Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — smart toilet

Wat is toilet met bidet?

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Bidet -installatie Japans toilet slim toilet

Wat is toilet met bidet?

Een bidet is een kom of bak die is ontworpen om op te zitten en te worden gebruikt om je handen te wassen na het gebruik van het toilet. Verschillende landen hebben verschillende soorten bidets; Anderen hebben spuitbidets en sommige hebben bidets met verwarmde stoelen, verwarmd water en luchtdrogers. De meeste bidettoiletcombinaties moeten worden aangesloten om alle functies te laten uitvoeren. Een bidettoiletcombinatie combineert een toilet en een bidet in één eenheid. Er is ook een verwarmde wc -bril, een toiletavondlicht en een optie Auto Flush.

Lees verder →


Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Japan badkamers Japans toilet slim toilet Slimme toiletfuncties slimme toiletbril

Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

Er zijn verschillende stijlen van slimme toiletten op de markt. Het kiezen van het soort dat je wilt, zou een enorm effect hebben op de esthetiek van je badkamer. Overweeg hoe en wanneer het toilet zou worden gebruikt bij het kopen van een, vooral als het in een suite of garderobe zou zijn.

Lees verder →


Uitgebreide gids voor de stijlen en voordelen van toiletsprayers

bidet Bidet -voordelen Bidet -installatie bidetspray Japan badkamers Japanse toiletten slim toilet slimme toiletbril

Uitgebreide gids voor de stijlen en voordelen van toiletsprayers

BrookPad SplashLet is een slim toilet dat de beste kenmerken van moderne toiletten combineert met de mogelijkheid om op dezelfde manier schoon te maken als een bidet. "Gentle" en "Smart Toilet" impliceren niet alleen een comfortabelere gemoedstoestand, maar ook een gelukkiger. Slimme toiletstoelen komen steeds vaker voor in Europese huishoudens. Heet water, luchtdroog, geautomatiseerd aan/uit en onderhoudsarme zelfreinigende sproeiers zijn slechts enkele van de functies die beschikbaar zijn in bidettoiletten. Het gebruik van een slimme toiletten kan bijdragen aan wereldwijde ontbossingreductie, terwijl ook geld wordt bespaard op toiletpapier. Wees nooit bang om

Lees verder →


Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

bidet Bidetgeschiedenis Bidet -mythen Japans toilet slim toilet wassen of veeg

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

Een bidet is een laag bestaande kom die naast het toilet wordt geplaatst. "Bidet" is the French term for "pony," a euphemism for the way one would straddle the fancy bowl to clean oneself. De meeste badkamers in de Verenigde Staten zijn niet groot genoeg om tegemoet te komen aan een extra bidet. Het toilet kan een rijke gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om de gezondheidstests te verbeteren en u op de hoogte te stellen wanneer iets onjuist is.

Lees verder →


Hoe kies ik badkamertegels?

badkamer badkamer verbouwing badkamertegels slim toilet tegels

Hoe kies ik badkamertegels?

De tegels die u in uw badkamer kiest, zullen de toon zetten voor het algehele uiterlijk en het gevoel van de voltooide ruimte. De negen ideeën die ik vandaag met je ga delen, zullen het eenvoudiger dan ooit maken om te beperken wat je echt wilt gebruiken in je ideale badkamer en van je visie een realiteit om te zetten.

Lees verder →