Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

Olympische Spelen in Tokio in 2021 en reizen naar Japan

Meer informatie over de geschiedenis van de Olympische Spelen in Tokyo, evenals interessante informatie over slimme toiletten in Japan en naar Japan gaan.

Wanneer worden de Olympische Spelen van 2020 of 2021 in Tokio gehouden?

Wanneer worden de Olympische Spelen van 2020 of 2021 in Tokio gehouden?

Wanneer worden de Olympische Zomerspelen in 2020 gehouden?

De Olympische Zomerspelen 2020 vinden plaats op vrijdag 23 juli 2021 en wordt afgesloten op zondag 8 augustus 2021. De Olympische Zomerspelen in 2020 zijn de vierde Olympische Spelen van Japan. Nieuwe evenementen voor de 2020 -games omvatten 3x3 basketbal, freestyle BMX en Madison Cycling. Het toernooi is uitgesteld tot maart 2020 vanwege de Covid-19-epidemie en zal niet openstaan ​​voor overzeese toeschouwers. Op 7 september 2013 koos de 125e IOC -sessie in Buenos Aires, Argentinië, Tokyo als gaststad. De Olympische Zomerspelen worden voor de tweede keer in Japan gehouden, waarbij de eerste in 1964 in Tokio wordt gehouden.

Het zal ook de tweede zijn van drie opeenvolgende Oost -Aziatische Olympische Spelen, met de eerste in Pyeongchang, Zuid -Korea, in 2018 en de derde in Beijing, China, in 2022. Karate, klimmen, surfen en skateboarden zal hun Olympische debuut maken, terwijl ze, terwijl ze, terwijl ze, een Olympische debuut maken, terwijl ze, terwijl ze, een Olympische debuut zullen maken, terwijl ze, terwijl ze zijn Olympische debuut maken. Honkbal en softbal komen voor het eerst sinds 2008 terug.

 • De Olympische Zomerspelen 2020 loopt van vrijdag 23 juli 2021 tot zondag 8 augustus 2021.
 • Japan zal zijn vierde Olympische Spelen organiseren in 2020.
 • Extra 2020 -activiteiten zijn 3x3 basketbal, freestyle BMX en Madison Cycling.

Zijn de Olympische Spelen gepland om plaats te vinden in 2021?

Ondanks het feit dat de Olympische Spelen nu in 2021 zullen plaatsvinden als gevolg van de vertraging, zullen ze de Olympische Spelen in 2020 in officiële documenten in 2020 worden genoemd.

Is de Olympische Zomerspelen nog steeds gepland voor 2020?

Ondanks het feit dat het evenement tot 2021 is uitgesteld, blijft de naam Tokyo 2020 worden gebruikt om redenen voor marketing en branding. Dit is de eerste keer dat de Olympische Spelen zijn uitgesteld en opnieuw gepland, in plaats van geannuleerd te worden, in tegenstelling tot geannuleerd.

Welk effect doet COVID-19 hebben games?

In januari 2020 werd bezorgdheid geuit over de mogelijke effecten van de Covid-19-epidemie op Olympische atleten en toeristen. Organisatoren benadrukten dat ze de verspreiding van de ziekte nauwlettend in de gaten hielden om de impact op Olympische preparaten te beperken. COVID-19 had een groter sterftecijfer dan de H1N1 "varkensgriep" tijdens de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver. Ambtenaren uit de staat Florida in de Verenigde Staten stelden voor om begin 2021 de uitgestelde wedstrijden in hun staat te organiseren. De Olympische Spelen in Tokyo, volgens John Coates, vice -president van het Internationaal Olympisch Comité belast met de Spelen, zal doorgaan, zelfs als het doorgaat, zelfs als het doorgaat, zelfs als het doorgaat, De stad en andere regio's van Japan staan ​​in noodtoestand.

 • In januari 2020 werd bezorgd over de mogelijke gevolgen van de Covid-19-pandemie voor Olympische atleten en bezoekers.
 • Vanwege de potentiële invloed van de ziekte op Olympische preparaten volgen organisatoren de voortgang aandachtig.

Is het waar dat de Olympische Spelen om de vier jaar plaatsvinden?

De Olympische Spelen worden meestal om de vier jaar gehouden, met de zomer- en winterspelen om de twee jaar afwisselend in de loop van de periode van vier jaar. De oude Olympische Spelen (Ancient Grieks: VV) werden gehouden in Olympia, Griekenland, van de 8e eeuw voor Christus tot de 4e eeuw na Christus, en waren de inspiratie voor hun formatie.

Waarom werd het uitgesteld tot 2021?

De Olympische Zomerspelen en Paralympics in Tokio 2020 beginnen op 2 maart 2020. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en de organisatoren van Tokyo 2020 hebben erkend dat de voorbereidingen volgens het schema doorgaan. Het IOC en Tocog verklaarden op 24 maart 2020 dat de wedstrijden zouden worden uitgesteld tot 2021. De wedstrijden zullen plaatsvinden van 23 juli tot 8 augustus 2021. De Olympische Winterspelen worden in 2022 in Beijing gehouden en op februari zullen beginnen en op februari beginnen 4, 2022.

Alle atleten die zich eerder hebben gekwalificeerd voor Tokyo 2020, mogen hun vlekken behouden. Hoewel eerdere Olympische Spelen zijn geannuleerd vanwege wereldwijde conflicten, met name de Olympische Zomerspelen van 1940, is dit de eerste keer dat een Olympische Spelen in plaats van volledig is uitgesteld. Ondanks de verschuiving in datums, zullen de Olympische Spelen nog steeds bekend staan ​​als Tokyo 2020. De organisatoren van IOC en Tokyo organiseerden een taakgroep met de naam "Here We Go" om uitdagingen aan te gaan die ontstaan ​​als gevolg van de uitgestelde games, zoals sponsoring en huisvesting. Er werd besloten dat alle atleten die in aanmerking kwamen voor de games hun kwalificerende plekken zouden behouden. Als de wedstrijden werden gehouden nadat de staat van hulpverleners half juni werd ingetrokken, zou een simulatie dat hebben onthuld.

 • De Olympische Spelen en Paralympics in 2020 beginnen op 2 maart.
 • De organisatoren van IOC en Tokyo 2020 zijn overeengekomen dat voorbereidingen op het goede spoor zijn.

Waarom werd gesuggereerd dat de Olympische Spelen moesten worden geannuleerd?

Waarom werd gesuggereerd dat de Olympische Spelen moesten worden geannuleerd?

Zullen de Olympische Spelen in Tokio worden uitgesteld?

In Japan lijkt de situatie niet gunstig te zijn. Naarmate het aantal coronavirusinfecties blijft stijgen, hebben de hoofdstad, Tokio en drie andere grote prefecturen de duur van de noodtoestand verlengd. Ondanks het feit dat zowel gezondheidswerkers als de publieke opinie sterk tegen de spellen zijn, is er geen nieuws over hun annulering geweest.

Wat verdienen Olympiërs op jaarbasis?

Volgens de statistieken van 2018 ontvingen gouden medaillewinnaars in de Verenigde Staten $ 37.500, zilveren medaillewinnaars kregen $ 22.500 en bronzen medaillewinnaars kregen $ 15.000 aan prijzengeld. Medaillewinnaars krijgen niet alleen een monetaire prijs voor hun prestatie, maar ze krijgen ook de werkelijke medaille zelf.

Wat gebeurt er als een kwalificerende gebeurtenis wordt geannuleerd of uitgesteld?

Pandemische angsten beginnen begin 2020 een impact te hebben op de kwalificatiegebeurtenissen. Sommige gebeurtenissen die in februari zouden plaatsvinden, werden verplaatst vanwege reisproblemen in de getroffen regio. Als onderdeel van een grotere opschorting van internationale atletische wedstrijden, zijn de resterende kwalificerende evenementen uitgesteld tot later dit jaar of midden in 2021. Boogschieten, honkbal, fietsen, handbal, judo, roeien, zeilen, volleybal en waterpolo behoorden tot de Olympische sporten beïnvloedden. In plaats van Foshan, China, werd de damesbasketbalkwalificatie gehouden in Belgrado, Servië.

 • De gebeurtenissen die begin 2020 beginnen, zijn beïnvloed door pandemische zorgen. De gebeurtenissen in maart werden verplaatst vanwege reisproblemen in het getroffen gebied.
 • De kwalificatietoernooien die overblijven zullen worden uitgesteld tot later dit jaar of in het midden van 2021.

Welke impact heeft het op dopingtests?

Begin 2020 beperkte de Covid-19-epidemie de verplichte dopingcontroles drastisch. Bloed- en urinetests konden niet worden uitgevoerd, en het inzetten van het personeel dat nodig was om dit te doen tot het einde van de epidemie een gezondheidsrisico zou vormen, volgens Europese antidoping-agentschappen. Ondanks de noodzaak van intensieve testen vóór de Spelen, benadrukte het World Anti-Doping Agency dat de volksgezondheid en veiligheid hun hoogste prioriteiten waren.

Waarom waren er verzoeken om de show te annuleren?

In april 2020 uitten gezondheidsexperts de angst dat de spellen moesten worden geannuleerd als de epidemie zou doorgaan. In een interview met NBC Sports op 20 mei 2020 zei Thomas Bach dat het herbouwen van de Tokyo -games 'een geweldige uitdaging' was. Op 19 februari verklaarde de G7 dat het "unanieme" steun had geboden voor de uitgestelde games om door te gaan zoals gepland. Volgens talloze rapporten "in januari 2021" particulier vastgesteld "van de Japanse overheid dat de spellen zouden moeten worden geannuleerd. De beschuldigingen werden geweigerd door de administratie, die zei dat de verhalen 'categorisch incorrect' waren. Omdat het land minder dan 1% van de bevolking heeft gevaccineerd, verwachtten tienduizenden vrijwilligers deel te nemen en dat atleten niet hoeven te quarantaine na aankomst in Japan, werd het gemeld in april 2021, slechts drie maanden vóór het begin van de wedstrijden , dat er nog steeds de optie was om het evenement te annuleren. President Biden, die de ambitie van premier Suga blijft ondersteunen om de wedstrijden uit te voeren, ontkende deze geruchten op een persconferentie in april 2021.

Jen Psaki, perssecretaris van het Witte Huis, zei: "De president steunt van harte Amerikaanse atleten." Tijdens de huidige fase van Covid-19 in Japan is de publieke steun voor de games aanzienlijk gedaald. Verschillende medische professionele organisaties hebben hun verzet uitgesproken tegen de spellen. In mei 2021 zei 83 procent van de ondervraagden dat de spellen moeten worden geannuleerd of uitgesteld. Ten minste negen van de 47 gekozen gouverneurs hebben geëist dat de wedstrijden worden geannuleerd.

Bijna 37% van de ondervraagde Japanse bedrijven bevordert de annulering, terwijl 32% de voorkeur geeft aan een vertraging. Volgens een enquête op 7 juni wil 55 procent van de mensen dat de games geannuleerd zijn, 41 procent wil dat ze uitgesteld zijn en 3 procent wil dat ze zonder afstandsbeperkingen worden gespeeld. Om publieke weerstand te voorkomen, hebben Japanse sponsors de organisatoren aanbevolen dat "de spellen vele maanden moeten worden uitgesteld." Jiro Akagawa, een bekroonde romanschrijver, heeft openlijk aangespoord voor de annulering. De economie kan volgens de Asahi Shimbun herstellen, maar verloren mensenlevens kan dat niet. Premier Suga is aangespoord om "de omstandigheden" kalm en rationeel te analyseren en te beslissen over de annulering "door een lokale sponsor. Voor de natie om de Olympische Spelen te organiseren in 2021, zouden de games een 'zelfmoordmissie' zijn.

 • De spellen zouden moeten worden geannuleerd als de uitbraak niet in april 2020 zou stoppen.
 • In een interview met NBC Sports omschreef Thomas Bach de Olympische Spelen van Tokyo 2020 als 'een geweldige taak'.
 • Op 19 februari uitte de G7 "unaniem" ondersteuning voor de uitgestelde games om te gaan zoals gepland.
 • President Obama steunt de atleten van de Verenigde Staten.
 • Verschillende medische groepen hebben zich uitgesproken tegen de spellen.
 • Op 21 mei 2021, van de onderzochte, geloofde 83% dat de spellen moesten worden geannuleerd of uitgesteld.
 • Negen van de 47 gekozen gouverneurs hebben opgeroepen dat de spellen worden gesloopt.

Wat zijn bioveiligheidsprotocollen, en wat brengen ze in?

Het IOC begon in februari 2021 "Playbooks" uit te brengen waarin de geplande Covid-19 biosecurity-protocollen voor atleten, ambtenaren, de pers en ander personeel werden beschreven. Deelnemers moeten de cacao -belichtingsmeldings -app uit Japan gebruiken en ze zullen om de vier dagen worden beoordeeld. Atleten die positief testen, kunnen niet deelnemen en kunnen naar een overheidsinstelling worden gestuurd voor quarantaine. De playbooks werden bekritiseerd in een artikel van mei 2021 gepubliceerd in het New England Journal of Medicine voor het missen van "wetenschappelijk rigoureuze risicobeoordeling" en het niet onderscheiden van "de verschillende graden van het gevaar van spelers." Vaccinatie van atleten wordt aanbevolen door het IOC als vaccinaties beschikbaar zijn, hoewel vaccinaties niet nodig zijn. 93.000 atleten en ambtenaren zijn vrij van quarantainewetten wanneer ze in Japan aankomen, als ze in regio's van het grote publiek blijven. De bezorgdheid over het verspreiden van coronavirus is ontstaan ​​vanwege de 300.000 lokale personeel en vrijwilligers die deze bubbels betreden en vertrekken, evenals de 20.000 vaccinatiedoses toegewezen voor deze groep.

 • COVID-19 Biosecurity-richtlijnen voor atleten, ambtenaren, de pers en andere medewerkers werden in februari 2021 als "playbooks" naar het IOC gestuurd.
 • 93.000 atleten en ambtenaren zijn vrijgesteld van quarantainebeperkingen als ze wegblijven van de algemene bevolking.

Wat wordt de slogan voor de Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio?

TOKYO (Reuters) - De Japanse regering heeft een plan goedgekeurd om de kerncapaciteit van het land uit te breiden. De slogan voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020 en Paralympics, 'United by Emotion', werd maandag onthuld, omdat organisatoren ernaar streven om het idee van diversiteit en inclusiviteit naar huis te brengen.

Wordt Japan nog steeds het gastland voor de Olympische Spelen?

De Olympische Zomerspelen in Tokyo vinden plaats van 23 juli tot 8 augustus 2021 en worden georganiseerd in Japan. Nadat ze zijn uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie, waren ze aanvankelijk gepland van 24 juli tot 9 augustus 2020.

Wat is de lengte van de Olympische Spelen in termen van dagen?

De officiële lengte is op dit moment niet langer dan 16 dagen. De spellen evolueren ook voortdurend: sinds 1896 hebben atleten van over de hele wereld deelgenomen aan de games. De oude Olympische Spelen waren alleen beschikbaar voor gratis mannelijke inwoners van Griekenland, maar de huidige spellen zijn altijd open geweest voor atleten van over de hele wereld, ongeacht hun nationaliteit.

Wat zijn de uitgaven en verzekering voor de Olympische Spelen van 2021?

Een totale annulering zou Japan $ 41,5 miljard kosten (4.522 biljoen yen). Elke Olympische Zomerspelen verzekert het IOC zichzelf voor ongeveer $ 800 miljoen. De totale schadeverzekering voor de Olympische Spelen van 2020 zal naar verwachting groter zijn dan $ 2 miljard. Behalve kosten voor geannuleerde hotelreserveringen komen tickethouders in aanmerking voor terugbetalingen voor zowel Olympische als Paralympische ticketaankopen. Lokale organisatoren, sponsors, horecabedrijven en reisleveranciers zullen volgens de organisatoren niet worden vergoed. Een uitstel van een jaar van de Olympische Spelen van 2020 zou 640,8 miljard yen (US $ 5,8 miljard) kosten.

Wat ging er naar de planning en voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokyo?

Voormalig Japanse premier Yoshiro Mori was de eerste voorzitter van het Tokyo Organizing Committee. Vanwege klachten van ongepaste verklaringen over vrouwen in vergaderingen nam hij ontslag in februari 2021. De minister van de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo, Tamayo Marukawa, heeft de leiding over de voorbereidingen. De Tokyo Metropolitan Government heeft JP400 miljard (ongeveer $ 3,67 miljard) opzij gezet om de kosten van het hosten van de spellen te dekken. De Japanse regering overweegt om een ​​losraken van luchtruimbeperkingen op zowel Haneda- als Narita -luchthavens los te maken om de slotcapaciteit te verbeteren.

Door de ontwikkeling van het station van Tokyo zal een nieuwe treinlijn beide luchthavens verbinden, waardoor reistijden van het station van Tokyo naar Haneda worden verlaagd van 30 minuten tot 18 minuten en van 55 minuten tot 36 minuten. TOC CEO Toshir Mut zei in juni 2020 dat de commissie op zoek was naar manieren om de spellen te stroomlijnen om geld te besparen.

 • Yoshir Mori was de inaugurele voorzitter van het organisatiecomité van Tokyo.
 • Vanwege vrouwengerelateerde beschuldigingen nam hij ontslag in februari 2021.

Is Japan geïnteresseerd in het hosten van de Olympische Spelen?

Is Japan geïnteresseerd in het hosten van de Olympische Spelen?

Wat is het verschil tussen locaties en infrastructuur?

In februari 2012 werd gemeld dat het nationale stadion van Tokio zou worden gerenoveerd voor de Rugby World Cup 2019 en de Olympische Zomerspelen 2020, die in totaal $ 100 miljard kosten. Het project, dat het bestaande stadion zal vervangen door een nieuw stadion met 80.000 zitplaatsen, werd gegeven aan Zaha Hadid Architects. Als een kostenbesparende verhuizing verklaarde de regering in juni 2015 dat de permanente capaciteit van het nieuwe stadion zou worden teruggebracht tot 65.000 in haar atletiekformaat. De eerste intentie om een ​​intrekbaar dak te bouwen werd ook verlaten. De Board of Audit heeft in oktober 2018 een onderzoek uitgebracht waarin wordt geschat dat de totale kosten van de locaties $ 25 miljard kunnen bereiken.

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) verklaarde op 16 oktober 2019 dat de marathon- en racewalking -evenementen zullen worden verplaatst naar Sapporo vanwege hitte. Ondanks haar overtuiging dat de gebeurtenissen in Tokio hadden moeten verblijven, verwelkomde Tokyo -gouverneur Yuriko Koike de beslissing van het IOC.

 • Het nationale stadion in Tokio wordt gerenoveerd voor de Rugby World Cup 2019 en de Olympische Zomerspelen 2020, die $ 100 miljard kost.
 • Het project werd verleend aan Zaha Hadid Architects om een ​​nieuw stadion met 80.000 zitplaatsen te bouwen.

Willen de Japanners de Olympische Spelen hosten?

Op de vraag of ze wilden dat de Olympische Spelen en Paralympische Spelen in Tokio zouden worden gehouden, beantwoordde een overweldigende meerderheid van de ondervraagden dat ze niet ... Volgens een studie die in het weekend werd uitgevoerd door de Asahi Shimbun -krant, wilde 43 procent van de respondenten de Spelen Om te worden geannuleerd, met 40 procent die wil dat ze opnieuw worden uitgesteld.

Wat zijn de problemen en controverses rond de Olympische Spelen in Tokyo?

De spellen worden georganiseerd in gebieden die getroffen zijn door de Thoku -aardbeving in 2011 en tsunami, evenals het nucleaire ongeval van Fukushima Daiichi. Delen van de spellen zijn aangeprezen als een methode voor het bevorderen van regionale revalidatie. De keuze om het gebied als gastlocatie te gebruiken is in twijfel getrokken door verschillende inwoners. Tsunekazu Takeda, de president van het Japanse Olympisch Comité, wordt onderzocht door het Franse financiële misdaadbureau voor een samenzwering van 2013 om stemmen te krijgen van Afrikaanse IOC -leden ten gunste van Tokio als gaststad voor de Olympische Spelen van 2020 in plaats van Istanbul of Madrid. Omdat de Japanse stijgende zonvlag een herinnering is aan de koloniale geschiedenis van Japan, heeft Zuid -Korea er bij het Internationaal Olympisch Comité op aangedrongen om deze uit te sluiten van de Olympische Zomerspelen van 2020.

"Het lijdt geen twijfel dat een van de oorzaken angst is over coronavirusinfecties", aldus de chief executive van het organisatiecomité. De huidige president, de eerdere acties van Seiko Hashimoto, zijn ook bekritiseerd, wat haar ertoe aanzet te zeggen: "Ik spijt er spijt van en geloof dat ik voorzichtig zou moeten zijn", in reactie op een van de aantijgingen. De klacht die werd ingediend door Olivier Debie, die beweerde een lus te hebben gedaan tegen een vrouwelijke beroemdheid, werd uiteindelijk afgewezen, waarbij de ontwerper verklaarde dat het incident geen impact op het spel zou hebben. De leider van de openings- en slotceremonies van het Tokyo Olympics Committee nam ontslag in maart na afwijkende opmerkingen over een vrouwelijke beroemdheid. Het hoofd van de Japanse Olympische vereniging maakte een opmerking over zijn opmerkingen die naar een dame werden gericht.

 • De spellen worden gehouden in door rampen getroffen gemeenschappen, evenals Fukushima Daiichi kernenergie-fabriek.
 • De games zijn op de markt gebracht als een vorm van gemeenschapsrevalidatie.
 • Het gebruik van de hostlocatie is in twijfel getrokken door talloze bewoners.

Welke sporten zullen in 2020 worden gedropt van de Olympische Spelen?

Welke sporten zullen in 2020 worden gedropt van de Olympische Spelen?

Welke nieuwe sporten worden opgenomen op de Olympische Zomerspelen in 2021?

In februari 2013 werd worstelen verwijderd uit het Olympisch programma voor de 2020 -wedstrijden. Het werd toegevoegd aan de shortlist van sport van het IOC ter overweging voor opname in het Olympische programma 2020. Op 8 september 2013 besloot de 125e IOC -sessie om de sport in het programma op 3 augustus 2016 op te nemen, vijf extra sporten waren geautoriseerd voor opname in het programma. De nieuwe sporten zullen worden opgenomen in het sportschema van 2020 naast Golf en Rugby Sevens.

Er zullen in de Olympische Spelen van 2020 33 sporten zijn, waarbij één evenement ontbreekt in de geplande 26. Om de lokale interesse te vergroten, kan het IOC nu sporten toevoegen die populair zijn in het gastland aan het schema. Honkbal/softbal, bowlen, karate, rollersporten, klimmen, pompoen, surfen en wushu behoren tot de sporten die zullen worden opgenomen. De vijf nieuwe sporten zullen pas in 2020 worden geïntroduceerd, waardoor het totale aantal Olympische sporten worden verhoogd tot 33. In plaats van een "sportgebaseerd" curriculum, zullen de games een op evenementen gebaseerde aanpak hanteren. Deze verordening is bedoeld om populaire sporten in het gastland in de games te worden opgenomen, om de lokale interesse in het evenement te vergroten.

 • Worstelen werd geëlimineerd uit het Olympische programma van 2020 in februari 2013.
 • Het werd genomineerd als een kandidaat voor opname in het Olympische programma 2020.

Welke sporten zullen in 2020 worden geëlimineerd uit de Olympische Spelen?

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft dinsdag aangekondigd dat worstelen op tijd uit de Olympische Spelen zal worden geëlimineerd voor de 2020 -wedstrijden. Worstelen is beschouwd als een van de belangrijkste sporten in de Olympische Spelen.

Wat zijn de vijf nieuwe sporten die worden opgenomen op de Olympische Spelen van 2020?

In het licht van de Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio, is het een goed moment om een ​​kijkje te nemen in de vijf nieuwe sporten die voor het eerst worden geïntroduceerd. Het Internationaal Olympisch Comité heeft de opname van surfen, sportklimmen, skateboarden, karate en honkbal (mannen) en softbal (vrouwen) geautoriseerd als nieuwe Olympische sporten tijdens de 2020 Tokyo -wedstrijden.

Wanneer en waar worden de volgende Olympische Spelen gehouden?

Wanneer en waar zullen de volgende Olympische Spelen plaatsvinden? Van 23 juli tot 8 augustus in Tokio, Japan. Van 4 februari tot 20 februari 2022 zal Beijing, de Volksrepubliek China, de World Expo organiseren. Van 26 juli tot 11 augustus 2024 in Parijs, Frankrijk.

Waar gaat het over Japanse toiletten die ze uniek maken?

Ze stellen je in staat om je handen in warm water te wassen, terwijl je tegelijkertijd de wc -bril warm houdt. Bovendien is een krachtbesparende optie opgenomen. Wanneer het toilet in gebruik is, warmt het snel de stoel op en maakt het water alleen warmer wanneer het toilet ook in gebruik is. In Europa staat het Japanse toilet bekend als de SplashLet merk, dat eigendom is van de BrookPad firma.

Is het echt de moeite waard om Japanse toiletten te gebruiken?

Een van de belangrijkste voordelen van een Japans verwarmd toilet is het comfortniveau dat het biedt. Met functies zoals het drogen van het lucht, een verwarmde stoel en persoonlijke wasstralen, zorgt het voor een stuk aangenamer algehele rijervaring. Met het gebruik van een handig afstandsbediening kunt u het toilet snel aanpassen om aan uw behoeften te voldoen.

Is het mogelijk om een ​​Japans toilet in Europa te kopen?

Waar kunt u in Europa Japanse toiletbidets krijgen? BrookPad is het meest gebruikte merk voor bidet toiletstoel in Europa. We bieden een selectie van 'Japanse' bidettoiletstoelen te koop, waaronder veel van de uitstekende kenmerken die hierboven zijn vermeld.

Is het mogelijk om een ​​Japans toilet te gebruiken?

Wat zijn de geschatte kosten voor het installeren van een Japans toilet in uw huis? Het goede nieuws is dat het installeren van een SplashLet In uw huis is heel eenvoudig! Op BrookPad, je kunt een wc -bril in de Japanse stijl krijgen voor tussen de 200 en 2000 euro. Om het op te zetten, bevestig je de stoel gewoon op dezelfde manier als een gewone toiletbril.

Wat zijn de belangrijke aspecten met betrekking tot de geschiedenis van de Olympische Spelen van Tokyo, evenals intrigerende feiten over slimme toiletten in Japan en het bezoeken van Japan?

 • De Olympische Zomerspelen 2020 beginnen op vrijdag 23 juli en eindigt op zondag 8 augustus 2021.
 • De zomer van 2020 markeert de vierde Olympische Spelen van Japan.
 • De Olympische Spelen van 2020 zullen de terugkeer van Freestyle BMX, 3x3 basketbal en Madison Cycling zien.
 • De Olympische Spelen beginnen op 2 juli in 2020.
 • Begin 2020 zullen de kwalificatieraces worden bedreigd door een pandemie.
 • Bepaalde geplande activiteiten werden uitgesteld vanwege de gevaarlijke omstandigheden in de getroffen regio.
 • De kwalificaties staan ​​tot later dit jaar of midden 2021.
 • Een annulering heeft de voorkeur door bijna 37% van de Japanse bedrijven, terwijl een uitstel de voorkeur heeft met 32%.
 • Volgens een enquête van 7 juni wil 55% dat de games geannuleerd zijn, 41% wil dat ze uitgesteld zijn en 3% wil dat ze zonder afstandslimieten worden gespeeld.
 • Sponsors hebben voorgesteld het evenement vele maanden uit te stellen om de terugslag van de gemeenschap te voorkomen.
 • Op 16 oktober 2019 verklaarde het IOC dat, vanwege het weer, de marathon- en racewalking -evenementen naar Sapporo zouden worden verplaatst.
 • Gouverneur Koike, die tegen het behouden van de wedstrijden in Tokio, prees de beslissing van het IOC.
 • Voor een grote meerderheid van de ondervraagden mogen de Olympische Spelen en Paralympische Spelen niet in Tokio worden uitgevoerd.
 • Worstelen werd geëlimineerd uit het Olympische programma van 2020 in februari 2013.
 • Er zullen 33 algemene sporten zijn op de Olympische Spelen van 2020, met één ontbreekt.
 • Ga naar Japanse toiletbidets in Europa BrookPad.
 • In Europa, BrookPad is het populairste merk voor bidet toiletzitje.

 

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.