Minimalistic Bathroom Design

Minimalistisch badkamerontwerp

Minder is meer, en hoe kunt u een minimalistische badkamer creëren?

minimalistische badkamer

En hoe kunt u een minimalistische badkamer ontwerpen?

Het idee van minimalistische architectuur is om alles tot de meest eenvoudige consistentie te verminderen en te vereenvoudigen. Minimalistische architectuurontwerpers zijn gefocust met het koppelen van twee ideale vliegtuigen, met behulp van vereenvoudigde verlichting, waardoor voldoende ruimte is. Het concept van eenvoud is te vinden in een aantal beschavingen, maar vooral in de traditionele Japanse cultuur van het boeddhisme. Minimalistisch productontwerp is kunst van tot hun barste benodigdheden. Minimalisme is een beweging in productontwerp die de eenvoud benadrukt door alles weg te strippen totdat alleen de essentiële vereisten overblijven, wat resulteert in een indruk van esthetische netheid.

Schoon en overzichtelijk ontwerp wordt bereikt door het meeste decor te elimineren of praktische items te gebruiken. Minimalistische badkamers zijn gebaseerd op "Minder is meer", wat betekent dat "minder meer" een eenzame kaars, een orchidee of een glazen kiezelstenenbeker kan worden gebruikt om een ​​minimalistische badkamer te creëren. Het doel achter minimalistische badkamers is om een ​​klein gebied groter en meer open te laten lijken en tegelijkertijd uniformiteit te vestigen.

Minder is in dit geval meer.

Minimalisme is een ontwerpbenadering gedefinieerd door een gebrek aan versiering en een gebrek aan verfraaiing. Het wordt meestal bereikt via het gebruik van functionele meubels en interieurobjecten, evenals abstracte vormen. Minimalistische architecturale ontwerpers houden zich bezig met het verbinden van twee perfecte vliegtuigen, met behulp van gestroomlijnde verlichting en het overlaten van veel vrije ruimte. Het concept van minimalistische architectuur is om alles te verminderen tot de meest fundamentele consistentie en om eenvoud te bereiken via vereenvoudiging. Hoewel het concept de decoratie niet volledig verbiedt, vereist het echter dat alle componenten, functies en schrijnwerk beperkt zijn tot het punt waarop geen verdere elementen kunnen worden verwijderd om het ontwerp te verbeteren.

Het eenvoudige ontwerp van de badkamerlay -outs

Het idee van eenvoud is te vinden in verschillende culturen, maar het komt vooral voor in de traditionele Japanse cultuur van het Zen -boeddhisme. Om de Zen -cultuur te beïnvloeden, gebruiken de Japanners de esthetische en sierelementen van hun huizen in hun voordeel. Sinds het midden van de 18e eeuw heeft deze opvatting van architectuur invloed gehad op de westerse samenleving, vooral in de Verenigde Staten van Amerika. Japan heeft veel slimme toiletten die ruimte besparen en de behoefte aan zowel een bidet als een toilet verwijderen. Je zult ze overal zien in Japanse badkamers. Het minimalistische ontwerp is nog steeds in de mode, en dit is niet alleen waar als het gaat om badkamerorganisatie. Omdat minimalisme een kalmerend en rustgevend effect heeft op de zintuigen, verbetert het nemen van een bad in een minimalistische omgeving de aantrekkelijkheid ervan. Dit ontwerp helpt u bij het creëren van een functionele ruimte die ook eenvoudig te onderhouden en te beveiligen is.

Welke stappen moet u nemen om een ​​minimalistische badkamerarrangement te ontwerpen?

Controleer of u voldoende ruimte hebt om al uw bezittingen op te slaan. Blijf door je dagelijkse routine gaan. Controleer of u voldoende ruimte hebt om al uw bezittingen op te slaan. Voer uw dagelijkse routine uit en verzamel de items die u nodig hebt op een regelmatige basis om u op de been te houden. Als u uw toilet niet minstens één keer per dag gebruikt, hoort het niet op uw wc -bril. Bewaar in plaats daarvan een paar items in uw kastkast die u zelden gebruikt. Oppervlakken die vrij van rommel zijn, zijn essentieel voor een minimalistische badkamer. Witte handdoeken kunnen u helpen een kalm en comfortabel uiterlijk te behouden. Houd allereerst alle dingen, zowel vitaal als niet-essentieel, verborgen. Meubels fronten die openen met een klik of die gefreesde randen hebben in plaats van traditionele handgrepen zijn twee verschillende keuzes. Om een ​​minimalistisch badkamerontwerp te creëren, zijn gedempte crème, beige en groene kleuren de beste keuzes.

Minimalistisch badkamerontwerp

Wat is de geschiedenis van minimalisme?

Minimalisme is een kunsttrend die begon in de westerse kunst na de Tweede Wereldoorlog en zich over de hele wereld verspreidde. Donald Judd, Agnes Martin, Dan Flavin, Carl Andre, Robert Morris, Anne Truitt en Frank Stella zijn slechts enkele van de kunstenaars die door de jaren heen zijn verbonden met minimalisme. Alles wat schaars is of verminderd tot zijn kale botten wordt aangeduid als een minimalist in de spreektaal. Het is gebruikt om werken te karakteriseren zoals Samuel Beckett's toneelstukken en romans, de films van Robert Bresson, Raymond Carver's Tales en Colin Chapman's Car Designs, onder andere. Zowel de drone -muziek van La Monte Young als de 4′33 ′ ′ van John Cage kunnen worden herleid tot Yves Klein's Monotone Symphony (1949), die voor beide een voorloper was.

Minimalisme was ook een reactie op de schilderachtige subjectiviteit van abstract expressionisme, die in de jaren 1940 en 1950 prominent aanwezig was geweest in de New York School. Minimalisme was ook een reactie op de schilderachtige subjectiviteit van surrealisme, die in de jaren zestig en zeventig dominant was geweest. Hoewel veel kunstenaars verbonden waren met het minimalisme, accepteerden het label 'minimalisme', vele andere beoefenaars van kunst die door critici minimalistisch werden geclassificeerd, erkenden het niet als een beweging op zichzelf. Kunstenaar en theoreticus Robert Morris schreef een driedelig artikel, "Notes on Sculpture 1–3", dat voor het eerst werd gepubliceerd in drie nummers van Artforum in 1966. Morris staat het meest bekend om zijn werk als conceptuele kunstenaar. Morris probeerde een conceptueel raamwerk en formele componenten voor zichzelf in deze geschriften op te zetten, evenals een raamwerk en formele elementen die de praktijken van zijn tijdgenoten zouden omvatten. Volgens de algehele verandering in theorie waarvan dit artikel een voorbeeld is, staat postminimalisme op het punt om het minimalisme over te nemen als de dominante manier van denken.

Het werk van George Earl Ortman, die de vormen van het schilderij had geconcretiseerd en verminderd tot harde, ruwe, filosofisch beladen geometrieën, wekte Judd's "voorlopige" interesse in minimalisme. Modernistische formalistische kunstrecensenten en historici waren hard in hun kritiek op deze trend. Sommige critici geloofden dat minimale kunst een misverstand vertoonde van de hedendaagse dialectiek van schilderen en beeldhouwkunst, zoals beschreven door criticus Clement Greenberg, terwijl anderen geloofden dat het een misverstand vertegenwoordigde van de moderne dialectiek van schilderkunst en beeldhouwkunst in een brief aan de redacteur gepubliceerd October -editie van Artforum, postminimalistische kunstenaar Robert Smithson uitte zijn meningsverschil met dit gezichtspunt. "Wat gebakken zorgen het meest zorgen is, is dat hij zich bewust zal worden van wat hij doet - namelijk dat hij zichzelf theatraal zal worden." In 1964 hield Lee Krasner interviews met Hans Hofmann en Jackson Pollock voor de Smithsonian Institution Archives of American Art (1964), dat werd gepubliceerd door het Smithsonian Institution.

Hans Hofmann zei in een interview met Dorothy Strickler dat hoe meer dingen erin zitten, hoe drukker het kunstwerk is, en hoe erger het is. Het oog is een bedreiging voor het hebben van goed zicht. De handeling van het blootleggen van iemands naaktheid is onfatsoenlijk. De verwijdering van de natuur is de eerste stap bij het creëren van kunst. De natuur daarentegen was de bron van de abstracte expressionistische schilderijen van Hans Reinhardt, die zich in directe oppositie bevond tegen zijn eigen perspectief op de natuur.

Wat is het minimalisme precies in termen van ontwerp?

Als het gaat om minimalistisch ontwerp, gaat het allemaal om het benadrukken van het noodzakelijke. Om een ​​pure vorm van elegantie te bereiken, moet een minimalistische structuur, item of interieurontwerp worden geplaatst tot het essentiële doel en worden bereikt met behulp van beperkte materialen, neutrale kleuren, basisvormen en het vermijden van overmatige decoratie. Minimalistisch productontwerp is de kunst van het destilleren van dingen tot hun barste benodigdheden. In productontwerp is minimalisme een trend die eenvoud bevordert door alles weg te strippen totdat alleen de basisbehoeften overblijven - wat resulteert in een uiterlijk van esthetische netheid. Minimalisme verwijst in de meest basale zin naar ontwerpers die alleen de meest fundamentele en vereiste aspecten van een product of onderwerp overbrengen door overtollig en overbodige componenten en kenmerken van hun ontwerpen te elimineren.

Is het een goed idee om een ​​minimalistisch badkamerontwerp te hebben?

Badkamers, waar schone, praktische ontwerpen essentieel zijn, passen uitstekend voor de minimalistische esthetiek. Deze gestroomlijnde stijl omvat strakke lijnen, minimale inrichting en neutrale kleurenpaletten in één ruimte. Met behulp van zeshoekige vloertegels in een monochromatisch kleurenschema, kunt u lijnen en diepte aan uw ruimte toevoegen. Om dingen interessant te houden, wissel je af tussen zwarte en witte metrotegels. Als alternatief kan een backsplash in uw douche of achter uw gootsteen uw badkamer een stijlvol minimalistisch uiterlijk geven. Ideeën en ontwerpen voor minimalistische badkamers zijn praktisch, nauwkeurig en soms grimmig in hun uiterlijk. De schone en overzichtelijke stijl wordt bereikt door de meerderheid van de inrichting te verwijderen of door utilitaire objecten te gebruiken die op creatieve manieren ook als inrichting kunnen worden gebruikt. Het eindeffect is een badkamer die aantrekkelijk, ruim en functioneel is.

Decoraties voor een badkamer met een minimalistisch ontwerp

Het gebruik van een kleine versie van de badkamerslichten is de beste manier om te gaan als u dingen eenvoudig in uw badkamer wilt houden. Dit betekent niet dat u veel geld moet uitgeven aan een high-end kraan om deze look te krijgen. Richtingen die eenvoudig en naadloos zijn, kunnen worden gekocht tegen redelijke prijzen uit winkels voor woningverbetering. Het is niet helemaal waar dat het idee verstoken is van versiering; In plaats daarvan worden alle componenten en functies beschouwd als beperkt tot een punt waar niets verder kan worden verwijderd om het algehele ontwerp te verbeteren.

Badkamerartikelen die zo eenvoudig mogelijk zijn

Materialen zoals glas en staal, die worden gebruikt in minimalistische regelingen, verschijnen in een steriel laboratorium. Witte muren maken een kleine ruimte groter en luchtiger, terwijl ook een gevoel van homogeniteit creëert. Ontwerp met een modern gevoel Splash Smart Toilet, dat een bidet bevat, evenals een toilet met een afstandsbediening, werkt met deze opstelling. Een accessoire is een enkel sieritem, zoals een enkele kaars, een orchidee of een glazen kiezelsteenbeker, dat wordt gebruikt voor esthetische doeleinden. Minimalistische badkamers zijn gebaseerd op het principe van "minder is meer", wat impliceert dat "minder in dit geval meer is".

Minimalistische badkamerontwerpconclusie.

 • Minimalisme is een stijl die wordt bepaald door gebrek aan versiering en aantrekkelijkheid.
 • Minimalistische architectuurontwerpers richten zich op het koppelen van twee ideale vliegtuigen, met behulp van vereenvoudigde verlichting, waardoor voldoende ruimte is.
 • Eenvoud kan worden gezien in verschillende culturen, maar vooral in de traditionele Japanse cultuur van het Zen -boeddhisme.
 • Om de Zen -cultuur te bevorderen, gebruiken Japanners esthetische en decoratieve aspecten van hun huizen in hun voordeel.
 • Sinds het midden van de 18e eeuw heeft dit concept van architectuur de westerse samenleving beïnvloed, vooral in Amerika.
 • Japan biedt veel slimme toiletten om ruimte te besparen, een bidet en toilet te elimineren.
 • Het minimalistische ontwerp is nog steeds modieus, niet alleen bij het regelen van badkamers.
 • Minimalistisch productontwerp is essentieel voor het uiterste.
 • Minimalisme is een productontwerpbenadering die de eenvoud benadrukt door alles weg te strippen totdat alleen de basisbehoeften blijven bestaan, waardoor een gevoel van esthetische zuiverheid ontstaat.
 • Badkamers die schone, efficiënte ontwerpen vereisen, passen perfect bij minimalistische esthetiek.
 • Badkamer spul zo eenvoudig mogelijk
 • Materialen zoals glas en staal dat wordt gebruikt in minimalistische groeperingen geven het gevoel van een steriel laboratorium. Witte muren maken een kleine ruimte groter en meer open, wat een gevoel van homogeniteit biedt.
 • Het slimme toilet van Splash, met een bidet en op afstand gecontroleerd toilet, werkt met deze opstelling.
 • Een accessoire is een enkel sieritem dat wordt gebruikt voor esthetische doeleinden, zo'n enkele kaars, orchidee of glazen beker.
 • Minimalistische badkamers zijn gebaseerd op het idee "minder is meer", wat betekent dat "minder meer is".

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.