Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bathroom accessories

Wat is de beste manier om te winkelen voor badkamers?

Bassin -kranen badkamer badkameraccessoires badkamerideeën gids hoe hoe te gebruiken

Wat is de beste manier om te winkelen voor badkamers?

Bijpassende bekken en badklikken veranderen onmiddellijk een badkamer. Functies die helpen uw bassin schoon te houden en de levensduur van uw kraan te verlengen, zijn een bonus in drukke badkamers. Dit artikel kan u helpen om moeilijke keuzes te maken, zoals het kiezen van de beste kranen voor de waterdruk van uw huis. Als je maar twee gaten hebt, heb je pilaarkaarten nodig. Een lagere uitloop is ideaal voor een garderobe met beperkte ruimte.

Lees verder →


Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

badkamer badkameraccessoires bidet Bidet -voordelen gids handbidet handheld douches

Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

Een van de gemakkelijkste bidets om te gebruiken, hoewel het moeilijk kan zijn voor de onervaren. Het gebruik van een badspuit om de delicate huid van de baby te wassen komt veel voor bij moslims gebruiken shattafs om hun wangen en haar te reinigen. Ze maken grote objecten, muren en zelfs huisdieren schoon. Controleer de spoelknop van uw toilet als u onzeker bent.

Lees verder →


Is Roca een goed toiletmerk?

badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën badkamer verbouwing gids geschiedenis Roca

Is Roca een goed toiletmerk?

ROCA -toiletten en bidets zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel qua ontwerp als in productie, en omvatten de moderne klassieke vormen. Met de Heima -serie kunt u uw badkamer aanpassen door te selecteren uit drie afwerkingen en vier maten. Het verbluffende ontwerp van de Roca -kranen en mixers maakt ze geschikt voor stijlvolle, eigentijdse woonruimtes. Om de langetermijnfunctionaliteit te garanderen, zijn de koperen lichamen en keramische cartridges ontworpen met degelijke technologische principes in gedachten. Kies uit een aantal lay -outs, waaronder enkele of dubbele baden, verzonken of vrijstaande modellen en in verschillende maatcategorieën. De hele verzameling fijngemaakte meubels is te zien in Roca. Gap is een van hun meest succesvolle series en een van de meest populaire. Hun Victoria-N en Dama-N-collecties gebruiken strakke lijnen en frisheid om de badkamerruimte te moderniseren. Roca maakt een volledige selectie van aantrekkelijke, praktische badkamerproducten, die allemaal zijn ontworpen en geproduceerd in Europa. ROCA biedt een uitgebreid bereik met grote en kleine versterkte acrylbadbaden in veel verschillende vormen en maten.

Lees verder →


Wat zijn enkele kleine badkamerontwerpideeën?

Schik een badkamer badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën modern moderne badkamer Modern badkamerontwerp modern ontwerp Moderne stijl badkamer Klein badkamerontwerp slim ontwerp

Wat zijn enkele kleine badkamerontwerpideeën?

Leer hoe je een kleine badkamer groter kunt laten lijken door Glidden Paint te gebruiken. Ontdek de perfecte fittingen en armaturen voor zelfs de kleinste badkamer. Let op enkele van onze ruimtebesparende innovaties die momenteel op de markt zijn. Pas deze ideeën toe om een ​​badkamer te bouwen die ideaal voor u is. Onlangs zijn wasstanden of ijdelheidseenheden nogal geëvolueerd.

Lees verder →


Hoe bedenk je de badkamervernieuwingsideeën?

Schik een badkamer badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën badkamerverlichting badkamer radiator badkamer verbouwing wastafel in de badkamer badkamers badkamertegels Modern badkamerontwerp modern ontwerp Klein badkamerontwerp slim ontwerp toiletontwerp

Hoe bedenk je de badkamervernieuwingsideeën?

Door de kaarsen lijken uw badkamer eleganter. Overweeg het upgraden van uw badmat, zeepdispensers en tandenborstelhouders. Uw badkamer versieren is eenvoudig, voeg gewoon wat licht en kleur toe. U moet de mogelijkheid hebben om uw badkamer te renoveren om dit te doen. Elke badkamer verbouwt omvat ijdelheden.

Lees verder →