The Most Effective Technology for a Healthy Residence

De meest effectieve technologie voor een gezonde woning

Meer informatie over de gezondste technologie voor een gezond huis in dit artikel.

De meest effectieve technologie voor een gezonde woning

De beste technologie voor een gezond verblijf.

Het is in ieders belang om schone, gezonde thuistechnologieën te hebben. Evalueer verlichting en hardware met als doel een gevoel van beveiliging te creëren voor zowel bewoners als bezoekers. Gebruik automatische sensingsensoren of temperatuurbeheersingverwarmingscomponenten om uw huis en gezin gezond te houden. Het vergroten van het gebruik van contactloze buitenverlichting is gaande. Vanda en loopbrugverlichting is helder genoeg om te zien wanneer op zoek naar de deursleutel. Weg van huis moeten de lichten worden ingeschakeld. Smart Home Lights bevatten veel functies, zoals eenvoudige aan/uit-planning en smartphone- of tabletvriendelijke softwarebedrijven. WiFi- of Bluetooth -verbindingen zijn vereist voor dit innovatieve slimme slot. Langdurige en vuile resistente coatings kunnen de vloer gemakkelijk kunnen reinigen. Gebruik gezondheidsbewuste technologieën, zoals luchtzuiveraars, bevochtigers en ontvochtigers, om ervoor te zorgen dat uw lucht zo schoon mogelijk is.

Luchtreinigers helpen tijdens het allergie-seizoen en het hele jaar door als er huisdieren thuis zijn. Het toevoegen van een luchtbevochtiger aan de woonkamer, den of slaapkamer is een geweldige manier om de lucht fris te houden. Als er op een plek droge lucht is, zal dit ervoor zorgen dat degenen die erin zitten, zich heet en onaangenaam voelen. Om droog te voorkomen, wordt een luchtbevochtiger vaak aan de lucht toegevoegd. Bevochtigers kunnen helpen bij het verlichten van de droge huid, neus, keel en lippen, evenals andere symptomen van de ziekte die ze kunnen helpen om de symptomen van de verkoudheid of de griep te verlichten. Gebruik een langere pull-down kraankop om snel op te ruimen. Fireclay, hoogwaardige koper en kwarts helpen om bacteriekolonies op het gootsteenoppervlak te verbreken. Er zijn verschillende stijlen en kleuren die passen bij de huidige keukenstijl. Dit is een ovenbereik met alle standaard gemaksfuncties, waaronder convectie en een zelfreinigende functie.

Stoom en warm water saneren servies in een vaatwasser. Ze hebben het vermogen om zowel binnen- als buitengerechten schoon te maken, evenals het houden van schadelijke bacteriën zoals E. coli en Salmonella buiten. Roestvrij stalen en koperen afwerkingen breken micro -organismen op het oppervlak van de kraan af, waardoor de overdracht van bacteriën en virussen wordt beperken. Uw spraakgestuurde of app-gecontroleerde douchesystemen wachten op u. Toiletten met intelligentie worden aangeboden om het gebruik van het toilet minder een dweilenproject in uw douche of sauna te maken, u kunt uw Bluetooth-luidsprekers verbinden om naar uw favoriete muziek of podcasts te luisteren. Een bidetstoel lost een netheidsprobleem op in een standaard badkamerarmatuur. Er worden minder ziektekiemen op oppervlakken overgedragen door minder toiletpapier te gebruiken. Uitlaatfans zijn stiller en efficiënter dan voorheen. De bewegingsventilatie van de bewegingsdetectie is om te voorkomen dat schimmel en bacteriën zich op oppervlakken ontwikkelen.

In de drukke wereld van vandaag is er veel om bij te houden. Of het nu werkt vanuit huis of jongleren met de hectische schema's van gezinsafspraken, de kleine klusjes die het huishouden gezond houden, glijden vaak verder in de takenlijst dan we willen. Gelukkig is de technologie opgevoerd om te helpen met een groot aantal producten die zijn ontworpen om uw huis schoon te houden en uw gezin gezonder te houden. Of het nu gaat om automatische senserende monitoren of set-temperatuur verwarmingselementen om ziektekiemen te doden, de beste gezonde thuistechnologie biedt gadgets om u te helpen elke kamer van het huis schoon te maken.

Producten die veilig zijn voor gebruik in huis

Producten die schoon en gezond zijn, zijn die van technologie gebruiken om u en uw gezin zo gezond mogelijk te houden. Het gebruik van deze apparaten maakt dagelijkse activiteiten veiliger, efficiënter en sneller. Het bespaart u tijd door de hoeveelheid tijd die u besteedt te verminderen na vervelende vingerafdrukken en ziektekiemen in elk deel van het huis, van de voordeur tot de toiletten. Het is nuttig om te begrijpen hoe gezonde technologie in uw huis wordt gebruikt en het effect dat het op uw gezondheid kan hebben om het gemak en de betekenis van gezonde technologie thuis te waarderen. De overgrote meerderheid van schone goederen zijn volledig preventieve keuzes die gezonde, touchless, handsfree opties bieden, terwijl sommige gericht zijn op betere desinfectie- en hygiënische opruimingsopties. Bekijk de vele manieren waarop u deze ideeën in verschillende kamers van het huis kunt gebruiken om de grootste match voor de hectische levensstijl van uw gezin te ontdekken.

De ingang en foyer

De gezondheid van een huis kan beginnen met de persoon die door de deur loopt. Zoek naar slimme hardware- en verlichtingsoplossingen waardoor uw gezin en bezoekers zich veiliger voelen vanaf het moment dat ze het huis binnenkomen. Een foyer is een kamer bij de ingang van een huis dat toegankelijk is na het binnenkomen door de voordeur. Het is meestal klein. De foyer is de ruimte die de voordeur van een huis met de rest van het interieur verbindt. De sfeer van bepaalde foyers is die van een kamer, terwijl andere toegangsruimtes meer op gangen lijken (in sommige gevallen worden ze "ingangen" genoemd in plaats van "foyers").

Wat is de functie van de foyer in een huis?

Wat is een foyer precies? Een ingang foyer is het eerste gebied dat je ziet wanneer je door een voordeur komt; Het is vaak een kleinere ruimte of gang. De foyer wordt traditioneel gebruikt om bezoekers te begroeten en in uw huis te verwelkomen. Een foyer is vaak uitgerust met een kleerkast of voldoende opslagruimte om alle dingen van uw bezoekers te huisvesten.

Touchloze verlichtingsoplossingen worden steeds populairder.

Buitenverlichting die geschikt is voor uw levensstijl en huisontwerp is essentieel. Naast het bieden van een duidelijke route om ongevallen en valpartijen te voorkomen, biedt de juiste verlichting voor de veranda en het pad ook genoeg verlichting om te zien tijdens het zoeken naar de deursleutel. U kunt ervoor zorgen dat het veranda-licht altijd op verschillende manieren is ingeschakeld vanwege aanraakloze buitenverlichtingoplossingen waarmee u lichten op aanvraag kunt bedienen en met uw handsfree.

 • Motion Detection Lighting - Motion Sensing Technology, die verkrijgbaar is in verschillende inrichtingstijlen om het ontwerp van uw huis aan te vullen, beweging te voelen en automatisch een bepaalde periode in te schakelen.
 • Slimme verlichting voor het huis-Naast spraakactivering bieden slimme thuislichten een aantal andere mogelijkheden, zoals eenvoudige aan/uit-planning en gebruiksvriendelijke app-bedieningselementen voor uw smartphone of tablet. Het is ook mogelijk om Smart House Lighting aan te sluiten met andere apparaten via het gebruik van Amazon Alexa of Google Assistant.

In het geval van schemering tot dageraadverlichting, worden exterieur verlichtingsarmaturen geprogrammeerd om automatisch te komen als nodig bij het vallen van de avond en bij zonsopgang. Natuurlijke verlichtingssensoren buiten worden opgenomen in het apparaat, die variaties in verlichting kunnen detecteren van dag tot nacht of zelfs in bewolkte situaties. Deze buitenverlichtingskeuzes kunnen strategisch worden geplaatst over uw eigendom in gebieden waar ze het meest nodig zijn, zoals paden, wegen en wandelingen, om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn om door te lopen en goed verlicht om veiligheidsredenen. Als het gaat om buitenverlichting, of u nu op zoek bent naar postlichten om een ​​hek, landschapsverlichting, overstromingsverlichting of wandlichten voor de veranda te bekleden, kunnen touchless lichten helpen uw gezin en bezoekers veilig te houden in elke buitenverlichtingssituatie.

Wat zijn precies contactloze lichten?

Lichten moeten worden ingeschakeld wanneer u thuiskomt en uitgeschakeld wanneer u vertrekt. Bedieningselementen voor de verlichting zonder een touchscreen nodig te hebben. Het is mogelijk dat individuen terughoudend zijn om lichtschakelaars te gebruiken, met name in kantoorgebouwen of andere openbare plaatsen, omdat ze een hoog contactpunt hebben.

Het gebruik van slimme toegangstechnologie maakt het eenvoudig om uw geliefden veilig te houden.

De deurhardware is een ander ingangselement dat kan worden verbeterd om uw gezin veilig te houden met een eenvoudige upgrade. De overgang van een op zichzelf staand ingangshardwaresysteem naar een gekoppeld entry -hardwaresysteem kan op twee manieren worden bereikt. De technologie van een gekoppelde hardware -update stelt leden van het gezin in staat om hun huis binnen te gaan zonder iets aan te raken, hetzij via een app op hun telefoons of door nabijheidssensoren op een keyfob. Het gebruik van vuile toetsen, of zelfs het aanraken van het slot, is niet langer nodig. Kies een sleutelloos entry -slot, dat vele soorten technologie integreert en op verschillende manieren kan worden gebruikt om uw huis te beschermen. Dit is een verbonden invoeroptie. Een nieuw slim slot dat kan worden gebruikt met WiFi- of Bluetooth -verbindingen, waardoor de deur kan worden vergrendeld of geopend via een telefoon -app, een afstandsbediening of zelfs een nabijheidssensor, zou dit jaar op uw boodschappenlijst moeten staan. Elektronische sloten bieden een snelle toetsenbordinzending vanwege zijn gezondere, meer naadloze technologie. Grime-resistente en langdurige coatings maken het gemakkelijk om de weinige touch-surfaces te reinigen die er zijn. Keyless elektronische ingangssets zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waaronder deadbolts, handgrepen, knoppen en zelfs hefbomen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen.

Zoek op de ingang hardware naar een afwerking die langdurig, schoon en antibacterieel is.

Antimicrobiële deurgrepen, sloten en andere hardwarecomponenten met een antimicrobiële coating, zoals die met Kwickset Microban -bescherming, behoren tot de keuzes voor het bijwerken van de hardware aan de buitenkant van een toegangsdeur. De toepassing van de juiste antimicrobiële oplossingen kan helpen om de verspreiding van ongewenste bacteriën en virussen te voorkomen die kunnen groeien op blootgestelde hardware -afwerkingen, zoals metaal en plastic. Het toevoegen van Microban Door Hardware is een eenvoudig huisverbeteringsproject dat alleen de aankoop van een nieuw voordeurslot en handgreep nodig heeft. Oppervlakken met veel contact worden beschermd door microbancoating, die zilverionen bevat die permanent zijn gekoppeld aan de hardwarecoating, wat resulteert in een afwerking die duurzamer en sterker is. Het kiezen van de juiste reinigingsoplossingen voor uw ingangsmake -over kan helpen om te voorkomen dat bepaalde bacteriën en vuil ooit in uw huis komen.

Zowel de woonkamer als de hol zijn beschikbaar voor gebruik.

Gemeenschappelijke kamers en gezinsbijeenkomst, zoals de woonkamer, moeten een veilige en gezonde omgeving zijn waar iedereen van kan genieten. Naast het vereenvoudigen van het reinigen en zuiveren van huisruimtes, helpt gezonde woningtechnologie om de familiekamer aangenaam en klaar voor gebruik te houden. Het aanbrengen van eenvoudige wijzigingen, zoals overstappen op touchloze binnenverlichting of het opnemen van andere hightech-gadgets, kunnen helpen om de hoeveelheid high-touch, kiem verzamelende oppervlakken in een kamer te verminderen, terwijl het nog steeds een reinere omgeving behoudt. Het implementeren van een paar oplossingen voor binnenluchtkwaliteit is een uitstekend begin om de luchtkwaliteit binnen de binnenlucht te verbeteren. Zorg ervoor dat de lucht in uw huis zo veilig mogelijk is door gezonde technologische items te gebruiken, zoals luchtzuiveraars, luchtbevochtigers en ontvochtigers, die moeten worden gebruikt om te voldoen aan de specifieke vereisten van het klimaat van uw huis.

Zuiveraars voor de lucht

Het filteren van stof, bacteriën en bacteriën uit de lucht wordt gemakkelijker gemaakt met de hulp van luchtreinigers. Ze maken het eenvoudiger om te ademen tijdens het allergieseizoen, of het hele jaar door als het huishouden honden heeft, om beter te ademen. Bovendien zijn luchtreinigers nuttige apparaten voor binnenluchtkwaliteit om thuis te hebben als u in een buurt woont waar veel constructie of verkeerslawaai, vervuiling of zelfs roken is. Ze circuleren lucht door een filter dat deeltjes in de lucht vangt, waardoor ze daardoor uit de lucht in de kamer kunnen worden verwijderd. Zorg ervoor dat de luchtzuiveraar die u selecteert krachtig genoeg is om de hoeveelheid lucht te verplaatsen die nodig is voor de kamermetingen om zo effectief mogelijk te zijn. Als u meer wilt weten over de invloed van de kamergrootte op de efficiëntie van een luchtzuiveraar, zie onze post over het kiezen van het beste luchtfilter voor uw huis.

Luchtbevochtigers

In droge gebieden kan een luchtbevochtiger een nuttige toevoeging zijn aan de woonkamer, den of zelfs de slaapkamer als een manier om de lucht fris te houden. Als er veel statisch in de lucht zit, is het een indicatie dat u een luchtbevochtiger moet gebruiken omdat de lucht in uw huis te droog is om goed te functioneren. Het gebruik van een luchtbevochtiger maakt het eenvoudiger om de lucht koud te houden, omdat deze vocht weer in de lucht toevoegt, die vervolgens kan worden gekoeld door het airconditioningsysteem of fans. Wanneer er te veel droge lucht in een ruimte is, kan het vocht uit de lucht beginnen te halen, waardoor de individuen die erin zitten, zich heet en ongemakkelijk voelen, evenals een afgedekte huid en pijnlijke sinussen. Het is mogelijk dat andere gezondheidsproblemen zich in huis manifesteren als er niet genoeg vocht in de lucht is. Als u of uw familieleden lijden aan chronische gezondheidsproblemen zoals allergieën of astma, moet u overwegen een luchtbevochtiger in uw gezondheidsregime in huis te nemen. Congestie en hoesten zijn veel voorkomende symptomen. Droge sinussen en nasale bloedingen, evenals een aanhoudende loopneus. Een luchtbevochtiger heeft veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om uw huis aangenaam te houden en tegelijkertijd de lucht schoon en koud te houden. Bekijk onze aankoopgids voor luchtbevochtiger voor extra diepgaande informatie over het selecteren van een luchtbevochtiger. Houd altijd de relatieve vochtigheid in uw huis in de gaten om ervoor te zorgen dat deze binnen een gezond bereik ligt. Te weinig vocht in de lucht is een zorg, maar teveel vocht brengt zijn eigen gevaren, net als extreme hitte.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een luchtbevochtiger?

Met behulp van een luchtbevochtiger kunt u vocht aan de lucht toevoegen en droogheid vermijden, wat ongemak kan veroorzaken in veel verschillende delen van het lichaam. Bevochtigers kunnen vooral nuttig zijn voor het verlichten van de droogheid van de huid, neus, keel en lippen, evenals andere symptomen van de aandoening. Ze kunnen ook helpen bij het verlichten van enkele van de symptomen die verband houden met de griep of de verkoudheid.

Ontvochtiger

Introduceer een ontvochtiger in uw woonkamer of familiekamer als u problemen ondervindt met overmatig vocht in de lucht of plakkerige muren. Ze helpen bij het voorkomen van vochtophoping in gebieden met beperkte luchtcirculatie, zoals kelders of ondergrondse kamers. Schimmel en meeldauw kunnen materiële schade veroorzaken als er een overmatige hoeveelheid vocht is. De pijn en het lijden veroorzaakt door deze corrosieve kwesties is verergerd voor allergiepatiënten en iedereen die een verzwakt immuunsysteem heeft. Als gevolg van blootstelling aan schimmels kunnen individuen alles ervaren, van allergische reacties en astma-aanvallen tot langdurige migraine en longproblemen. Vochtigheidsniveaus van meer dan 50% zijn meestal onaangenaam. Het kan echter ook gemakkelijk worden verholpen door de prestatiegrootteontvochtiger voor het gebied te installeren. Om te garanderen dat uw ontvochtiger voldoende hoeveelheid luchtstroom kan verwerken om de grootste resultaten te krijgen, weet u de grootte van de ruimte voordat u er een gaat winkelen.

Wat zijn de voordelen van het hebben van een ontvochtiger?

Een luchtontvochtiger kan helpen om de muffe geuren te minimaliseren die vaak bij schimmel en meeldauw in huis gepaard gaan. Schimmelgroei op meubels, gordijnen, lakens en kleding kunnen worden verminderd door deze richtlijnen te volgen. Het gebruik van een ontvochtiger helpt stof te verminderen. Allergenen zoals stofmijten, schimmel en meeldauw kunnen allergieën verergeren, en dit apparaat zal helpen de aanwezigheid van dergelijke allergenen te verminderen.

De keuken heeft het hoogste aantal high-touch oppervlakken van elke kamer in het huis.

Andere delen van het huis waar de familie verzamelt hun eigen schone technologie -upgradende mogelijkheden hebben. De keuken is uitgerust met een verscheidenheid aan moderne smart home -technologieën die kunnen helpen bij het voorkomen van de overdracht van ziektekiemen. Verbeter de bruikbaarheid van gebieden met high-touch door ze handsfree, touchloze alternatieven te maken, met name bij de keukenkraan. Touch/Touchless Kitchen -kranen kunnen echt schijnen in dergelijke situaties. Als u zich afvraagt ​​wat het verschil is tussen de aanraakkraantechnologie en de touchless kraantechnologie, staat het antwoord in de naam van de technologie. Het is mogelijk om de waterstroom in te schakelen met een bult van de pols of arm op een gemakkelijk toegankelijke plaats op het kraanlichaam, eerder om de waterstroom aan te zetten met een handvat, met behulp van een aanraakkraan, die reageert op de inherente geleidbaarheid van de mens contact. Een touchless kraan daarentegen zal de waterstroom beginnen wanneer deze beweging in het infraroodspectrum detecteert. Ze detecteren de golf van een hand of de positie van een glas of vuile pan onder de kraan en schakelen onmiddellijk de watervoorziening in.

Houd in gedachten bij het evalueren van de voor- en nadelen van touchless keukenkranen om te onderzoeken hoe elk kraantype werkt en welke het beste in uw huis zullen presteren. Naast het gemakkelijker maken van dingen tijdens het vullen van een pot of het drinken van een glas water, raak je kranen aan met een uitgebreide, pull-down kraankop het opruimen van jezelf veel sneller. Spraak-geactiveerde kranen zijn nu mogelijk dankzij vooruitgang in smart home-technologie. Vanwege hun verbinding met de Smart Hub in de keuken, zijn deze spraakgestuurde, touchless slimme kranen in staat om meer accurate instructies uit te voeren. Hun mogelijkheden omvatten het kunnen in- of uitschakelen op aanvraag, evenals het gieten van een gemeten, precieze hoeveelheid water gemeten in ons. Als u op zoek bent naar een extra gezonde boost in de keuken, hoeft u niet verder te zoeken dan het materiaal van de gootsteen. Zinkmaterialen met inherente antibacteriële kenmerken, zoals fireclay, hoogwaardig koper en kwarts, helpen bij het breken van bacteriekolonies op het oppervlak van het gootsteenoppervlak. Materialen zoals roestvrij staal zijn eenvoudig te reinigen en te weerstaan ​​de kleuring en corrosie veroorzaakt door organische stoffen en krassen, die anders kiemen kunnen aantrekken en het oppervlak van de gootsteen kunnen verkleuren.

Slimme apparaten zijn te vinden in meerdere kleuren en ontwerpen die passen bij de stijl van uw keuken.

Zoek naar apparaten en kranen met afwerkingen op tastbare oppervlakken die vingerafdrukbestendig zijn. Een vingerafdrukresistente of vlekkendichte kraan of apparaat is meestal roestvrij staal of matte afwerking die is behandeld met een stevige coating om te voorkomen dat vuil en bacteriën in het natuurlijke poreuze oppervlak van het metaal komen. Deze duurzame afwerkingen maken het opruimen van een cent met eenvoudige zeep en water. Ze zijn te vinden op meerdere afwerkingen, waaronder roestvrij en leisteen, om bij uw keuken te passen.

Apparaten die zichzelf schoonmaken

Denk aan investeren in zelfreinigende apparatuur, zoals een zelfreinigend assortiment, om tijd en moeite te besparen. Een zelfreinigend ovenbereik omvat alle handige functies in high-end reeksen, waardoor ze zo eenvoudig te gebruiken zijn als ze moeten onderhouden, en ze zijn ook betaalbaarder. Koken met warmte helpt de binnenkant van een zelfreinigende oven schoon en hygiënisch te houden, en het duurt een temperatuur van meer dan 880 graden Fahrenheit gedurende een paar uur om voedseldeeltjes weg te verbranden. Andere zelfreinigende opties omvatten stoominstellingen, die de reinigingstijd met de helft (of meer) kunnen verkorten door de bodem van de oven met water te vullen en vervolgens de oven naar stoomschone modus te plaatsen. Zodra een van de zelfreinigende opties wordt gebruikt, veegt u de binnenkant van de oven af ​​nadat de cyclus is voltooid en de oven is afgekoeld. Beide methoden besparen tijd en werk in de wekelijkse routine, maar een beetje ouderwets elleboogvet is nog steeds nodig.

Vaatwasservoorkeuren voor hygiëne

Het toevoegen van een vaatwasser met een sanitaire spoeloptie aan uw keuken zal garanderen dat uw borden en vaatwerk kiem- en food-grime-vrij zijn voordat ze in de kasten worden opgeborgen, is nog een schoon product om aan uw keuken toe te voegen. Sanitaire spoelen vaatwassers reinigen het servies voor het oppervlak met stoom en heet water, en ze hebben het vermogen om dingen binnen te desinfecteren en te beschermen tegen ziektekiemen zoals E. coli en Salmonella, die zelfs achterblijven nadat de afwas is gewassen. De Sani-Rinse-optie op vaatwassers verhoogt de temperatuur van het water tot boven 145 graden Fahrenheit, wat resulteert in een langere wascyclus in de meeste gevallen. Dit maakt het mogelijk voor een oogverblindende schoonheid die voor iedereen veiliger is om van te genieten, zonder dat meer schurende schoonmaakchemicaliën nodig zijn die gevaarlijke residuen op hun oppervlakken kunnen achterlaten.

Zoek de meest effectieve technologie om te voorkomen dat uw badkamer en wasgebied een puinhoop worden.

De badkamers en wasruimtes zijn de meest voorkomende plaatsen waar bacteriën en vuil in de meeste huizen kunnen worden ontdekt. Dit zijn de kamers waar het vuile werk wordt gedaan, en er zijn veel high-touch oppervlakken om daarna op te ruimen. Door gezonde, nuttige technologie op deze plaatsen op te nemen, kunt u de blootstelling van uw gezin aan ziektekiemen en virussen minimaliseren, terwijl u ook de hoeveelheid tijd besteedt aan het reinigen verkleint.

Kranen met antimicrobiële eigenschappen

In termen van het kiezen van de gezondste keuzes voor uw thuisbadkamer, worden niet alle kraanafwerkingen gelijk gemaakt als het gaat om de gezondste selecties. Roestvrij staal- en koperen afwerkingen van hoge kwaliteit hulp bij het afbouwen van bacteriën op het oppervlak van de kraan, wat helpt om te voorkomen dat ziektekiemen en virussen zich verspreiden en vermenigvuldigen. Naast het maken van ze meer hygiënisch, maakt het ze ook eenvoudiger om schoon te maken. Wees op zoek naar badkamerkranen met antibacteriële coatings om een ​​extra beschermingslaag te bieden. Als het gaat om keuken- en badkamerkranen, presteert roestvrij staal beter dan chroom in termen van corrosie en krasweerstand vanwege de superieure corrosie en krasweerstand. Bovendien kan chroom gunstig zijn, maar het is vatbaar voor krassen en verkleuring.

Kranen zonder dat ze ze niet nodig hebben

Touch/touchless badkamerkranen zijn uitgerust met verschillende functies die ze eenvoudig en hygiënisch maken om te bedienen. Met een bewegingssensor geactiveerde touchless kraan, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen na modderige (of ergere) vingerafdrukken op de badkamerkraan. Met behulp van deze getimede kranen zal het water blijven stromen terwijl de actieve infraroodsensoren beweging detecteren en het water binnen enkele seconden afsluiten nadat de gebruiker de gootsteen heeft verlaten, waardoor u geld op uw waterrekening bespaart en het risico op gootsteenoverstromen wordt veroorzaakt, veroorzaakt door onzorgvuldig Familieleden of nieuwsgierige huisdieren.

Is het een goed idee om te investeren in contactloze kranen?

Het is niet langer nodig om de kraan aan te raken om deze te activeren, wat vooral handig is als je handen vol of vies zijn. Omdat het helpt bij de preventie van de overdracht van bacteriën of ziektekiemen, worden de gootsteen en kraan meer hygenisch. In de ogen van veel huiseigenaren zijn contactloze kranen een upgrade die de waarde van hun huis in de loop van de tijd zal verbeteren.

Douchesystemen die reageren op spraakopdrachten of kunnen worden bestuurd via een app zijn klaar en wachten op u.

Zelfs de dagelijkse doucheroutine kan bijna volledig handsfree worden gemaakt met het gebruik van het juiste intelligente douchesysteem. Als alternatief kan een slim douchesysteem worden gebouwd om een ​​bestaand douchesysteem te vervangen, of de hele douche -ervaring kan worden opgewaardeerd met functies zoals een stoomdouche of een sauna. Spraakgestuurde douches zijn uitgerust met digitale douchebedieningen die kunnen worden gekoppeld aan een smartphone of smart home -apparaat, waardoor de noodzaak wordt geëlimineerd om de kraanhandgrepen aan te raken tijdens het douchen. Afgezien van het feit dat ze contactloos zijn, bieden Steam -douches een aantal gezondheidsvoordelen. De damp in deze specialistische douches wordt gegenereerd door kokend water tot niet meer dan 118 graden Fahrenheit en gebruiken niet meer dan 2 liter water om een ​​temperatuur hoog genoeg te houden om de aangename stoom in de behuizing te produceren, volgens de fabrikant. Het is bewezen dat een stoomdouche of sauna gedurende twintig minuten of minder wordt bewezen stress te verminderen, de huid te reinigen en te verbeteren en spiersterkte en recuperatie te vergroten, naast andere voordelen zijn extra op maat gemaakte elementen beschikbaar met stoomdouches en sauna's om te helpen bij het creëren van het ideale huis Spa -ervaring, inclusief de opname van een aangepast verlichtingssysteem en de toevoeging van aromatherapie -voordelen. Voor verdere stemmingsverbetering kunt u zelfs luidsprekers in uw douche of sauna -behuizing plaatsen, zodat u via Bluetooth naar uw favoriete muziek of podcasts kunt luisteren terwijl u doucht of sauna.

Verbeter het toilet door het hightech en aanraakloos te maken.

Met een geautomatiseerd spoeltoilet kunt u de verspreiding van ziektekiemen vermijden. Toiletten met intelligentie zijn beschikbaar om naar de badkamer een beetje minder een puinhoop te maken om daarna op te ruimen. Dit omvat volledig geautomatiseerde toiletten met automatisch gevoelige spoeltjes, evenals touchless toiletstoelen die openen en gesloten zonder het deksel van de wc-bril of het deksel van de toilettank aan te raken. Bovendien hebben slimme toiletten een waterefficiënte spoeling die minder water verbruikt terwijl de kom schoner houdt, wat betekent dat je minder intensief moet schrobben tijdens je reinigingsroutine en niet hoeft te gebruiken schuur, gevaarlijke chemicaliën. Om de bescherming te voltooien, selecteert u een wc -bril met antimicrobiële kwaliteiten ingebouwd om te helpen bij het voorkomen en verminderen van de ontwikkeling van ziektekiemen en andere potentieel schadelijke micro -organismen in de tijd tussen schoonmaak. Andere keuzes zijn onder meer verlichte toiletstoelen, die de kamer minder onaangenaam maken op vermoeide ogen tijdens het bezoeken van de badkamer in het midden van de nacht. Wat hun ontwerp ook is, touchless toiletten en de accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende hedendaagse stijlen die overeenkomen met het uiterlijk van elke badkamer, terwijl ze ook actief bijdragen aan een vermindering van de aanwezigheid van vuil en ziektekiemen in de omgeving.

Bidetstoelen zijn een soort wc -bril.

Wanneer u een bidetstoel gebruikt, zult u een aanzienlijke verbetering opmerken in de netheid van uw badkamer. Dankzij BrookPad Splash voor hun hulp. U kunt uw persoonlijke hygiëne verbeteren door een slimme wc -bril te gebruiken om een ​​bidet op een normale toiletpot te plaatsen. Het gebruik van minder toiletpapier impliceert dat minder ziektekiemen worden overgebracht van het toilet naar de handen en andere oppervlakken vanaf daar. Een bidetstoel maakt gebruik van reinigingsstralen water van onder de stoel om een ​​all-over persoonlijk hygie-oplossing te bieden in een conventioneel badkamer dat geen extra reiniging of onderhoud vereist buiten die van een normaal toilet. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat we upgraden naar een bidetstoel, die we in onze post in onze functie hebben behandeld over de voordelen van het gebruik van een thuisbidet of bidetstoel.

Uitlaatfans zijn nu stiller en efficiënter dan ze ooit zijn geweest.

Een uitlaatventilator is een essentieel kenmerk in gebieden waar veel vocht in de lucht zit als gevolg van gootstenen en douches. Dit helpt om te voorkomen dat schimmel en ziektekiemen op muren en andere high-touch oppervlakken groeien. Aroma's en vocht worden afgehandeld door de rangkap in de keuken, maar de wasruimte en de badkamer heeft iets krachtiger nodig om snel vocht uit te krijgen, waardoor het gebruik van grotere vochtigheid fans met een grotere CFM -capaciteit noodzakelijk maakt. Ontworpen om lucht in kanaalwerk te circuleren dat verbindt naar een externe ventilatieopening, put deze plafond gemonteerde ventilatoren hete, vochtige lucht recht naar buiten uit, waardoor het verhindert muren of zoldergebieden te schaden. Zorg ervoor dat het kanaal groot genoeg is om tegemoet te komen aan de luchtstroom die nodig is voor de hoeveelheid ruimte in de badkamer of wasruimte. Onze inkoopgids voor de uitlaat van de badkamer is gemaakt om een ​​deel van de onzekerheid uit deze aspecten te halen. Lees verder voor meer informatie.

De meeste automatische badkamerfans bieden een reeks functies om uit te kiezen, zodat u de prestaties van de fan kunt aanpassen om aan de behoeften van uw gezin te voldoen. Sommige uitlaatfans zijn uitgerust met ingebouwde verlichtingselementen waarmee ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in het badkamerdecor. De bewegingsbadkamer die bijvoorbeeld detecteert, wordt bijvoorbeeld geactiveerd door licht of beweging in de kamer en is een extra keuze. Met de toevoeging van een vochtigheidsschakelaar zal de uitlaatventilator automatisch aankomen wanneer het relatieve vochtigheidsniveau in de kamer naar een onaanvaardbaar niveau stijgt. Zelfs de beste vochtigheid die badkamers detecteert, worden geleverd met een handmatige ventilatorschakelaar en een timer -functie om de hoeveelheid aanrakingen te minimaliseren, terwijl u nog steeds kunt regelen hoe lang de ventilator onbeheerd blijft lopen. Huishoudelijke ventilatiesystemen helpen om de lucht schoon te houden en zijn een handige en automatische methode om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren.

Uituitlaatventilatoren met antibacteriële eigenschappen

Schimmel en meeldauw kunnen zich houden aan en zich ontwikkelen in regio's die altijd nat zijn. Uitlaatventilatoren kunnen in de badkamer of de wasruimte worden gebruikt om te helpen bij het verwijderen van vocht uit de lucht, waardoor de lucht schoner en gemakkelijker te ademen, evenals voorkomen dat schimmel op oppervlakken groeit. Zoek naar antibacteriële uitlaatventilatoren met een bijna-UV-golflengte-LED-lichtoptie om een ​​extra laag van bescherming te bieden tegen ziektekiemengroei in omgevingen die vatbaar zijn voor vocht en vochtaccumulatie.

Door oppervlakken te verlichten met ultraviolet (UV) licht, kunt u helpen om bacteriën te doden door een toxische reactie te activeren in de ontwikkeling van de bacterie, waardoor de bacteriën zich niet meer vermenigvuldigen en zich verspreiden. Gecombineerd met een LED-aangedreven UV-licht dat veilig is voor mensen, honden en planten, helpen antibacteriële uitlaatfans bij het voorkomen van schimmel- en schimmelgroei in tegelvoet en andere delen van de kamer, waardoor uw huis of kantoor schoon en gezond wordt gehouden. Het is mogelijk om huidige fans met gespecialiseerde lichten achteraf te achteraf, dus als je oude, luide ventilator nodig heeft om te vervangen, kan een antibacteriële uitlaatventilator een goede optie zijn om te onderzoeken.

Wasserij met stoomtechnologie

In ieder geval is het de wasmachine en droger die de ware sterren van uw wasruimte prestaties zijn. Bij gebruik in combinatie met een tablet of telefoon app, kunnen Smart home wasmachines en drogers worden geprogrammeerd om volgens uw schema te werken, of het nu gaat om het instellen van een timer om de was te starten voordat u thuis komt van het werk of het instellen van de droger om intermitterende cycli te draaien om rimpels en meeldauw op uw kleding te voorkomen. High-end wasmachines hebben een stoomoptie die helpt om uw vuile kleding schoon te maken en houd ze verser voor langere tijd na het wassen. Met behulp van stoomtechnologie kunnen wasmachines worden geprogrammeerd om de kracht van hete damp te gebruiken om te helpen bij het stoomwassen van kleding. Een wasmachine met stoomtechnologie maakt gebruik van hoge stoomwarmte (tot meer dan 200 graden Fahrenheit) om vlekken en vuil van kledingvezels te verwijderen, evenals om ziektekiemen te vernietigen op de kleding die ze wassen. Het verwarmt ook het water gedurende de hele cyclus, wat helpt bij het verwijderen van kiemen en de oplossen van detergent, het verbeteren van de algehele reinheid van de kleding van het huishouden.

Het gebruik van stoomtechnologie in de droger helpt om de vezels los en schoon te houden tijdens de droogcyclus, evenals het verwijderen van eventuele resten van wasmiddel en weekmakers die kunnen zijn gebleven. De toevoeging van deze laatste fase verheft stoomtechnologie wasmachines tot de status van een must-have voor gezinnen die lijden aan allergieën of chemische gevoeligheden. Het elimineert ook de irritante irritatie veroorzaakt door huidschilfers van huisdieren, die anders op kleding kunnen blijven. Het is ook belangrijk om uw wasmachines schoon te houden, en een zelfreinigende cyclus kan helpen de hoeveelheid harde watervlekken en opbouw te verminderen die voorkomen dat uw kleding grondig wordt gereinigd na elke lading.

De voordelen van gezond zijn

Het is belangrijk op te merken dat de hier beschreven veranderingen allemaal effectieve manieren zijn om uw huis te updaten tegen de dagelijkse risico ' s van ziektekiemen en bacteriën, met de extra voordelen van het hele huis van het stimuleren van uw algehele veiligheid, productiviteit, en zelfs het meeste uit het energieverbruik van uw huis. De juiste apparaten, hardware, en verlichting selecties kunnen een aanzienlijke invloed op de algehele uitstraling van het interieur van een kamer te maken. Kranen die zijn bijgewerkt bieden waarde en elegantie naar uw keuken of badkamer. Schonere, gezondere huis technologie is de beste manier om uw gezin gelukkig en veilig te houden op een dagelijkse basis, en er zijn vele redenen om deze eenvoudige maar belangrijke verbeteringen te integreren in uw huis.

De meest effectieve gezondheidsbevorderende technologieën:

 • Veilig voor gebruik in het huishouden technologie wordt gebruikt om mensen en hun gezinnen gezond te houden.
 • Het waarderen van de Betekenis van gezonde technologie zal u helpen beseffen hoe gezonde technologie helpt u met uw leven.
 • Goed verlicht wonen en design is essentieel voor u.
 • Er is geen grote taak betrokken, alleen de aankoop van een nieuwe slot en handvat set.
 • Reinigingsmiddelen zijn essentieel als het gaat om een verse ingang.
 • Begin met het oplossen van een paar binnenlucht problemen.
 • Chronische gezondheidsproblemen zoals allergieën of astma kunnen een luchtbevochtiger in een thuisgezondheidsregime nodig hebben.
 • Als u vochtigheid of plakkerige muren, installeer een ontvochtiger.
 • Ontvochtigers kunnen helpen stof te verminderen.
 • Spraakgestuurde kranen zijn nu mogelijk met smart home technology advancements.
 • Spraakgestuurde, touchless smart kranen zijn in staat om meer exacte opdrachten uit te voeren.
 • Kies apparaten en kranen met vingerafdrukbestendige gladde oppervlakken.
 • Een vaatwasser met een sanitaire spoeloptie is een andere nette keuken toevoeging.
 • ontdek de meest effectieve methode om uw badkamer en wasruimte netjes te houden
 • Investeren in touchless kranen kan blijken lucratief te zijn.
 • Het gebruik van een smart shower systeem kan stoomdouches of sauna ' s bevatten.
 • Het automatische spoeltoilet verspreidt geen ziektekiemen.
 • BrookPad bidet stoel geschikt voor normaal toilet..
 • Bidetstoelen kunnen uw badkamer beter reinigen.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.