Smart toilet of celebrities

Slim toilet van beroemdheden

Beroemde badkamer uitgerust met Japanse slimme toiletbril.

Hoe ziet Celebrity Bathay eruit?Hoe ziet Celebrity Bathay eruit?

Badkamer van beroemdheden

Heb je je ooit afgevraagd wat beroemde acteurs en zangers doen als ze niet op het podium staan? Er zijn talloze foto's van hen die dingen doen, zoals winkelen, sporten, reizen en dineren. Er zijn echter enkele plaatsen waar privacy vereist is, zoals een thuisbadkamer. Er zijn niet veel foto's of verhalen over beroemde badkamers op internet. We hebben geprobeerd meer te leren. Met het nieuwe BrookPad Oplossing, u kunt nu de SplashLet Elektronisch bidet naar uw toilet. Ruil gewoon de oude wc -bril voor een SplashLet. U kunt nu genieten van verwarmde stoelen, water wassen en luchtdrogen. Alles, inclusief lucht-, water- en stoeltemperatuur, waterdruk en zelfs de positie van het wasmondstuk, kan naar uw zin worden aangepast. Verwen uzelf in weelde in uw badkamer.

  • We hebben moeite gedaan om meer te leren.
  • Vervang uw oude wc -bril door een SplashLet.

Wat is precies een slim toilet?

Een intelligent toilet, vaak bekend als een modern bidet, is een badkamer in de badkamer of elektronisch bidettoilet dat conventionele bidetwassing combineert voor genitaal, billen en anus netheid met huidige smart home -technologische verbeteringen. Voor een low-profile en eigentijdse aantrekkingskracht, insluiten nieuwe intelligente toiletten elektronisch bidetwassen in een keramische toiletpot. Afhankelijk van het toilet -Amerikaanse fabrikant, Make en Model, worden intelligente toiletbidetfuncties bestuurd door spraakopdracht, smartphone -app of afstandsbedieningsnavigatie. Een afneembare toiletstoel bekend als een elektronisch bidet-e-bidetstoel, die steeds populairder wordt, is een ander goedkoop alternatief.

  • We hebben moeite gedaan om meer te leren.
  • Vervang uw oude wc -bril door een SplashLet.

Wat is de definitie van een elektronisch bidet?

Een elektronisch bidet is een stoel die aan een bestaand toilet wordt bevestigd of in het toilet zelf is ingebouwd, met een mondstuk dat een stroom warm water spuit om de anus en vrouwelijke geslachtsdelen te reinigen. Het wordt elektrisch aangedreven en geregeld. Het neemt de plaats in van het traditionele bidet, een apart sanitairapparaat dat niet is aangesloten op het toilet. Sommige bidets van dit soort bevatten één verstelbaar mondstuk op de zijrand voor de anus en genitale gebieden, of twee sproeiers op de achterrand, een voor het reinigen van de regiorondom de anus en de andere delen van het lichaam.

"Waarom hij?" film- en slim bidettoilet

Waarom hij? is een romantische komische film geschreven en geregisseerd door John Hamburg die in 2016 werd uitgebracht. Het verhaal draait om een ​​vader die probeert te voorkomen dat de onrijpe tech-miljonaire vriend van zijn dochter haar voorstelt. Intelligente toiletten zijn op de volgende plaatsen te zien.

Bryan Cranston

We weten niet zeker of hij zijn eigen slimme toilet heeft, hoewel hij er een in de film heeft geprobeerd waarom hem? Het karakter van Cranston beantwoordt de oproep van de natuur terwijl hij in het huis blijft van het rijke vriendje Silicon Valley van zijn dochter, alleen om te horen dat het huis van zijn gastheer papierloos is. Hij wordt gekroond op een Japans importtoilet met niet-intuïtieve instellingen en geen instructieboek. Overweeg een hightech, alles-in-één toilet/bidetcombinatie.

 

Wat is speciaal aan Smart Toilet?Wat is speciaal aan Smart Toilet?

Leonardo DiCaprio

De toiletten van TOTO zijn ook een favoriet van Leonardo DiCaprio. Volgens veel bronnen bezitten ze het slimme toilet, dat klein genoeg is om in kleine badkamers te passen en is uitgerust met een gepland zelfreinigingssysteem en een deodorizer, onder andere. Ter ondersteuning van LEO's milieuprestaties, biedt het bedrijf een deel van zijn verkoop aan de Earth Alliance Conservation Organisation. Leo erkent de unieke moderne kenmerken van het bidet en de gunstige gevolgen voor het milieu.

Dennis Quaid

Na getuige te zijn geweest van een in een hotel in Las Vegas, heeft Dennis Quaid net een nieuw slim toilet gekocht. Ik verbleef onlangs in een hotelkamer in Las Vegas met een slim toilet, waarvan ik vond dat het echt netjes was. Ik heb nu bijna een jaar mijn eigen toto -slimme toilet gehad. Wanneer u een kamer binnenkomt, herkent het u en opent voor u. Het is alsof je een betrouwbare metgezel hebt.

Whoopi Goldberg

Whoopi houdt van bidets, en in een Facebook -bericht uit 2015 erkende ze onfeilbaar om er een te bezitten en uitte ze haar ontevredenheid over waarom Amerikanen de praktijk niet hadden overgenomen. Ze had een speciale affiniteit voor TOTO Toilette, het topbedrijf van de industrie. Hoewel Whoopi erkent dat veel Amerikanen zich geen bidets kunnen veroorloven, beweert ze dat "de eerste uitgave nu centen is" voor haar. Ondanks een breed scala aan opties, hebben bidets nooit grip gekregen in de Verenigde Staten, tot grote ergernis van Whoopi.

Jensen Ackles

Jensen Ackles toont zijn favoriete element van de badkamer in deze architecturale Digest -video: het bidet natuurlijk. Zijn op maat gemaakte toilet heeft bewegingssensortechnologie en hij kan zijn eigen stoel verheffen en laten zakken met een golf van zijn hand. "Ik bedoel, kom op," roept Ackles naar de camera terwijl hij de opmerkelijke mogelijkheden van het bidet bewondert. Hij heeft hoogstwaarschijnlijk een topklasse was en de rest van zijn weelderige huis was gevuld met even ongebruikelijke voorzieningen.

Will Smith

Will Smith heeft er geen moeite mee om zijn dankbaarheid te uiten voor het dure slimme bidet. "Het is heerlijk omdat het als een douche is in het midden van de dag ... het werkt allemaal voor jou," zei hij. De Smiths hebben kennis genomen van de geavanceerde toilettechnologie, waaronder verwarmde stoelen, robotachtige waterstralen en een auto-lucht-droog systeem, en het lijkt geschikt voor een van de grootste acteurs van Hollywood. Smith grapte over zijn allure in een interview met Access Hollywood en zei: "Je gaat zitten, het is warm, het is gewoon mooi."

 Hoe slim toilet verbeteren comfort?

Hoe slim toilet verbeteren comfort?

Howard Stern

Robin Qivers, de co-gastheer van Howard Stern, gaf commentaar op de Stern Show over haar hoopvolle ontdekking van het TOTO-toilet, maar Howard bracht bedenkingen op bij de werkzaamheid ervan. Hij merkte op dat het hem na gebruik nooit goed heeft gereinigd, ondanks het feit dat het 'je kont begint te spuiten met water' in zijn welsprekende woorden. Hij verklaarde dat hij eerst de waterspray gebruikte, daarna het föhndrooggereedschap, en de testwipe als laatste om ervoor te zorgen dat hij vlekkeloos was. Ondanks wat zorgen over de operatie van de badkamer, zei Stern: "Ik ben dol op de badkamer van Toto."

John Cena is een professionele worstelaar.

Het aanbod van Hallo Tushy heeft een fan in de Amerikaanse worstelaar John Cena, die ook wordt erkend voor zijn verbazingwekkende resultaten. In deze clip uit de Lou's Life Changers van vandaag, maakt hij grapjes met zijn gasten dat "misschien nodig is." Hij herkent het nut van deze technologie en zegt: "Het is precies hoe het lichaam werkt. Het is onmogelijk om te negeren." Dit bidet is verbonden met de waterlijn onder het toilet en heeft een spie die u wast zodra u uw bedrijf hebt voltooid. Ondanks de verbijstering van zijn collega's, promoot John Cena voor de Hello Tushy -campagne.

Howie Mandel

Hierboven kunt u getuige zijn van het enthousiasme van Howie met het slimme bidet. Met een genoteerde prijs van bijna $ 4.000 is deze bidet- en toiletcombinatie zeker een premium ervaring. If you do not want to listen to Howie, this bidet's lid pops up when you go near to it, illuminates the bowl, warms the seat, deodorizes the wind, and more! Howie's enthusiasm about the bidet can be heard in the video when he discusses it. You can tell it is more than just a regular bidet and toilet by the way he glances at it. This is the pinnacle of opulence!

Tom Brady

Tijdens een bezoek betaalde Wes Welker, met dank aan Blogitude Sports, lof aan het toilet van Tom Brady, dat een ingebouwd bidet heeft. "Je loopt over en gebruikt zijn toilet, en je drukt op deze knop, en het schiet water op je en al deze dingen, en ik heb zoiets van:" Je moet een grapje maken ", herinnerde Welker zich. Gisteren informeerde Wes de persgroep. "Het is heet, het is al dit spul, en ik denk bij mezelf:" Dit is krankzinnig. "" Welker zei verder dat hij gewoon naar de woning van Tom Brady moest gaan om het toilet te gebruiken. Tom heeft een toto-wasbleet, een van de beste bidetmodellen, volgens de binnenkant van de Boston Herald's Inside. Bespreek een game-winnende strategie!

Brian Cranston

Brian Cranston is een gelukkige slimme toiletgebruiker. Struikelen in de duisternis bij het nastreven van blaasverlichting is geen tijdverdrijf gereserveerd voor wereldberoemde beroemdheden: Cranston uitte zijn opwinding op Smart Toilet en hij leek het toilet echt te waarderen. "Ik ben dol op dit ding," merkte Cranston op in een interview met Kohler, waarbij het ingebouwde verlichtingssysteem werd vergeleken met een vuurtoren. Hij prees het toilet en voegde eraan toe dat hij, ondanks het feit dat het hem "zingt", nooit van plan was te reageren. Bidettoilet boven en boven andere vergelijkbare toiletten door voetwarmers, omgevingsverlichting en draagbare luidsprekers op te nemen om de toon te creëren.

Nanjini Kumail

Kumail Nanjini, de cabaretier, deed een fantastisch overdreven interview op Conan over zijn eerste gebruik van een aanbod in Singapore. Hij riep: "Tot ik door mijn verbazingwekkende kenmerken ga!" "Het is ongelooflijk! Waarom is dit nooit de enige kwestie in iemands gedachten geweest?" Hij zei dat zijn leven vanaf nu in twee helften zal worden verdeeld: pre-bidet en 'verlichting'. Conan en het publiek werden geschandeld toen hij grapte dat de stroom water uit de bidetbalk voelde als de aanraking van een oude minnaar. Hij voegde eraan toe dat hij het deed om "zich te voelen als zichzelf" nadat hij eraan gewend was geraakt.

Wat zijn slimme toiletvoordelen?Wat zijn slimme toiletvoordelen?

Kylie Jenner

Toen Kris Jenner en haar dochter, Kylie Jenner, Smart Toilet kochten, konden ze aanzienlijke upgrades maken naar hun badkamers. De officiële website van TOTO verwijst naar het toilet als een "intelligent toilet", omdat het de kom steriliseert met behulp van UV -straling en een "speciale coating". Het maakt ook gebruik van geëlektrolyzed water om zichzelf te spoelen, heeft een luchtzuiveringssysteem en een energiebesparende systeem. Het toilet heeft een handmatige spoeling als back-up, die nog steeds behoorlijk nuchter is. Toen Glamour Magazine opmerkte dat de foto's van de Jenners van hun glanzende toiletten ons jaloers op hen maken, hadden ze gelijk.

Missy Elliott

Het tweede bezoek van Missy op MTV -wiegjes pronkt met de grote badkamer van haar uitgestrekte huis. U kunt (onder andere, zoals twee toiletten in dezelfde badkamer) merken dat haar badkamer een aparte en traditionele combinatie van bidet en toilet heeft in de video hierboven. Zelfs hoewel dat soort bidet leuk is, is het niet voldoende om te genieten van de voordelen van een bidettoiletbril of een bidetbevestiging. In elk geval is ze een fan!

Jake Gyllenhaal

Op de vraag om een ​​high-end badkamer te kopen voor Boston Bombing-slachtoffer Jeff Bauman (die hij in de film sterker portretteert), kon Jake Gyllenhaal geen nee zeggen. Zowel Conan als talloze andere interviews met betrekking tot de film en zijn connectie met Bauman, bracht Gyllenhaal veel tijd door met het verklaren van zijn liefde voor toiletten en bidets. Jake zag er aanvankelijk een tijdens een bezoek aan een vriend en heeft sindsdien geïnteresseerd in bidets aangegeven als geschenken. "Dit is het beste toilet ter wereld," merkte Bauman op toen hem werd gevraagd naar een premium bidet of toiletcadeau.

Adrian Grenier

Adrian Grenier heeft misschien het duurste toilet op onze lijst. Grenier, een langdurige voorstander van milieuoorzaken, was in innovatief York om te praten over Japanse toiletten en intelligent toilet. Grenier beweerde dat Smart Toilet precies het soort toilet was dat paste in zijn "duurzame plus luxe" conceptvereiste na onderhandeling van een sponsormattercontract met het omzetten van het huis van zijn moeder naar een groene technologiehuis.

Kevin Nealon

Kevin Nealon, een cabaretier in de Tonight Show van Jimmy Fallon, onthulde bijna onmiddellijk zijn liefde voor zijn bidet in deze aflevering. Hij grapte dat hij verrast was om zichzelf op het programma te zien, omdat hij 'er altijd' aan zit. Hij complimenteerde zelfs zijn niet -aflatende nauwkeurigheid en zei: "Ik zeg het jullie ... het oog van de stier elke keer." Hij zei ook dat hij in staat was geweest om van zijn waterpluk af te komen, wat een daigend applaus van het publiek had opgewekt. Hij ging verder met het beschrijven van de drie snelheden, eerst met "Fire-Hydrant", toen "Hydro-Jet of Colonoscopy", en laatste "fracking". Ondanks het feit dat de waterkosten van Nealon zijn omhooggeschoten, gelooft hij dat het slimme toilet de investering waard is.

Wie heeft er nog meer een slim toilet?

Naarmate de populariteit van slimme toilet toeneemt, is het mogelijk dat steeds meer mensen een nieuwe manier van reinigen omarmen. Maar het is mogelijk dat meer beroemdheden, waaronder Johnny Depp, Jim Carrey, Emma Watson, Tom Cruise, Brad Pitt, Morgan Freeman, Tom Hanks, Hugh Jackman, Matt Damon, Cameron Diaz, George Clooney, Steven Spielberg, Robert De Niro, Russell Crowte , Mark Wahlberg of Pierce Brosnan hebben al hightech toilet omarmd in hun herenhuizen.

Wat denk je dat de toekomst in petto heeft voor bidets en toiletten?

Naast hartactiviteit en lichaamsbeweging kunnen slimme gegevens ziekten, slaapgewoonten en medicatiegebruik volgen. Urinewegstudie biedt informatie over ons koffiegebruik en hoe vaak we trainen. Het vermogen van het lichaam om effectief te functioneren wordt gereguleerd door de darmmicrobiota, die wordt gereguleerd door voeding en voedingsstatus. Een klein aantal particuliere personen, evenals medische ondernemingen zoals klinieken en woonfaciliteiten op hoog niveau, gebruiken slimme toiletten. Een slim toilet dat biometrie scant, is de toekomst van de gezondheidssector.

  • Slimme gegevens kunnen ziekten, slaappatronen en medicatiegebruik volgen naast hartactiviteit en lichaamsbeweging.
  • De resultaten van een urine -analyse zullen onthullen hoeveel koffie we drinken en hoe vaak we trainen.
  • De toekomst van de gezondheidsindustrie is een slim toilet dat biometrie leest.

Geschreven door
BrookPad Team.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.