Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — modern bathroom

Badkamerplezier wordt versterkt door decoratieve accenten.

Schik een badkamer badkuip badkamer badkamerontwerp badkamerideeën bloemdessin modern moderne badkamer Modern badkamerontwerp modern ontwerp Moderne stijl badkamer

Badkamerplezier wordt versterkt door decoratieve accenten.

Heb je een ruimte nodig voor vrije tijd en terugtocht, of een praktische plek om jezelf voor de komende dag op te frissen? Alles komt neer op de details. Voeg decoratieve details toe aan badkamerplezier. Met verschillende plantaardige potten kunt u uitbarstingen van kleur toevoegen aan uw ruimte, waardoor het een frisse uitstraling is. Planten zorgen voor het grootste deel van de kleur en vorm in bloemstukken.

Lees verder →


Wat zijn enkele kleine badkamerontwerpideeën?

Schik een badkamer badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën modern moderne badkamer Modern badkamerontwerp modern ontwerp Moderne stijl badkamer Klein badkamerontwerp slim ontwerp

Wat zijn enkele kleine badkamerontwerpideeën?

Leer hoe je een kleine badkamer groter kunt laten lijken door Glidden Paint te gebruiken. Ontdek de perfecte fittingen en armaturen voor zelfs de kleinste badkamer. Let op enkele van onze ruimtebesparende innovaties die momenteel op de markt zijn. Pas deze ideeën toe om een ​​badkamer te bouwen die ideaal voor u is. Onlangs zijn wasstanden of ijdelheidseenheden nogal geëvolueerd.

Lees verder →


Wat zijn enkele luxe badkamerideeën?

badkamerontwerp ontwerp Ontwerpideeën luxe luxe badkamer modern moderne badkamer Modern badkamerontwerp modern ontwerp Moderne stijl badkamer Klein badkamerontwerp

Wat zijn enkele luxe badkamerideeën?

U moet kiezen tussen neutrale grijze of elegante grijze kasten om te harmoniseren met de rest van het decor van uw kamer. Gebruik in dit badkamerontwerp op opslageenheden op laag niveau of muur in plaats van plank of haakwedstrijden om het uiterlijk van schone muren te behouden. Voor een rustieke uitstraling raden we hout-effectkasten voor in een met hout afgewerkte of moderne afwerking. Met modulair ontwerp kunt u indien nodig meubels en opslageenheden combineren. Deze luxueuze badkamer heeft een badkuip en een douche zo mooi als deze twee.

Lees verder →


How to remove and replace a toilet seat?

badkamer gids hoe installeren moderne badkamer loodgieter slimme toiletbril wc bril

How to remove and replace a toilet seat?

BrookPad SplashLet is een slim toilet dat moderne functionaliteit combineert met bidetachtige reinigingsmogelijkheden. Toiletstoelen passen niet altijd bij elkaar, dus controleer de uwe voordat u bestelt. Het proces van het vervangen van een wc -bril is identiek aan dat van het verwijderen van een oude. BrookPad Onderzoekt veel van de vele facetten van toiletten om u te helpen bij het maken van uw keuze. Toiletstoelen kunnen worden gebogen of bekrast, de armaturen versleten, waardoor het wiebelt en rolt terwijl je op zit, of je wilt gewoon een ander model.

Lees verder →


Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

bidet bidettoilet geschiedenis moderne badkamer Modern badkamerontwerp klein toilet wc Villeroy & Boch

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

Villeroy & Boch werd opgericht in 1748 door Iron Master François Boch en zijn drie zonen, die allemaal eerder als smeden hadden gewerkt. Het bedrijf begon in het Lorraine -dorp Audun Le Tiche, waar de Iron Master een aardewerkbedrijf ontwikkelde met de hulp van zijn leerlingen. Het bedrijf creëerde 's werelds eerste tegelproductie-fabriek die alleen gewijd was aan architecturale tegels in 1869. Villeroy en Boch hebben een lange en onderscheiden geschiedenis van het produceren van keramische en sanitaire goederen van hoge kwaliteit. Deze expertise is gebruikt voor het creëren van een breed scala aan aantrekkelijke, eigentijdse en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis.

Lees verder →