Renaissance of the bidet, developed centuries ago growing in popularity

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

Hoe bidets steeds populairder worden en hoe ze kunnen helpen met dagelijkse hygiëne.

Hoe lang bestaat het bidet al?

Hoe lang bestaat het bidet al?

 Wat is een bidet precies?

Dit is wat je moet lezen over het verleden van het bidet, van oude emmers tot het zilveren bidet van Napoleon. Bidets, in hun meest basale vorm, zijn kleine potten water met een speciale gietbeker. Ze variëren van de meest elementaire tot volledig robotachtige toiletzitjesbevestigingen met zelfreinigende antimicrobiële technologie en laser-sharp-doelwit. Sommige mensen genieten van bidets, en anderen verachten hen, maar ongeacht je gevoelens, moet je nieuwsgierig zijn naar waar ze vandaan komen en wie de eerste was om ze te gebruiken. Een bidet is een kom of bak die op zit om de menselijke geslachtsdelen, perineum, binnenste billen en anus te wassen. De nieuwe versie heeft een sanitaire waterbron en een afwateringsopening. Het wordt gebruikt na ontlasting, evenals tijdens en tijdens geslachtsgemeenschap. Het kan ook worden gebruikt om de voeten te wassen, hetzij met of zonder ze met water te laden. In veel Europese landen moet elke badkamer met een toiletpot een bidet hebben. Het was aanvankelijk gelegen in de gang, tussen de kamerpot en het huwelijksbed, maar het is nu in de badkamer geplaatst, nabij de toiletpot.

·         In hun meest elementaire vorm zijn bidets kleine potten water met een unieke gietbeker.
·        Ze variëren van de meest fundamentele tot volledig robotachtige toiletstoelbevestigingen met zelfreinigende antibacteriële technologie en laser-sharp-doelen.

Waar verscheen het bidet voor het eerst?

Heeft de term "bidet" geen zeer Europese ring? Het argument onder wetenschapper is of de Italianen of de Fransen het eerste algemeen aangenomen fancy bidetapparaat hebben uitgevonden. Aristocratische Fransen kunnen hun handen wassen in een porseleinen bad met prachtige inleg- en kunstwerk ingesteld in een sierlijke mahonie -troon. Het zilveren bidet van Napoleon Bonaparte, dat hij voor veel van zijn reizen bij zich had, was een van de meest bekende bidets in de moderne tijd. "Bidet" is de Franse term voor "Pony." Dit woord was hoogstwaarschijnlijk bedacht als een eufemisme voor de manier waarop men de chique kom zou uitstrekken om zich schoon te maken. De rijke leden van de Franse samenleving waren er niet om 'hun zwerver in een kom te spoelen', maar eerder om 'Le Bidet te bezoeken' om 'Le Bidet te bezoeken'. Klinkt dat niet een stuk leuker? Kijk welke landen de eerste bidets hebben in onze interactieve galerij.

·         Aristocratische Fransen kunnen hun handen wassen in een porseleinen bad met ingewikkelde inleg en kunstwerk geplaatst in een uitgebreide houten stoel.
·         Het Franse woord voor "pony" is "bidet".
·         Deze term is hoogstwaarschijnlijk ontstaan ​​als een metafoor voor de manier waarop men zich zou reinigen door zich te spreiden over de mooie kom.

Hoe werd het bidet zo populair?

Een bescheiden Franse meubels vakte het eerste bidet uitgevonden. Ze zijn nu over de hele wereld ontworpen en ontwikkeld. Mensen uit China waren enthousiast om de nieuwe Franse mode, parfums en meubels te verkrijgen. Anderen zijn gewoon draagbare spuitwapens, terwijl anderen een enkele stroom water afvuren en verschillende tuiten hebben. U kunt ook een volledig geautomatiseerd bidet krijgen met robotachtige reinigingspouts, anti-microbiële saneringstechnologie en bewegingsdeksels als u bereid bent veel geld uit te geven. Het laat ook zien dat als je een fatsoenlijk stukje technologie ontwikkelt, er geen grenzen zijn aan hoe ver je het kunt dragen.

·         Het eerste bidet werd ontwikkeld door een bescheiden Franse meubelwerker.
·         Ze worden momenteel opgevat en gemaakt over de hele wereld.
·         Mensen uit China wilden graag de nieuwste Franse kleding, geuren en meubels in handen krijgen.

Hoe is het bidet geëvolueerd?

Een bidet is een laag bestaande kom die naast het toilet wordt geplaatst. Verwarmde stoelen, intrekbare schonere stralen, automatische sensoren, automatische drogers en zelfs deodorisatoren zijn nu opgenomen in nieuwe bidets. Elke badkamer esthetiek en consumentenwensenlijst kan worden ondergebracht door een bidet. Volgens een New York Times Post was het eerste bidet een Franse innovatie die werd afgewezen door de Engelsen, en het sentiment verspreidde zich over de vijver na de Tweede Wereldoorlog. Het bidet was nooit gebruikelijk in de Verenigde Staten, omdat het synoniem was met immoraliteit. De Japanners hebben het tweede bidet uitgevonden, dat nu het meest voorkomende bidet in Japan wordt genoemd. De meeste badkamers in de Verenigde Staten zijn niet groot genoeg om tegemoet te komen aan een extra bidet. In de jaren tachtig herverpakte het Japanse bedrijf toto's bidet van Arnold Cohen als een combinatietoiletbidet-gadget. De meeste mensen die zijn opgegroeid met het bidet beschouwen het als onhygiënisch om het te missen, terwijl anderen die nog nooit papier hebben gebruikt, lijken op dezelfde manier te denken. Fabrikanten zoals BrookPad ontwikkelen nieuwe bidetmodellen of integreren de ondermaatse schuimingsapparatuur in toiletten. De nieuwe strategie kan het bidet alleen helpen meer mensen in de Verenigde Staten te bereiken. Het bidet is nog steeds niet vaak toegankelijk in de Verenigde Staten en sommige Europese landen, maar het wint aan populariteit in andere landen zoals Japan, waar het in meer dan de helft van alle huishoudens wordt gebruikt.

Wat zijn de belangrijkste aspecten van de evolutie van bidet?

·         Een bidet is een klein bassin dat naast het toilet ligt.
·         Nieuwe bidets hebben nu verwarmde stoelen, intrekbare reinigingsstralen, geautomatiseerde sensoren, geautomatiseerde drogers en zelfs deodorizers.
·         Het tweede bidet, dat momenteel het meest voorkomende bidet in Japan is, is gemaakt door de Japanners.
·         De meeste badkamers in de Verenigde Staten zijn te klein om een ​​tweede bidet toe te staan.

Wat zijn de vooruitzichten voor bidets en toiletten?

Slimme gegevens kunnen naast hartactiviteit en lichaamsbeweging ziekten, slaappatronen en drugsgebruik controleren. Slimme toiletten, volgens ondernemers zoals zoals BrookPad, zou een revolutie teweegbrengen in persoonlijk welzijn door precisiemedicatie toegankelijker en betaalbaarder te maken voor klanten. Je hebt ook zeker de term 'machine learning' gebruikt. Het toilet kan een rijke gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om de gezondheidstests te verbeteren en u op de hoogte te stellen wanneer iets onjuist is. Met behulp van trainingsgegevens en machine learning -algoritmen kunnen wiskundige modellen worden ontwikkeld om voorspellingen weer te geven. De gastro -intestinale microbiota, die wordt beïnvloed door voedsel- en voedingsstatus, heeft een effect op het vermogen van het lichaam om goed te werken. De reis naar een ontlastingsanalist is niet goed gereisd, maar analyse van menselijke afval kan baanbrekende gezondheidsresultaten opleveren. Mensen nemen ook zelf de rol van gezondheidsmanagers op zich. Toto vond de "Intelligente Badkamer" in de jaren 1980 uit, met apparaten die je in het toilet zouden verwarmen en schoonmaken met de klik van een enkele toets. De toekomst van de gezondheidssector is een slimme badkamer die biometrie scant. Urinewegonderzoek zal details onthullen met betrekking tot het gebruik van koffie en ook hoe vaak we trainen. Slimme toiletten worden gebruikt door een klein aantal particulieren, evenals medische instellingen zoals klinieken en woonfaciliteiten op hoog niveau. BrookPad Lab is in staat om slimme toiletten in een bijna functionele staat naar de consumentensector te brengen. Met behulp van een goedkopere sensor en een geavanceerd gegevensverwerkingsapparaat is het mogelijk om voldoende details te hebben om te controleren wat er in een menselijk spijsvertering gebeurt. Meer studies naar de mogelijke effecten van het gebruik van deze technologie zouden burgers meer kennis geven en hen helpen keuzes te maken in de nabije toekomst.

Wat zijn de beste bidet- en toiletperspectieven?

·         Naast hartactiviteit en lichaamsbeweging kunnen slimme gegevens ziekten, slaapgewoonten en medicatiegebruik volgen.
·         Volgens bedrijven zoals BrookPad, Smart Toilets zullen de persoonlijke gezondheid transformeren door precisiemedicijnen toegankelijker en goedkoper te maken voor gebruikers.
·         Je hebt ook de uitdrukking "machine learning" gebruikt.
·         Het toilet kan een waardevolle gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om de gezondheidstests te verbeteren en u te waarschuwen wanneer er iets mis is.
·         Om voorspellingen te doen, kunnen wiskundige modellen worden gebouwd met behulp van trainingsgegevens en technieken voor machine learning.

Reinigt u uw handen na het gebruik van het bidet?

Het is gemakkelijk op te ruimen na het gebruik van een bidet. Veeg de natte gebieden voorzichtig af om het overtollige water te absorberen. Houd er rekening mee dat het gebied al schoon is; Een eenvoudige veeg of het dep moet voldoende zijn. We stellen voor om toiletpapier of een handdoek te gebruiken, die de meeste mensen al in hun toiletten hebben. Bidets van superieure kwaliteit reinigen uw achterkant beter dan elke hoeveelheid veeg. Veeg de natte gebieden voorzichtig af om het overtollige water te absorberen. Je rug wassen is vergelijkbaar met het schoonmaken van een mountainbike - of bijna alles. Het is ook waarschijnlijk dat het bidet dat u gebruikt niet erg goed is. Ze begrijpen wat er nodig is om een ​​product te maken dat zijn werk goed doet. Van premium bidettoiletten met zelfophalende deksels tot meer economische bidetstoelen en bidetaccessoires, we hebben voor elk wat wils.

  • Houd er rekening mee dat het gebied al schoon is; Een eenvoudige veeg of het dep moet voldoende zijn.
  • Bidets van superieure kwaliteit reinigen uw achterkant beter dan elke hoeveelheid veeg.

Op zoek naar internationale distributeur

Wat is de wereldwijde populariteit van bidets?

Welke natie heeft de meeste bidets?

Volgens een Franse peiling van 1995 is Italië de natie waar bidets het meest worden gebruikt (97%) gevolgd door Portugal (92%) en Frankrijk (85%). (42 procent). In Italië, Portugal, Japan, Argentinië en Venezuela zijn bidets vrij gebruikelijk. Het bidet werd in de jaren 1600 in Frankrijk opgericht en wordt gebruikt om het lichaam schoon te maken nadat hij naar het toilet is gegaan, volgens de Atlantische Oceaan. Tachtig procent bidets zijn nu gebruikelijk in 80 procent van de badkamers van de wereld, waaronder Europa, Zuid -Amerika, het Midden -Oosten en Azië.

Is het mogelijk om een ​​bidet op een toilet zonder tankloos te installeren?

Op toiletten zonder tank kunnen bidets worden geplaatst. Verbinding met de watervoorzieningskleppen onder de wastafel in de badkamer is mogelijk met het gebruik van speciale conversiekits. Adapters die de leveringslang rechtstreeks op de kraan verbinden, zijn ook beschikbaar. Op toiletten zonder tank kunnen bidets worden geplaatst. Verbinding met de watervoorzieningskleppen onder de wastafel in de badkamer is mogelijk met het gebruik van speciale conversiekits. Adapters die de leveringslang rechtstreeks op de kraan verbinden, zijn beschikbaar. Het is bijna moeilijk om een ​​bidet te ontwikkelen dat met elk soort toilet werkt. De meeste bidetfabrikanten zeggen dat hun producten compatibel zijn met alle toiletten.

  • Verbinding met de watervoorzieningskleppen onder de wastafel in de badkamer is mogelijk met het gebruik van speciale conversiekits.
  • Adapters die de leveringslang rechtstreeks op de kraan verbinden, zijn ook beschikbaar.

Waarom hebben we geen bidets in Amerika?

So, why has not the bidet caught on in America? Bathrooms in the United States, on the other hand, are not actually designed for bidets. Bidet fittings are not possible due to a lack of space or extra piping. The main reason it has not taken off is because of habit. Bidets are used to clean oneself after using the restroom in Western Europe, South America, the Middle East, and Asia. Because straddling a pony is analogous to using a bidet, the term bidet literally means "pony" or "little horse" in French. The first bidet was invented in the 1700s in France, although humans had been washing themselves with water for years before that. Bidets still have a terrible connotation in America, because to their link with sex labor in European brothels during World War II. The main reason it has not taken off is due to habit. Most Americans have grown up using toilet paper, and many are unaware that there is another method to remain clean. The bidet consumes just one-eighth of a gallon of water, but a single roll of toilet paper requires few gallons. On average, Americans spend a lot a year on toilet paper and consume around million rolls every day. Investing in a bidet seat or bidet attachment might reduce your toilet paper use by up to 75%. The water used to clean your rear end, like the water in your sink, is tap water.

  • Due to a lack of space or additional plumbing, bidet fittings are not feasible.
  • In Western Europe, South America, the Middle East, and Asia, bidets are used to clean oneself after using the lavatory.
  • Most people in the United States have grown up using toilet paper and are unaware that there is another way to stay clean.

What is the purpose of a Washlet in the toilet?

Washlet (Woshuretto) is a trademark of Toto, a Japanese toilet manufacturer. It refers to a range of cleaning toilet seats featuring a water spray function for genital and anal cleanliness. The Washlet is an electric bidet that is often seen in Japanese toilets.

Is toilet paper available in Japanese restrooms?

To provide the maximum comfort for all visitors to Japan, almost all bathrooms are carefully maintained and kept spotlessly clean. Toilets are generally free to use, and toilet paper is always available. Almost every toilet in Japan is well-kept and immaculately clean. The toilets are always open and toilet paper is always available. Even individuals who have toilets with bidets and washlet features use toilet paper in Japan. After usage, toilet paper in Japan is tossed straight into the toilet.

What is the price of a bidet toilet?

Bidet, Standard (Traditional): Simply a floor-mounted basin with a drain and a tap connected to your home's hot and cold water supply, they are basic by design. Depending on the brand, they may cost anywhere from $200 to $600 or more. Do not worry if you do not have the room or know-how to put one in. After using the toilet, a bidet is a bathroom device that cleans your nether regions. They are quite popular in Europe, although they are still uncommon in the United States. There are many explanations as to why the bidet never caught on in the United States.


Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.