What is the best way to repair a toilet flush?

Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

Meer informatie over hoe kan ik een verstopt toilet repareren?

 

Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

Hoe repareer ik een toiletspoeling?

Toiletspoelen is goed voor 20% van het gebruik van huishoudelijk water. U moet het handvat duwen om een ​​hendel in het reservoir te activeren om te spoelen. Op deze manier kan de tank zo snel mogelijk in de kom lopen. Het is van vitaal belang om het waterniveau van de tank in de gaten te houden. Als uw toilet lekt, moet u onmiddellijk handelen.

Als uw reservoir te snel volloopt, kan dit worden vervangen. Als het water langzaam vult, is het vulmechanisme beschadigd of geblokkeerd met liminale. Het spoelmechanisme moet worden vervangen. U kunt de watervoorziening bedienen zonder de controle te verwijderen als deze een koord heeft. Het float -mechanisme moet mogelijk worden gewijzigd, afgestemd of anderszins gewijzigd.

De overloop van de reserviek moet altijd het maximale waterniveau overschrijden. Volg de onderstaande instructies om de vlotter en het waterniveau te verlagen. Als het probleem aanhoudt, kan de vlotter worden geblokkeerd met Limescale. Het float -mechanisme moet worden losgelaten van de watervoorzieningsklep buiten het reservoir. Week het mechanisme en zijn afdichtingen in witte azijn gedurende een uur (of langer indien nodig) veeg de bodem van de tank met een spons. Als het probleem aanhoudt, moet het spoelmechanisme mogelijk worden gewijzigd.

Een toiletflush fixeren.

Door uw toilet gelijk te houden in een goede werkende volgorde maakt milieu- en economische zin omdat het u water en geld bespaart. Toiletspoelen is goed voor 20% van het binnenlandse waterverbruik, dus een eenvoudig lek wordt al snel een bodemloze put voor uw zuurverdiende wig. Daarom moet je snel handelen als je spoeling een fout ontwikkelt. Het werk is binnen iemands vermogen. Volg gewoon ons advies om de oorzaak te identificeren en het probleem op te lossen.

Wat is de werking van een toiletspoelsysteem?

Een hendel wordt geduwd om een ​​toilet te spoelen, dat de spoelklep van zijn stoel haalt en deze in de kom vrijgeeft. De klep zweeft vervolgens vrij van de stoel, waardoor de tank zo snel mogelijk in de kom kan lopen. Naarmate het waterniveau in de tank afneemt, verlaagt de drijvende spoelklep naar de bodem van de tank en sluit de uitlaatlijn opnieuw om de terugstroom te voorkomen.

Wat is de procedure voor het spoelen van een toilet in het Verenigd Koninkrijk?

Om het toilet te spoelen, moet u op de handgreep drukken, die een hendel (stippellijn) in het reservoir activeert. De hendel activeert een klep die bekend staat als de flapper (groen), waardoor het reservoir in staat is om in de toiletkom onder beneden te lijnen via een proces dat bekend staat als een sifon. Dit resulteert in een sifon -effect, dat de inhoud van de kom volledig verwijdert.

Wat is de bron van de zuigkracht in een toilet?

Om voldoende afzuiging te genereren, moet de juiste hoeveelheid water in de toiletpot worden geïntroduceerd. De klep is verantwoordelijk voor het reguleren van de hoeveelheid water die bij elke spoeling de kom binnenkomt. Het is de flapper die het watergat in de tank sluit waarmee water naar de kom kan stromen en is gekoppeld aan het handvat.

De drie soorten spoelbesturing zijn als volgt:

Historisch gezien was de pull-up knop de meest gebruikte soort spoelbesturing. Met dit soort toilet kunt u niet de hoeveelheid water kiezen die wordt gespoeld. De enkele drukknop: hoewel dit soort eigentijdser is dan het knoptype, biedt het geen controle over het spoelvolume.

Problemen met het identificeren en probleemoplossen van reservoirproblemen.

Afbanken zijn vatbaar voor twee soorten problemen. Het identificeren van de bron van het probleem is essentieel voordat u probeert het op te lossen. De eerste stap bij het bepalen van de bron van het probleem is het verwijderen van het deksel deksel.

Verwijder het reservoirdeksel uit het reservoir.

Anders moet u de spoelbesturing verwijderen en het staartkracht bedekken, tenzij uw reservoir is uitgerust met een kabel waarmee u in het stortbord kunt werken zonder de bediening te verwijderen. Als de spoelbesturing een knop is, schroef deze dan gewoon los om de druk af te geven. Afhankelijk van het model kunnen spoelbesturing met knoppen worden verwijderd in een van de twee methoden. Verwijder de ring die de knop omringt door deze uit te schroeven. Om de knop (of knoppen in het geval van een dubbele knopregeling) uit zijn positie te verwijderen, haal deze voorzichtig op met een kleine schroevendraaier, net genoeg om de bedieningsschroef te bereiken en los te schroeven. Verwijder het reservoirdeksel uit het stortbak en leg het voorzichtig op de vloer.

Zoek de defecte component.

Als het lang duurt voordat het reservoir vult. Het vulmechanisme is de bron van het probleem. Het is waarschijnlijk dat de vlotterklep is gebroken of verstopt met Limescale. Als water uit de overloop komt, wordt het als een mislukking beschouwd. Er is een overmatige hoeveelheid water die het reservoir binnenkomt. De vlotter is ten onrechte ingesteld, is defect of is verstopt met limiet. Het kan de watervoorziening niet uitschakelen wanneer het reservoir volledig vol is met water. Als water lekt vanaf de bodem van het reservoir, moet het reservoir worden vervangen. Het spoelmechanisme heeft een probleem ontwikkeld. De plug of een van de afdichtingen is gedragen of vervuild met liminale, en dit moet worden vervangen.

De afdichting van de vlotterklep wordt gerepareerd.

Haal het water uit het reservoir. Het vlottermechanisme moet uit de watervoorzieningsklep buiten het reservoir worden verwijderd door het los te schrapen met behulp van verstelbare tang. Het float -mechanisme moet vanuit het reservoir worden gehaald en dan moet de klep worden geopend om ermee te komen. Pak de afdichting en haal het voorzichtig uit de vlotterklep met je handen. Deze afdichting bestaat vaak uit een donkere rubberen verbinding. Onderzoek de afdichting met een doek om te controleren of deze is vervuild met liminale of dat het is gebarsten. Het moet in azijn worden gedrenkt als het alleen maar besmet is met limiet. Als er iets is gebroken, vervang het dan. Installeer in de vlotterklep de afgestelde of vervangende afdichting indien nodig. Haal de stukken uit het water en klop ze droog. Bevestig de twee helften van het vlottermechanisme met elkaar met behulp van schroeven. Belangrijk! Controleer of de lip van de afdichting stevig in de groef in de dop van de vlotterklep past. Vervang de afdichting als dit niet het geval is. Plaats het float -mechanisme in het reservoir en koppel het aan de watervoorzieningslijn. Zet de watervoorziening aan en voer het mechanisme uit om ervoor te zorgen dat het goed werkt.

Het float -mechanisme wordt gerepareerd.

Afhankelijk van of het float -mechanisme niet correct functioneert, moet het mogelijk worden aangepast, ontkoppelen of anderszins worden gewijzigd. Wijzigen van de instellingen van het float -mechanisme. Haal het water uit het reservoir. De overstroming van het reservoir moet altijd hoger zijn dan het maximale waterniveau. Het is mogelijk dat de vlotter te hoog is ingesteld, wat resulteert in water dat in de toiletpot stroomt. Volg de onderstaande stappen om de vlotter en het waterniveau te verlagen. In het geval van een spoelbesturing van de knop -soort. Deze klep (ook bekend als de kogelhok) wordt geregeld door een vlotter (of bal) die is gevuld met lucht en aan het ene uiteinde aan het uiteinde van een staaf is bevestigd. Buig deze staaf voorzichtig naar beneden om de vlotter aan het uiteinde van de staaf te laten zakken. Als het gaat om een ​​spoelbesturing met een enkele knop. De aanpassingsschroef op het rek moet zich bevinden en losschroeven om de vlotter te verlagen. In het exemplaar van een spoelbesturing met twee drukknopknoppen. De kleine draaiende vlotter kan worden gebruikt om de component gelijk te maken met de rest van de montage. Het waterniveau in de spoeling van het onderdeel moet 25 mm onder het waterniveau in de volledige flush zijn. De kleine draaiende vlotter kan worden gebruikt om de component gelijk te maken met de rest van de montage. Het waterniveau in de spoeling van het onderdeel moet 25 mm onder het waterniveau in de volledige flush zijn. Als het probleem doorgaat, is het mogelijk dat het vlottermechanisme is verstopt met limiet.

Het ontkoppelen van het float -mechanisme is een proces.

Haal het water uit het reservoir. Het vlottermechanisme moet uit de watervoorzieningsklep buiten het reservoir worden verwijderd door het los te schrapen met behulp van verstelbare tang. Door het vlottermechanisme uit het interieur van het reservoir te verwijderen, kunt u het openen. Week de componenten in witte azijn gedurende een uur (of langer indien nodig), spoel ze goed af. Verwijder elke resterende limiet door het weg te vegen met een handdoek. Samen alle componenten van het float -mechanisme samen. Sluit het float -mechanisme aan op het reservoir en de watervoorziening met het reservoir om de installatie te voltooien. Zet de watervoorziening aan en voer het mechanisme uit om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Als het probleem is opgelost, moet het cistern -deksel worden vervangen. Als het probleem doorgaat, moet u het float -mechanisme helemaal vervangen.

Het wijzigen van het float -mechanisme is een ingewikkeld proces.

Haal het water uit het reservoir. Het vlottermechanisme moet uit de watervoorzieningsklep buiten het reservoir worden verwijderd door het los te schrapen met behulp van verstelbare tang. Verwijder het floatmechanisme uit de vergelijking. Installeer het nieuwe float -mechanisme in het stortbord en koppel het aan de watervoorzieningslijn om de installatie te voltooien. Zet de watervoorziening aan en voer het mechanisme uit om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Het waterniveau moet worden aangepast om de hoeveelheid water in elke spoeling te bepalen. Verlaag de vlotter om het waterniveau te verlagen. Verhoog de vlotter om het waterniveau in de tank te verhogen.

Het spoelmechanisme weer in elkaar zetten

Haal het water uit het reservoir. Draai het spoelmechanisme uit het stortbak door het 1/4 te draaien om te draaien tegen de klok in waaruit het zich nu bevindt. Til het mechanisme uit het reservoir door het verticaal uit het stortbord te tillen. Verwijder de plugafdichting en de spoelklepafdichting van het mechanisme en was ze af met een schone doek om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van puin. Onderzoek ze op tekenen van slijtage. Als ze versleten zijn, vervang ze dan door nieuwe. Zorg ervoor dat u het mechanisme en zijn afdichtingen gedurende minstens een uur in witte azijn weken (of langer indien nodig). Veeg de bodem van het stortbak met behulp van een spons met behulp van de onderkant van het reservoir. Monteer het spoelmechanisme met behulp van de uitgeschakelde afdichtingen: eerst de plugafdichting, vervolgens de spoelklep en de afdichting, enzovoort. Zet de watervoorziening aan en voer het mechanisme uit om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Als het probleem is opgelost, moet het cistern -deksel worden vervangen. Als het probleem doorgaat, is het waarschijnlijk dat het spoelmechanisme wordt gedragen en moet worden vervangen.

Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

 • Toiletspoelen is goed voor 20% van het gebruik van huishoudelijk water.
 • U moet het handvat duwen om een ​​hendel in het reservoir te activeren om te spoelen.
 • Op deze manier kan de tank zo snel mogelijk in de kom lopen.
 • Het is van vitaal belang om het waterniveau van de tank in de gaten te houden.
 • Als uw toilet lekt, moet u onmiddellijk handelen.
 • Als uw reservoir te snel volloopt, kan dit worden vervangen.
 • Als het water langzaam vult, is het vulmechanisme beschadigd of geblokkeerd met liminale.
 • Het spoelmechanisme moet worden vervangen.
 • U kunt de watervoorziening bedienen zonder de controle te verwijderen als deze een koord heeft.
 • Het float -mechanisme moet mogelijk worden gewijzigd, afgestemd of anderszins gewijzigd.
 • De overloop van de reserviek moet altijd het maximale waterniveau overschrijden.
 • Volg de onderstaande instructies om de vlotter en het waterniveau te verlagen.
 • Als het probleem aanhoudt, kan de vlotter worden geblokkeerd met Limescale.
 • Het float -mechanisme moet worden losgelaten van de watervoorzieningsklep buiten het reservoir.
 • Week het mechanisme en zijn afdichtingen in witte azijn gedurende een uur (of langer indien nodig) veeg de bodem van de tank met een spons.
 • Als het probleem aanhoudt, moet het spoelmechanisme mogelijk worden gewijzigd.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.