Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — DIY

Instructies over het bouwen van een kas.

DIY tuin tuinieren kas hoe planten

Instructies over het bouwen van een kas.

Leg grind- of houtsnippers tussen de borgboards. Er zijn drie manieren om dit te bereiken. Het hoofddoel van een binnenkas is om het licht van de zon te vergroten terwijl ze planten tegen de kou beschermen. Het kopen van een standaard-size kit die geen wijzigingen nodig heeft, kan goedkoper zijn dan alles zelf samenstellen. Ondanks het feit dat u geld moet investeren, zijn de resultaten het zeker waard.

Lees verder →


Wat is de beste manier om elektrische fouten te detecteren?

DIY elektrisch thuis verbouwing hoe

Wat is de beste manier om elektrische fouten te detecteren?

Elektrische apparaten moeten worden geïnstalleerd in overeenstemming met lokale bouwcodes. Schakel het hoofdvermogen uit bij de consumenteneenheid/zekeringkast om schade te voorkomen. Als u vragen heeft, neemt u contact op met een competente expert die zelf gecertificeerd is in elektrisch werk. Hoe een opgeblazen zekering te vervangen door een doe -het -zelfreparatiehandleiding, het is van vitaal belang om zekeringen te gebruiken met de juiste beoordeling; Een te lage beoordeling kan frequent blazen veroorzaken.

Lees verder →


Welke tools en apparatuur heb ik nodig in mijn gereedschapskist?

DIY apparatuur gids thuis verbouwing slimme woning gereedschapskist

Welke tools en apparatuur heb ik nodig in mijn gereedschapskist?

Elke basis gereedschapskit moet meerdere schroevendraaiers en spijkers bevatten. Kwaliteitsgereedschap moet op een droge plaats worden opgeslagen en zal een leven lang meegaan. Verlies je geduld niet en gebruik de apparatuur die beschikbaar is om de taak uit te voeren; dit is hoe ongevallen gebeuren en eigendom wordt beschadigd. Een schroevendraaier is een handbediend instrument, dat aandacht vereist. Platte schroevendraaier tips worden gebruikt om schroeven met een enkele symmetrische groef gesneden over hun hoofden rijden. Zorg er eerst voor dat je een basis klauwhamer met een gebogen gezicht en een opvallend gezicht aan de ene kant en een klauw voor het verwijderen van nagels aan de andere kant. Een nagelset is een gereedschap dat wordt gebruikt om een spijker in hout te hameren zonder de afwerking te schaden. Pry bars worden vaak gebruikt om nagels te nemen, te verhogen vloeren, en aparte items. Kattennageltrekkers kunnen een nuttig alternatief zijn voor klauwhamers. Geen vloeren maar trappen nodig; anders is het een persoonlijke keuze.

Lees verder →


Halloween -toiletpapier

bidetspray DIY Halloween Halloween -ideeën geschiedenis vakantie toiletpapier

Halloween -toiletpapier

Toiletpapier kan een truc of grap maken. Halloween is een festival dat op 31 oktober in verschillende landen plaatsvindt. Veel geleerden beweren dat Halloween net is begonnen als een christelijke viering, de wake van All Hallow's Day. Halloween is een meer industrieel en seculier festival dan sommige landen. Dankzij het wassen met water kunt u het voorkomen door alleen een slim toilet- of bidetspuit te installeren. Dan kunt u de behoefte aan toiletpapier aanzienlijk verminderen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​gloeilamp te kiezen?

DIY gids thuis verbouwing hoe gloeilamp verlichting slimme woning

Wat is de beste manier om een ​​gloeilamp te kiezen?

Het wattage van een gloeilamp meet hoeveel energie het gebruikt. Halogeenlichten, vaak bekend als "wit licht" bollen, genereren licht dat nauw overeenkomt met dat van natuurlijk daglicht. CFL's kunnen zichzelf in minder dan negen maanden voor zichzelf betalen en u vervolgens maandelijks geld besparen. De juiste lamp voor uw huis vereist de juiste dopaanpassing. Het vervangen van een verouderde spiraal of stick-vormige CFL door een nieuwere LED-lamp kan u geld besparen.

Lees verder →