Toilet paper all year long or shower toilets

Toiletpapier het hele jaar door of douchetoiletten

Hoeveel kost het toiletpapier?

Veel munten in de hand

Wat is de prijs van toiletpapier?

Volgens Statista zijn de Verenigde Staten de wereldleider in het gebruik van toiletpapier. De gemiddelde Amerikaan verbruikt elk jaar 141 rollen toiletpapier, wat neerkomt op 12,7 kilogram papier. Het jaarlijkse toiletpapiergebruik van een familie met vier personen wordt geschat op 564 rollen, of 50,8 kilogram. Een gezin van vier zou van dit salaris kunnen leven voor $ 479,40 per jaar. Bijna zeven miljard rollen toiletpapier worden elk jaar verkocht.

Dit komt neer op ongeveer 141 rollen per persoon, of 12,7 kilo elke persoon (28 lbs) toiletpapier wordt elke dag in enorme aantallen vervaardigd, met elke dag ongeveer 83.048,116 rollen vervaardigd. De productiemethode is zeer verspillend en heeft 37 liter water nodig, 1,5 pond hout en 1/3KWH elektriciteit. Toiletpapier bestaat meestal uit 70 procent hardhoutvezel en 30 procent zachthoutvezel. Een enkele boom kan bijna 100 pond toiletpapier leveren, waarbij elke rol ongeveer 0,5 pond wegen. In 2018 waren de invoer van het toiletpapier uit Canada, China en Mexico goed voor 93% van de totale import van toiletpapier.

BrookPad Splash kan u mogelijk helpen bij het verminderen van uw gebruik van toiletpapier. In plaats van het toilet met papier af te vegen, kan het gebruik van een bidet om met water te wassen de hoeveelheid toiletweefsel aanzienlijk verminderen. De gemiddelde bidetstoelgebruiker vermindert het gebruik van het toiletpapier met ongeveer 75%, van 23,6 rollen per persoon tot 5 of 6 rollen per jaar bij het gebruik van de stoel. In het geval van een gezin van vier, dat komt neer op bijna 80 rollen toiletpapier gered-gelijk aan een tiende van een bespaarde boom en elk jaar minstens $ 80 bespaard.

Hoeveel wc -papier gebruikt de typische persoon ongeveer in een kalenderjaar?

Heb je ooit nagedacht hoeveel toiletpapier wordt geconsumeerd door het grote publiek? Als dat het geval is, is hier de oplossing. Volgens de 'Statista Consumer Market Outlook', is de Verenigde Staten de wereldleider in het gebruik van toiletpapier, volgens de schattingen van de organisatie. In één jaar gebruikt de typische Amerikaan 141 rollen toiletpapier, wat zich vertaalt naar 12,7 kilo gebruikte papier. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk rangschikken respectievelijk tweede en derde, in termen van toiletpapiergebruik, met een verbluffende 134 en 127 rollen toiletpapier per inwoner per jaar, respectievelijk. Het jaarlijkse toiletpapier of weefselgebruik van een familie met vier personen is naar verwachting 564 rollen, of 50,8 kilo, in het geval van toiletpapier.

Wat zijn de kosten van een rol toiletpapier?

Een rol toiletpapier zou niet te duur zijn. De kosten kunnen aanzienlijk variëren op basis van de cijfer van het gebruikte papier, het gebied waar het wordt gekocht en de gebruikte verpakking. Na een vergelijking van de prijzen van de rollen lijkt het erop dat de gemiddelde kosten ongeveer $ 0,85 zijn, wat niet te duur is. Dat kan echter gemiddeld $ 119,85 per persoon per persoon opleveren. Het kan $ 479,40 per jaar kosten voor een gezin van vier om van dit inkomen te leven. Zelfs de kosten van een enkele rol toiletpapier zijn niet onbetaalbaar. Na een jaar zal het totale bedrag een behoorlijk grote som geld zijn. Het is eenvoudig om te zien hoe dit bedrag jaar na jaar zou kunnen accumuleren en uiteindelijk tienduizenden dollars binnen vijf of 10 jaar kan bereiken als de trend doorgaat.

Wat is het maximale aantal toiletpapierrollen dat uit één boom kan worden gegenereerd?

Er is in dit geval geen duidelijke oplossing, en dit is te wijten aan het feit dat elke boom een ​​duidelijk metrisch volume heeft. De typische boom, die ongeveer 450 kilo wegen, kan worden omgezet in weinig meer dan 800 rollen toiletpapier. Dit vertaalt zich in 46 248 miljoen toiletpapierrollen die jaarlijks worden gebruikt door de 328 miljoen personen die in de Verenigde Staten wonen (141 * * * 328 = 46 248). Om deze hoeveelheid toiletpapierrollen te produceren, is het noodzakelijk om elk jaar ongeveer 58 miljoen 450 kg bomen (46 248/800 = 57,81) te oogsten (46 248/800 = 57,81).

Wat is verspilling van het toiletpapier en hoe gebeurt het?

Elke dag worden ongeveer 27.000 bomen gekregen alleen voor het produceren van toiletpapier. Elk jaar worden alleen al in de Verenigde Staten bijna zeven miljard rollen toiletpapier verkocht. Dit komt neer op ongeveer 141 rollen per persoon, of 12,7 kilo elke persoon (28 lbs.) De typische persoon verbruikt elk jaar 100 rollen toiletpapier, volgens statistieken (meer dan 20.000 vellen). Toiletpapier wordt elke dag in grote hoeveelheden geproduceerd, met elke dag ongeveer 83.048,116 rollen geproduceerd. Toiletpapier is niet alleen een afvalproduct dat terechtkomt op riolen en stortplaatsen, maar het productieproces dat het produceert, is ook zeer verspillend, waarvoor 37 liter water, 1,5 pond hout en 1/3KWH energie nodig is om één rol te maken van toiletpapier. Het komt erop neer dat het gebruik van milieuvriendelijk toiletpapier de enige manier is om te vegen. De cijfers voor het gebruik van toiletpapier zijn verbijsterend groot. Elke dag wordt het equivalent van 270.000 bomen door het toilet gespoeld of belandt op stortplaatsen in verschillende delen van de wereld. Toiletpapier zou goed zijn voor ongeveer 10% van dat totaal, of het equivalent van 27.000 bomen, in het bos. Dit komt neer op ongeveer 15 miljoen per jaar.

Hoeveel bomen worden als het gaat om toiletpapier?

De meerderheid van de producenten creëert hun goederen uit een mix van bomen. Geschat wordt dat de pulp van één eucalyptusboom, een vaak gebruikte soort, maar liefst 1.000 rollen toiletpapier genereert. Het onderzoek werd uitgevoerd door RISI, een onafhankelijk marktanalysebedrijf in Bedford, Massachusetts. Elk jaar is het gemiddelde aantal rollen dat wordt geconsumeerd door Amerikanen 23,6. Hout kan worden omgezet in houten chips, die vervolgens worden verwarmd om de vezel (cellulose) te scheiden van de lijm die een boom aan elkaar bindt, waardoor weefselproductie mogelijk is. Deze vezel wordt vervolgens omgezet in een blad en uiteindelijk in een stuk menselijk weefsel. Binnen hun leven gebruikt de typische persoon ongeveer 384 bomen om hun achter elkaar af te vegen, in de vorm van toiletpapier.

Hoeveel bomen worden per dag gehakt voor de productie van toiletpapier?

Elke dag worden 27.000 bomen gekapt om toiletpapier te maken. Geschat wordt dat elke dag het equivalent van bijna 270.000 bomen wordt gespoeld of op stortplaatsen over de hele wereld wordt gegooid, met toiletpapier voor ongeveer 10 procent van dit bedrag, volgens de huidige editie van het World Watch Magazine. Elke dag gaat 80.000 hectare bos verloren aan de omgeving van de aarde!

Wat is de hoeveelheid hout in een rol toiletpapier?

Volgens studies in Scientific American is de productie van een enkele rol toiletpapier een verspilling en milieuvriendelijk schadelijk proces dat 37 liter water, 1,3 kilowatt/uren (kWh) energie en ongeveer 1,5 pond hout kost vervolledigen. Toiletpapier is meestal gemaakt van een mix van ongeveer 70 procent hardhout en 30 procent zachthoutvezel. Water, chemicaliën voor het afbreken van de bomen in bruikbare vezels en bleekmiddel zijn enkele van de andere elementen die nodig zijn in het productieproces.

Is het mogelijk dat planten toiletpapier produceren?

Lange, robuuste vezels van zachthoutbomen zoals zuidelijke gele dennen en Douglas-FIR's worden gebruikt om toiletpapier te produceren dat zowel taai als duurzaam is. De kortere vezels van hardhoutbomen zoals eiken en esdoorns zijn verantwoordelijk voor het soepele gevoel van toiletpapier. De zachtheid van toiletpapier is afgeleid van maagdelijke dennenpulp. Een enkele boom kan bijna 100 pond toiletpapier produceren, waarbij elke rol ongeveer 0,5 pond wegen, volgens experts uit de industrie. Om deze reden gebruiken de meeste wiskundigen liever het volume hout bij het schatten van het aantal toiletrollen dat door een boom kan worden geproduceerd vanwege de verschillen in grootte en vorm van de bomen.

Wat is de bron van de bomen die worden gebruikt om toiletpapier te maken?

Het boreale bos van Canada biedt een aanzienlijk deel van de weefselpulp die in de Verenigde Staten wordt gebruikt. Dit enorme panorama van naald-, berken- en espbomen omvat enkele van 's werelds laatste overlevende intacte bossen, waaronder enkele van' s werelds laatste overgebleven naaldbossen. Het is de thuisbasis van meer dan 600 inheemse dorpen, evenals Boreal Caribou, Pine Marten en een overvloed aan zangvogels in hun miljoenen. Is het waar dat de Verenigde Staten toiletpapier uit China importeren? Het aandeel van de invoer in termen van totale import in de Verenigde Staten ... In 2018 waren de top drie bronnen van de invoer van toiletpapier naar de Verenigde Staten Canada (87.500 ton), China (55.500 ton) en Mexico (53.500 ton) (53.500 ton) , goed voor 93 procent van alle import in het jaar.

Helpt het gebruik van een bidet u om geld te besparen op toiletpapier?

Het kopen van een bidetstoel of bidetbevestiging kan het gebruik van uw toiletpapier met maar liefst 75% of meer verminderen. Daarnaast helpt u bij het redden van een deel van de 384 bomen die nodig zijn om de levensduur van een enkele persoon te bieden. Omdat je eigenlijk gewoon gewoon met papier smeert, heeft het het potentieel om residu te verlaten. Uw tijd aflopend en het kopen van een bidetstoel of bidetbevestiging kan het gebruik van uw toiletpapier gemakkelijk tot 75% of meer verminderen. Het gebruik van bidets is zachter en meer sanitair dan het gebruik van toiletpapier, dat zich alleen maar verspreidt over uw ontlasting. Bidets zijn kleine, draagbare apparaten die een kleine stroom water in je butthole spuiten en alle resterende fecale materie wegspoelen. Het is ook gunstig voor het milieu, omdat de typische bidetstoelgebruiker hun toiletpapiergebruik met ongeveer 75%verlaagt, van 23,6 rollen per persoon tot 5 of 6 rollen per jaar gemiddeld tijdens het gebruik van de stoel. In het geval van een gezin van vier komt het overeen met bijna 80 rollen toiletpapier opgeslagen-gelijk aan een tiende van een bespaarde boom en een besparing van minimaal $ 80 per jaar.

Welke maatregelen kunt u nemen om uw gebruik van toiletpapier te verminderen?

Vraagt ​​u zich nu af wat u kunt doen om de hoeveelheid toiletpapier die u gebruikt te verminderen? Er kan een werkbare optie zijn. BrookPad Splash kan u mogelijk helpen bij het verminderen van uw gebruik van toiletpapier. In plaats van het toilet af te vegen met papier, kan het gebruik van een bidet om met water te wassen de hoeveelheid gebruikte toiletpapier aanzienlijk verminderen. Nadat je je handen met water was gewassen, moet je jezelf nog steeds droog kloppen met een stuk papier. Afhankelijk van de mogelijkheden van uw slimme bidet, kunt u het mogelijk ook drogen met hete lucht zodra het werk is voltooid. Het is mogelijk om uw hygiëne te verbeteren door met water te reinigen. Dit komt omdat een zachte waterstroom alles kan reinigen dat moet worden schoongemaakt. U hoeft het niet met papier af te vegen; Droog het in plaats daarvan gewoon met een handdoek. SplashLet Kan u helpen bij het verlagen van het gebruik van uw toiletpapier.

Wat zijn de belangrijkste aspecten van prijzen voor toiletpapier?

 • De typische Amerikaan gebruikt 141 toiletpapierrollen in één jaar, gelijk aan 12,7 kg papier.
 • Duitsland en het Verenigd Koninkrijk rangschikken tweede en derde voor het gebruik van toiletpapier, met 134 en 127 rollen toiletpapier per persoon per jaar.
 • Voor toiletpapier is een geschatte 4-persoons huishoudelijke consumptie van toiletpapier of weefsel 564 rollen of 50,8 kilo.
 • Ongeveer 27.000 bomen worden dagelijks vernietigd voor toiletpapier.
 • Bijna zeven miljard toiletpapierrollen die alleen al in de VS worden verkocht.
 • Dat is ongeveer 141 rollen per persoon, of 12,7 kg per persoon (28 lbs.)
 • Toiletpapier wordt elke dag in enorme hoeveelheden geproduceerd en produceert dagelijks ongeveer 83.048,116 rollen.
 • Toiletpapier is niet alleen een afvalproduct dat eindigt in riolen en stortplaatsen, maar ook een zeer verspillend proces, dat 37 liter water, 1,5 pond hout en 1/3 kWh energie vereist om één toiletpapierrol te produceren.
 • Het afvegen van milieuvriendelijk toiletpapier is de enige methode.
 • Volgens Scientific American Study is een enkele rol toiletpapier een verspillend en milieuvriendelijk proces dat 37 liter water, 1,3 kilowatt/uur (kWh) energie en ongeveer 1,5 pond hout vereist om te voltooien.
 • Typisch is toiletpapier gemaakt van een 70% hardhout en 30% zachthoutvezelmengsel.
 • Bidets zijn kleine, draagbare apparaten die een kleine waterstraal in uw butthole spuiten, waardoor alle resterende fecale materie worden verwijderd.
 • Het helpt ook het milieu, omdat de typische bidetstoelgebruiker hun verbruik van toiletpapier met ongeveer 75% verlaagt van 23,6 rollen per persoon tot 5 of 6 rollen per jaar gemiddeld tijdens het gebruik van de stoel.
 • Voor een vier-huishouden staat het overeen met meer dan 80 rollen gered toiletpapier-gelijk aan een tiende van een geredde boom en besparingen van minimaal $ 80 per jaar.
 • Een alternatief kan mogelijk zijn.
 • BrookPad Splash kan helpen bij het verminderen van het toiletpapier.
 • In plaats van het toilet met papier af te vegen, kan het gebruik van een bidet om met water te wassen de hoeveelheid wc -papier verminderen.
 • Na het wassen van je handen met water, droog, droog met een stuk papier.
 • Veeg het niet af met papier; Droog het in plaats daarvan met een handdoek.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.