Small Bathroom Design

Klein badkamerontwerp

Wat is de beste manier om een ​​kleine badkamer te ontwerpen?

Kleine blauwe badkamer

 

Hoe het beste een kleine badkamer te ontwerpen?

U moet het toilet meerdere keren per dag gebruiken, dus overweeg zorgvuldig over de grootte ervan. De manier waarop u badkamertegels organiseert, heeft vaak invloed op het feit dat uw badkamer groter lijkt. Met een ondiep toilet is een veiligere optie voor een ruimtelijke indruk om de tegel longitudinaal te leggen. Om uw badkamer groter te laten lijken, kiest u briljante muurspecifieke kleuren. Een kleine badkamer is misschien een van de moeilijkste kamers om te ontwerpen, maar wanneer het goed wordt gedaan, kan het hele gebied er helderder en groter uitzien dan het in werkelijkheid is.

Deze kleine badkamerontwerpen laten zien dat zelfs de kleinste kamers effectief belangrijke ontwerpelementen kunnen opnemen. Als u helemaal opnieuw begint met uw kleine badkamerontwerp, wilt u misschien overwegen het douchegordijn volledig te verwijderen. Houd de vloer vrij van obstakels met een voetstuk of zwevende gootsteen en voeg drijvende opslag toe, zal helpen alles binnen handbereik te houden. Badkamertegels moeten worden uitgebreid tot de douche om het uiterlijk te creëren dat u meer ruimte hebt dan u. Als u netheid op hoog niveau wilt behouden, kies dan voor een slimme wc-bril die op gewone toiletten kan worden geplaatst.

Hoe kun je een kleine badkamer opzetten?

De badkamer is een plek die u vele malen per dag nodig hebt. Daarom is het belangrijk dat de badkamer volgens uw behoeften wordt gebouwd. De badkamer is echter altijd een kleine ruimte, dus je moet goed nadenken over de grootte. Wil je ruimte laten zien er visueel groter uitzien in je kleine badkamer? Kies vervolgens op de muren zachte kleuren. Dit biedt een moderne look en bevordert een gevoel van transparantie. Als je toch de voorkeur geeft aan donkere kleuren op de muren? Gebruik geen mat tegel, maar in plaats daarvan een hoogglanzende tegel. Uw badkamer kan er groter uitzien vanwege de weerspiegeling van deze steen. Ten tweede, tenminste in uw badkamer, beslissen welke elementen u leuk vindt. Alleen een douche? Een douche en een bad? Of misschien toilet met bidetfunctie?

Wat is de juiste verlichting in een klein toilet?

Licht in de badkamer helpt uw ​​kleine badkamer ruimer te maken. Zorg er in een klein toilet voor dat er voldoende zon is. Daglicht speelt hierin in feite een belangrijke rol hierin. Kijk naar de ramen van uw badkamer om te beslissen of er voldoende zon is. U kunt ook bruikbare verlichting installeren wanneer er een gebrek aan daglicht is. Denk ook aan andere stemmingsverlichting boven de spiegel. SplashLet Smart toilet wordt geleverd met gebouwd nachtlampje dat een sfeervolle stemming zal creëren.

Welke kleur heeft uw voorkeur voor een kleine badkamer?

Wil je dat de muur een donkere kleur is? Zo ja, kies dan een hoogglanzende tegel, geen Matt-tegel. Een hoogglanzende tegel, met behulp van reflectie, maakt een kleine badkamer er groter uit. Bij het inrichten van een kleine badkamer is het juiste gebruiksgebruik erg kritisch. Om uw badkamer groter te laten lijken, kunt u felle kleuren gebruiken. Het is het beste om lichte kleuren specifiek voor de muren te gebruiken. In het toilet creëren felle kleuren een open sfeer. Bovendien ziet een lichte badkamer er nog steeds modern uit.

Wat zijn de juiste tegels naar geen grote badkamer?

De manier waarop u de tegels in de badkamer regelt, heeft vaak invloed op het feit dat uw badkamer groter lijkt. Horizontaal de tegel leggen is de betere keuze als u een smalle, langwerpige badkamer hebt. Als u een ondiep toilet heeft, is een veiligere keuze voor een ruimtelijk effect om de tegel in de lengte te leggen. Deze truc strekt zich ook uit tot de tegels aan de muur. De ruimte lijkt hoger als je een langwerpige tegel rechtop tegen de muur plaatst. Dit is een truc om de badkamer visueel te vergroten. De kamer wordt groter naarmate je hem in breedte brengt. Het is beter om grote tegels in een kleine badkamer te gebruiken om uw badkamer een ruimtelijk effect te geven. Je krijgt op deze manier minder gewrichten in je badkamer, waardoor de ruimte er groter uitziet.

Het ontwerpen van een kleine badkamer kan een uitdaging zijn.

Een kleine badkamer is misschien een van de moeilijkste plekken om te ontwerpen, maar wanneer correct wordt gedaan, kan de hele ruimte helderder en ruimer lijken dan hij in werkelijkheid is. In plaats van alleen de bestaande ruimte te maximaliseren, tonen deze kleine badkamerideeën aan dat sterke ontwerpkenmerken met succes kunnen worden geïmplementeerd in zelfs de kleinste ruimtes.

Houd een licht en luchtig palet van kleuren.

Het gebruik van hout in de vloer en ijdelheid creëert een aangename en vredige sfeer in deze grootstedelijke badkamer. De zachte muntgroene kleur van de muren weerspiegelt het natuurlijke licht dat binnenkomt via de ramen. Een gevoel van ruimte wordt gecreëerd rond het zelfstandige bad, dat wordt aangevuld met het gebruik van lichtgewicht gordijnstof waarmee de meeste licht het gebied kan doordringen.

Muur die het licht reflecteert

Als je een kleine badkamer hebt, wil je misschien proberen de hele muur van je kleine te spiegelen. Het zal dezelfde functie vervullen als een venster vanwege de weerspiegeling van licht en patroon (evenals de open deur). Voor degenen die snel het huis moeten verlaten, kunt u een spiegel over de gootsteen of op het toilet plaatsen.

Neem een ​​aantal verschillende spiegels op.

Als het reflecteren van een hele muur geen optie in uw omgeving is, kunt u eenvoudig meerdere spiegels toevoegen aan een enkele muur om het effect te krijgen. Voor degenen die het idee vinden om een ​​volledige muur te reflecteren die te overweldigend is, wilt u misschien experimenteren met het toevoegen van extra spiegels aan dezelfde muur.

Kies een glazen douchedeur in plaats van een metalen.

Als u helemaal opnieuw begint met uw kleine badkamerontwerp, wilt u misschien overwegen om het douchegordijn helemaal weg te doen. Vooral als u een beperkte hoeveelheid gebied hebt om mee om te gaan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de badkuip voldoende capaciteit heeft om al uw voorzieningen tegemoet te komen.

Achtergrondverlichting de spiegel met een kaars

Volgens de maker van het ontwerp kunnen stammen een "chique en eigentijdse methode zijn om licht te verbeteren" als je niet genoeg ruimte hebt voor stollen of gewoon een meer minimalistisch uiterlijk wilt.

Neem de rol van tegel op

De ontwerper van de nieuwe badkamer in New York City is een fan van het gebruik van keramische vloertegels op de badkamerwanden, die hij in andere projecten heeft gedaan. Specifiek voor kleine badkamermuren, "we selecteren graag keramische tegels die klein zijn", legt ze uit. Ze geeft er ook de voorkeur aan om 1-voor-vier en twee-bij-zes vloertegels te gebruiken, die minder duur zijn dan vloertegels en sneller kunnen worden geïnstalleerd.

Houd de vloer vrij van obstakels.

Met een voetstuk of zwevende gootsteen kunt u de vloer vrij van rommel houden en het toevoegen van drijvende opslag helpt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik te houden. Gebruik geen ijdelheid of opslagcontainers om waardevolle vloeroppervlak in te nemen als u een grote hoeveelheid beschikbare ruimte hebt om te gebruiken.

Badkamertegels moeten worden uitgebreid tot de douche.

Lijnen die niet zijn verbroken, bieden diepte in elk gebied. Het resultaat is een continu oppervlak dat de indruk wekt van een grotere ruimte in de kamer. Gebruik dit idee in uw badkamer door dezelfde tegel op uw vloer en in uw douche te leggen om de indruk te wekken dat u een grotere ruimte hebt dan u echt hebt. Probeer het thuis door dezelfde tegels op je toilet en gootsteen te installeren, als je meer avontuurlijk wilt zijn.

Verbeter de kwaliteit van uw badkameraccessoires.

Ontwerper van interieurs "De verlichting en badarmaturen van een kamer zijn vergelijkbaar met de juwelen die het draagt. Maak er gebruik van om een ​​vleugje glitter en glitter aan uw omgeving toe te voegen", zegt een interieurontwerper in de stad. Handdoeken met patronen, antieke tapijten en verfijnde verlichting zijn allemaal geweldige manieren om wat individualiteit in uw huis te injecteren.

Wiens meubels uw kamer groter maken.

Meubels op de benen is een andere manier om de badkamer groter te laten lijken. Hierdoor wordt de ruimte veel ruimer. Hierdoor ziet er ruimte groter in de badkamer dan het werkelijk is. Hier zal ook het gebruik van glanzend oppervlak beter zijn vanwege lichte reflectie.

Vergrote badkamer met ramen en spiegels.

Een ruimtelijke invloed wordt ook gecreëerd door doorschijnende materialen zoals glas. U kunt kiezen voor een glazen douchekooi of glazen douchedeur. Het heeft minder ruimte nodig om dit te doen. Mirror in een kleine badkamer creëert een ruim effect. Een badkamerspiegel met verlichting kan bijvoorbeeld boven de gootsteen worden geplaatst.

Minder is beter

Let op het aantal items dat u gebruikt om uw badkamer te leveren als u uw badkamer groter wilt laten lijken. Voor badkamerproducten is de uitdrukking 'minder beter' waar. Als u uw hygiëne op hoog niveau wilt houden, kunt u kiezen voor een slimme wc -bril die op het gewone toilet kan worden geïnstalleerd. Dit duurt geen extra ruimte, maar u hebt een bidet- en waterwasfunctie in één. Om uw items op te slaan, is natuurlijk ruimte nodig. Een gemakkelijke manier om bijvoorbeeld extra badkamerkasten boven het toilet te plaatsen.

Hoofdpunten over een klein badkamerontwerp, wat is de beste manier om een ​​kleine badkamer te ontwerpen?

 • Het ontwerpen van een kleine badkamer kan een uitdaging zijn.
 • In plaats van alleen de bestaande ruimte te maximaliseren, tonen deze kleine badkamerideeën aan dat sterke ontwerpkenmerken met succes kunnen worden geïmplementeerd in zelfs de kleinste ruimtes.
 • Een gevoel van ruimte wordt gecreëerd rond het zelfstandige bad, dat wordt aangevuld met het gebruik van lichtgewicht gordijnstof waarmee de meeste licht het gebied kan doordringen.
 • een muur die het licht reflecteert
 • Als je een kleine badkamer hebt, wil je misschien proberen de hele muur van je kleine te spiegelen.
 • Het zal dezelfde functie vervullen als een venster vanwege de weerspiegeling van licht en patroon (evenals de open deur).
 • Kies een glazen douchedeur in plaats van een metalen.
 • Neem de rol van tegel op
 • De ontwerper van de nieuwe badkamer in New York City is een fan van het gebruik van keramische vloertegels op de badkamerwanden, die hij in andere projecten heeft gedaan.
 • Houd de vloer vrij van obstakels.
 • Met een voetstuk of zwevende gootsteen kunt u de vloer vrij van rommel houden en het toevoegen van drijvende opslag helpt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik te houden.
 • Gebruik geen ijdelheid of opslagcontainers om waardevolle vloeroppervlak in te nemen als u een grote hoeveelheid beschikbare ruimte hebt om te gebruiken.
 • Badkamertegels moeten worden uitgebreid tot de douche.
 • Lijnen die niet zijn verbroken, bieden diepte in elk gebied.
 • Het resultaat is een continu oppervlak dat de indruk wekt van een grotere ruimte in de kamer.
 • Gebruik dit idee in uw badkamer door dezelfde tegel op uw vloer en in uw douche te leggen om de indruk te wekken dat u een grotere ruimte hebt dan u echt hebt.
 • Probeer het thuis door dezelfde tegels op je toilet en gootsteen te installeren, als je meer avontuurlijk wilt zijn.
 • Verbeter de kwaliteit van uw badkameraccessoires.
 • Ontwerper van interieurs "De verlichting en badarmaturen van een kamer zijn vergelijkbaar met de juwelen die het draagt.
 • Maak er gebruik van om een ​​vleugje glitter en glitter aan uw gebied toe te voegen ", zegt een interieurontwerper in de stad.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.