Toilet paper is sold out, don’t panic, get toilet sprayer!

Toiletpapier is uitverkocht, raak niet in paniek, krijg toiletspuit!

Begrijp irrationeel gedrag en verloren toiletpapier.

Toiletpapier op grijze achtergrond

Hoe werden individuen bewaard tijdens de coronavirus -pandemie?

Toiletpapier is uitverkocht.

Over de hele wereld zijn winkels uit toiletpapier verkocht terwijl we een wereldwijde vergrendeling hebben. Er was een tekort in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Dus, hoe gebeurt dat? Gebruiken mensen de badkamer vaker? Misschien zijn er nieuwe manieren om toiletpapier te gebruiken? Fabrikanten van toiletpapier produceren, zoals we allemaal weten, hetzelfde bedrag als voorheen, maar de vraag is omhooggeschoten. Verhaal na verhaal legt uit dat verstoring van de toiletpapieraanbod werd aangedreven door een soort consumenten die buitensporig koopt dat een enorme vraag naar dit basisartikel creëerde. De lock-down veroorzaakte ook een verstoring van de logistiek, waardoor het moeilijk was om papier te leveren aan winkels die het nodig hadden. Het is begrijpelijk dat wanneer u niet zeker weet wanneer u in staat bent om terug te keren naar de winkel, of u in een week, een maand of twee, u wilt ervoor zorgen dat u niet zonder benodigdheden komt. Bovendien, wanneer anderen op dezelfde manier denken en planken snel leeg raken en wanneer u ziet dat er minder papier is, kunt u zich gemakkelijk voorstellen dat het snel volledig kan verdwijnen, dus u neemt een extra in voor het geval er de volgende keer geen is alle. De verklaring is eenvoudig: klanten gebruiken het niet; Ze vullen er gewoon hun kasten mee. De meeste winkeleigenaren waren het erover eens dat de spijker van de vraag van korte duur zou zijn en daalde zodra de klant zag dat de planken nog een keer werden geladen.

 • In de VS, het VK en Australië was er een schaarste.
 • Toiletpapierproducenten produceren dezelfde hoeveelheid, maar de vraag is toegenomen.
 • Het papiertekort werd veroorzaakt door hoge consumentenvraag.

Waarom werden mensen op toiletpapier gehouden tijdens de coronaviruspandemie?

Mensen worden opgeslagen op toiletpapier terwijl het land zich voorbereidt om te krimpen voor een langere periode om de transmissie van coronavirus te beperken. Supermarktplanken werden schoongemaakt uit melk, tabak en doekjes, dus waarom geloven mensen dat toiletpapier op dit moment moet worden gekocht? Sommigen geloven dat er een psychologische onderliggende reden is voor individuen om zich zorgen te maken. "Ik geloof dat mensen het gevoel hebben dat ze op dit moment niet veel controle hebben," zei ze. Ze voegt eraan toe dat het goed is om ervoor te zorgen dat we niet zo'n essentiële behoefte missen, maar er is meer angst.

Mensen willen voorkomen dat u toiletpapier gebruikt, vooral tijdens het bestrijden van deze epidemie. Het is een product. Niemand kent de duur van het gevaar van het coronavirus of wanneer - of als - we zullen terugkeren naar ons dagelijks leven. "We kunnen onze handen wassen en beheersen, maar het is niet de laatste controle, en het is een illusie van controle, geloof ik," voegde ze eraan toe. Sommigen geloven dat het een domino -effect zou kunnen hebben terwijl ze anderen op het toiletpapier zien opslaan. "Als je niet bang bent en dan ben je plotseling, zoals: 'Misschien zou ik dat moeten zijn.' Het is alles. 'Wat doe ik niet?' En dan begin je naar andere mensen te kijken in plaats van de feiten, legde hij uit. Sommigen zei.

Na de aardbeving van Haïti, raakte het ministerie van Volksgezondheid en Human Services uit toiletpapier. WC -paper is voor velen een "essentiële behoefte", maar waarom is het zo in vraag te midden van een crisis in de volksgezondheid? "Ik wil mijn fundamentele waardigheid niet verliezen," zeggen sommige mensen, "ik vraag me af of het zou zijn:" Als ik alles verlies. Mensen proberen methoden te vinden om met hun coronavirus zorgen te maken, maar toiletpapier kan schadelijk zijn, Sommigen suggereren. WC -paper houdt mensen beschermd, betoogde ze, van alles wat hen op zijn minst zou voorkomen dat ze in volkomen vuil leven.

 • Mensen worden op toiletpapier gehouden terwijl de natie zich voorbereidt om te krimpen om de verspreiding van coronavirus te minimaliseren.
 • Anderen speculeren dat angst een diepgewortelde psychologische basis heeft.
 • Mensen vermijden het gebruik van toiletpapier vanwege het voortdurende probleem.
 • Sommigen denken dat het een cascade -effect kan hebben door andere toiletpapier van voorraden te zien.
 • Papier dat wordt gebruikt om waterkasten te bekleden, helpt mensen te beschermen tegen het leven in absolute squalor.

Tekort in winkels geen goederen in planken

Wat betekent het als een product schaars of niet beschikbaar is?

Wat zijn het tekort aan goederen en services?

Een tekort overschrijdt het beschikbare aanbod met betrekking tot de vraag naar een grondstof of dienst. De markt is in een voorwaarde van onbalans wanneer dit gebeurt. Deze situatie is meestal voorbijgaand wanneer het product wordt bijgevuld en de markt herwint zijn evenwicht.

Welke gevallen zijn er een tekort?

Aldus kan schaarste optreden. Tijdelijke bevoorrading beperkingen, bijv. Verstoringen van weersomstandigheden of plantenongevallen. Vaste prijzen - en onverwachte vraag stijgt, bijvoorbeeld het brandstofverbruik in de koude winter.

Prijsbeperkingen door de overheid, zoals de hoogste prijzen. Monopolie dat het aanbod beperkt tot winstmaximalisatie.

Wat is het gebrek aan consumenten?

De schaarste die de consument van een product eisen is hoger dan een producentaanbod en gebeurt wanneer de prijzen onder de evenwichtsprijs liggen. Overtollige vraag wordt de overtollige vraag genoemd.

Wat wordt een productschaarste of gebrek genoemd?

Wat de economie betreft, overtreft de schaarste van een product of de vraag van een dienst de aanbod van de markt. Het is andersom, een overtollige voorraad (overschot).

Waarom is er nog steeds een gebrek aan toiletpapier?

We kunnen om verschillende redenen opnieuw een groot tekort hebben. Bloomberg.com zei dat zeecontainers met hardhoutpulpproducerend toiletpapier een beetje kort kunnen beginnen en mogelijk niet voldoende containers hebben voor zendingen.

Wat is een fatsoenlijke vervanging van het toiletpapier?

 1. Doekjes voor baby's.
 2. Gezondheidskussen.
 3. Doeken kunnen ook worden hergebruikt.
 4. Tissue en Serviettes. Zakdoek.
 5. Was handdoeken en handdoeken.
 6. Beveiliging en eliminatie.

Er kan een oplossing zijn.

Is het mogelijk dat deze situatie zal terugkeren? !! Zeker, dus misschien is er een andere manier om ermee om te gaan en voorbereid te zijn? De oplossing is eenvoudig: spat me! We hebben dus een oplossing voor het papierprobleem; Heb je ideeën hoe het me kan helpen? Maak je geen zorgen als je er nog nooit van hebt gehoord. SplashLet is een nieuwe slimme bidetstoel van de BrookPad bedrijf. De SplashLet aangeboden ultieme waterstroom voor perfecte was- en bidets, ter vervanging van de behoefte aan toiletpapier en het krijgen van hygiëne naar een hoger niveau. Een zachte stroom van belucht water zal alles reinigen wat je nodig hebt om schoon te maken. Dus je vraagt ​​je af wie het kan gebruiken? In wezen is het de perfecte oplossing voor iedereen: je grootouders, je moeder, je vader, voor het hele gezin. En hoe zit het met kinderen? SplashLet Heeft een 'kinderautomodus', die een zachtere waterstroom omvat gevolgd door een oscillatie van de wasbeurt. Niet alleen dat, maar je krijgt ook een verhitte stoel, wat ideaal is voor koudere dagen of gewoon ontspannen en de klus sneller doen. Het installeren is zo eenvoudig als het vervangen van iemands toiletbril door de SplashLet, het aansluiten van een paar buizen en het aansluiten. Het is eenvoudig en je kunt het zelf doen. Wanneer de crisis van de toiletpapier opnieuw toeslaat, wees voorbereid op uw plons, laat en raak niet in paniek.

Een samenvatting van het tekort aan toiletpapier in winkels.

 • Maak je geen zorgen als het weefsel weg is; Koop gewoon een toiletspuit!
 • Begrijp verloren gedrag en irrationaliteit.
 • Het papiertekort werd veroorzaakt door hoge consumentenvraag.
 • Mensen vermijden het gebruik van toiletpapier vanwege het voortdurende probleem.
 • Het is een product.
 • Niemand kent de lengte van de dreiging van het coronavirus of wanneer we terugkomen naar ons reguliere leven.
 • Na de aardbeving van Haïti raakte de HHS zonder wc -papier.
 • Vanwege de gezondheidsproblemen van het land is WC -papier veel vraag en uiterst noodzakelijk.
 • Papier dat wordt gebruikt om waterkasten te bekleden, helpt mensen te beschermen tegen het leven in absolute squalor.
 • Waarom zijn consumenten zo overvloedig?
 • Naarmate de schaarste toeneemt, neemt ook de vraag van consumenten toe, en dat treedt op wanneer de prijzen onder de evenwichtsprijs liggen.
 • Dit staat bekend als over vraag.
 • Een producttekort of afwezigheid
 • Het aanbod van een product of dienst is groter dan de vraag naar het.
 • Het is het tegenovergestelde van een overvloed (overschot).
 • Er is nog steeds geen toiletpapier.
 • Een ander potentieel tekort kan optreden.
 • COM meldde dat er een klein tekort aan containers kan zijn voor het transport van hardhoutpulp die toiletpapier produceert.
 • Een goede vervanger van het toiletpapier is ...
 • De BrookPad SplashLet is een revolutionaire bidetstoel.

Geschreven door
BrookPad Team.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.