What are some small bathroom design ideas?

Wat zijn enkele kleine badkamerontwerpideeën?

Leer hoe u het meeste uit een klein gebied kunt halen, of het nu een ensuite, garderobe of compacte ruimte is.

Modern badkamerontwerp

Badkamerontwerpideeën?

Leer hoe je een kleine badkamer groter kunt laten lijken door Glidden Paint te gebruiken. Ontdek de perfecte fittingen en armaturen voor zelfs de kleinste badkamer. Let op enkele van onze ruimtebesparende innovaties die momenteel op de markt zijn. Pas deze ideeën toe om een ​​badkamer te bouwen die ideaal voor u is. Onlangs zijn wasstanden of ijdelheidseenheden nogal geëvolueerd.

Hebben voldoende tegenruimte, of ken de exacte metingen van de ijdelheid. Voordat u een voetstuk gootsteen koopt, meet je de beschikbare vloerruimte, zodat je de afmetingen van de gootsteen kunt vergelijken met de uwe. Het voorbereiden van een privé -badruimte is misschien een uitdaging, maar gelukkig zijn er veel opties om uit te kiezen. In kleine gebieden hebben normale kuipen de voorkeur. Ze komen in verschillende lengtes om aan uw vereisten te voldoen. Glasbadschermen beschermen uw gebied tegen morsen en laten zoveel mogelijk natuurlijk licht mogelijk doordringen.

De installatie van natte kamer bevat alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan. U zult veel opties vinden die aan uw vereisten en die van uw gezin voldoen. U kunt een enkele of dubbele deurkast kiezen om aan uw opslagvereisten te voldoen. Frameloze spiegels helpen je om je hele reflectie te zien zonder afgeleid te worden. Alle drie de keuzes (bladvinyl, moderne vloeren en vloertegels) zijn langdurig, vochtbestendig en gemakkelijk te behouden en schoon te maken.

Houtlaminaat, vinylplank en hardhouten vloeren zullen de natuurlijke tinten van hout gebruiken met uitzondering van warme tinten zoals bruin. De verlichting van uw badkamer of garderobe kan grote invloed hebben op hoe groot uw ruimte verschijnt. Lichten en armaturen op de juiste plaatsen kunnen een sfeer van ruimtelijkheid bieden en een ruimte welkom zijn. Badkamerslichten moeten de huidige voorschriften volgen, ontworpen met veiligheid in gedachten. Zacht wit (2.700 tot 3000 Kelvin) is een warme en gouden kleur. Warmte wordt verbeterd met een kleurtemperatuur van 2700K en produceert een gevoel van gezelligheid. Hoewel kleurkeuzes zeer uniek zijn, geven de meeste individuen de voorkeur aan heldere tinten, die aangenaam en vertrouwd zijn.

Ideeën voor een kleine badkamer.

Als het gaat om badkamers, is maat niet de enige factor om te overwegen. Bij het ontwerpen van een badkamer kan het kiezen voor keuzes die de ruimte lichter en helderder laten lijken, evenals armaturen en fittingen die vele doelen dienen, een aanzienlijke impact hebben op hoe de kamer werkt en voelt. Elke badkamer, of het nu een kleine damestoilet, een krappe garderobe of een kleine ensuite is, kan groot lijken en de vereisten van uw huishouden kunnen herbergen met een beetje gedachte en slimme ontwerpkeuzes. We zullen u meenemen door het selecteren van armaturen en fittingen die in zelfs de kleinste badkamer zullen werken, en u introduceren aan enkele van onze revolutionaire ruimtevaartbesparende oplossingen die nu beschikbaar zijn. We zullen ook de trucs van het ontwerpen en verlichten van een ruimte bedekken om het groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Bekijk onze gids voor de meest populaire kleine badkamertrends en ontwerp de badkamer van uw dromen.

De meest geschikte tint voor een kleine badkamer is.

De professionals bij Glidden Paint bevelen aan om lichte en heldere kleuren te gebruiken die licht reflecteren om de indruk te geven van een grotere binnenruimte. Vanwege het feit dat het de meest lichte, wordt witte verf vaak aanbevolen als een van de beste kleuren voor kleine badkamers.

Welke kleuren kunnen worden gebruikt om een ​​kleine badkamer groter te laten lijken?

We raden u aan om een ​​hoogglanzende verf te kiezen in een zeer donkere tint. We schilderen graag kleine badkamers, een donkere kleur, zoals zwart, om ze ruimer te laten lijken. Het voegt diepte toe aan een kamer en geeft de indruk van een groter gebied.

Hoe kies ik een bassin?

Basins zijn het middelpunt van de badkamer, en wanneer de ruimte een premium is, zijn er twee manieren waarop uw bassin kan helpen om uw badkamer groter te laten lijken. Muur gemonteerde bassins, ook bekend als muurhangende bassins, hebben geen conventioneel voetstuk nodig, zodat u vloeroppervlak kunt besparen en tegelijkertijd een meer gestroomlijnd uiterlijk in uw badkamer creëert. Een drijvend bassin dat kan worden geplaatst tegen elke platte muur of een hoekbassin dat kan worden geplaatst op een locatie die vaak over het hoofd wordt gezien, zijn beide opties, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Met deze gestroomlijnde versies hoeft u geen elegantie op te offeren voor functionaliteit vanwege de stijlvolle verchroomde afval en fittingen onder het bassin.

Als alternatief kunt u ervoor kiezen om opslag onder uw bassin op te nemen om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen. IJdelheidseenheden, vaak bekend als wasbanden, hebben de afgelopen jaren een significante transformatie gezien, wat resulteerde in een revival in populariteit. Vanwege de introductie van nieuwe compacte versies kunnen ijdelheden in zowel moderne als meer klassieke ontwerpen nu worden gevonden om vrijwel elk gebied te passen. Met een ijdelheidseenheid kunt u mogelijk extra vrijstaande opslag in uw kamer wegnemen-of kunt u mogelijk opslagruimte elders in uw huis vrijmaken. Wat voor soort bassin u ook selecteert, zorg ervoor dat het een enkel tapgat heeft, zodat u later een mixer -tik kunt toevoegen. Dit slanke ontwerp zal er niet alleen de dingen er netjes uit houden, maar het zal ook waardevolle tegenruimte vrijmaken voor zeep en andere kleine badkamerbehoeften.

Wat is het beste materiaal om te gebruiken voor wastafels en wastafels in de badkamer?

Hoewel roestvrijstalen wastafels meestal worden gezien in keukens, zijn ze ook een fantastische keuze voor badkamers. Roestvrij staal is bestand tegen bacteriën en ziektekiemen, en het is sterk genoeg om krachtig wassen te doorstaan. Bovendien, vanwege zijn elegante kleur en uiterlijk, kan dit soort gootsteen worden gebruikt met een breed scala aan aanrechtmaterialen.

Welke factoren moet ik overwegen bij de aankoop van een ijdelheid gootsteen?

Voordat u een gootsteen kiest, moet u ervoor zorgen dat u voldoende tegenruimte hebt of dat u de precieze dimensies van de ijdelheid kent. Als u ervoor kiest om een ​​voetstuk te gebruiken in plaats van een ijdelheid, meet dan de vloeroppervlak die u beschikbaar hebt voordat u koopt, zodat u de metingen van de gootsteen met de uwe kunt vergelijken.

Welke factoren moeten worden overwogen bij het kiezen van toiletten?

Veel van de technieken die kunnen worden gebruikt om meer ruimte rond een gootsteen te verkrijgen, kunnen ook worden gebruikt om meer ruimte rond een toilet te krijgen. Het kiezen van een muurhoofdmodel zal de indruk wekken dat je ruimte groter is-terwijl je ook een briesje maakt. Welke keuze u ook selecteert, vergeet niet om zorgvuldig aandacht te schenken aan de afmetingen van de items die u wilt gebruiken terwijl u het proces doorloopt. Er zijn significante verschillen in de grootte van een toiletstarts en PAN van het ene model naar het andere, wat nuttig kan zijn als u een specifiek probleem probeert aan te pakken.

Slimline reservoirs kunnen de hoeveelheid ruimte die een toilet in een kamer inneemt, verminderen, wat handig is als u wilt voorkomen dat u een deur moet openen en sluiten. Bij het werken met beperkte ruimte kan een dunne pan het verschil maken in de vraag of u al dan niet een bassin kunt passen of niet. Vergeet de wc -bril echter niet. Selecteer een witte of neutraal gekleurde stoel die past bij de rest van het meubilair in de kamer. Als gevolg hiervan wordt uw blik niet aangetrokken tot dit specifieke gebied als u de kamer binnenkomt.

Wat is de beste manier om een ​​mooi bad te kiezen?

Het vinden van ruimte voor een bad in een klein gebied kan moeilijk zijn, maar gelukkig zijn er veel keuzes beschikbaar als het gaat om deze behoefte aan elk familielid. Rechte badkuipen zijn ideaal voor compacte ruimtes en ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om aan uw behoeften te voldoen. Haal het meeste uit de vloerruimte die door een bad is opgenomen door verborgen opslag in het ontwerp op te nemen. Douchebaden zijn een eenvoudige en effectieve methode om op de ruimte te bezuinigen als u overweegt om zowel een douche als een bestaand bad toe te voegen.

Deze multi-taskers zijn veel meer dan alleen een douchekop die over het bad zit; Ze zijn ingenieus geconstrueerd om een ​​groot gebied te bieden om aan de ene kant te douchen met behoud van het nut en het comfort van het bad aan de andere. Maak gebruik van een glazen badscherm om uw kamer te beschermen tegen morsen, terwijl u nog steeds zoveel mogelijk natuurlijk licht mogelijk kunt maken om uw gebied binnen te gaan. Als u zich zorgen maakt over een stijf scherm dat in de weg staat, kunnen vouwschermen, zoals die in onze Nijllijn, een prachtige oplossing zijn.

Hoe zit het met douches en natte kamers, tellen ze?

Moderne douchebehuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en maten, waardoor ze zelfs op de meest uitdagende locaties kunnen worden geïnstalleerd. Quadrant en offset kwadrant behuizingen hebben een gestroomlijnd uiterlijk, en schuifdeuren nemen minder ruimte in beslag dan meer conventionele scharnierende deuren in vergelijking met hun tegenhangers. Om de visuele rommel tot een minimum te verminderen, ga je voor transparante glazen deuren en frameloze armaturen, die helpen om je doucheruimte groter te laten lijken en tegelijkertijd het schoonmaken gemakkelijker te maken.

Als u niet genoeg ruimte hebt om te douchen, probeer dan in plaats daarvan een natte kamer te installeren. Douchen in de kamer blijft een optie, omdat het geen installatie van een douchebak of afgesloten doucheklep nodig heeft. Hoewel de installatie iets langer kan duren dan normaal vanwege het feit dat u de hele kamer waterdicht maakt, wordt u beloond met een doucheruimte die eenvoudig te onderhouden is en een verscheidenheid aan functies in een klein of ongewoon gevormd gebied biedt . Bekijk onze volledige natte kamerpakketten, waaronder alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan bij uw eigen installatie.

Dus, wat voor soort badkamermeubilair en opslag wil je?

Hoewel opslag een probleem kan zijn in kleinere gebieden, zijn er gelukkig verschillende oplossingen beschikbaar die uw ruimte nog moeilijker voor u zullen laten werken. Gespiegelde kasten zijn uitstekend voor het overbrengen van een gootsteen en zijn verkrijgbaar in verschillende diepten om tegemoet te komen aan verschillende kamerconfiguraties. Overweeg een spiegel met een geïntegreerde plank die u een plek biedt om een ​​paar benodigdheden op te slaan, of een kast met een liftdeur die minder ruimte vereist om te openen wanneer de ruimte beperkt is. We hebben ook enkele en dubbele deurkasten om u extra keuzes te bieden, evenals stijlen met onzichtbare handgrepen om uw ruimte strak en gestroomlijnd te laten lijken. Blader nu door onze selectie!

Als u gewoon een kleine hoeveelheid vloeroppervlak hebt, is een lange smal kast van alles van handdoeken tot toiletpapier-en er zijn muur gemonteerde versies beschikbaar om uw vloeren schoon te houden. Hoge glanskasten zijn opgenomen in de nieuwe designercollectie, waarmee meer licht in uw ruimte kan komen. Houd altijd een douchecaddie in uw douche -behuizing of boven uw bad om flessen van de vloer en alles binnen handbereik te houden. U zult oplossingen ontdekken in verschillende vormen en maten om tegemoet te komen aan uw behoeften en die van uw gezin.

Welke soorten muren heb je?

Het behouden van zoveel mogelijk licht en helderheid in een ruimte is de beste manier om het te openen en het groter te laten lijken. Het is mogelijk om dit te doen door neutrale kleuren zoals wit, room en lichtgrijs te gebruiken, evenals glanzende oppervlakken. Kies een badkamerverf die is ontworpen om stoom en vocht effectief te weerstaan, evenals een zachte glansafwerking die zal helpen bij het reflecteren van natuurlijk licht in de ruimte. Plafonds moeten wit worden gehouden om het uiterlijk van hoogte en ruimtelijkheid te bieden.

Glanzende tegelafwerkingen zullen ook bijdragen aan de verlichting van een kamer. Kleinere groutlijnen en eenvoudige patronen kunnen helpen om een ​​illusie van grotere ruimte in een kamer te creëren. Grote formaattegels kunnen helpen om een ​​kamer groter te laten lijken. Blijf bij basispatronen die ook gemakkelijk te reinigen en te behouden zijn. Kleinere tegels en mozaïeken, evenals behang met een patroon, lijken misschien rommelig in een kleiner gebied. Douchebehuizingen en bovenbadwandpanelen kunnen een geschikt alternatief zijn voor traditionele wandtegels in de badkamer. Naast het zijn van heel eenvoudig te installeren, wordt het gladde en glanzende acryloppervlak niet verbroken door mortelijnen, waardoor de indruk wordt gegeven van een grotere ruimte. Houd een kalmerend kleurenpalet in dat over de ruimte licht weerspiegelt.

Het opnemen van grootformaatspiegels in uw gebied is een andere effectieve methode om het uiterlijk van meer ruimte te creëren, en ze zullen wonderen doen voor het reflecteren van zowel natuurlijk als kunstlicht. Een frameloze spiegel zorgt ervoor dat uw zicht over het hele oppervlak van de spiegel zou dwalen zonder afgeleid te worden. Overweeg een spiegel met ingebouwde verlichting voor een echt strak uiterlijk en multifunctionele veelzijdigheid. Het zal de hoeveelheid beschikbare spiegelgebied vergroten door de ruimte die zou zijn gebruikt voor verlichting boven een conventionele spiegel beter te maken.

Waar moet je naar zoeken tijdens het kiezen van vloeren?

Het kiezen van een donkere kleur voor de vloer in een kleine doucheruimte of garderobe kan helpen om het gebied te definiëren en het groter te laten lijken. Vloertegels, plaatvinyl en hedendaagse vloeren zijn allemaal uitstekende opties, omdat ze vochtbestendig, langdurig en eenvoudig te onderhouden en schoon zijn. Kies een voegkleur die de tegels aanvult, grotere tegels gebruikt en vermijd het gebruik van sterke patronen op de vloer om de kamer minder rommelig en opener te laten lijken.

Wat voor soort vloeren is in zwang in 2021?

De kleuren van laminaat, vinylplank en hardhouten vloeren zullen gebaseerd zijn op de natuurlijke tonen van hout, met uitzondering van warme tonen zoals bruin. Dat is correct, koude tonen blijven tot het volgende decennium populair. Ondanks het feit dat donkere tinten niet volledig zullen worden afgebouwd, zullen lichte tint houten optredens een van de meest populaire vloerstijlen zijn in 2020.

Wat is de meest recente vloerrage om op de markt te komen?

Veel blues en greens worden nu in tegel en tapijt gebruikt, terwijl lichtere, luchtige tonen worden gebruikt voor hout- en stenen afwerkingen. Hoewel coole tonen in 2021 in 2021 populair zullen zijn, is het belangrijk op te merken dat de trends vaak heen en weer verschuiven tussen warme en koude tonen.

Wat voor soort verwarming moet worden gebruikt in een kleine badkamer?

Traditionele radiatoren kunnen waardevolle vloerruimte innemen in een kleine badkamer, maar creatieve alternatieven bieden ruimtebesparende opties. Geen handdoek is meer geruststellend na een bad of douche, en een handdoekradiator is een uitstekende keuze voor kleine kamers. Deze apparaten, die ook wel handdoekwarmers worden genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke afwerkingen. Als je het uiterlijk van een grotere ruimte wilt creëren, ga dan met witte of metalen afwerkingen. Er zijn smalle handdoekwarmers voor kleine gebieden, evenals kortere handdoekwarmers die over het bad kunnen worden geplaatst voor warme handdoeken met een druk op de knop wanneer u ze nodig hebt. Het nemen van de beslissing om een ​​handdoekradiator te gebruiken, biedt ook de mogelijkheid om de behoefte aan een traditionele handdoekrail te elimineren, die vaak een grotere hanggebied en snellere droogperioden biedt.

In het geval dat u de vloer in uw badkamer verandert, moet u rekening houden met alternatieven die kunnen worden gebruikt bij de vloerverwarming. Omdat verwarming onder de vloer kan worden geïnstalleerd in zelfs de kleinste garderobe, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u weer uit het bad gaat of douchen op een ijskoude vloer. Het verwijderen van een radiator of een aan de muur gemonteerde verwarming kan belangrijke ruimte vrijmaken voor extra opslag-of gewoon meer ruimte voor gezinnen met verschillende kinderen en huisdieren.

Wat voor soort bliksem bedoel je?

De manier waarop u uw badkamer of garderobe verlicht, kan een aanzienlijke impact hebben op hoe ruim het lijkt. Wanneer er onvoldoende licht is, lijken kleine ruimtes nog kleiner; Desalniettemin kan de juiste keuze van bollen en armaturen, geplaatst op de juiste locaties, kamers laten lijken. Badkamer schijnwerpers en downlights met LED -technologie moeten worden gebruikt voor overheadverlichting. Als het haalbaar is, verspreid dan de lichten gelijkmatig over de kamer en overweeg de schijnwerpers over belangrijke locaties zoals het bad of de keuken te plaatsen.

Moderne LED -lampen bieden een schoon, fel licht en duren gemiddeld 15 jaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het toevoegen van extra lichten en het vervangen van meer bollen in de toekomst. Ze bereiken ook hun volledige helderheid zeer snel, in tegenstelling tot eerdere CFL -lichten, wat bijdraagt ​​aan het uitnodigen van uw ruimte. Wandlampen die boven of aan beide zijden van uw bassin worden geplaatst, evenals een spiegel met ingebouwde verlichting, zijn allemaal opties om te overwegen. Deze bieden een zachter licht dat activiteiten zoals scheren en make-up eenvoudiger maken, en ze zullen werken in combinatie met uw overheadverlichting om een ​​completer beeld te geven.

Wat voor soort verlichting is het meest esthetisch in een badkamer?

Als je je mooiste in de badkamer wilt verschijnen, moet je lichten hebben die de spiegel flankeren of omringen, vergelijkbaar met wat je zou vinden in een kleedkamer backstage. Stringen die gearceerd of bedekt zijn en op de hoofdhoogte door de kamer worden geplaatst, kunnen uw algehele look verder gladmaken en verzachten.

Heeft u speciale verlichting in de badkamer nodig?

Het antwoord op deze vraag is waarschijnlijk "ja". Bij het kiezen van een badkamerlicht moet extreme voorzichtigheid worden gebruikt, omdat alle badkamerslichten moeten voldoen aan de huidige wetten, die zijn gemaakt met veiligheid in gedachten - waar elektriciteit en water is, is er een verhoogd gevaar, daarom zijn de normen zo nauwkeurig .

Heeft het de voorkeur om een ​​zachte witte of daglichtbadkamer te hebben?

Een afbraak van gloeilampkleurtemperatuur wordt hieronder weergegeven. Zacht wit (2.700 tot 3000 kelvin) is een warme en gele tint, vergelijkbaar met het kleurspectrum geproduceerd door gloeilampen. Deze bollen zijn ideaal geschikt voor gebruik in keukens en baden, onder andere. Kleuren die helder wit zijn (4.000 tot 5.000 kelvin) liggen in het bereik tussen witte en blauwe tonen.

Welk kleur LED -licht is het meest geschikt voor een badkamer?

Ondanks het feit dat kleurvoorkeuren zeer individueel zijn, kiezen de meerderheid van de mensen voor licht in het bereik van 2700K-3000K voor hun huizen, omdat de tint van het licht aangenaam en vertrouwd is. Licht met een kleurtemperatuur heeft ongeveer 2700K een warmer, gezelliger gevoel, en het is gunstiger voor huidtinten en warme kleurenpaletten.

Belangrijkste principes over het maximaliseren van een beetje ruimte.

 • Blader door onze gids voor trendy kleine badkamerideeën en bouw uw eigen badkamer.
 • Opslag onder uw bassin kan u helpen het gebied onder uw bassin te maximaliseren.
 • IJdelheidsontwerpen in zowel hedendaagse als traditionele stijlen kunnen nu bij bijna elke ruimte passen.
 • Hoewel een ijdelheidseenheid u mogelijk in staat stelt om te besparen op vrijstaande opslagruimte in uw kamer, kan deze ook ruimte elders in uw huis vrijmaken.
 • Roestvrij stalen wastafels zijn toch ook een geweldige optie voor badkamers.
 • Slimline reservoirs kunnen u helpen om te voorkomen dat u een deur moet openen en sluiten vanwege hun kleinere maat.
 • Onze complete natte kamerpakketten bevatten alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan bij uw eigen installatie.
 • Gespiegelde kasten zijn geweldig voor het plaatsen van een gootsteen in een reeks diepten om verschillende kamerlay -outs te passen.
 • Het dragen van donkerder gekleurde tapijt in een kleine douche of garderobe kan de ruimte groter laten lijken.
 • Verlichting met behulp van LED -technologie moet de schijnwerpers en downlights gebruiken.
 • Houd rekening met het installeren van verlichtingsarmaturen rond essentiële gebieden, zoals de badkamer of keuken, als het mogelijk is.
 • U hoeft niet meer lichten te vervangen of te installeren, omdat moderne LED -lampen gemiddeld 15 jaar duren en een schoon, fel licht bieden.
 • Hieronder is een uitsplitsing van de kleurtemperatuur van de gloeilamp.
 • Zacht wit (2.700 tot 3000 Kelvin) is een warme en gouden kleur.
 • Ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en andere locaties.
 • Wit is in de orde van 4000 tot 5.000 Kelvin.
 • Ondanks verschillende kleurvoorkeuren, gebruikt het grootste deel van de mensen licht in het bereik van 2700K-3000K voor hun huizen, omdat deze tint aangenaam en vertrouwd is.
 • Warm, lichtgekleurd licht geeft een gezelliger gevoel en is dus meer vleiend voor mensen met warme kleurenpaletten.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.