Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — toilet seat

How to remove and replace a toilet seat?

badkamer gids hoe installeren moderne badkamer loodgieter slimme toiletbril wc bril

How to remove and replace a toilet seat?

BrookPad SplashLet is een slim toilet dat moderne functionaliteit combineert met bidetachtige reinigingsmogelijkheden. Toiletstoelen passen niet altijd bij elkaar, dus controleer de uwe voordat u bestelt. Het proces van het vervangen van een wc -bril is identiek aan dat van het verwijderen van een oude. BrookPad Onderzoekt veel van de vele facetten van toiletten om u te helpen bij het maken van uw keuze. Toiletstoelen kunnen worden gebogen of bekrast, de armaturen versleten, waardoor het wiebelt en rolt terwijl je op zit, of je wilt gewoon een ander model.

Lees verder →


Wat zijn de verschillende soorten toiletten?

Terug naar wandtoiletten bidettoilet dicht gekoppelde toiletten elektronisch toilet slimme toiletten wc bril Traditionele toiletten muur opgehangen toiletten

Wat zijn de verschillende soorten toiletten?

Hoewel deze back-to-muur toiletten visueel aantrekkelijk zijn en weinig ruimte in beslag nemen, kunnen ze ook worden gebruikt om het meeste uit een budget te halen. Traditionele toiletten kunnen een dicht gekoppelde configuratie hebben die identiek is aan de huidige toiletten. Ze komen vaak in drie verschillende hoogten: kort, medium en zwaar.

Lees verder →