Smart Toilet History, Japanese Toilets

Slimme toiletgeschiedenis, Japanse toiletten

Wat is de geschiedenis van slimme toiletten, en wat maakt Japanse toiletten zo uniek?

Slimme toiletgeschiedenis

Wat brengen slimme toiletten in Japan in?

E-bidet verhaal

E-bidet of elektronische bidetstoel is een systeem met slimme elektronische wasfuncties in de toiletbril. Bouw een mondstuk in om water te laten stromen, waardoor zowel een rugwas als een bidetwasser van een vrouw wordt geleverd. Slimme toiletten zijn het meest populair in Japan, waar meer dan 80 procent van de huishoudens ze gebruiken. Dit systeem wordt vaak het toilet van Japan genoemd vanwege zijn populariteit in Japan. Naast Japan zijn ze heel gebruikelijk in andere delen van Azië, waaronder Zuid -Korea. Terwijl aanvankelijk slimme toiletstoelen in de vroege jaren zestig in de Verenigde Staten werden ontwikkeld door het Amerikaanse bidetbedrijf, was het gebruik ervan erg slecht omdat het belangrijkste doel van dit product was voor gebruik in ziekenhuizen door patiënten die problemen of pijn hebben bij het gebruik van toiletpapier , bijvoorbeeld aan aambeien.
De laatste tijd in de jaren tachtig lanceerde de Japanse TOTO Corporation slimme bidets aan de Japanse industrie. De nieuwsgierigheid van Japan groeit na een reeks tv-advertenties met een zanger die kijkers vertelt: "Hoewel het een bodem is, wil het sindsdien ook worden gewassen", hebben verschillende bewoners slimme toiletten gebruikt om de dagelijkse sanitaire voorzieningen te verbeteren en het Gebruik van toiletpapier.
 • E-bidet, ook bekend als een elektronische bidetstoel, is een wc-bril met slimme elektrische waskenmerken.
 • Slimme toiletten komen het meest voor in Japan, waar ze door meer dan 80% van de huizen worden gebruikt.

Beste bidet slim toilet

Het betere toilet is er een met alle functies die u wenst. Slimme toiletten kunnen worden uitgerust met bidet, achterste douche, droger, agressieve deodorisatie, nabij licht of verwarmde wc-bril. Er wordt zelfs verwacht dat het goed in de nieuwe toilettank past. Daarom moet de lengte op de juiste manier worden geselecteerd, omdat de lengte kan variëren van 480 mm tot 530 mm. Slimme toiletten monteren, zoals BrookPad SplashLet, is relatief eenvoudig. Vanwege de volledige opname van de wc -bril is het niet nodig om het toilet te verbouwen of extra montagefaciliteiten op te nemen. Er zijn slechts twee dingen nodig om te werken met een waterschakel en een elektrische aansluiting. Ja, dat is alles. Als je ze naast je toiletpot hebt, moet je je oude wc -bril afsnijden. Plaats het fixeerplaat op de oude wc -kom en plaats het SplashLet. Bevestig vervolgens de waterslang en plug aan de elektrische aansluiting. Goed gedaan, je hebt het gemaakt!

 • Bidets, achterbuien, drogers, agressieve deodorisatie, bijna-verlichting en verwarmde toiletstoelen zijn allemaal opties voor slimme toiletten.
 • Er wordt zelfs verwacht dat het gemakkelijk in de nieuwe toilettank past.

Verwarmde toiletbril en bijna licht

Verwarmde stoel biedt comfort wanneer u onder de douche staat, verstelbare temperatuur geeft u een comfortabel gevoel dat uw werk gemakkelijker maakt. Ook is deze functie erg nuttig op een koelere dag om je toiletwil te stomen. Met Night Light Future kunt u uw wc -bril vinden in het midden van de nacht zonder dat u uw hoofdlichtbron moet inschakelen.

 • Wanneer u onder de douche staat, biedt de verwarmde stoel comfort en biedt de verstelbare temperatuur een mooi gevoel dat uw werk eenvoudiger maakt.

Achterwas en zelfwasmondstuk

Verberg je in de toiletbril om het mondstuk in goede staat te houden. Dit vermijdt het uiterlijk van stof erop. Bovendien, voordat u uw slimme toilet gebruikt, wast het mondstuk zichzelf met een stroom water. Dit helpt dingen veilig te houden. Was of achterwas is een van de belangrijkste kenmerken. Roestvrijstalen mondstuk creëert een wc -bril om je kont te reinigen wanneer je klaar bent. Een zachte stroom water reinigt alles dat het gebruik van toiletpapier effectief elimineert. Watertemperatuur en druk kunnen worden gewijzigd om aan uw behoeften te voldoen.

 • Verberg het mondstuk in de wc -bril om het in uitstekende werkende volgorde te behouden.
 • Een van de belangrijkste elementen is de was- of rugwas.

Bidet en massage

Er is ook de toegewijde functie van een vrouw. Nozzle wordt uitgerust met meer dan één waterafgiftesysteem. Zacht waterstroom met aanpassingswater maakt het toilet nog een keer schoon te maken om het toiletpapier te vervangen. Er is een extra omgeving voor het wassen van activiteiten, zoals oscillerende massage die het mondstuk heen en weer duwt. Dit maakt een nog grotere schoonmaakervaring en neemt de rest weg.

 • Meer dan één watervoorzieningssysteem wordt in het mondstuk geïnstalleerd.
 • De zachte waterstroom kan worden aangepast, zodat u het toilet nog een keer kunt reinigen voordat u het toiletpapier vervangt.

Droger en deodorisatie

U kunt ook gebruik maken van de Hot Air Drying -functie na het gebruik van de WASH -functie. Zelfs als je schoon moet zijn, kan het vocht blijven. Volgens persoonlijke verlangens is het mogelijk om vocht te extraheren met gewoon toiletpapier of om een ​​droogfunctie te gebruiken. Hete stromingen van luchtstrip waterdruppel en vocht van de huid. Een speciale deodoriserende ventilator haalt de geur uit het toilet en brengt deze over in het luchtfilter en het koolstoffilter.

 • Na het gebruik van de WASH -functionaliteit, kunt u ook de optie voor het drogen van de lucht gebruiken.
 • Waterdruppeltjes en vocht worden van de huid gestript door de luchtstromen.

Slimme toiletbeheersing

Het laatste wat u moet onthouden zijn besturingsmodi. Het is mogelijk om zijkaneelbesturingselement te bieden die nog steeds op zijn plaats is of op afstand wordt gecontroleerd. Met een toiletbril op afstand, ziet het eruit als een normale, met behoud van het mooie uiterlijk van uw badkamer. De afstandsbediening kan bijvoorbeeld op de muur worden geplaatst of naast het toilet worden gehouden. Zoals u kunt zien, is er veel werk in elk slim toilet dat uw dagelijkse badkamerervaring zal vergroten en wat het meest kritisch is aan uw persoonlijke hygiëne met waterwas.

 • Met een toiletbril op afstand lijkt het een gewone wc -bril te zijn, waarbij de esthetiek van uw badkamer wordt bewaard.
 • De afstandsbediening kan bijvoorbeeld aan de muur worden opgehangen of dicht bij het toilet worden gehouden.

Wat betekent het om een ​​Japans toilet te gebruiken?

Wat betekent het om een ​​Japans toilet te gebruiken?

Wat is e-bidet precies?

Een elektronisch bidet is een stoel die aan een bestaand toilet wordt bevestigd of in het toilet zelf is ingebouwd, met een mondstuk dat een stroom warm water spuit om de anus en vrouwelijke geslachtsdelen te reinigen. Het wordt elektrisch aangedreven en geregeld. Het neemt de plaats in van het traditionele bidet, een apart sanitairapparaat dat niet is aangesloten op het toilet.

Wat is de definitie van een Japans toilet?

Een Japans toilet, soms bekend als een slim toilet, is een toilet dat slimme technologie gebruikt. Het staat ook bekend als een wasbaar of warmwaterreinigingstoiletbril in het Japans. Het meest geavanceerde toiletsysteem ter wereld is dit hightech toilet.

Wat is precies een TOTO -toilet?

De wasbeurt is een op bediening met een elektronisch bidet met bedieningspaneel dat bovenop het toilet staat. De wasbeurt, een TOTO-uitvinding, is een gadget die zich hecht aan gewone spoeltoiletten en klanten in staat stelt te genieten van het gemak van Amerikaanse sit-down toiletten, terwijl ze ook profiteren van de reinigende spoeling van de waterstraal van een bidet nadat ze hun bedrijf hebben beëindigd.

Wat maakt TOTO -toiletten zo speciaal?

Ze hebben verwarmde stoelen, een bidet van de bidder en een luchtzuiverd systeem dat tijdens gebruik ontgiert. Er is geen behoefte aan toiletpapier, omdat er een luchtdroger is, en er zijn geen "je liet het deksel omhoog" ruzies (de stoel lift en sluit automatisch in veel modellen).

Is het nodig om kracht te gebruiken met toiletten tot TOTO?

Het heeft echter wel het gebruik van elektriciteit nodig ... lees meer. Je spoeling zal hetzelfde zijn als het altijd is geweest, maar met een TOTO zal het aanzienlijk schoner zijn. Omdat je toilet zelfreinigend is, moet je het gewoon eenmaal per maand of om de zes weken schoonmaken. Andere aspecten van de TOTO -wastafel hebben een elektrische verbinding nodig.

Wat is precies een TOTO -wastafel?

Washlet (Woshuretto) is a trademark of Toto, a Japanese toilet manufacturer. It refers to a range of clean toilet seats featuring a water spray function for genital and anal cleanliness. The bidet is an electric bidet that is often seen in Japanese toilets.

Is the Toto Washlet hygienic?

WASHLET is a cutting-edge hygiene and comfort system. The WASHLET has a warm-water nozzle that you can adjust to either pulsing or oscillating mode, and it uses a water-cleansing mechanism that leaves you feeling fresh and invigorated.

What is the cost of a Toto toilet?

The cost of a TOTO toilet varies from $250 to $9,000, depending on the model. The TOTO Drake 2-Piece Ada Toilet, for example, is around $250, while the TOTO Neorest 750H, at $9,000, is the most costly model. Vergelijkbaar BrookPad SplashLet models, on the other hand, may be far less expensive, delivering far better value for money while still having all of the best features.

What makes Japanese toilets unique?

They enable you to wash in warm water and keep the toilet seat warm at the same time. There is also a power-saving feature. When the toilet is used, it rapidly warms the seat and only makes the water warmer when the toilet is used.

Is it worth it to visit a Japanese toilet?

Comfort is one of the main advantages of a Japanese heated toilet. It is a lot better experience all around, with features like air drying, a heated seat, and personal washing jets. With the use of a simple remote control panel, you can quickly customize the toilet to your liking. In Europe, the SplashLet series, in particular, makes it considerably more inexpensive.

Do you clean your hands after using the bidet?

It is easy to clean up after using a bidet. Wipe or dab the wet areas gently to absorb the excess water. Keep in mind that the area is already clean; a simple wipe or dab should be enough. We propose utilizing toilet paper or a towel, which most people already have in their restrooms.

In Japan, what proportion of homes have an electric toilet?

More than 80% of houses with two or more people now have a high-tech toilet. An electronic toilet with a bidet function is owned by 80.2 percent of families with two or more people, according to a Cabinet Office consumer confidence survey conducted in March 2018.

In Japan, how prevalent are bidets?

Some Japanese toilets are more ornate than those seen in other affluent countries. The bidet toilet is the current state of the art for Western-style toilets in Japan, having been installed in 81 percent of Japanese houses as of March 2016.

In Japan, how frequent are squat toilets?

Around 4,000 public restrooms are available in Japan's main tourist areas. According to a poll conducted by the Japan Tourism Agency last year, 58 percent were Western-style and 42 percent were the squat type.

Is toilet paper used in Japan?

Even individuals who possess toilets with bidets and bidet features use toilet paper in Japan (see below). In Japan, toilet paper is thrown directly into the toilet after being used. Please make sure that only the toilet paper supplied is used on the toilet.

Why are there sinks in Japanese toilets?

The Toilet Tank Sink is an toilet sink. In Japan, many toilets include a basin linked to the tank that distributes clean water for handwashing. Instead of flushing the toilet and washing your hands separately, this option allows you to wash your hands with fresh water before it reaches the toilet bowl.

Is it safe to use bidet toilets?

Is het waar dat bidets sanitair zijn? Ja dat is correct. Wash using a bidet, then pat dry with a tiny bit of toilet paper using the bidet's drying option for the best hygienic experience. That way, you will not spread anything, and the dry paper will not bother your skin as much.

Conclusion on Japan's Smart Toilet History

 • History of the Smart Toilet
 • The Story of the E-bidet
 • E-bidet, ook bekend als een elektronische bidetstoel, is een wc-bril met slimme elektrische waskenmerken.
 • Neem een ​​mondstuk op om water in staat te stellen te stromen, wat kan worden gebruikt voor zowel een rugwas als de bidetwassing van een vrouw.
 • Slimme toiletten komen het meest voor in Japan, waar ze door meer dan 80% van de huizen worden gebruikt.
 • Vanwege zijn populariteit in Japan wordt deze techniek gewoonlijk het 'Japanse toilet' genoemd.
 • Er wordt zelfs verwacht dat het zonder problemen in de nieuwe toilettank past.
 • Bijna licht en verwarmde toiletbril
 • Wanneer u onder de douche staat, biedt de verwarmde stoel comfort en biedt de verstelbare temperatuur een mooi gevoel dat uw werk eenvoudiger maakt.
 • Nozzles voor achterwas en zelfwassen
 • Na het gebruik van de WASH -functie kunt u ook de optie voor het drogen van de lucht gebruiken. • Hotluchtstromen Verwijder waterdruppeltjes en vocht uit de huid.
 • Met een toiletbril op afstand lijkt het een gewone wc -bril te zijn, waarbij de esthetiek van uw badkamer wordt bewaard.
 • TOTO, een Japanse toiletfabrikant, bezit het handelsmerk Washlet (Woshuretto).
 • Het is een merk van schone toiletstoelen met een watersprayfunctie voor genitale en anale hygiëne.
 • Bidets zijn elektrische bidets die vaak worden gezien in Japanse toiletten.
 • Een hightech toilet wordt momenteel gevonden in meer dan 80% van de huizen met twee of meer personen.
 • Volgens een kabinetskantoor Consumer Confidence Study uitgevoerd in maart 2018 bezitten 80,2 procent van de huishoudens met twee of meer personen een elektronisch toilet met een bidetfunctie.
 • Sommige toiletten in Japan zijn eleganter dan die in andere rijke landen.
 • Vanaf maart 2016 was het bidettoilet de stand van de kunst voor toiletten in westerse stijl in Japan, die in 81 procent van de Japanse huizen was geïnstalleerd.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.