What is the best way to install a shower?

Wat is de beste manier om een ​​douche te installeren?

De belangrijkste overwegingen bij het installeren van een douche.

Wat is de beste manier om een ​​douche te installeren?

Wat is de meest effectieve methode voor het installeren van een douche?

Een mixer douche met of zonder pomp, een elektrische douche of een elektrische douche zijn allemaal opties. Een verwarmingselement, vergelijkbaar met dat in een ketel, verwarmt het water terwijl het door een elektrische douche gaat. Voordat u kunt beginnen met het installeren van uw douche, moet u eerst de leidingen voorbereiden en een elektrische verbinding maken. Er is geen pomp nodig als u een combinatieketel hebt of als uw koude water rechtstreeks van de watervoorziening van de netwerk wordt afgeleverd. Een elektrische douche heeft zijn eigen speciale circuit van de consumenteneenheid nodig en de uiteindelijke verbinding moet door een elektricien worden voltooid voor uw eigen veiligheid.

Om het circuit te beschermen, moet een RCD worden gemonteerd (reststroomapparaat) wanneer u het water inschakelt, zorg er dan voor dat uw rail hoog genoeg is, zodat uw douchekop niet minder dan 25 mm onder het lekkage van uw bad, douche is lade, wasbekken of bidet. Als uw thermostatische mixer douche geen pomp heeft, kunt u nog steeds takpijpverbindingen gebruiken om water uit uw warme en koude sanitairsystemen te krijgen. De douche -eenheid mag niet worden geïnstalleerd in een gebied waar deze in de winter wordt blootgesteld aan vriestemperaturen. Voordat u de douche installeert, moet u dubbel controleren of alle vereiste componenten er zijn en in goede staat zijn. De hoeveelheid water die door de douchekop loopt, kan meer zijn dan verviervoudigd met een thermostatische mixer douche.

Om er het maximale uit te halen, moet u mogelijk upgraden naar een grotere opslagtank met warm water. Hoewel een boosterpomp een prachtig idee is, kan deze niet direct worden verbonden met een combi -ketel of koudwatervoorziening van de hoofdgerechten. Een douchebak is eenvoudig te installeren, maar verschillende ontwerpen hebben mogelijk verschillende installatiemethoden nodig. Voordat u begint met het bouwen van uw behuizing, zorg er dan voor dat u uw douchebak, mengklep, sanitair en tegels op zijn plaats hebt. U kunt kiezen uit verschillende deurstijlen voor uw behuizing, waaronder scharnierende en draaideuren, vouwen en schuifdeuren en meer.

Mogelijk heeft u een paar opties als uw vloer solide is of als u niet genoeg valt voor afvoer onder een hangende vloer. Voordat u uw definitieve keuze maakt, moet u mogelijk uitzoeken hoe u de drainagepijpen uitvoert en hoeveel hoogte u nodig hebt onder de lade voor het sanitair. U kunt de lade boven de vloer verhogen door het op een voetstuk te plaatsen als u een behuizing selecteert met een stap naar de lade. Als er niet genoeg ruimte is voor een ondiepe P-trap, kan in plaats daarvan een compacte val onder de douchebak worden geplaatst. Verwijder de behuizing en controleer onder de bevestigingsplaatsen met behulp van een elektronische detector voor verborgen buizen en kabels.

Zorg ervoor dat de muurpluggen helemaal in de gaten worden geplaatst, zodat ze zich verder uitstrekken voorbij de diepte van de tegel. Wil je het niet zelf doen? We werken samen met erkende professionals om ervoor te zorgen dat uw badkamervernieuwing van begin tot eind soepel verloopt. Het is belangrijk om een ​​douche te kiezen die geschikt is met het sanitaire systeem van uw huis bij het doen van uw aankoop. Douches worden ook op verschillende manieren samengesteld, waarmee rekening moet worden gehouden. Gebruik onze installatie -instructies om u te helpen uw nieuwe douche te installeren.

Een douche kiezen - wat voor soort waterdistributiesysteem heeft u?

Gravity-gevoede systemen (die met een warmwatercilinder in de kelder en een reservoir met koud water op de zolder) bieden u de grootste flexibiliteit in termen van installatie. U kunt kiezen voor een mixer douche met of zonder pomp, een elektrische douche of een elektrische douche. Een mixer -douche of een elektrische douche zijn de enige keuzes als u een combinatieketel hebt of als uw koude water rechtstreeks uit de watervoorziening van de netwerk wordt geleverd. Dit is te wijten aan het feit dat een combi -ketel of netvoeding niet de installatie van een pomp mogelijk maakt.

Een elektrische douche installeren: een stapsgewijze handleiding

Een elektrische douche is uitgerust met een verwarmingselement, vergelijkbaar met die van een ketel, die het water verwarmt terwijl het er voorbij stroomt. U kunt de temperatuur van het water aanpassen door het tempo te variëren waarin het over het verwarmingselement gaat. Omdat de meeste douches niet zijn uitgerust met een thermostaat, heeft de temperatuur van het binnenkomende water de temperatuur van uw douche beïnvloed. U kunt een elektrische douche over uw bad of in een aparte kast plaatsen. Zorg er bij het kiezen van waar u het kunt plaatsen, zorg ervoor dat u er voldoende ruimte omheen toestaat om de voorklep te kunnen verwijderen in het geval dat deze moet worden onderhouden. De watervoorzieningspijp kan het apparaat vanaf de boven-, onder- of achterste binnenkomen, afhankelijk van het soort gebruik dat wordt gebruikt. Controleer de instructies van de fabrikant en zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid kabel uit de muur hebt om deze op het terminalblok te verbinden voordat u verder gaat. Water moet worden ingeschakeld om uw eenheid te bevestigen om vuil uit de waterinlaatlijn te verwijderen, omdat kleine deeltjes schade kunnen toebrengen aan uw nieuwe douche. Schakel het water vervolgens uit en leg de pijp leeg.

Voorbereiding

Het is noodzakelijk om de leidingen voor te bereiden en een elektrische voeding te vestigen voordat u kunt beginnen met het installeren van uw douche. De leidingen klaarmaken. Giet koud water in de douche van een enkele 15 mm buis die van een koude waterbron dicht bij de opslagtank naar een muur loopt waar de douche wordt geïnstalleerd. Plaats een marker op de locatie van de inlaatpijp- en voedingskabel terwijl u de douche -eenheid op zijn plaats houdt. Voordat u door de muur boort, moet u een pijp- en kabeldetector gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen verborgen pijpen of kabels zijn. Plaats vervolgens de pijp door de muur op de locatie die u hebt aangewezen. Installeer een isolatieklep in de pijp en sluit deze aan op het apparaat met behulp van de juiste verbinding.

Het verstrekken van de elektrische stroombron. Maak een gat in de muur om de elektrische draad te huisvesten. Vergeet niet dat de lengte van de kabelrun en de Kilowatt -beoordeling van de douche -eenheid ook factoren zijn om te overwegen, dus raadpleeg de instructies van de fabrikant voordat u de kabel koopt. Sluit een draad van de locatie van de douche-eenheid naar een dubbele pole pull-cord-schakelaar die op het plafond wordt geplaatst. In overeenstemming met de IEE -bedradingsvoorschriften moet dit een aan/uit -indicatie hebben en mag deze niet worden geïnstalleerd in gevarenzones 1 of 2 van het gebouw. Een elektrische douche vereist zijn eigen speciale circuit van de consumenteneenheid, en voor uw eigen veiligheid moet een elektricien de uiteindelijke verbinding laten doen. Een RCD moet ook worden geïnstalleerd om het circuit (reststroomapparaat) te beschermen.

 1. Houd de douche -eenheid op zijn plaats en gebruik een chinagraph -potlood om de locaties van de montagegaten te markeren. Boor met behulp van een metselwerk gaten op de locaties die zijn aangegeven. Een tegelbit of afplakkingstape die op de tegels wordt aangebracht voor het boren, kan helpen voorkomen dat het boor van schuift bij het boren in een betegeld oppervlak. Installeer enkele muurstekkers en breng een kleine hoeveelheid hygiënische siliconen afdichtmiddel aan op elk van hen.
 2. Om het apparaat te gebruiken, moet u de buis en de stroomdraad via de achterplaat voeren. Bevestig het vervolgens aan de muur met behulp van de er die erbij horen.
 3. Sluit de inlaatpijp aan op uw douche -eenheid, waardoor de compressieaanpassing wordt vastgedraaid met behulp van een pijpsleutel om ervoor te zorgen dat deze veilig is.
 4. Sluit de levende en neutrale kernen van de kabel aan op de 'load' -terminals op de eenheid, en de aardse kern van de kabel met de aardterminal van de eenheid om de verbinding met het apparaat te bevestigen.
 5. Zorg ervoor dat de rubberen afdichting correct wordt geïnstalleerd door de aanbevelingen van de fabrikant te volgen tijdens het installeren van de dekking.
 6. Zorg ervoor dat u uw rail hoog genoeg installeert, zodat uw douchekop niet minder dan 25 mm onder het lekkage van uw bad, douchebladen, wasbekken of bidet installeert wanneer u het water aanzet. Anders kan smerig water uw schone watervoorziening opnieuw invoeren via een lek.
 7. Eén uiteinde van de slang moet in de handset worden geschroefd, en zorgt ervoor dat u erbij hoort. Zorg ervoor dat alles goed functioneert door de aanwijzingen van de fabrikant te volgen en vervolgens het andere uiteinde van de slang naar uw douche -eenheid te schroeven.

Wat u moet weten over het installeren van een thermostatische mixer douche

Als uw thermostatische mixer -douche geen pomp heeft, kunt u deze nog steeds van water uit uw warme en koude sanitaire systemen leveren via vertakkingspijpverbindingen. Sluit ze zo dicht bij uw koude en warme watertanks aan als haalbaar en loop ze vervolgens naar de douchelocatie en naar buiten door de muur. In een systeem met zwaartekracht wordt de hoogte van de koude watertank boven uw douche de druk van zowel het hete als het koude water die erdoorheen stroomt, bepaalt. Om een ​​goede stroomsnelheid en druk van uw douchekop zonder pomp te krijgen, hebt u ten minste één meter ruimte tussen de onderkant van uw tank en de douchekop nodig. Het kan nodig zijn om uw koude watertank te verheffen of een pomp in uw systeem te installeren als er niet genoeg hoogteverschil tussen jullie twee is.

Voorzorgsmaatregelen moeten in deze situatie worden genomen.

Voordat u begint met het gebruik van uw mixer, moet u dubbel controleren dat deze is geïnstalleerd, in gebruik genomen, geëxploiteerd en onderhouden in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant. Besteed zorgvuldig op de instructies van de fabrikant. De douche -eenheid mag niet worden geplaatst op een locatie waar deze in de winter wordt onderworpen aan vriestemperaturen. Controleer de inhoud om ervoor te zorgen dat alle benodigde componenten aanwezig en correct zijn. Zorg ervoor dat alle klepgaten voldoende zijn behandeld voordat de mixerinstallatie wordt gestart om te voorkomen dat vuil van het systeem deelneemt tijdens het werken op het voedingsoppervlak.

 1. Controleer het soort muur dat u hebt en of de doucheklep er geschikt voor is voordat u de douche installeert.
 2. Het installeren van het sanitair voor de doucheruimte kan beginnen zodra u hebt bepaald waar u wilt dat uw douche wordt geplaatst en welke kant de leidingen binnenkomen (bijvoorbeeld stijgende, dalende of achterste entry). Als gevolg hiervan is het essentieel dat de pijpen met hete en koude water veilig in de muur of het paneel worden verbonden om de klep te ondersteunen en te voorkomen dat deze beweegt nadat deze is gemonteerd.
 3. Voorzichtigheid! Maak een laatste controle om ervoor te zorgen dat de compressieolijven correct zijn geplaatst en dat alle leidingen volledig zijn gereinigd voordat de doucheklep wordt aansluit. Door de watervoorziening in te schakelen, kunt u controleren op lekken.
 4. Installeer de stopcontact op de juiste locaties (raadpleeg voor bepaalde installatie -instructies het installatiehandboek van de fabrikant).

Het opnemen van een pomp is een goed idee.

Het toevoegen van een boosterpomp aan uw thermostatische mixer douche kan de hoeveelheid water die door de douchekop stroomt, meer dan viervoudigen. U kunt de pomp onder een bad verbergen of deze weg stoppen in een luchtige kast of zolder zodat deze niet zichtbaar is voor gasten (hoewel u het misschien in actie hoort). Houd er echter rekening mee dat u een pomp niet kunt aansluiten op een combi -ketel of een koude watervoorziening die rechtstreeks van de hoofdgerechten komt. En om er het maximale uit te halen, moet u mogelijk upgraden naar een grotere opslagtank met warm water.

Instructies over het installeren van een douchemixerklep en rail

Stel uw doucherrein hoog genoeg in om de hoogste persoon in uw huishouden te huisvesten, maar niet zo laag dat uw douchekop lager dan 25 mm onder het lekkage van de douchebak, bad of aangrenzend bassin bundelt, omdat dit een letsel kan veroorzaken . Als het te laag is, kan het gebruikte water opnieuw worden geïntroduceerd in de watervoorziening van uw huishouden.

1. Sluit de opening rond om elke inlaatpijp met een hygiënisch siliconenafdichtmiddel om te voorkomen dat er water niet binnenkomt, om te beginnen met een hygiënisch siliconendichtmiddel. Schakel zowel de hete als het koude waterkranen in om de leidingen en fittingen weg te spoelen. Bevestig u vervolgens, voordat u uw pijpafwerkingen aansluit, een koppeling aan elke pijp en draai de thermostatische mixerklep vast met behulp van een verstelbare sleutel met behulp van de verstelbare sleutel. Controleer op lekken door tegelijkertijd het hete en koude water in te schakelen. Als alles waterdicht is, kunt u de mixer verwijderen en vervangen door de chromen pijpafwerkingen voordat u de mixer opnieuw installeert.

2. Bevestig de hendel en houder aan de schuifrail met behulp van de verstrekte schroeven. Bevestig vervolgens aan de uiteinden van de rail de beugels en markeer de locatie van het bevestigingsgat voor de laagste beugel met een potlood.

3. Gebruik om te beginnen een elektronische detector om het gebied grondig te inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen verborgen pijpen of draden zijn. Nadat u de locatie van de onderste beugel hebt aangegeven, boort u er een pilootgat doorheen. Installeer een muurstekker en breng een kleine hoeveelheid sanitaire siliconenafdichtmiddel aan op de draden van de plug.

4. Haal de schuifrail uit de beugels en plaats de verstrekte schroef in het onderste gat van de onderste beugel om deze op zijn plaats te bevestigen. Om de locatie van het bovenste bevestigingsgat te bepalen, bevestigt u de rail gewoon aan de onderste beugel en bevestigt u de andere montagebeugel aan de bovenkant van de rail, zoals weergegeven in de illustratie. Controleer de verticaliteit van het stuk met een spiritniveau en noteer de locatie van het bovenste bevestigingsgat aan de muur.

5. Verwijder de reling en ga verder met boren en plug de muur op dezelfde manier als voorheen. Schroef daarna, met de rail in positie, de bovenste beugel. Last but not least, bevestig beugelafdekkingen aan de boven- en onderste beugels.

 

Het installeren van een douchebak is een eenvoudig proces.

Wanneer de afvalbiap is voltooid, kunt u uw douchebak installeren en de afvaluitlaat van de douchebak aan de val in de badkamer aansluiten. Zorg er echter voor dat u de installatie -instructies van de fabrikant leest voordat u verder gaat, omdat verschillende ontwerpen mogelijk enigszins verschillende installatieprocedures nodig hebben.

1. Houd het dienblad op zijn kant vast en laat een kraal van sanitaire siliconen afdichtmiddel rond de afvalopening lopen totdat deze volledig is afgesloten.

2. Zorg ervoor dat de afvaluitlaat in het gat wordt geplaatst zodat deze wordt afgesloten met het afdichtmiddel. Controleer of eventuele wasmachines zijn geïnstalleerd voordat de borgmoer op zijn plaats wordt genomen met behulp van een verstelbare sleutel. Daarna kunt u de val aan de afvalafvoer bevestigen.

3. Zet een paar veiligheidshandschoenen aan en begin de mortel te mengen. Breng met behulp van een troffel een dunne laag lijm aan op de vloer waar uw lade wordt geplaatst en zet deze vervolgens op zijn plaats.

4. Bed het dienblad in de mortel, met behulp van een spiritniveau om ervoor te zorgen dat het niet in alle richtingen helpt. Afhankelijk van hoe moeilijk het is om het precies gelijk te maken, moet u mogelijk de lade verhogen en de mortel aanpassen. Gebruik de troffel, ruim de randen op en verwijder elke extra mortel die zich heeft verzameld. Vul daarna het werk in door het vloerluik te openen en de val aan de afvalpijp te bevestigen, indien nodig.

Het installeren van een douchebehuizing is een eenvoudig proces.

U kunt een douchebehuizing kopen als onderdeel van een nieuwe badkamerinstallatie of als aanvulling op een bestaande badkamersuite. Ze kunnen in een hoek van een kamer of tegen een vlakke muur worden geplaatst, afhankelijk van hun maat. Er zijn een aantal deurtypen beschikbaar voor uw behuizing, waaronder scharnierende en draaiende deuren, evenals vouw- en schuifdeuren, die uitstekende ruimtebesparende opties zijn. U moet uw douchebak, mengklep, leidingen en tegels op zijn plaats hebben voordat u begint met het installeren van uw behuizing. Er zijn echter veel andere ontwerpen beschikbaar, en elk wordt op een iets andere manier geplaatst dan die hier getoond, dus lees de aanwijzingen van de fabrikant voordat u doorgaat met uw project. Het is van cruciaal belang dat de muur en het dienblad van elke behuizing volledig waterdicht zijn, en dat de standpunten van het frame verticaal zijn. Het nemen van een douche genereert veel stoom en condensatie, wat vochtige problemen kan veroorzaken. Als gevolg hiervan wordt het ten zeerste aanbevolen dat u overweegt om een ​​extractorventilator te installeren om uw ruimte te ventileren.

Afvalbuizen en een val zijn inbegrepen.

Voordat u uw douche -behuizing kiest, moet u erachter komen hoe u de drainagepijpen gaat uitvoeren en hoeveel hoogte u nodig hebt onder de lade voor de leidingen voordat u uw definitieve beslissing neemt. Het is mogelijk dat u een gat in de vloer kunt maken om de afvalpijp te huisvesten. Als dit het geval is, moet u ook een toegangsluik bouwen. Om dit te doen, kunt u het afvalvanggat uitbreiden dat verder gaat dan de buitenrand van de douchebak, of u kunt een secundair luik in de buurt maken dat binnen het bereik van de val ligt. Afhankelijk van of uw vloer solide is of dat u niet genoeg valt voor een val voor drainage onder een hangende vloer, heeft u mogelijk een aantal keuzes. Als alternatief kunt u een behuizing kiezen met een stap naar de lade, of u kunt ervoor kiezen om de lade boven de vloer te verheffen door deze op een voetstuk te installeren. In plaats van een ondiepe P-trap, kan een compacte val onder de douchebak worden geïnstalleerd als er daar niet genoeg ruimte is. Dit is specifiek ontworpen om u van de vereiste waterkanaal te voorzien, terwijl u ondiep genoeg bent om te passen onder de meerderheid van de configuraties van de hedendaagse douchebak. Opruimen wordt verder vereenvoudigd door het afneembare ontwerp van het rooster.

 1. Plaats de twee vaste zijpanelen op een niveauoppervlak en breng royaal sanitaire siliconen afdichtmiddel aan op de gebogen groeven aan de boven- en onderkant van de panelen. Opzij zetten. Sluit vervolgens met behulp van de schroeven die werden geleverd de kop en dorpelrails aan en zorg ervoor dat de schroeven niet vakkend worden.
 2. Plaats de plastic geleidevallen in de kop en dorpelsrails met behulp van uw vingers.
 3. Als de plastic gids -tracks te lang zijn, kunt u ze verminderen met behulp van een Junior Hacksaw om ze korter te maken.
 4. Plaats in de kop en dorpelrails twee deurstops in de gidsspoor om de deuren gesloten te houden. U kunt ze naar het centrum verplaatsen, maar maak je geen zorgen om ze zojuist te repareren.
 5. Plaats de douche -behuizing op zijn zijkant en verplaats de gebogen schuifdeuren in het hoofd en dorpelrails, zorg ervoor dat de deuren correct zijn geplaatst. Plaats vervolgens een andere deurstop in zowel het hoofd als de dorpelrails van de opening.
 6. Monteer de behuizing door de wandkanalen aan elke zijde van de behuizing te bevestigen en op de lade te plaatsen, zorg ervoor dat deze rechtop staat met behulp van een niveau. Gebruik vervolgens vanuit de binnenkant van de behuizing een chinagraph-potlood om de locatie van de bevestigingsgaten te markeren door de voorgeboorde gaten in de wandkanalen, zoals weergegeven in de illustratie.
 7. Verwijder de behuizing en gebruik een elektronische detector om te zoeken naar verborgen buizen en draden onder de fixeerlocaties. Verwijder de behuizing en vervang deze. Als alles in orde lijkt te zijn, bevestigingsgaten in de aangegeven locaties. Zorg ervoor dat de muurpluggen helemaal in de gaten worden geduwd, zodat ze zich verder uitstrekken voorbij de diepte van de tegel.
 8. Run een continue kraal van sanitaire siliconenkit langs beide wandkanalen. (Zie illustratie.) Bevestig daarna de behuizing aan de basis met behulp van de geschroeven schroeven. Verwijder elke extra sealer met een vochtige doek en verwijs naar de instructies voor definitieve aanpassingen die moeten worden aangebracht aan de schuifdeuren.
 9. Boor door de gaten in de wandkanalen en in het frame, beginnend bij de binnenkant. Schroef de schroeven in die zijn geleverd en bedek de koppen van de schroeven met schroefdeksels. Boor een gat door het plastic spoor en het binnenste hoofdkanaal van de deurstops en schroef ze vervolgens op zijn plaats.
 10. Breng een doorlopende kraal van sanitaire siliconenkit aan op de gewricht tussen de lade en de betegelde muur om de afdichting te voltooien. Voer dezelfde procedure uit langs de omtrek van de behuizing.

Tijdens het installatieproces komt de veiligheid op de eerste plaats.

Installatie van deze items moet worden uitgevoerd in lijn met lokale bouwcodes om uw veiligheid te waarborgen. Neem contact op met een gekwalificeerde professional die is geregistreerd bij een elektrisch certificeringssysteem als u twijfelt of als de wet dit vereist dat u dit doet. Aanvullende informatie is toegankelijk op internet of via uw lokale overheid. Tenzij anders aangegeven, moeten alle nieuwe en gewijzigde installaties voldoen aan de meest recente IEE -bedradingsvoorschriften. Huur een elektricien in die is geregistreerd bij het zelfcertificeringssysteem dat is gespecificeerd in de regels, of als u het werk zelf doet, moet u de afdeling bouwcontrole van uw lokale autoriteit informeren zodat uw werk kan worden onderzocht en getest voordat deze wordt beschouwd. Heb je er geen zin in om het zelf te doen? Wij kunnen u helpen. We werken samen met geautoriseerde installateurs om ervoor te zorgen dat uw badkamerrenovatie van begin tot eind soepel verloopt. Onze selectie van verschillende financieringskeuzes zorgt ervoor dat u een plan zult ontdekken dat aan uw behoeften voldoet. Bovendien bieden we een 2-jarige garantie voor vakmanschap voor uw gemoedsrust. Lees meer over onze installatieservice en plan een gratis planningsconsult om meteen aan de slag te gaan!

Tips over het bouwen van een douche

 • Douchepompen, evenals handdouchepompen, zijn beschikbaar voor gebruik.
 • Net als een ketel heeft een elektrische douche een verwarmingselement, dat het water verwarmt terwijl het voorbij loopt.
 • Bereid de leidingen voor en installeer een elektrische voeding voordat u uw douche installeert.
 • Een combinatieketel of als uw koude water rechtstreeks van de watervoorziening van het net wordt afgeleverd, heeft geen pomp nodig.
 • Om het circuit te beschermen, is een RCD vereist (reststroomapparaat), zorg ervoor dat u uw rail boven het overloopniveau van uw bad, douchebak, wasbekken of bidet plaatst wanneer u het water aanzet.
 • U kunt nog steeds water leveren voor uw thermostatische douche met behulp van takpijpverbindingen van uw warme en koude sanitairsystemen.
 • De douche -eenheid mag zich niet bevinden in een gebied waar deze in de winter kan bevriezen.
 • Sla geen van de essentiële componenten over voordat u de douche bouwt.
 • Douchekop waterstroom wordt vermenigvuldigd met een thermostatische mixer douche.
 • Hoe groter de opslagtank met hete water, hoe meer het u zal ten goede komen.
 • Boosters zijn uitstekend om te hebben, maar ze zullen niet werken op combi -ketels of met koudwaterrichtingen rechtstreeks uit de hoofdgerechten.
 • Het installeren van een douchebak is een eenvoudige operatie, maar niet alle douchebakken zijn hetzelfde.
 • Om te beginnen moet u uw douchebak, mengklep, sanitair en tegels op zijn plaats hebben.
 • Sommige deuropties zijn scharnierende of draaideuren, vouwen of schuifdeuren.
 • Eerst moet u beslissen hoe u de drainagepijpen uitvoert en hoeveel diepte u nodig hebt onder de lade voor het sanitair.
 • Zorg ervoor dat wandstekkers volledig in de gaten worden ingebracht, zodat ze onder het oppervlak van de tegel steken.
 • We werken samen met goedgekeurde professionals om te garanderen dat uw badkamersnelheid zonder problemen opbrengt.

Geschreven door,
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.