Is Vitra a well-known toilet manufacturer?

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

Controleer de reputatie van Vitra als badkamermaker.

Vitra badkamerontwerp

Is Vitra een gerenommeerde toiletmaker?

Vitra is een Turks bedrijf opgericht in de vroege jaren 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, een gerenommeerde Turkse apotheker, richtte het bedrijf op. Het bereik van Vitra Essentials is een kosteneffectieve manier om een ​​eigentijds, fris huis te creëren. De designercollectie bevat ontwerpers zoals Alejandro Aavena en Michel Charlot. Vitra is een van 's werelds toonaangevende badkamerfabrikanten, opgericht in de jaren zeventig.

Een jaarlijkse output van Bozüyük is 5 miljoen sanitaire artikelen, 3 miljoen bekkens en 2,5 miljoen accessoires. Deze geavanceerde technologieën construeren de wc-kom en spoelen zodat er geen rand is. Wereldleider in de badkamerindustrie, Vitra staat bekend om zijn hoogwaardige en prachtige ontwerp. Traditionele, elegante en zeer gewenste badkamerartikelen kunnen u helpen het uiterlijk te creëren dat u wilt. In de doucheruimte van uw badkamer, of als een gecoördineerd stuk met uw Vitra -kranen en messwerk.

Er zijn goedkope en op maat gemaakte alternatieven. T4 is een bijpassende set sanitaire ware en messware. M-lijn is ideaal voor het hedendaagse leven met steen, glas, metaal en hout. Zentrum is een populaire serie onder degenen die hun huizen met een budget willen repareren of renoveren. T4 is een samenhangende, prachtige en luxueuze mediterrane collectie.

Vitra Designer Nest is geschikt voor een familiehuis, pension of B&B. De Nest -serie omvat sanitaire apparatuur, opslag en spiegeleenheden. Memoria is een moderne Scandinavische collectie. Vado's nieuwe lijn combineert badkamerapparatuur met hardhouten meubels, afhankelijk van de 70 jaar ontwerpervaring van het bedrijf. Niet-keramische bassins uit Vitra voegen onmiddellijk een vleugje verfijning toe aan elke badkamer.

Waterjewels is het assortiment voor een chique badkamer. Een muur-mixerset of een lange mixer-kraan transformeert de badkamer in een vijfsterrenfunctie. Vitra's innovatieve v-zorg intelligente zorgtoiletten. Naast het Zentrum omvatten de meubellijnen van Vitra de S20 en S50 en Ecora. Het bedrijf produceert ook creatieve badkuipen, zoals de Istanbul -baden gemaakt door de beroemde ontwerper Ross Lovegrove exclusief voor Vitra.

Prijzen beginnen en gaan naar hun S50 -lijn. Afhankelijk van het product variëren kleuren en prijzen. Layton WC -pannen tart de zwaartekracht door slanke materialen te gebruiken en de vloerruimte te maximaliseren. Op basis van de applicatie kunnen Layton's gedurfde, uitnodigende look en neutrale kleur mengen met messware in klassieke of moderne stijlen. De Vitra S-Line-collectie is een bekende eenheid in de zakelijke en horecasector, vooral in openbare toiletten.

Wereldtische fabrikant van de badkamerarmatuur Vitra produceert zijn badkamersbekkens in speciale faciliteiten. Een wastafel in de badkamer van Vitra is een verstandige investering in stijl en kwaliteit die jarenlang zal blijven bestaan. De productlijnen van de groep variëren van goedkope M-line, shift en integra tot high-end producten die zijn gemaakt in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers zoals Vira Istanbul.

Wat zijn de Vitra -voordelen?

Een beroemd verleden. Vitra, een Turks bedrijf opgericht na de Tweede Wereldoorlog, heeft een geschiedenis van het overwinnen van tegenspoed. Vitra -items zijn te zien in huizen, openbare ruimtes en zakelijke instellingen over de hele wereld. Deze collectie brengt hun meest populaire lijnen op een open en moderne manier samen.

Kwaliteit Vitra tegen een redelijke prijs?

Vitra's Essentials -lijn wordt aangeboden als een praktisch alternatief voor iedereen die een frisse, moderne leefomgeving wil zonder de bank te breken. Vitra Basics is een verzameling producten die de basis biedt voor het dagelijks leven op een mooie en praktische manier. Met deze onderling verbonden componenten heb je geen moeite om items in een ruimte of over de kamers te organiseren.

Wat is de levensvatbaarheid van Vitra op lange termijn?

Vitra streeft ernaar zijn koolstof- en watervoetafdruk te verminderen in elke fase van het productieproces. Het gebruik van waterbehoudstechnologie kan de operationele kosten verlagen. Wanneer acceptabele prijzen worden verwerkt, wordt elk item een ​​slimme investering voor toekomstige kosten.

Is het moderne luxe?

De Vitra Designer Line belichaamt hedendaagse luxe. Schone lijnen, productprestaties en een gevoel van evenwicht zijn kenmerken van Vitra Designer. De badkamer met Vitra Designer -items wordt een plaats van licht en comfort, waardoor object, ruimte en gebruiker in harmonie worden gebracht.

Zijn Vitra's ontwerpers van wereldklasse de schuld?

De designerlijn is gebaseerd op de relatie van Vitra met ontwerpers, omdat het het meest erkende merk is. Vitra Designer houdt zijn bereik actueel door samen te werken met hedendaagse ontwerpers, kunstenaars en architecten. Deze collecties omvatten bekroonde ontwerpers zoals Alejandro Aavena en Michel Charlot evenals opkomende talent. Vitra herschept ook iconische objecten uit het verleden, zoals de voorzitter van de jaren zestig. Het moderne interieur kan profiteren van de inspanningen van de ontwerppioniers van twintigste eeuw zoals Jean Prouve en George Nelson via heruitgaven van vintage objecten.

Wat is de geschiedenis van Vitra?

Vitra is een Turkse fabrikant van de badkameraccessoires. Vitra bestaat al sinds het begin van de twintigste eeuw. Het bedrijf werd opgericht om baden en geurgoederen te produceren voor de beroemde Turkse apotheker üleyman Ferit Eczacibaşi. In 1958 probeerde de familie Eczacibaşi hun bedrijf te laten groeien door hun eerste keramische fabriek op te richten. Een keramisch product met de hardheid en glans van glas wordt een Vitra -product genoemd. Vitra moet niet worden verward met het in Zürich gevestigde ontwerpbedrijf met dezelfde naam. Terwijl Vitra een badkamerfabrikant is, heeft de Zwitserse ontwerper slechts kleine letters in dienst: Vitra. Dit kan sommigen misleiden.

Waarom Vitra kopen?

Vitra neemt veel zorg en aandacht aan en brengt een product op de markt. Ze werken nauw samen met ontwerpers van over de hele wereld om alleen producten te brengen waar ze trots op zijn om op de markt te komen. Omdat Vitra het juiste ontwerpteam heeft, is het eenvoudig om te zien waarom het zoveel prijzen heeft gewonnen, waaronder de Reddot Design Award en de uitstekende ontwerpprijs. Wanneer u een Vitra -product koopt, weet u dat het zorgvuldig is onderzocht en er geweldig uitziet in uw huis. Hoewel esthetiek en engineering belangrijk zijn, ook de duurzaamheid van het bedrijf, zoals blijkt uit het blauwe leven van Vitra: een belofte aan de toekomstige advertentie. Ze investeren altijd in en verbeteren hun processen om de productieafval te minimaliseren, en ze zijn toegewijd.

Wat is Vitra?

Vitra is een van 's werelds beste badkamerfabrikanten, met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1970. Elk jaar produceert Bozüyük 5 miljoen sanitaire artikelen, 3 miljoen bekkens, 2,5 miljoen accessoires en 20 miljoen vierkante meter tegels. Hoewel het bedrijf in Turkije is gevestigd, worden de meeste producten gemaakt in Europa.

Meer vitra randloze toiletinformatie?

Als u uw badkamer verbouwt en een nieuw toilet met wand wilt installeren, raden we u ten zeerste aan om er een te selecteren met de meest moderne badkamertechniekfuncties die beschikbaar zijn. Dit omvat randloze toiletkom -technologie. Terwijl het toilet draait, ontwerpen deze geavanceerde technologieën de toiletkom en spoelt, dus er is helemaal geen rand. Het is nu sterker en bedekt het hele binnenoppervlak van de kom. Een verbeterde spoeling en eenvoudiger reiniging zijn de voordelen van het verwijderen van de binnenlip van een toiletpot in oude stijl. Het verwijderen van dit gedeelte maakt het 95% meer hygiënisch, volgens laboratoriumtests! Deze soepele enkele vorm is daarom eenvoudiger en sneller te reinigen en blijft veel langer schoner. Iedereen die op zoek is naar een nieuw toilet in de muur, moet Vitra Rimex selecteren-en randloos worden!

Vitra is er iets nieuws?

VitrA Fresh is een andere uitstekende hedendaagse innovatie van een wereldberoemde badkamer bedrijf. Dit unieke, slanke mechanisme wordt weggestopt in de achterkant van de stoel, bijna onmerkbaar. De tank is gevuld met uw gebruikelijke schoonmaakmiddelen, en elke flush levert de precieze hoeveelheid nodig. Dit houdt uw toilet schoon en fris tussen reinigingen. Met VitrA's uitstekende betere beste productstructuur, is er een design line voor elke smaak en budget!

Welke VitrA toiletten zijn slangenvrij?

VitrA toiletten gebruiken de nieuwste Rim-ex-technologie en rimless bowl design. Er zijn rimless alternatieven voor de volgende wall-hung toiletten: Een paar soorten die worden aangeboden omvatten de VitrA T4 Rimless WC, VitrA M-Line Rimless Wall Opknoping Toilet, VitrA Shift Rimless Wall Opknoping WC, Retro (ook bekend als de Nest muur hing WC in het Verenigd Koninkrijk), S50 (de Arkitekt Rimless), Sento, Memoria Rim-ex, en Istanbul. Neem contact met ons op voor de meest up-to-date informatie over VitrA Rim-ex toiletten. Als u een nauw verbonden VitrA toilet wilt met een rimless Rimex ontwerp, ga dan niet verder dan S50 (zowel open als gesloten terug varianten), Zentrum, en T4. Velg-ex heeft de mooie fundamentele Integra terug naar de muur vloer staande pan.

Vitra Badkamer Kranen

VitrA badkamer brassware is beschikbaar in een aantal tinten, waaronder koper, goud en klassieke chroom! VitrA is een bekende wereldwijde leider in de badkamer sector, met een reputatie voor hoge kwaliteit en aantrekkelijk design. Hun selecties van de traditionele, mooie, en zeer gewild-na badkamer producten kunnen helpen u de badkamer te bereiken kijk je wilt. Er zijn budget-vriendelijke opties, evenals op maat gemaakte opties.

Waarom Vitra Douches?

VitrA Douche Fittings komen in een verscheidenheid van hedendaagse afwerkingen en ontwerpen voor elk moderne badkamer douche gebied! Er zijn opties voor elke begroting-VitrA douches zijn goed gemaakt en zal duren voor vele jaren! Een douchekit kan worden gebruikt in de douchehoek van uw badkamer of als een gecoördineerd stuk dat past bij de rest van uw VitrA kranen en brassware. De VitrA baton douche handset is de meest populaire, zowel veelzijdig als stijlvol. Dit moderne en eenvoudige stuk gaat goed met alle VitrA douche kleppen en andere chroom badkamer armaturen. Het brede assortiment omvat zichtbare en verborgen VitrA doucheafsluiters in de Nest brassware lijn. De bijpassende tapered hendel handgreep op de Nest en Nest Trendy collecties is niet alleen comfortabel en makkelijk te gebruiken, maar leent ook een vleug van eigentijdse flair aan de hele uitstraling.

Wat weet je over VitrA S20?

S20 uit de VitrA Essentials serie toont het uitstekende oog van het bedrijf voor aanvullende vormen en ontwerpen. VitrA heeft bijna zeven decennia van ontwerpgeschiedenis en is een meester op het herinterpreteren van oude concepten op nieuwe en interessante manieren. Werken aan een set van meubilair en sanitaire apparatuur, elk stuk is bedoeld om te worden gebruikt in elke volgorde. De gebruiker kan kiezen en delen indien nodig, zonder zich zorgen te maken over de vraag of de onderdelen al dan niet compatibel zijn in vorm of functie. Vanity-eenheden en verzonken tegentopbekkens zijn beschikbaar in een aantal lay-outs, zodat u uw uniciteit en creativiteit te laten zien tijdens het bouwen van uw badkamer. Golden Cherry hout voor een warme, natuurlijke look, en Cool White hout voor een vleug van monochromatische chicness. De WC-eenheden zijn bedoeld voor comfort en duurzaamheid tijdens het opslaan van water en het verlagen van de lange termijn lopende kosten.

Ken je VitrA S50?

De S50 -serie is ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen vanwege de sterkte, duurzaamheid en aanpassingsvermogen. De schone oppervlakken, gebrek aan stofvallen en gemakkelijk onderhouden vormen van de S50 -badkamersuite na installatie genereren een tastbaar gevoel van netheid. Met een bescheiden bouwkosten is het mogelijk om een ​​moderne, open en toegankelijke badkamer te bouwen. Personen met mobiliteitsproblemen kunnen kiezen uit korte projectie-wandsuites voor kleinere badkamers of suites tot verhoogde profielpannen voor verbeterd comfort en toegankelijkheid. S50 -componenten, eenvoudig en neutraal gepresenteerd, passen mooi in elke regeling. Een garantie van tien jaar tegen productiefouten beschermt het S50-assortiment van Vitra. S50 kan met vertrouwen worden gekocht omdat het zijn levensvatbaarheid op lange termijn heeft aangetoond.

Is Vitra Zentrum meer?

Zentrum is soepel aan de aanraking en straalt een serene zekerheid uit die onmogelijk te negeren is. De stukken van de Zentrum -collectie zijn onopgesmukt en verstoken van stofvallen, waardoor hun vorm en schoonheid kunnen schijnen. Zentrum is een populaire serie onder personen die hun huizen willen repareren of verbouwen terwijl ze hun budget in de gaten houden. Back-to-wall en wandhung WC-eenheden zijn uitstekende opties voor een meer minimalistisch uiterlijk. Deze opties, in combinatie met een verborgen stortbak, creëren een minimalistisch interieurontwerp. Soft-close toiletstoelen zijn op aanvraag beschikbaar, wat bijdraagt ​​aan de luxe. Zinkpunten worden standaard geleverd met een overloop en een tapgat. Met behulp van een monobloc -mixer kan een eenvoudig maar efficiënt wasgebied worden gemaakt.

Wat is Vitra -ontwerper T4?

De suprematie van T4 is duidelijk. T4 is gebaseerd op Vitra's Anatolian Design -erfgoed voor een coherente, mooie en weelderige mediterrane collectie. T4 is een product van een van 's werelds beste fabrikanten van goederen goederen. T4 is een set sanitaire ware en brassware die samen worden gebruikt. Wandgemonteerde, aanrecht- en semi-geregistreerde bassins worden aangeboden voor optimale veelzijdigheid van applicaties. Installatie is eenvoudig en verkrijgbaar in verschillende maten, van de grote hoofdbadkamer tot de kleine mantel. T4 -bekkens en sanitaire apparatuur zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, van glas tot hout tot mineraal. De T4 Brassware is ontworpen om te passen bij het keramische tare. Mixers zijn strak en gestroomlijnd, met standaard- of uitgesneden uitgangen, de laatste produceert een cool cascade -effect. T4 -stukken bieden een gevoel van harmonie en rust wanneer ze samen worden gebruikt, beide ideale kwaliteiten in een ontspannen badkamer.

Wat is de M-Line Vitra?

De productlijn van M-whole Range straalt een echte Scandinavische elegantie uit die kalm, sereen en verzameld is. Een breed scala aan moderne interieurafwerkingen is compatibel met de Vitra M-Line-componenten. M-lijn combineert goed met steen, glas, metaal en hout, waardoor het geschikt is voor modern leven. De M-Line-lijn heeft een eenvoudige vierkante vorm die wordt verzacht met afgeronde randen en voorzichtig geschepte kommen. De M-Line-serie straalt een gevoel van netheid en hygiëne uit. De M-Line vrijstaanbare wasbasin is een gewaagd statement-item dat continentale elegantie belichaamt. Deze lange, unieke eenheid is een geweldig voorbeeld van Continental Chic. M-Line is een team van mensen die samenwerken. Hedendaagse muur gemonteerd of dicht verbonden toiletten zijn zowel comfortabel als energiezuinig.

Heb je Vitra Designer Memoirs?

Als het gaat om het aannemen van huidige trends en het gebruik van hun creativiteit en verbeelding om iets fris en intrigerends te creëren, is Vitra een meester. Ze hebben het eerder gedaan. Memoria, uit hun designercollectie, maakt gebruik van geavanceerde productietechnieken om geweldige nieuwe producten te creëren. De Memoria-serie heeft frisse, ultradunne randen die overeenkomen met de rest van de collectie. Deze bassins zijn op zichzelf werkende schoonheid, waardoor een gevoel van evenwicht en evenwicht in hun omgeving ontstaat. Memoria wordt gekenmerkt door zijn treksterkte op dunne oppervlakken. Memoria is een verzameling eenvoudige polygonale ontwerpen die goed werken in een moderne, minimalistische omgeving. Memoria is een frisse en warme collectie met een eigentijdse Scandinavische flare. Door het neutrale kleurenschema kan het gemakkelijk worden gecombineerd met hout-, minerale of metalen elementen. Ze worden niet geleverd met tapgaten en hebben een geschikte vrijstaande mixer nodig.

Wat is een Vitra -ontwerpernest?

De nestcollectie van Vitra Designer is een warme en mooie toevoeging aan elk huis dat een huiselijke kwaliteit zoekt. Nest is een verstandige optie voor een familiehuis, evenals een pension of bed & breakfast. Deze set meubels bestaat uit sanitaire ware, opslag en spiegeleenheden die allemaal naadloos samenwerken. U kunt eenvoudigweg de houten meubels koppelen aan uw persoonlijke smaken en omliggende inrichting. Kies om het gewenste uiterlijk te krijgen uit antraciet, grijs natuurlijk hout, hoog glanzend hout of zwaaide natuurlijk hout. Het omvat toilet- en bidetsuites die bedoeld zijn om in te gaan in de rest van de badkamer. Nest heeft ook een kindstap om het hele gezin de ijdelheidseenheden en bassins comfortabel te laten gebruiken.

Meer Vitra Designer -opties?

Vitra -opties, onderdeel van het designerbereik van het bedrijf, is goed benoemd. Vitra heeft hun erfgoed van keramisch ontwerp gebruikt om een ​​reeks bekkenstukken te ontwikkelen die innovatief, modern zijn en in veel contexten kunnen worden gebruikt, waaronder badkamers. Met meer dan 70 jaar ontwerpervaring demonstreert Vitra hun expertise in het ontwikkelen van onderscheidende badkameritems met de optiescollectie. In de continentale stijl zijn deze bassins bedoeld om te worden aangesloten op de werktafel en een open en toegankelijk wasgebied aan te bieden. Deze moderne bekkens kunnen worden gekoppeld aan hout voor een natuurlijke esthetiek of mineralen voor een sterk mediterraan effect. Het is mogelijk om het bassin op de muur of op het dek te monteren, afhankelijk van de omstandigheden. Kies opties om uw creativiteit te ontketenen en een badkamer te ontwerpen die uniek van u is.

Hoe werkt Vitra Designer -verschuiving?

Shift is een nieuwe en opwindende collectie die uw huis nieuw leven inblazen. De nieuwste vado -collectie is een zorgvuldig gekalibreerde combinatie van badkamerapparatuur en hardhouten meubels die afhankelijk is van de zeven decennia van het bedrijf van ontwerpexpertise. Het schakelmeubilair wordt aangeboden in vier kleurenschema's, elk met zijn eigen toon en karakter. Shift komt in verschillende kleuren, van het monochromatische wit en grijs tot de warme hardhouten afwerkingen van zebrano en berglerk die een kalmerende, natuurlijke blik op de ruimte geven. Elegant en subtiel keramisch aardewerk kan worden gemaakt met een vierkante constructie, verzachtte randen en gladde sferische interieurs. Verlichte spiegels en spiegelkasten maken de set voltooid.

Wat is Vitra Designer Watjewels?

Waterjewels, een vlaggenschip merk van VitrA Designer producten, onderscheidt zich van de menigte. VitrA heeft een verscheidenheid van niet-keramische bassin-opties die direct injecteren een gevoel van elegantie in de badkamer. Waterjuwelen is de collectie te hebben als u wilt maken van een luxe badkamer. Deze elegante goud, platina, zwart, koper of witte kommen hebben een regaal aura dat door hun eenvoud wordt geaccentueerd. Gebruik een van de speciale tegentoppen in drie verschillende breedtes en met verschillende kraan gat opties om een prachtige wastafel te creëren. Zijn frisse en mooie uiterlijk alleen bevordert opnieuw energie. Met een muur-gemonteerde mixer set of een lange mixer kraan, de badkamer wordt een vijf-sterren hoogtepunt in het huis.

Zijn Vitra toiletten goed?

We hebben het hele VitrA toiletbereik, inclusief de nieuwste design technologieën en vormen. Er zijn een verscheidenheid van potty keuzes van VitrA variërend van commerciële oplossingen voor professionele instellingen tot budgetvriendelijke reflow opties. Hedendaagse Duitse ontwerpers NOA, innovatief Frans design expert Christophe Pillet, en Nordic-chic uit Finland door Pentagon Design allemaal samenwerken met VitrA om de beste van moderne Europese stijl mogelijk te maken, allemaal geproduceerd in een hoge standaard door de grootste badkamer fabrikant ter wereld.

Wat zijn de VitrA toilettypes?

V-Care intelligente zorg douche toiletten zijn twee van VitrA's nieuwste innovaties, beide beschikbaar in een reeks van combinaties. Sluiten van gekoppelde toiletten zijn de meest voorkomende en het makkelijkst te installeren als gevolg van het ontbreken van verborgen cisterns of hulpstukken. Een muur-hing toilet elimineert de behoefte aan een zichtbare cistern door het insluiten van het in de muur. Gebruik met een VitrA cistern en spoelplaat. VitrA spoelplaten komen in een aantal afwerkingen met inbegrip van chroom, goud en zwart.

Wat is er met VitrA muurgemonteerde toiletten?

Wall-hung toiletten zijn vandaag de meest geavanceerde WC-ontwerp, omdat ze stevig op de pan van de vloer en zet het op een stevige metalen frame (een verborgen cistern en frame pack). Dit verbergt de cisterne in de muur. U kunt er zeker van zijn dat al onze merken, evenals de VitrA cistern frames, streng zijn getest om het gewicht van de pan en zelfs een groot persoon te weerstaan. Het resultaat is een slanke, moderne en gemakkelijk te reinigen toilet. Omdat de werkcomponenten verborgen zijn, is alles wat je nodig hebt om het schoon te maken de pan en het interieur van de kom.

Is Vitra Badkamer Meubels een goede koop?

VitrA badkamer meubels is prachtig gemaakt en volledig geïnstalleerd. Het is verkrijgbaar in een breed scala van ontwerpen en afwerkingen voor een breed scala aan eisen, van budget-vriendelijke eenheden tot ontwerper-eenheden in luxe afwerking. VitrA's badkamer meubels zijn gegroepeerd in bereiken die goed functioneren samen. Het merk VitrA bestaat uit drie collecties: VitrA Badkamer, VitrA Signature en VitrA Designer. VitrA badkamer meubels is tweede tot geen; de ingang niveau bereiken beginnen tegen een geweldige prijs en hebben een fantastische kwaliteit van de bouw, evenals functies die goedkopere producten ontbreken; we gaan over de kenmerken van elk bereik in meer diepte hieronder!

De VitrA Badkamer Collectie.

De VitrA badkamer meubels collectie omvat de VitrA Zentrum, S20 en S50, Ecora, D-Light, Serenada, Milton en Layton design lijnen. De VitrA badkamer collectie omvat ook spiegels en spiegel kasten die kunnen worden gekocht op onze website. Deze groep producten is de meest populaire en best-selling in de goede beste structuur, en het biedt mooie goed gebouwde hoge kwaliteit met functies zoals zachte sluiting scharnieren en deuren, een goede keuze aan afwerking en kleur opties, en speciale coatings zoals lakken om uw nieuwe VitrA eenheid te beschermen en houden het kijken nieuw voor een lange tijd. Deze producten zijn betaalbaar geprijsd en aantrekkelijk ontworpen, waardoor ze ideaal voor first-time huiseigenaren of bescheiden badkamer renovaties. Mooie patronen en hoogwaardige materialen tegen een geweldige prijs!

Waarom Vitra Baden?

Klanten die hoge kwaliteit badkuiken zoeken, houden van onze VitrA Baths categorie. Er is een model voor elke begroting. Door het ontwerp van onze huizen en de geschiedenis van de Britse badkamer, werd het baden historisch gebruikt als primaire wasfaciliteit in plaats van douchen. Tegenwoordig, de meeste gezinnen hebben een bad douche gebied, met een dual purpose bad dat kan ook worden gebruikt voor douchen, waardoor u het beste van beide werelden. Van het kopen van een van hun gespecialiseerde P vormen, zoals de Optima Bath, tot rechthoekige douche baden, zoals het Neon douche bad, VitrA heeft een oplossing voor iedereen. Op custom-made designer centrepieces zoals de spectaculaire avant-garde De VitrA Istanbul Bath is beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en prijspunten, waaronder:

Designer VitrA baden?

Het bedrijf produceert ook een breed scala aan designer badkuipen, van spa-geïnspireerde massage baden tot unieke design ervaringen zoals de Istanbul baden ontworpen door gerenommeerde ontwerper Ross Lovegrove vooral voor VitrA. Met de Shift Pure bad van VitrA, kunt u een spa-ervaring hebben in uw eigen huis met een unieke roll-out hardhouten rol die de bovenkant van het bad bedekt. Een massage tafel is nu in elk huis, en de Shift Pure bad's zeer sterke en stevige constructie betekent dat u kunt ontspannen wetende dat uw gewicht volledig wordt ondersteund, omdat het bad is ontworpen om te werken op deze manier. In termen van moderne badkamer makeovers, dit is een frisse draai op het klassieke bad. Dit bad is essentieel voor iedereen die een huis spa wil bouwen of zelfs een zakelijke spa-faciliteit die ruimte moet besparen.

Informatie over VitrA Layton?

De Layton Collectie ademt elegantie en balans. Layton WC pannen hebben vrijwel een zwaartekracht afweer voelen, die wordt bereikt door het gebruik van slimline materialen en gebruik te maken van beschikbare floorspace intelligent. Deze combinatie van vorm en arrangement geeft Layton een bedrieglijk eenvoudige blik. De bekkens van de Layton Collection komen in verschillende maten voor aan uw wensen. De collectie kan worden gebruikt in elk gebied van het huis, van kleine kleedkamers tot grote master badkamers. Het integreren van het bereik op verschillende plaatsen creëert een gevoel van eenheid. Volledige of gedeeltelijke sokkels verbergen sanitair, het creëren van een schone en professionele uitstraling. Layton's sterke, gastvrije uitstraling en neutrale tint maken het gemakkelijk te combineren met brassware in een traditionele of eigentijdse stijl, afhankelijk van de toepassing. De flexibiliteit maakt het een favoriet van zowel onze huis-en commerciële klanten.

Wat is VitrA Milton?

Milton was ontworpen om tegemoet te komen aan consumenten op het niveau van binnenkomst. Het bevat alle functies die consumenten zijn gekomen om te verwachten van top ontwerpers, VitrA. Dit bekken en de WC-serie zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle oplossing voor hun wasruimte. Om de kosten laag te houden, is het niet essentieel om kwaliteit op te offeren tijdens het renoveren van een bestaande ruimte of het bouwen van een nieuwe badkamer of garenkamer. De onderdelen van de Milton WC-suite zijn een prachtig voorbeeld van hoe eenvoud de effectiviteit kan produceren. Gemak maakt een goed gekoppelde suite een goede langetermijninvestering. Door het gebruik van minder water biedt een compacte cisterne niet alleen een lagere prijs, maar ook een lagere prijs op de lange termijn als het gaat om exploitatie-en onderhoudskosten. Het leidinggat en de maatcombinaties van het bassin kunnen worden gewijzigd om precies overeen te komen met de omgeving. Milton is een geweldige keuze voor een ontwerper op een budget.

S-Line (VitrA S-Line) Is er meer aan Milton?

De S-Line Collectie van VitrA is een bekende eenheid in de business en hospitality sectoren, waar het is bijzonder populair in openbare badkamers of toilet. Zijn neutrale vorm en uitstraling maken het mogelijk om te worden gecombineerd met een breed scala aan stijlen en kleurpaletten. Milton The S-Line combineert lage prijzen, een schoon en efficiënt uiterlijk, en een belangrijke nadruk op comfort. Wall-hung en close-gekoppelde suites maken efficiënt gebruik van water in kleine ruimtes, de eerste met een korte projectie optie. De inbouw van deze collectie kan worden gebruikt met vanity-eenheden of werkbladen, waardoor het ideaal is voor openbare kleedkamers. Milton Deze serie omvat een S-Line urinoir scheiden van de divider in witte keramiek voor een gemakkelijke compatibiliteit met S-Line urinoirs.

VitrA Serenada sereis

De Serenada collectie is een prachtige verzameling van historisch geïnspireerde objecten. Bovendien, met redelijke prijzen, een goed gemaakte vintage badkamer suite is niet langer een exclusieve item. Voorzien van Edwardiaanse en Victoriaanse architectonische kenmerken, Serenada is een serie de moeite waard. Deze wastafel en WC suites zijn een natuurlijke keuze voor een garenkamer of toilet omdat ze goed samenwerken. Moderne functies zoals een nauw verbonden toilet met een efficiënte, lage volume flush systeem kan een grote combinatie van moderne voordelen en traditionele schoonheid. Serenada is een mooie aanvulling op elke badkamer die wil communiceren een gevoel van warmte en huiselijkheid.

Kan ik kopen Vitra badkamer wastafels?

VitrA biedt betaalbare, frisse, moderne bekkens die gaan met een breed scala aan decors. Ze zijn stevig en goedkoop. De toonaangevende badkamer armatuur producent ambachten VitrA badkamer bekkens in gespecialiseerde productie faciliteiten. Zijn vele jaren van ceramicware productie expertise, design acumen, en de diepte van R&D kennis maken een Vitra badkamer wastafel een slimme investering in het ontwerp en de kwaliteit die zal duren voor vele jaren. Van betaalbare lijnen als M-Line, Shift en Integra naar high-end items ontworpen in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers zoals VitrA Istanbul, de VitrA groep heeft iets voor elke budget en badkamer. De stijlen kunnen worden opgesteld met behulp van in de wand gemonteerde VitrA-stroomgebieden Voor een schone moderne stijl, de meeste VitrA wastafels komen met fles vallen, of met een halve sokkel voor een schone muur gemonteerd afval cover optie in bijpassende keramische aardewerk. De meeste VitrA badkamer wandmontage bekkens komen met een optionele volledige sokkel die uw sanitair verbergen en geeft uw badkamer een meer klassieke uiterlijk en gevoel. VitrA's breed scala aan onderscheidende en stijlvolle tegentop gootsteen ontwerpen zal u in staat stellen om een unieke uitstraling te creëren voor uw nieuwe badkamer!

Wat is het ontwerp van de VitrA-bassin?

Mooie kommen komen met steile kanten, ovale en offset vormen, gebogen en rounder vormen. Eenvoudige rechthoeken met afgeronde randen kunnen worden gekleed met antieke brassware voor een subtiele twist op de huidige klassieke vormgeving, of gecombineerd met prachtige moderne kranen voor een cutting-edge uitstraling. De VitrA Frame en VitrA Outline bereiken bieden een breed scala aan innovatieve en mooie bassin vormen gemaakt van hoogwaardige keramiek, evenals een breed scala aan gekleurde wastafel opties. Er is een grote verscheidenheid van VitrA badkamer bekkens die zijn eigentijds en mooi. Compleet het ontwerp met een van VitrA's prachtige zwarte badkamer wastafels, zoals de VitrA overzicht in mat zwart. Dit mat zwarte bekken kan worden gebruikt met natuurlijke materialen om de korrel hout te markeren, of met een glanzend oppervlak om de glans van marmeren tegels te markeren. VitrA biedt badkamer opties voor elke begroting en elke aspirant interieur ontwerper.

Unieke informatie over VitrA Designer Baths.

VitrA biedt een prachtige collectie van vrijstaande badkuiken die zijn bedoeld om het belangrijkste punt van een master badkamer zijn, terwijl ook het aanbieden van een aangename zwemervaring. De moeite die het kost om iets te bouwen zo mooi als de VitrA Istanbul Oval Bath is het goed waard. Neem contact met ons op voor meer informatie zodat ons team exacte levertijden kan bevestigen en adviseren over leveringstermijnen. Deze designer badkuiken werden ontwikkeld in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers, waaronder London-based Ross Lovegrove en de NOA-groep van ontwerpers. Maak een rustige badplaats met een uitstekend bad zoals de VitrA Silence bad, die een rug-dragende helling kant en een mooie ovale ei-achtige vorm voorzien! Het elegante ontwerp van VitrA Designer badkuiken zal u helpen creëren unieke en kleurrijke badkamer decor dat je liefde met behulp van elke dag.

Punten om te weten over Vitra.

 • VitrA is een Turks bedrijf opgericht in de vroege jaren 1900.
 • üleyman Ferit Eczacibaşi, een gerenommeerde Turkse apotheker, heeft het bedrijf opgericht.
 • Het VitrA Essentials range is een kosteneffectieve manier om een eigentijds, fris huis te creëren.
 • De Designer collectie bevat ontwerpers zoals Alejandro Aravena en Michel Charlot.
 • VitrA is een van ' s werelds toonaangevende badkamer fabrikanten, opgericht in de jaren 1970.
 • Een jaarlijkse productie van Bozüyük is 5 miljoen sanitaire artikelen, 3 miljoen bassins en 2,5 miljoen accessoires.
 • Wereldleider in de badkamerindustrie, VitrA staat bekend om zijn hoge kwaliteit en mooie design.
 • Traditionele, elegante, en zeer gewenste badkamer items kan u helpen bij het creëren van het uiterlijk dat u wilt.
 • In de douche van uw badkamer, of als een gecoördineerd stuk met uw VitrA kranen en brassware.
 • Er zijn goedkope en op maat gemaakte alternatieven.
 • T4 is een samenhangende, prachtige en luxe mediterrane collectie.
 • VitrA Designer Nest is geschikt voor een familie huis, pension of B&B.
 • Prijzen beginnen bij en gaan op voor hun S50 lijn.
 • Afhankelijk van het product, kleuren en prijzen variëren.
 • Layton WC pannen tarten de zwaartekracht door gebruik te maken van slimline materialen en het maximaliseren van de vloeroppervlakte.
 • Op basis van de toepassing, Layton zijn vet, uitnodige uiterlijk en neutrale kleur kan worden gemengd met brassware in klassieke of moderne stijlen.
 • De VitrA S-Line Collection is een bekende eenheid in de business en hospitality sectoren, vooral in openbare restrooms.
 • World's top badkamer armatuur fabrikant VitrA produceert haar badkamer bekkens in speciale faciliteiten.
 • Een Vitra badkamer wastafel is een wijze investering in stijl en kwaliteit die zal duren voor vele jaren.
 • De productlijnen van de groep variëren van goedkope M-Line, Shift en Integra tot high-end producten gemaakt in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers zoals VirA Istanbul.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.