This new smart toilet is amazing

Dit nieuwe slimme toilet is geweldig

Hoe moderne technologieën u kunnen helpen bij het verbeteren van uw comfort en hygiëne.

zonsondergang op de lege weghorizon zichtbaar

 

Als je een vriend ontmoet

Na een periode van tijd werden de twee vrienden, John en Adam, herenigd en besproken hun respectieve levens. Ze praten, en een van hen schept op over zijn recente fantastische aankoop, die hij enorm leuk vindt.

Adam: Je hebt geen idee hoe verrast ik was toen ik het eindelijk kreeg. Het heeft alles wat ik ooit in een huis heb gewenst. Het staat al geparkeerd buiten mijn huis en wacht op mij om het te gebruiken.

John: Wauw, dat is fantastisch. Wat is er aan de hand dat je echt leuk vindt?

Adam: Deze nacht is het licht gewoon ongelooflijk. Het schijnt helder van binnenuit. Midden in de nacht is alles kristalhelder.

De nieuwste versies, volgens wat ik heb gehoord, hebben veel verbeterde verlichting.

Adam: De verwarmde stoel is normaal, maar het is iets dat ik echt leuk vind. Het zal vooral belangrijk zijn op de koudere dagen. De temperatuur kan naar wens worden aangepast.

John: Een warme stoel in de kou is precies wat je nodig hebt.

Adam: Direct in de stoel worden warme lucht en een actief deodorisatieluchtsysteem voorzien.

Volgens John was het noodzakelijk om een ​​groot aantal fans te installeren.

Adam: Wat ik het leukst vind aan deze editie is dat het de krachtigste versie is die beschikbaar is, en je kunt het echt voelen.

John: Elektrische worden tegenwoordig steeds populairder, maar zijn ze efficiënter?

ADAM: Natuurlijk heb je twee elektriciteitsbesparende modi om uit te kiezen: een die standaard is en een andere die slim is en zich aanpast aan je gedrag.

John: Het klinkt fantastisch, maar hoe presteert het als je het gebruikt?

Adam: Het is zeer responsief, zonder vertragingen, en het heeft een turbo -instelling. Het is precies en het doet de taak die u vraagt.

John: Een trage reactie is het ergste dat kan gebeuren, dus het is geweldig om te horen dat alles hier goed gaat!

Adam: Het grootste deel is dat het een hit is bij mijn hele familie. Het is erg comfortabel en goed geconstrueerd. Bovendien heeft het een uniek doel voor mijn kinderen.

John: Dat is een complete en complete keuze!

De bovenkant van de lijneditie, om precies te zijn, en ik ben best tevreden met mijn beslissing om het te kopen.

John: Oké, vertel me welk merk of model het is, en ik zal het je vertellen.

Adam: BrookPad SplashLet 2100RB is het modelnummer.

John: Wauw, ik had nog nooit van deze voertuigfabrikant gehoord, maar op basis van de functiebeschrijving geloof ik dat het uitstekend moet zijn!

Adam: Dit is helemaal geen voertuig! Ik heb zojuist een nieuwe elektrische bidetstoel gekocht! Maar zeker, dat is een goede zaak!

John: Ik was verbijsterd en dacht dat je een soort futuristisch technologisch voertuig beschreef.

Wat zijn de functies van slimme toiletten?

Hedendaagse dagbidets, intelligente toiletten en andere soorten elektronische bidettoiletten combineren conventionele bidetreiniging (voor genitale, billen en anusreinigheid) met de extra verbetering van moderne smart home -technologie om een ​​badkamers te creëren of een soort elektronisch bidettoilet.

Is het de moeite waard om te investeren in een slim toilet?

Slimme toiletten zijn zowel ecologisch verantwoordelijk als stijlvol en voegen een vleugje klasse toe aan uw badkamer. Een slim toilet is een uitstekende investering, ongeacht of u uw badkamer renoveert of gewoon een nieuw toilet overweegt. Ze zijn niet alleen stijlvol en technologisch geavanceerd, maar ze maken je leven ook een beetje eenvoudiger.

Is het gebruikelijk om bidets in Europa te zien?

Omdat het begin als een middel om de Franse aristocratie schoon te houden, heeft het bidet over de hele wereld wijdverbreide acceptatie gekregen. Veel Europese landen, vooral Italië en Portugal, evenals Zuid -Amerikaanse landen zoals Argentinië en Venezuela, geloven dat het normaal is.

Worden slimme toiletten steeds populairder in Europa?

Ondanks het feit dat bidets populair zijn in Europa, is er geen wijdverbreide acceptatie van slimme toiletten op de schaal in Japan of Azië. Dit verandert echter. Als het gaat om het gebruik van de badkamer, kiezen meer individuen voor hogere kwaliteit en meer hygiënische opties. Het nieuwe toilet is een stap hoger op de Japanse douchetoiletten die eerder zijn geïnstalleerd. Het typische Europees gebruikt elk jaar 18 kg toiletpapier, en de manier waarop we in het Westen wassen, is volgens de statistieken sinds de Victoriaanse periode niet veel geëvolueerd. BrookPad is een product van hoge kwaliteit dat u graag in uw badkamer zult hebben.

Hoe zit het met experimenteren met bidets?

Een vrijstaand bidet kan worden gebruikt ofwel tegenover de armaturen (u moet uw broek hiervoor misschien aftrekken) of weg van de armaturen (u moet uw broek hiervoor misschien uithalen) (zoals een toilet). Zorg ervoor dat u direct over de straal bent geplaatst en pas vervolgens de knoppen aan om warm of koud water af te lossen, volgens uw persoonlijke voorkeur. U kunt echter een slimme wc -bril direct op de toiletpot plaatsen als u wilt. Vanwege de extra functionaliteit biedt het meer comfort en hoeft u niet te schakelen na het voltooien van uw werk op het toilet.

Is het nodig om uw handen te wassen voordat u een bidet gebruikt?

Reinigen met toiletpapier voordat de bidetspray wordt gebruikt, wordt aanbevolen bij het gebruik van een bidet voor het eerst ... sommige mensen gebruiken het bidet als een mini-shower na het hebben van een darmbeweging, seksuele relaties hebben, of gewoon om op te frissen, hoewel dit is niet nodig.

Wat is de beste manier om af te drogen na het gebruik van een bidet?

Het conventionele bidet kan worden gedroogd met toiletpapier of een handdoek als u er een gebruikt. Handdoeken zijn meestal beschikbaar op een ring naast het bidet in de meeste openbare toiletten met bidets. Het gebruik van een papieren handdoek is daarentegen meer sanitair en veilig dan andere methoden.

Je moet het proberen

Het kan je verbazen hoeveel beter wassen met waterreiniging dan vegen met papier. Maar het is waar. De ervaring is zo buiten deze wereld dat je misschien zelfs je vrienden erover wilt vertellen. Het is echter moeilijk om iets voor te stellen dat u niet persoonlijk hebt ervaren. Er is geen teruggaan naar de oude methode om toiletpapier te gebruiken zodra je het hebt geprobeerd. Je zou het moeten proberen.

Hierna volgen de belangrijkste aspecten van moderne toilettechnologie.

 • Conventionele bidetreiniging, gecombineerd met de extra verbetering van de huidige smart home -technologie, is wat de bidets van vandaag te bieden hebben.
 • De milieuvriendelijke slimme toiletten geven een gevoel van elegantie aan uw badkamer.
 • Een geweldige investering, ongeacht of u uw badkamer verbouwt of een nieuw toilet overweegt.
 • Omdat het werd uitgevonden om de Franse adel netjes te houden, heeft het bidet de wereld veroverd.
 • De meeste Europese landen en Zuid -Amerikaanse landen zien het als standaardpraktijk.
 • Het gebruik van een bidet voor het eerst wordt geadviseerd tijdens het gebruik van wc -papier.
 • Na het gebruik van het toilet, het hebben van geslachtsgemeenschap, of gewoon om op te frissen, kan men een bidet gebruiken.
 • Als u een van deze gebruikt, gebruikt u een handdoek of toiletpapier om het bidet te drogen.
 • Bidets worden meestal geleverd met gratis handdoeken op een ring naast het bidet.
 • In plaats daarvan zijn papieren handdoeken veiliger en hygiënischer dan de andere opties.
 • Probeer het eens.
 • Houd er rekening mee dat waterspoelen meer vuil verwijderen dan papieren doekjes.
 • Voor iets zo buitengewoons, wil je je vrienden er misschien over vertellen.
 • Het is onmogelijk om terug te keren naar het gebruik van toiletpapier nadat je het hebt geprobeerd.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.