Is Villeroy and Boch good quality, brand review.

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

Alles wat u moet weten over Villeroy en Boch -toiletten en keramiek.

moderne badkamer met groene planten

Is Villeroy en Boch een goed merk?

Wat is de geschiedenis van Villeroy & Boch?

Villeroy & Boch werd opgericht in 1748 door Iron Master François Boch en zijn drie zonen, die allemaal waren opgeleid als smeden. Het bedrijf begon in het Lorraine Hamlet van Audun Le Tiche, waar de Iron Master een aardewerkbedrijf oprichtte met behulp van zijn leerlingen. In 1766 kreeg het toestemming om een ​​keramiekoven te bouwen in de stad Septfontaines, Luxemburg, waar het destijds een porseleinen fabriek exploiteerde. Het was op 14 april 1836, dat het bedrijf samenvoegde met die van zijn rivaal, Nicolas Villeroy, en bekend werd als Villerory - Boch. In 1869 richtte het bedrijf 's werelds eerste tegelproductiefaciliteit op die exclusief aan architecturale tegels was gewijd.

Villeroy & Boch AG is een Duits bedrijf dat servies, toiletartikelen en gezondheids- en welzijnsartikelen produceert. In de huidige markt is het bedrijf verdeeld in twee secties: servies en badkamer- en wellness -producten. Eczacbaş Holding kreeg in 2007 een belang van 51 procent in V&B Fliesen GmbH, toen de familie Villeroy hun belang verkocht. Het aandelenkapitaal van Vandebfliesen wordt nu alleen gehouden door 2,29 procent van de aandeelhouders, wat een klein percentage van het totale aandelenkapitaal vertegenwoordigt.

Opgericht in Mettlach, Duitsland, door Jean-Baptiste Stahl, Villeroy & Boch is een luxe thuisinrichtingsbedrijf. Phanolith Porselein, geproduceerd door de keramiekbedrijf, staat bekend om zijn semi-transparante uiterlijk. Het ontwerp werd oorspronkelijk getoond op de Paris Exposition Universelle (1900), en sindsdien heeft het een belangrijke aanwezigheid op de Duitse markt. Villeroy & Boch is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste keramische productiebedrijven.

 • François Boch en zijn drie zonen allemaal getraind toen smeden Villeroy & Boch in 1748 oprichtten.
 • Audun Le Tiche is waar de Iron Master een aardewerkbedrijf heeft opgericht met behulp van zijn leerlingen.
 • Villeroy & Boch AG is een Duits bedrijf dat servies, toiletartikelen en wellnessproducten maakt.

Wat is Villeroy & Boch -technologie, en hoe werkt het?

Titanceram is een gepatenteerde mix van klei, kwarts, veldspaat en titaniumdioxide die, bij gebruik in combinatie met specifieke productietechnieken, het maken van extreem nauwkeurige vormen mogelijk maakt zonder de duurzaamheid op lange termijn in gevaar te brengen. DirectFlush is een randloos toiletontwerp dat speciaal was ontworpen om eenvoudiger te reinigen dan traditionele toiletten. Quaryl is een samengesteld materiaal dat de kenmerken van natuurlijke kwarts combineert met de eigenschappen van acrylhars om een ​​nieuw materiaal met unieke eigenschappen te creëren.

Is Villeroy en Boch een merk van hoge kwaliteit?

Villeroy Boch heeft eisen van zeer hoge kwaliteit en servies kunnen worden afgewezen als eerste kwaliteit voor het hebben van zelfs de kleinste fout .... De meeste van hun standaard serviesgoedlijnen worden in Duitsland vervaardigd. Desondanks worden niet alle Villeroy & Boch -goederen in Duitsland vervaardigd. Een groot deel van hun cadeau -line -goederen wordt vervaardigd in China.

Wat is een toilet van Villeroy & Boch, en hoe werkt het?

Villeroy en Boch hebben een lange en illustere geschiedenis van het leveren van hoogwaardige keramische en sanitaire ware-producten. Deze kennis is gebruikt voor de ontwikkeling van een uitgebreid assortiment aantrekkelijke, moderne en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis. Alles, van muurhange en back-to-muur toiletten tot bijpassende frames, spoelborden en verborgen reservoirs, bidets, eenheden op maat gemaakt voor jongeren of mensen met mobiliteitsproblemen, en dicht gekoppelde eenheden met een verminderde watervoetafdruk worden in dit gedeelte verzameld . Gedurende deze pagina's vindt u een selectie van Villeroy & Boch Ranges, die elk alle keuzes hebben die u nodig hebt om een ​​WC te ontwerpen dat mooi, eigentijds, schoon en efficiënt is.

Wat zijn Villeroy & Boch Avento -toiletten, en hoe werken ze?

De Avento -collectie omvat graag alle kenmerken van klassiek ontwerp. Sommige items hebben een innovatief randloos ontwerp dat de nadruk legt op netheid en nut, terwijl ze nog steeds visueel aantrekkelijk zijn. De verwijdering van de binnenste rand holle resulteert in minder ruimte voor gevaarlijke ziektekiemen om te gedijen. Kommen die ergonomisch zijn ontworpen en slim schuin zijn om spatten te minimaliseren, zijn beschikbaar, terwijl wandbevetten een Europese flair bieden en tegelijkertijd het interne licht en de ruimte vergroten.

Wat zijn de toiletten van de Villeroy & Boch Subway 2.0, en hoe werken ze?

Elegante eenvoud en bruikbaarheid zijn perfect geïntegreerd in de productlijn van Subway 2.0, die een verscheidenheid aan gestroomlijnde items bevat. Toiletpannen en bidets op muren zijn gemaakt van fijn hygiënisch porselein dat zacht is gebogen. Deze items zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook snel en eenvoudig schoon te maken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor moderne, creatieve interieurs. De Ceramicplus -behandeling, die speciaal is ontworpen om vlekken en liminale te voorkomen, kan zelfs worden toegevoegd aan een aantal van de modellen.

 • Het productbereik van Subway 2.0 integreert stijl en functie feilloos.
 • Bidets en toiletpannen zijn samengesteld uit sanitair porselein, dat voorzichtig is gevouwen.
 • Ceramicplus kan aan verschillende modellen worden toegevoegd.

Worden Villeroy en Boch als een high-end merk beschouwd?

Hoewel Villeroy & Boch-producten van uitstekende kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht zijn, bieden ze ook multifunctionele oplossingen voor de moderne woning en werkplek.

Wat zijn Villeroy & Boch Architectura -toiletten precies, en hoe functioneren ze?

De hele architectura -collectie is geïnspireerd door een ontwerpfilosofie die de nadruk legt op een zorgvuldig gebouw en vakmanschap. Een goed voorbeeld is het Square Close Couple WC, dat krachtige lijnen en sterke hoeken heeft, maar wordt verzacht met subtiel mooie rondingen om een ​​harmonieus geheel te creëren. Dit zou een voor de hand liggende keuze zijn voor elk modern decor, of het nu een eigen badkamer is of een high-fashion openbare garderobe, vanwege de krachtige visuele vorm. Er is een keuze uit toiletbranden met een normaal of zacht-close, snel afgifte mechanisme dat in het pakket is opgenomen.

Wat zijn Villeroy & Boch Hommage -toiletten?

Traditionele WC -panvormen krijgen een kenmerkende eigentijdse wending met de Villeroy en Boch Hommage Wall Hung toilet uit de Villeroy & Boch -collectie. Een direct echte verklaring wordt afgelegd door de huidige versie van de traditionele WC -pan, die goed past bij een eigentijdse stedelijke woonkamer van elke omvang. Zachte-close stoelen, die een extra niveau van stille luxe bieden, zijn beschikbaar als een optie. Luxe is in overvloed in de Villeroy & Boch Hommage Floor Standing Bidet, dat is gemaakt van het beste sanitaire porselein beschikbaar. De fabrieksbehandeling met de unieke Ceramicplus-afwerking biedt een vlekbestendige barrière waarmee de alpine witte glans gedurende een langere periode kan worden gehandhaafd, terwijl aanpassing wordt aangeboden via een of drie tapgatkeuzes die overeenkomen met de kraan van uw keuze.

Wat is de samenstelling van Villeroy en Boch?

Villeroy & Boch is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig porselein- en botten porselein servies, kristalglazen, roestvrijstalen bestek en thuisdecoratie om u te helpen de ideale tafel te creëren voor uw volgende bijeenkomst of evenement. Of u nu een groot evenement of een casual dagelijks diner bereidt, u zult zeker de juiste items vinden om aan uw behoeften te voldoen.

Is lead aanwezig in Villeroy & Boch -producten?

Vanaf het allereerste begin van het productieproces heeft Villeroy & Boch voor de hoogste kwaliteit gestaan: van de zorgvuldige selectie van grondstoffen van hoge kwaliteit tot het exclusieve gebruik van loodvrije, extreem zelfs dubbelgevochten glazuren en decoratieve verven die zijn geweest die zijn geweest getest op schadelijke stoffen, op het gebruik van geavanceerde technologie.

Moderne zwart -witte badkamer

Wie maakt Villeroy en Boch?

Welke Villeroy & Boch -stoelen, reservoirs en knoppen maken deel uit van de Viclean & Viconnect -serie?

Deze collectie laat zien hoe Villeroy & Boch altijd voorop lopen in het gebruik van opkomende technologie. Deze toewijding aan progressieve innovatie wordt aangetoond door externe controletechnologie, wat slechts één voorbeeld is. Het is in staat om de gebruikerservaring tot het kleinste detail aan te passen met de Viclean U -stoel, omdat het wordt geleverd met zijn eigen afstandsbedieningsapparaat. De toevoeging van een verwarmingselement biedt consumenten het grootste niveau van comfort. Aanvullende bedieningselementen zijn de mogelijkheid om de stoelbedekking te openen en te sluiten, evenals vijf verschillende watertemperatuur-, stroom- en mondstukpositieinstellingen. De VI Clean L -versie, die er meer minimalistisch uitziet, bereikt een geweldige balans tussen elegante looks en uitstekende functionaliteit, terwijl hij ook betaalbaarder is.

Wat zijn Villeroy & Boch Aveo -toiletten precies, en hoe functioneren ze?

Villeroy & Boch's Aveo collection is the pinnacle of bathroom luxuryware, combining contemporary continental design and appealing geometry with meticulous craftsmanship and strong engineering to create a bathroom that is both functional and luxurious.The Aveo New Generation bidet, which is delicately shaped and simply attractive, is een welkome aanvulling op elke moderne badkamer. Het Aveo New Generation Wall-Hung-toilet daarentegen kan echt dienen als de basis van een hedendaagse leefruimte. De eenvoudige lijnen en het gebruik van het beste sanitaire porselein maken het een uitstekende metgezel voor andere stukken uit de Aveo -collectie.

Wie is de fabrikant van Villeroy en Boch?

Toen François Boch en zijn drie zonen in 1748 begonnen met het produceren van keramische servies en sierkunstartikelen, werden ze beschouwd als pioniers in de industrie. Maison Villeroy & Boch werd opgericht in 1836 toen Jean-François Boch de krachten bundelde met de succesvolle steengoedproducent, Nicolas Villeroy. Hun fusie resulteerde in het creëren van een van de eerste wereldwijde spelers van de negentiende eeuw.

Wat zijn Villeroy & Boch Subway (SOHO) toiletten?

Er zijn een aantal keuzes voor bijpassende frames, spoelplaten en verborgen reservoirs beschikbaar met deze muurhange en back-to-muur toiletten. Als gevolg van zijn groenblijvende look en verminderde waterimpact, zijn close-gekoppelde eenheden een degelijke investeringsoptie op lange termijn. Compacte versies zijn verkrijgbaar met een verborgen bevestigingsset, die de behoefte aan omvangrijke wandelbeurten helemaal elimineert.

Miniatuureenheden, zoals het compact toilet met metro-compact, hebben een compact ontwerp dat goed geschikt is voor en-suite badkamers of badkamers met beperkte ruimte. Ondertussen zorgen gespecialiseerde afdelingen ervoor dat personen met mobiliteitsproblemen een aangename ervaring hebben terwijl ze het gebouw betreden en verlaten.

Wat zijn Villeroy & Boch Subway (SOHO) toiletten, en hoe werken ze?

Er zijn een aantal keuzes van bijpassende frames, spoelplaten en verborgen reservoirs verkrijgbaar met deze muurhange en back-to-muur toiletten. Als gevolg van hun groenblijvende look en verminderde waterimpact, zijn close-gekoppelde eenheden een degelijke investeringsoptie op lange termijn. Compacte versies zijn verkrijgbaar met een verborgen bevestigingsset, die de behoefte aan omvangrijke wandelbeurten helemaal elimineert.

Miniatuureenheden, zoals het compact toilet met metro-compact, hebben een compact ontwerp dat goed geschikt is voor en-suite badkamers of badkamers met beperkte ruimte. Ondertussen zorgen gespecialiseerde afdelingen ervoor dat personen met mobiliteitsproblemen een aangename ervaring hebben terwijl ze het gebouw betreden en verlaten.

Hoe werken Villeroy & Boch O.Novo -toiletten?

De washown-wand-pan is een van de stukken in de O.Novo-collectie die het vermogen van Villeroy & Boch om ontwerp en functie te combineren aantoont. De eenheid, die in een zeer modern ontwerp wordt gegoten, gebruikt slechts 4,5 liter water voor elke flush, wat resulteert in aanzienlijke waterbesparingen. Een randloos ontwerp biedt meer spoeling dekking en creëert een meer sanitaire sfeer door de noodzaak voor ziektekiemen te elimineren om rond de pan te groeien wanneer het wordt gemonteerd, waardoor het beschikbare gebied wordt geoptimaliseerd. Individuele aanpassing en eenvoudige installatie worden mogelijk gemaakt door een verscheidenheid aan optionele accessoires die in het hele bereik beschikbaar zijn. Een van de optionele accessoires zijn een geluiddichte kit, een stoel- en coveroptie met een snel release -mechanisme en zacht slotscharnieren, en een armleuning met een snel vrijgavemechanisme.

 • Villeroy & Boch is in staat om stijl te combineren en te functioneren met de washown-wand-pan van de O.Novo-lijn.
 • Accessoire -opties zijn onder meer een geluiddichte kit, een stoel en dekking met een snel release -mechanisme en een armleuning met een snel vrijgavemechanisme.

Wat zijn Villeroy & Boch Omnia Architectura -toiletten en hoe werken ze?

De stevige Omnia Architectura -lijn, die ideaal is voor openbare voorzieningen zoals kinderdagverblijven of scholen, evenals kleine badkamers in privéhuizen, omvat een aantal compacte versies voor kamers met beperkte ruimte. Ontworpen om eenvoudig, gestroomlijnd en modern uit uiterlijk te zijn, heeft de naaste gekoppelde WC-suite alle kwaliteiten om moeiteloos op te gaan in elke eigentijdse badkamer, garderobe of en-suite. Een dicht gekoppeld ontwerp heeft duidelijke economische voordelen, omdat het de hoeveelheid fysieke ruimte vermindert die door het reservoir is opgenomen, evenals de hoeveelheid water die nodig is voor elke spoeling. Upgrades naar de basisstoel, waaronder een soft-close-optie die zowel rustig als elegant is, evenals behandelingen met de eigen Villeroy en Boch Ceramicplus Finish, zijn te koop. Dit steert agressief af en helpt om de eenheid er langere tijd jonger uit te laten zien.

Villeroy & Boch Joyce toiletten zijn, zoals de naam al doet vermoeden, Toilets van Villeroy & Boch.

De Joyce -collectie is gericht op stukken die esthetisch aantrekkelijk en functioneel zijn, met behoud van de uitstekende kwaliteit die van Villeroy is verwacht en tegen een betaalbare prijs. Het straalt ook elegantie, ruimtelijkheid en bruikbaarheid uit. De Joyce Wall Hung Pan is een strak meubelstuk dat al deze kenmerken heeft. Het is geschikt voor een modern decor in zowel residentiële als gastvrijheid. Het is uitgerust met het Villeroy & Boch Aquarareduct System en heeft een efficiënte en milieuvriendelijke flush van 3 of 4,5 liter, waardoor het waterverbruik wordt verminderd. De gladde oppervlakken en strakke lijnen maken het een goede match voor elke badkamer of en-suite die is gebaseerd op het concept van esthetische eenvoud. Bidets worden soms genegeerd of afgewezen als verouderde armaturen, maar het Joyce Floorstaande bidet is ideaal geschikt voor gebruik in een eigentijdse setting. Vanwege zijn overzichtelijke uiterlijk en heldere lijnen, evenals de uitstekende witte alpin -afwerking en eenvoudige vorm, is het naadloos compatibel met de rest van de Joyce -collectie. De gedurfde moderne ontwerpen van Joyce laten zien dat je geavanceerde Europese badkamergoederen tegen een toegankelijke prijs kunt krijgen door ze in de collectie op te nemen.

 • De Joyce -lijn richt zich op items die visueel aantrekkelijk en praktisch zijn, terwijl ze consistent blijven met de kwaliteit en waarde van Villeroy & Boch.
 • Het is elegant, ruim en functioneel.
 • De Joyce Wall Hung Pan is een stijlvol meubelstuk met verschillende functies.
 • Het is zeer geschikt voor zowel thuis- als gastvrijheidsdecor.
 • Het maakt gebruik van de Villeroy & Boch Aquarareduct Technology, die het waterverbruik verlaagt en 3 of 4,5 liter wegspoelt, waardoor water wordt bespaard.

Moderne porseleinen set

Is Villeroy en Boch een fabrikant van Bone China?

Wat zijn Villeroy & Boch Memento toiletten en hoe werken ze?

De hangende WC Hung Wc is een werk dat trots is op de eenentwintigste eeuw. Elite Duits vakmanschap is zichtbaar in dit stuk, dat uitdagend muurhoofd en verbluffend zuiver is in zijn vorm. Verborgen bevestigingsmiddelen helpen de lijnen schoon te houden, en de exclusieve keramicplusafwerking biedt een glans die bestand is tegen limiet en vlekken. Het bidet voor aandenken is een traditioneel item dat zowel duurzaam als tijdloos is in zijn ontwerp. Het heeft de flexibiliteit om andere items in de Memento -lijn en producten van andere merken te matchen. De lijnen, die worden gegoten in oogverblindend wit hygiënisch porselein, zijn ideaal geschikt voor het eigentijdse badkamerdecor.

Wat is de serie Villeroy & Boch La Belle, en hoe verschilt deze van andere series?

De La Belle Wall Mounted Bidet 5427 00R1 is een luxe toevoeging aan elke badkamer. Het is klassiek geïnspireerd en trouw aan zijn naam, en combineert nut met esthetiek. De subtiele schoonheid van het ontwerp, dat schone, stromende lijnen integreert in het algemene ontwerp, dient als basis voor de hoge bouwkwaliteit. Dit bidet, dat is afgewerkt met een witte glans en is behandeld met de exclusieve vlekbestendige keramicplusbehandeling, kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan andere sanitaire artikelen om een ​​samenhangende look te creëren. Het is een slimme optie voor moderne, schone woonruimtes om een ​​aan de muur gemonteerd toilet en stoel te hebben, zoals de La Belle 5627 10R1. Ontworpen om rommel te verminderen en tegelijkertijd de badkamer te kunnen ademen, past de elegante geometrie perfect bij elk eigentijds badkamerontwerp. Een zachte close stoel die overeenkomt met de rest van het meubilair voegt een vleugje extra ontspanning en subtiele elegantie toe. Deze brede verzameling hoogwaardige badkamergoederen laat precies zien waarom Villeroy en Boch zo'n bekend en gerenommeerd merk zijn in de wereld van het Europese productontwerp en productie van badkamer. Elk bedrijf begrijpt dat de ervaring van het gebruik van openbare toiletten moet worden verfijnd en sanitair, omdat het reflecteert op het imago van het bedrijf. Villeroy en Boch biedt een verscheidenheid aan syfonische urinoirs als onderdeel van hun productlijn. Er is een dubbel gevoel van netheid en elegantie geprojecteerd Door deze, omdat ze efficiënt, strak en geurloos zijn. De uitgebreide selectie van WC -eenheden en -bidets, die allemaal van de hoogste kwaliteit zijn, biedt een verscheidenheid aan opties voor zowel particuliere als openbare ruimtes. Of u nu uw bestaande badkamer wilt bijwerken of een hele nieuwe ruimte in een modern ontwerp wilt creëren, Villeroy & Boch biedt het hoogwaardige keramische en sanitaire ware waarnaar u op zoek bent.

 • De La Belle Wall Mounted Bidet 5427 00R1 is een weelderige badkameraccessoire.
 • Het is traditioneel maar geavanceerd en combineert bruikbaarheid met schoonheid.
 • Het wit glanzende, vlekbestendige keramicplus behandelde bidet kan worden gebruikt met andere sanitaire apparatuur om een ​​uniform uiterlijk te creëren.
 • Moderne, onberispelijke woonruimtes, zoals de La Belle 5627 10R1, moeten een op de muur gemonteerd toilet en stoel hebben.
 • Het is ontworpen om rommel op te ruimen, terwijl het ook de ventilatie van de badkamer helpt door een aantrekkelijke geometrische vorm te hebben.

Is Villeroy en Boch een Brits bedrijf?

Villeroy & Boch (Franse uitspraak: [Vilwa E BK], Duitse uitspraak: [VLR. NTBX]) is een Duitse keramiekproducent gevestigd in Mettlach, Saarland. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Mettlach.

Kunnen Villeroy- en Boch -producten worden gewassen in de vaatwasser?

De overgrote meerderheid van Villeroy & Boch Porselein en Bone Porselein -items zijn vaatwasser en magnetron veilig. We raden aan dat u Dish Soap gebruikt die niet geparfumeerd is.

Is Villeroy en Boch een fabrikant van Bone China?

De allereerste collectie van Villeroy & Boch Bone China.Villeroy & Boch heeft de Heinrich -porseleinfabriek in SELB overgenomen, die een lange geschiedenis heeft van het produceren van fijn porselein. Al meer dan drie decennia produceert deze fabriek Bone China, die Villeroy & Boch het eerste bedrijf was dat op het Europese continent commercialiseert.

Wat zijn de Villeroy & Boch Omnia Classic -producten precies?

Omnia -klasse is een duurzame en aanpasbare collectie die geschikt is voor openbare voorzieningen zoals kwekerijen en scholen, evenals voor bescheiden badkamers in privéwoningen. De Omnia Classic Close Coupled WC 6623.10 is een stuk geavanceerd Europees ontwerp dat verfijning uitstraalt. Dit eigentijdse toilet met dichtbij gekoppelde, dat visueel onopvallend is, is ook een milieubewuste keuze. Naast het verminderen van het waterverbruik betekent het feit dat het gemonteerd in de muur is dat het minder ruimte in huis inneemt. Degenen met mobiliteitsproblemen zullen de Omnia Classic Pan Vita WC 6683.10 vinden als een meer meegaand voertuig. Het slanke ontwerp omvat een duo-flush stortbak met de optie van een kortere flush, wat resulteert in een verminderd milieueffect.

Wat zijn de Villeroy & Boch Omnia Pro -producten precies?

De Omnia Pro Line biedt een veelzijdige verscheidenheid aan baditems en biedt oplossingen die geschikt zijn voor gebruik in zowel openbare ruimtes als het huis. Pan 7602 van het Omnia Pro Child is een eigentijdse combinatie van functionaliteit en klassieke stijl die specifiek is ontwikkeld met kinderen in gedachten. Deze kleinere pan is geschikt voor plaatsing in kwekerijen, basisscholen, restaurants en elke andere openbare ruimte waar kinderen samenkomen en met elkaar communiceren. De Omnia Pro Siphonic Urino 7502 is unapologically une-a-of-a-Kind. Dit urinoir legt een verklaring af in een eigentijdse stedelijke toilet vanwege de extreem unieke en opvallende vorm, waardoor het ideaal is voor gebruik in bars en restaurants, onder andere.

Wat is Bone China en hoe verschilt het van porselein?

Bone China is het meest duurzame van het porselein- of China-keramiek, met een zeer hoge mechanische en fysieke sterkte en chipweerstand, en staat bekend om zijn grote hardheid.

Is Bone China een betere kwaliteit dan fijn China?

Porseleinen goederen zijn vaak dikker in textuur dan Bone China. Smedesporselein vindt plaats bij een grotere temperatuur - vaak ongeveer 1.455 graden Celsius / 2.650 graden Fahrenheit. Vanwege het lagere gewicht en de lichaamsstructuur heeft Bone China een iets eleganter uiterlijk dan porselein. Het percentage bot in bot China bepaalt de duurzaamheid van het product.

Is Bone China schadelijk voor iemands gezondheid?

Bone China wordt beschouwd als het veiligste servies, omdat het geen lood of cadmium bevat. Omdat het een botascomponent in zijn grondstof heeft, is het bovendien goed voor de gezondheid van mensen, omdat de botas voedingsstoffen bevat die gezond zijn voor de gezondheid van mensen.

Wat is premium porselein, en hoe verschilt het van regulier porselein?

Premium porselein, vaak bekend als China, is een product van hoge kwaliteit dat wordt geproduceerd uit een mix van fijne materialen die vele malen worden verbrand bij zeer hoge temperaturen om zijn hoogglans afwerking te bereiken. Ondanks het feit dat premium porselein goedkoper is dan bot China, heeft het dezelfde hoogwaardige en shell-achtige glans als bot-porselein.

Waar beginnen Villeroy en Boch -toiletten hun start?

Zoals ik zojuist heb geleerd van een lid van dit forum, worden Villeroy & Boch-goederen nu vervaardigd in Thailand ... ervan uitgaande dat de Duits-gemaakte dingen goed zijn, dat wil zeggen.

In welk land produceert Villeroy en Boch?

Het grootste deel van hun standaard serviesgoedlijnen wordt in Duitsland vervaardigd. Desondanks worden niet alle Villeroy & Boch -goederen in Duitsland vervaardigd. Een groot deel van hun cadeau -line -goederen wordt vervaardigd in China.

Wat is de beste manier om een ​​Villeroy & Boch -toilet schoon te maken?

Met behulp van een badkamerreiniger of een reinigingsoplossing op basis van azijn, kunt u snel watervlekken, overgebleven olie en zeepresidu elimineren. Als u weg wilt blijven van 'chemicaliën', kunt u thuisazijn of verdunde azijn essentie gebruiken om kalkvlekken snel en effectief te verwijderen.

Is het mogelijk om een ​​Villeroy en Boch -toilet te gebruiken met de SplashLet Slimme bidetstoel?

Het eenvoudige antwoord is dat het voorwaardelijk is. Onderzoek het toilet om te bepalen of het langer is dan de BrookPad Splash laten we minimale lengte -eis. SplashLet Wordt in lengtes geleverd variërend van 480 mm tot 528 mm. Het is ook een goed idee om te controleren dat alle benodigde montagebouten zijn geïnstalleerd. Om een ​​stoel te plaatsen, moet de ruimte tussen montagebouten minder zijn dan 180 of 210 mm, afhankelijk van het type. Dus als je uit deze collectie een grohe toiletpot hebt, kun je er een slimme toiletbril op installeren. Als u uw badkamer verbouwt, kunt u een slim toilet toevoegen aan een conventionele glazen kom door deze te veranderen of eenvoudig te installeren.

Hierna volgen enkele conclusies met betrekking tot Villeroy & Boch -toiletten en keramiek.

 • François Boch richtte Villeroy & Boch op in 1748, nadat hij alle drie van zijn zonen als smeden had opgeleid.
 • Audun Le Tiche is waar de Iron Master een aardewerkbedrijf heeft opgericht met behulp van zijn leerlingen.
 • Villeroy & Boch AG is een Duits bedrijf dat servies, toiletartikelen en wellnessproducten maakt.
 • Tasjes kunnen worden afgewezen vanwege de hoge kwaliteit of zelfs de kleinste fout.
 • Villeroy & Boch -producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en ontwerp, en ze bieden veelzijdige oplossingen voor moderne huizen en kantoren.
 • Met andere woorden, het zijn Villeroy & Boch -toiletarmaturen.
 • De Joyce -lijn richt zich op items die visueel aantrekkelijk en praktisch zijn, terwijl ze consistent blijven met de kwaliteit en waarde van Villeroy & Boch.
 • De Joyce Wall Hung Pan is een verfijnde, alles-in-één keukenmeubilair.
 • De Series Villeroy & Boch La Belle is een speciale serie van Villeroy & Boch.
 • De La Belle Wall Mounted Bidet 5427 00R1 is een weelderige badkameraccessoire.
 • Het is ontworpen om rommel op te ruimen, terwijl het ook de ventilatie van de badkamer helpt door een aantrekkelijke geometrische vorm te hebben.
 • Villeroy & Boch Bone China's allereerste set
 • De uitstekende Porselein -fabriek in Villeroy & Boch in SELB is nu eigendom van Heinrich.
 • Porseleinen items hebben meestal een substantieel gevoel.
 • Lood- en cadmium-vrij bot China wordt algemeen beschouwd als het veiligste servies.
 • 480 mm en 528 mm lange lengtes van SplashLet
 • Zorg er ook voor dat alle vereiste montagebouten aanwezig zijn.
 • U kunt een slim toilet toevoegen aan een traditionele glazen kom door het te wijzigen of te installeren.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.