Een ouderwetse badkamer heeft een plug en een kettingafval nodig. Douchegordijnen omvatten badschermen en douchegordijnen. Badpanelen kunnen worden gebruikt om lelijk sanitair en leidingen te verbergen. Badmatten zijn beschikbaar om morsen op te ruimen en in en uit het kuip gemakkelijker te worden.

Een gebogen badkuip kan een ontwerp met één, twee of vier panelen hebben. Onze installatieservice maakt uw droombadkamer werkelijkheid. We werken met gecertificeerde installateurs om een ​​naadloze taak van begin tot eind te garanderen. Naast het installeren van uw ontwerp, kunnen onze installateurs de laatste hand bieden. Meer informatie over onze installatieservices en boek nu een gratis consult!

Met onze verzameling beste kuipen kunt u in elegantie weken of douchen.

Het nemen van een lange, hete weken in een bad dat na een zware dag geladen met bubbels is geladen, is de ultieme ontspanning. Hedendaagse badkuipen moeten echter onder andere de pandemonium van kinderbadtijd en het afwassen van huisdieren, kunnen herbergen. Omdat veel huizen beperkt zijn in de ruimte in hun badkamers, kunnen ze worden gecombineerd met douches om een ​​wasgebied te creëren dat zowel functioneel als aantrekkelijk is.

In welke kamer ben je van plan om je nieuwe badkuip te plaatsen?

Of u nu uw hele badkamer verbouwt of gewoon uw bestaande bad vervangt, u moet exacte metingen van uw regio uitvoeren om ervoor te zorgen dat het nieuwe bad past. Het krijgen van een rechte vervanging kan impliceren dat u er een moet krijgen die even groot is als uw huidige, maar het betekent niet dat u dezelfde badervaring moet genieten. Onderzoek de mogelijkheid om uw bad te vervangen door een nieuwe set kranen en het herschikken van hun plaatsing, of u kunt gaan voor een nieuw type bad dat enkele nieuwe functies heeft. Voor degenen die helemaal opnieuw beginnen, overweeg hoe groot u zou willen dat uw bad is voordat u naar onze selectie kijkt. Als je de ruimte hebt, voel dan niet dat je bad in een hoek moet worden weggestopt; Probeer het in plaats daarvan verder in de kamer te plaatsen voor een meer luxe uiterlijk.

Baden voor zowel linkse als rechtshandige mensen

Onze douches en hoekbadbaden worden gemarkeerd als links of rechtshandig op de productpagina indien van toepassing. Het is van cruciaal belang om de juiste selectie te maken, of anders werkt het stuk mogelijk niet in uw ruimte. Overweeg de locatie van je nieuwe douche of hoekbad en stel jezelf voor dat je er vanaf de voorkant van het huis naar staar. Draai het bad zodat het breedste uiteinde (in het geval van douchebuizen, de korte poot van de L of de lus van de P) aan de bovenkant van het bad bevindt. Als de pijl naar rechts wijst, is het object rechtshandig; Als de pijl naar links wijst, is het object linkshandig.

De juiste badkamer kranen kiezen

Het lijkt misschien vreemd om dit te overwegen voordat u een bad selecteert, maar u moet eerst kiezen wat voor soort tik het meest geschikt is voor u, omdat dit zal bepalen hoeveel tapgaten uw bad nodig heeft. Een enkel gat is vereist voor een mixer -kraan, terwijl twee gaten nodig zijn voor afzonderlijke kranen. In het geval dat u tikken wilt hebben die aan een muur of de vloer zijn gemonteerd en over het bad reiken, heeft u geen extra tapgaten nodig. Baden met tapgaten zijn al ingesneden, waardoor u de tijd en moeite bespaart om ze zelf te boren, zijn beschikbaar in bepaalde stijlen, terwijl anderen dat niet zijn. Dit biedt u de optie om te boren in het nummer dat u nodig hebt voor uw geselecteerde badkamerkranen of het bad laat zoals het is voorlopig. Het is allemaal aan jou. Overweeg of u het bad als doucheruimte gebruikt, en of u een bad- en douchemixer nodig hebt of dat u afzonderlijke mixers voor het bad en de douche gebruikt. Bad- en douchemixers zijn verkrijgbaar in twee variëteiten: mechanisch en thermostatisch. Mechanische mixers zijn typisch, terwijl onze thermostatische mixers een eenvoudige en precieze temperatuurregeling bieden, het gevaar van brandwonden door een 38 ° C -blocker verminderen en het water automatisch uitschakelen in het geval van een probleem met koud water, onder andere. Andere beschikbare versies zijn koude lichaamsmixers, die cool aanvoelen en een uitstekende optie zijn voor gezinnen met kinderen of ouderen.

De vele soorten baden

Houd bij het zoeken naar het perfecte bad voor uw badkamer of en-suite, houd er rekening mee waar u het voor wilt gebruiken, evenals de hoeveelheid ruimte die u beschikbaar hebt-Houd uw metingen bij de hand.

Baden die recht zijn

Rechte badkuipen zijn het populairste soort badkuip en kunnen in zelfs de kleinste ruimtes worden gemonteerd. Ze zijn verkrijgbaar in staal of acryl, en ze hebben een dun ontwerp met een klassieke vorm die goed werkt in verschillende configuraties. Dit ontwerp is ook beschikbaar in een ruimtebesparende versie voor badkamers met beperkte ruimte. Dit soort badkuip wordt over het algemeen omringd door een badpaneel om het uiterlijk te voltooien, en het wordt vaak tegen een muur of in een hoek geplaatst om op de ruimte te besparen en de functionaliteit te maximaliseren. Dit houdt ook in dat als u een badscherm of gordijn installeert, u uw bad ook als douche kunt gebruiken. Onze rechte badkuipen hebben een garantie van 10 jaar en kunnen tussen 150 en 230 liter water bevatten. Ze zijn beschikbaar in twee maten.

Badkuipen met twee uiteinden

Ontspan aan beide uiteinden van uw tweelingbad zonder zich zorgen te hoeven maken om op de stekker te zitten of op de kranen te rusten, omdat een bad met een twin-leding twee afvoeren heeft. Dit soort rechte bad, dat vaak een beetje breder is dan een normaal bad, heeft de stekker en kranen in het midden, in tegenstelling tot de zijkanten. Bovendien worden onze dubbele badkuipen geleverd met garanties die variëren van 10 tot 30 jaar en een capaciteit hebben tussen 185 en 220 liter water.

Baden met een douche

Met slechts een kleine toename in grootte ten opzichte van een conventionele badkuip, combineren douchebaden het gemak van een douche met het plezier van een bad, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor compacte ruimtes. Om een ​​douche- en badruimte in één te combineren, zijn douchebuizen beschikbaar in een P- of rechte L-vorm. Al onze douchebaden zijn gebouwd van acryl en hebben een capaciteit variërend van 170 tot 230 liter water. Ze zijn gegarandeerd voor een periode variërend van 10 tot 30 jaar.

Naar welke kenmerken moet ik zoeken bij het kopen van een bad?

Grootte en plaatsing zijn belangrijke overwegingen. Een van de eerste dingen die u moet overwegen, is de grootte van het bad dat u kunt herbergen, evenals de locatie van het bad in uw badkamer. Kranen. Het soort bad dat u kiest, heeft invloed op het type tikken dat u kunt installeren. Afval, panelen en schermen zijn allemaal inbegrepen.

Wat voor soort bad is het meest ontspannend?

Acryl is erg populair als badmateriaal en is gestegen om het materiaal bij uitstek te worden, omdat voor de vele voordelen die het biedt. Het biedt niet alleen natuurlijke warmte, maar het is ook erg goedkoop, extreem duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor drukke gezinnen.

Wat is het beste langdurige materiaal om te kiezen voor een badkuip?

Het is mogelijk om gietijzeren kuipen te maken door heet gesmolten ijzer in een mal te gieten die in de juiste vorm is gemaakt, het af te vlakken en te bedekken met een dikke laag email. Het is zonder twijfel het meest duurzame tub dat beschikbaar is, en de afwerking is bestand tegen chippen, krabben en deuk, evenals de meerderheid van de chemicaliën en schoonmaakmiddelen voor huishoudens.

Wat voor badpak moet ik krijgen?

De meerderheid van acrylbaden heeft een dikte variërend tussen 5 en 10 mm. Als gevolg hiervan zijn acrylbaden met dubbele huid veel duurzamer en bieden u een betrouwbaar, sterk product dat voor een aanzienlijk langere periode zal blijven bestaan. Baden die ten minste 8 mm dik zijn, worden over het algemeen als een goede keuze beschouwd, omdat ze een lagere kans hebben om te breken bij gebruik.

Kun je me vertellen hoe lang een acrylbad duurt?

In vergelijking met glasvezel is acrylbuizen een goedkopere en langdurige keuze voor uw badkuip, vooral in combinatie met een ander sterk fundamenteel materiaal, zoals een hightech polymeer. Acrylbuizen hebben een levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar, wat aanzienlijk langer is dan die van een vezelbad.

Heeft een porseleinen bad de voorkeur dan een acrylbad?

In vergelijking met porselein wordt acryl meestal beschouwd als een aanzienlijk duurzamer materiaal. Zelfs hoewel porseleinen kuipen een aanzienlijk harder oppervlak hebben en dus meer krasbestendig zijn in vergelijking met acrylbuizen, maakt het strengere oppervlak van porseleinen kuipen ze veel meer vatbaar voor kraken en chippen wanneer ze worden onderworpen aan ernstige effecten.

Worden acrylbadkuipen in de loop van de tijd geel?

Een acrylbad wordt gemaakt door verwarming en gieten (vacuümvorming) lakens van acryl die vervolgens worden versterkt met glasvezel op de bodem en zijkanten. Schimmel en meeldauw zullen niet in staat zijn om op het oppervlak van het materiaal te groeien, omdat het niet-poreus is. Omdat de kleur consistent is in het acryl, zal deze na verloop van tijd niet geel zijn als een vezelbadbad.

Wat is het verschil tussen een glasvezel en een acrylbad?

Onderzoek de randen van het bad om te controleren of ze er dunner uitzien dan de rest van het bad; Dit kan een indicator zijn dat het acryl is. Acrylbuizen zijn vaak verkrijgbaar in een breder scala aan kleuren dan glasvezelbuizen, die meestal alleen in wit verkrijgbaar zijn. Bovendien hebben acrylbakken een soepeler oppervlak in vergelijking met glasvezelbakken. Acryl is ook warmer aanvoelend dan glasvezel.

Hebben acrylbuizen de neiging om te krabben?

Hoewel acrylbuizen gemakkelijker schrapen dan gietijzeren kuipen, zijn ze minder vatbaar voor chipping en barsten, en de scheuren kunnen vaak met relatief gemak worden bevestigd (een prestatie die ingewikkelder is in gietijzeren kuipen)

Badkuipen in de hoek

Cornerbadbuizen zijn nog een uitstekende optie als u beperkte ruimte hebt en uw baden- en douchegebieden wilt combineren. Zoals de naam aangeeft, zijn hoekbaden ontworpen om netjes in een hoek te passen. Het hoekbadbad is vaak groter en korter dan een rechte bad, waardoor het eenvoudiger is om op te zetten dan een rechte badkuip. Vanwege de extra breedte die ze bieden, kunnen driehoekvormige badkuipen, ook bekend als driehoekvormige douches, worden gebruikt als douches. Bovendien hebben sommige versies een ingebouwde stoel, wat ideaal is als u in het bad moet klimmen om te helpen bij het wassen van jonge kinderen of huisdieren. Modellen met de hoek van de badoffset naar links of rechts zijn beschikbaar in zowel symmetrische als asymmetrische configuraties. Een badpaneel is ook vereist om het uiterlijk van een hoekbad te voltooien. Naast een garantie van 10 jaar bieden we ook hoekbadbad met capaciteiten variërend van 160-230 liter water.

Baden die vrijstaand zijn

Als je veel ruimte hebt om mee te werken en het gevoel wilt hebben dat je in een spa bent, is een op zichzelf staande badkuip de juiste keuze. In plaats van in een krappe hoek te worden gedwongen, kunnen ze worden gebruikt om een ​​echt opvallend brandpunt in uw badkamer te creëren. Er zijn een aantal elementen om te overwegen, waaronder uitgebreide, klassieke stijl en meer slanke, eigentijdse ontwerpen, onder andere. Overweeg voor extra comfort een slipperbad, waarin de achterkant van het bad hoger is dan de rest van het bad. Zoek naar roll-top badkuipen met een velg die over de zijkanten van het kuip bladert voor een meer historische uitstraling, evenals platte rand kuipen voor een meer gestroomlijnd uiterlijk .. hoe zit het met het toevoegen van klauwvoet voeten aan je zelfstandige badkuip om te geven Is het de echte klauwvoet-look? Een vrijstaande badkuip heeft geen afwerkingspaneel nodig, ongeacht of het direct op de vloer of op voeten wordt geplaatst. De afvoer- en eilandbadbittingen daarentegen hebben mogelijk het gebruik van een specialist nodig. Al onze vrijstaande badkuipen worden geleverd met een garantie van 10 jaar en kunnen plaatsvinden tussen 175 en 220 liter water.

Baden in een spa

Het is niet nodig om geld uit te geven aan verwennen wanneer u kunt genieten van een vredige en weelderige ervaring in het comfort van uw eigen huis met een spa -bad. Het is mogelijk om een ​​recht of hoekbad te kopen met een ingebouwd whirlpool-systeem, en u kunt het aanpassen met functies zoals geïntegreerde etherische oliediffusers en LED-verlichting om badtijd nog aangenamer te maken. Veel van onze systemen kunnen worden besteld met een al geïnstalleerde wellnesssysteem, zodat u kunt genieten van een spa-achtige ervaring, ongeacht welk ontwerp u kiest. Controleer of uw gekozen model compatibel is met het systeem. We bieden een verscheidenheid aan whirlpool -keuzes, zodat u een rustgevende omgeving kunt creëren die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

De typische badkuipmetingen zijn als volgt:

Met zoveel verschillende badkuipen beschikbaar, is het vinden van degene die de juiste grootte voor uw gebied is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u niet ontevreden zult zijn.

Badkuipen die recht of rechthoekig zijn

Er is een grote selectie modellen die in lengte variërend van 150-180 cm en breedte van 70-80 cm. Als u een muur heeft met een lengte van ongeveer 180 cm, kunt u een rechte badkuip installeren.

Hoekbadbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Deze badkuipen zijn meestal 120-160 cm lang, maar zijn 90-140 cm breed, waardoor ze breder zijn dan rechte baden. Cornerbadbuizen daarentegen kunnen gemakkelijker de ongemakkelijke hoek van een badkamer halen en kunnen onder een hellend dak worden geplaatst.

Badkuipen die op ruimte besparen

De rechte / hoekvorm van ruimtebesparende versies is ideaal voor kleine badkamers, waardoor het eenvoudig is om een ​​bad te nemen zonder de ruimte in uw badkamer te verstoppen. De kleinste dimensie voor een ruimtebesparende badkuip is 105 x 70 cm lang en breedte. Er zijn veel verschillende lengtes beschikbaar, variërend van 120-140 cm voor een rechte bad tot 150-160 cm voor een asymmetrisch hoekbad.

Badkuipen die vrijstaand zijn

Traditioneel werden vrijstaande badkuipen alleen gevonden in grote badkamers, maar vandaag zijn er versies die meer geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Onze vrijstaande badkuipen zijn ongeveer 170 cm lang, 80 cm breed en gemiddeld 50-60 cm diep. Een eilandbadbad kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in een vloeroppervlak van 10 m2 als u deze gemeenschappelijke metingen gebruikt.

Badkuipen met whirlpools

Bathtubs in dit groottebereik zijn vrij groot, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder 170 x 75 cm, 180 x 85 cm en 180 x 80 cm voor rechte baden, en 160 x 90 cm, of 140 x 140 cm, voor hoekbuizen .

Baden gemaakt van staal

Gemaakt van een enkel stuk recyclebare stalen plaat, worden stalen baden gevormd door het vel in een mal te drukken om de gewenste vorm te krijgen. Het wordt vervolgens beschermd met een slijtvast en hoogglanzende emailcoating om ervoor te zorgen dat het er prachtig uitziet en lang duurt. Stalen baden zijn echter aanvankelijk koud aan de aanraking vanwege het feit dat ze warmte efficiënt overbrengen en snel opwarmen. Overweeg of dit de beste optie voor u en uw huis is, want als het bad niet helemaal vol is, zullen de zijkanten erg koud zijn, wat mogelijk een effect heeft op hoe rustgevend het voelt. We raden uitsluitend pilaarbadbaden aan (ook bekend als warme en koude badkappen) voor gebruik met onze stalen badkuipen, omdat ze worden geleverd met twee voorgeboorde kraangaten.

Fittingen en voeten zijn inbegrepen.

Bijna al onze badkuipen worden compleet geleverd met alle benodigde fittingen-zorg ervoor dat u dubbelkeet wat er is opgenomen voordat u uw aankoop doet. Als u echter een op zichzelf staand bad hebt gekocht, kunnen er nog een paar accessoires zijn om rekening mee te houden. Bekijk onze selectie badvoeten als aanvulling op uw geselecteerde ontwerp, en vergeet niet om te controleren op pijpschuim en pijpen. Op vrijstaande badkuipen met kraangaten wordt een pijpmantel gebruikt om het leidingwerk dat naar de kranen leidt te verbergen. Om te worden gebruikt in badkuipen zonder kraangaten, heffen pijpen de kranen op zodat ze zich uitstrekken over de randen en in het bad.

Verspilling uit de badkamer?

Afval, ook bekend als pluggen, zijn niet alleen essentieel als het gaat om het functioneren van uw bad, maar ze zijn ook belangrijk als het gaat om het uiterlijk. Badafval wordt geleverd met een overloop, wat helpt om te voorkomen dat u uw bad met vies water overstrijkt. Voor een meer traditionele badkamer worden een plug en kettingafval aanbevolen. Als alternatief, als u een meer eigentijds uiterlijk wilt, kies dan een pop-up of clicker-afval. Het pop-up badafval wordt bestuurd door een schakelaar die zich boven de overloop bevindt: om het afval te openen en te sluiten, draai je gewoon de schakelaar. Een clicker -afval werkt op dezelfde manier als een knop, omdat het alleen in of uit kan worden geduwd. Zorg ervoor dat u de afvalcompatibiliteit van uw geselecteerde bad verifieert voordat u deze koopt.

Badschermen en douchegordijnen zijn twee soorten douchegordijnen.

Het gebruik van uw bad als douche heeft de installatie van een scherm- of douchegordijn nodig om te voorkomen dat water de kamer in stroomt terwijl het bad in gebruik is. Handdoekrails en geïntegreerde opslag zijn beschikbaar op veel van onze badschermen, zodat u uw badkamer schoon en netjes kunt houden terwijl u nog steeds uw handdoek binnen handbereik hebt na het wassen van uw kleding. Decoratieve ramen zijn verkrijgbaar met of zonder frames, in veiligheidsglas of acryl, en in verschillende behandelingen zoals helder, ondoorzichtig, mat en gebogen of recht van vorm. Met de optie Straight Screen kunt u kiezen tussen een ontwerp met één, twee of vier panelen. Als u een enkel paneel opent zoals u een gewone deur zou doen, lekt er wat water uit wanneer de deur wordt geopend. Met een ontwerp met twee panelen is het vaste gedeelte dat het dichtst bij de kranen ligt, iets groter, wat een beetje meer bescherming biedt tegen spatten wanneer de douche wordt ingeschakeld. Zoek naar modellen die toegang hebben tot de kranen van de zijkant, zodat u de douche kunt bedienen zonder doorweekt te worden. Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen alternatieven van vier panelen volledig terug worden gevouwen, zodat u waardevolle vloerruimte kunt besparen. Bij het nemen van een bad zijn schermen met talloze panelen nuttig, omdat ze volledig uit de weg kunnen worden gevouwen en uit de weg gehouden. Gebogen schermen zijn ideaal als u een bad met een gebogen rand hebt geselecteerd of als u gewoon wat meer bescherming tegen spatten wilt dan een recht scherm.

Panelen voor de badkamer

Afhankelijk van uw badkeuze en waar deze is geïnstalleerd, wilt u misschien overwegen om panelen toe te voegen om het uiterlijk van uw badkamer te voltooien. Badpanelen voor de voorkant en het einde van het bad zijn verkrijgbaar in houteffectafwerkingen zoals eiken en walnoot, evenals witte patronen zoals tong en groef. Badpanelen kunnen worden gebruikt om niet alleen sanitair of leidingen te verbergen die u niet wilt zien, maar ze kunnen ook worden gebruikt om extra opslag of esthetische aantrekkingskracht op uw badkamer te bieden.

Badveiligheid is erg belangrijk.

Investeer in een badmat om te voorkomen dat je voeten glijden en glijden wanneer je in en uit het bad gaat. Stoffen vloermatten zijn beschikbaar om eventuele morsen op te dweilen en om het veiliger te maken om in en uit het bad te komen wanneer dat nodig is. Bovendien worden rubberen matten met antislipgrepen verstrekt om veiligheid te garanderen terwijl ze in het bad staan ​​om de douche of bad te gebruiken. Bekijk onze selectie badrails, trappen en stoelen voor mensen die meer hulp nodig hebben tijdens het baden - ze zullen ervoor zorgen dat iedereen veilig kan baden.

Punten om te onthouden tijdens het winkelen voor een bad?

 • Het renoveren van een badkamer of het vervangen van het bad vereist nauwkeurige metingen om te garanderen dat het nieuwe bad past.
 • Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je bad verder in de kamer te zetten voor een meer luxueuze uitstraling.
 • Bad- en douchemixers zijn mechanisch of thermostatisch.
 • Overweeg of je een bad- en douchemixer nodig hebt als je het bad als douche gebruikt.
 • Rechte baden zijn de meest voorkomende en kunnen in elk gebied passen.
 • Met een badscherm of gordijn kan uw bad verdubbelen als een douche.
 • Een bad met een twin-leding heeft twee afvoeren, dus u zult niet op de plug of de kranen zitten.
 • Met een douchebad krijg je het beste van twee werelden.
 • Cornerbadbuizen kunnen worden gebruikt als douches en passen mooi in een hoek.
 • Overweeg een slipperbad, waar de achterkant van het bad hoger is dan de rest van het bad.
 • Een vrijstaande badkuip is de manier om te gaan als je veel ruimte hebt en het gevoel wilt hebben dat je in een spa bent.
 • Rechte of hoekbadbuizen zijn uitstekend voor kleine badkamers, zodat u kunt baden zonder de omgeving op te roeien.
 • In een ongemakkelijke badkamerhoek kan een hoekbadbad onder een hellend dak worden geplaatst.
 • Essentiële oliediffusers en LED -lichten in badkuipen zullen badtijd aangenamer maken.
 • Onze stalen badkuipen worden geleverd met twee voorgeboorde kraangaten, daarom raden we alleen pijlerbadbaden voor om ermee te gebruiken.
 • Bekijk onze Bath Foot -variëteit om bij uw ontwerp te passen en vergeet niet om naar pijpschuim te kijken en pijpen te staan.
 • Een ouderwetse badkamer heeft een plug en een kettingafval nodig.
 • Douchegordijnen omvatten badschermen en douchegordijnen.
 • Een gebogen badkuip kan een ontwerp met één, twee of vier panelen hebben.
 • Onze installatieservice maakt uw droombadkamer werkelijkheid.
 • We werken met gecertificeerde installateurs om een ​​naadloze taak van begin tot eind te garanderen.
 • Naast het installeren van uw ontwerp, kunnen onze installateurs de laatste hand bieden.
 • Meer informatie over onze installatieservices en boek nu een gratis consult!

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.