Simple wash with water sprayer and attachment bidet

Eenvoudige wasbeurt met waterspuit en bidet

Meer informatie over niet-elektrische sproeiers en bidetbevestigingen voor wassen.

Eenvoudige wasbeurt onder waterval

Hoe gebruik je toiletspuit?

Welke landen gebruiken toiletpapier?

Veel landen over de hele wereld gebruiken toiletpapier in hun badkamers. Toiletpapier komt het meest voor in Noord- en Midden -Europa, de VS en Oost -Aziatische landen. In Zuid -Europa en Azië is water favoriet gekozen. Men kan echter een hoge neiging waarnemen om de methode van reinigen na het bezoeken van toiletten te wijzigen. Meer en meer mensen beginnen water te gebruiken in plaats van toiletpapier. De belangrijkste reden is verhoogde hygiëne. Watermoleculen zijn beter in staat om residuen te bereiken en te verwijderen dan papier.

Hoe kunt u de hygiëne verbeteren met bidet voor waterbevestiging?

Als u een waterklep in de buurt van uw toilet heeft, kunt u gemakkelijk uw toilet upgraden en profiteren van het reinigen met water. BrookPad biedt dergelijke oplossingen door een reeks van te bieden SplashLet Producten. Dankzij dit kunt u uw toilet verbeteren zonder de badkamer te verbouwen. Het enige wat u hoeft te doen is het oude toiletdeksel vervangen door de SplashLet, verbind het water, de elektriciteit en het is klaar. Nu heb je een intelligente elektrische bidetstoel. Verwarmde stoel, wassen met water, warme luchtdrogen, nachtlampje, bidetmodus Alles dat rechtstreeks beschikbaar is vanuit uw toilet.

Is het onaangenaam om een ​​bidet met koud water te gebruiken?

Een bidet met koud water is niet ongemakkelijk koud. Hoewel het water voor het eerst een beetje koud lijkt, zullen de meeste mensen uiteindelijk wennen aan het gevoel in het water te zijn.

Waarom wordt het bidet niet veel gebruikt in de Verenigde Staten?

Dus, waar gaat het over het bidet dat niet heeft gewonnen over Amerika? Badkamers in de Verenigde Staten zijn niet bijzonder ontworpen voor bidets, op zijn zachtst gezegd. Bidetfittingen zijn niet mogelijk vanwege een gebrek aan beschikbare ruimte en de behoefte aan extra sanitair. De belangrijkste reden dat het niet heeft geleid, is echter te wijten aan de menselijke natuur.

Welke landen hebben het gebruik van toiletpapier gedumpt voor water?

Terwijl in de badkamer in naties zoals Tunesië, Marokko, Egypte en Jordanië ook water wordt gebruikt voor reinigingsdoeleinden, hoewel het "toilet" niet zozeer een toilet is, maar het is een "gat" in de vloer. Je moet op dezelfde manier over het gat hurken als individuen van Aziatische beschavingen.

Wordt toiletpapier gebruikt door iedereen op de planeet?

Er zijn ongeveer vier miljard personen die geen toiletpapier gebruiken. Volgens schattingen maakt ongeveer 70 procent tot 75 procent van de wereldbevolking geen gebruik van toiletpapier gebruikt. Mensen in bepaalde regio's van de wereld gebruiken geen toiletpapier omdat er niet genoeg bomen in dergelijke gebieden zijn.

Wat kunt u doen om de hygiëne te verbeteren door water te gebruiken?

Door mensen op te leiden, kunnen we hen aanmoedigen om de juiste hygiëne te oefenen. Hand wassen met zeep en water kan het aantal diarree -gevallen met maximaal 35% verminderen wanneer het correct wordt gedaan. Regenvaloogstsystemen moeten worden geïnstalleerd om regenwater te verzamelen en op te slaan voor gebruik in drinkwater of voor het aanvullen van ondergrondse aquifers. Grondwaterextractie van ondergrondse aquifers wordt bereikt door boorputten.

Wat is de betekenis van water in termen van hygiëne?

Toegang hebben tot veilig drinkwater en sanitaire voorzieningen betekent voorkomen dat u wordt blootgesteld aan een breed scala aan ziekten. Elk jaar sterven miljoenen mensen als gevolg van ziekten veroorzaakt door onvoldoende watervoorziening, sanitaire voorzieningen en hygiëne. Slechte sanitaire voorzieningen en gevaarlijk drinkwater zijn verantwoordelijk voor ongeveer 20% van alle dodelijke slachtoffers.

Wat is de definitie van waterhygiëne?

Verbeteringen in serviceniveaus in de richting van goed gecontroleerde drinkwater of sanitaire voorzieningen, zoals gereguleerd leidingwater of verbindingen met riolen met afvalwaterzuivering, is aangetoond dat ze de gezondheid aanzienlijk ten goede komen door de sterfte van diarree te verlagen.

Vrouw die in de buurt van waterval staat

Is het mogelijk om jezelf schoon te maken met water in plaats van papier?

Zijn er niet-elektrische oplossingen voor waterreiniging?

Wat als u water wilt gebruiken in plaats van toiletpapier, maar u ook geen elektrisch apparaat wilt? De BrookPad EcoSplash 250 is de oplossing voor u. Het vereist geen elektriciteit; Het enige dat nodig is, is een waterklep in de buurt van uw toilet. Het is beschikbaar in twee versies: een enkele (250s) en een dubbel (250D) mondstuk. U hoeft uw toilet niet te wijzigen, verbind EcoSplash gewoon met het water. Ook als je van je toiletdeksel houdt, blijft het ook ongewijzigd. Dankzij het ultra-slanke ontwerp kunt u het tussen de toiletpot en de wc-bril plaatsen. Beide worden geleverd met roestvrijstalen verbindingsbuizen van hoge kwaliteit, zodat uw badkamer er elegant uitziet. Er is ook een spuitmondbedekking om te voorkomen dat er stof binnenkomt. Een enkel mondstuk met een was- en zelfreinige functie of een dubbele mondstuk met een wasbeurt en een bidetvrouwwas beschikbaar. U kunt opruimen wat moet worden opgeruimd nadat u naar het toilet bent gegaan met water wassen. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden.

Hebben bidettoiletten het gebruik van elektriciteit nodig?

Sommige bidets hebben het gebruik van stroom niet eens nodig. Tabletten met extra functies worden daarentegen meestal aangedreven door elektriciteit. Bijvoorbeeld, een multifunctionele bidettoiletstoel, die functies bevat zoals op afstand bestuurde toegang en verwarming van de stoel, vereist vermogen om te werken.

Is het veilig om bidets te gebruiken?

Is het veilig om bidets te gebruiken? Het antwoord is bevestigend. Gebruik voor de beste hygiënische ervaring een bidet om het gebied te wassen en klop het vervolgens droog met een klein beetje toiletpapier of de droogfunctie van het bidet. Je huid zal minder geïrriteerd zijn door het droge papier en je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets op je handen krijgt.

Zijn elektrische bidets een goede investering?

Concluderend, als u de hoge kosten en talloze moeilijkheden die een elektrische bidettoiletbril kan veroorzaken niet erg vindt, zijn ze de investering waard ...

Reinigt u uw handen na het gebruik van het bidet?

Opruimen na het gebruik van een bidet is eenvoudig. Veeg de vochtige gebieden voorzichtig af of dep de vochtige gebieden om elk extra water te genieten dat mogelijk is verzameld. Houd er rekening mee dat het gebied eerder is schoongemaakt; Een lichte vegen of deik moet voldoende zijn om de taak te voltooien. Het wordt aanbevolen om toiletpapier te gebruiken, omdat de meeste mensen al wat in hun toiletten hebben, of een handdoek in hun badkamer.

Mooie groene lagune in tropisch land

Wat is de meest natuurlijke methode om schoon te maken?

Is het mogelijk om een ​​bidet te hebben dat niet elektrisch is?

De meeste bidetbevestigingen, zoals de EcoSplash 270HD, worden eenvoudig onder uw huidige toiletbril geplaatst en hebben geen elektrische stopcontact nodig. Ze verbinden zich met de dichtstbijzijnde waterbron en bieden zoete waterzuivering die wordt aangedreven door de druk van het water.

Wat is de werking van een bidet dat niet elektrisch is?

Ondanks het feit dat bidets elektrisch worden aangedreven, kan de fundamentele bidetfunctie (namelijk het leveren van een druk van water om uw privégebied te wassen) volledig worden uitgevoerd zonder het gebruik van elektriciteit. Dat wil zeggen, de stroom zelf kan volledig worden aangedreven door de druk die wordt gegenereerd door de watervoorziening van het huis.

Wat is een niet-elektrisch bidet en hoe werkt het?

Niet-elektronische bidetbevestigingen hebben geen elektrische stopcontact nodig en worden in plaats daarvan bediend door de waterdruk in het toilet. Het is noodzakelijk om de wc -bril te verwijderen voordat het bidetbevestiging rechtstreeks aan het toilet wordt bevestigd om dit type verbinding te installeren. De stoel wordt vervolgens opnieuw geïnstalleerd over het bidet zodra deze is bevestigd.

Is het waar dat een bidet kak reinigt?

Bidets zijn een handige en efficiënte methode om fecale deeltjes uit uw billen te verwijderen nadat u is gepreceerd. Bidets daarentegen gebruiken een stroom water om uw a-hole rechtstreeks schoon te maken, waardoor u zich net zo schoon voelt alsof u net een douche had gehad.

BIDET -ADTERSTALE INSTALLATIEGIDS

Om bidettoiletbevestiging te installeren, moet u een waterklep in de buurt van het toilet hebben waar u wilt. Het is gemakkelijk, dus je kunt het in minder dan vijf minuten doen. Schroef het toiletdeksel los. Sluit de waterkraan. Plaats Ecosplash op de toiletpot. Stopverbindingspijp met water. Open de waterkraan. Plaats uw toiletdeksel. Het is klaar voor gebruik!

De uiteindelijke conclusie met betrekking tot water- en bidettoiletspuiters is

 • Toiletsprayers verbeteren de hygiëne.
 • Niet alle landen die gebruik maken van toiletpapier
 • Toiletpapier komt het meest voor in Europa, Noord -Amerika en Oost -Azië.
 • Meer dan vier miljard mensen gebruiken geen toiletpapier.
 • Geschat wordt dat ongeveer 70% tot 75% van de wereldbevolking geen toiletpapier gebruikt.
 • Vanwege ontbossing gebruiken bepaalde delen van de wereld niet langer toiletpapier.
 • Niet alle bidets vereisen elektriciteit.
 • Tabletten met extra functionaliteiten worden meestal aangedreven door elektriciteit.
 • Bidets zijn een eenvoudige en effectieve manier om fecale deeltjes uit uw billen te verwijderen nadat u gepreceerd bent.
 • Bidets daarentegen gebruiken een stroom water om uw boom rechtstreeks schoon te maken, waardoor u achteraf een douche-achtige sensatie krijgt.
 • Instructies voor het installeren van een toilet.
 • U hebt een waterklep naast het toilet nodig als u het bidet wilt installeren.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.