Is Roca a good toilet brand?

Is Roca een goed toiletmerk?

Leer Roca beter kennen door dit artikel te lezen.

Roca badkamerontwerp

Is Roca een kwaliteitsmerk?

Roca is een Spaans bedrijf dat gericht is op het ontwikkelen van prachtige en innovatieve badkamerproducten. Roca werd opgericht in 1999 toen Keramik Holding Laufen werd overgenomen door Roca S.P.A. Dit W+W -apparaat combineert een wastafel en een WC in een enkele eenheid, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard. Cistern en Flush zijn geïntegreerd in de keramische kom voor het toilet. Roca is een beroemd wereldwijd merk opgericht in 1929 in Gavà, in de buurt van Barcelona.

ROCA -toiletten en bidets zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel qua ontwerp als in productie, en omvatten de moderne klassieke vormen. Met de Heima -serie kunt u uw badkamer aanpassen door te selecteren uit drie afwerkingen en vier maten. Het verbluffende ontwerp van de Roca -kranen en mixers maakt ze geschikt voor stijlvolle, eigentijdse woonruimtes. Om de langetermijnfunctionaliteit te garanderen, zijn de koperen lichamen en keramische cartridges ontworpen met degelijke technologische principes in gedachten. Kies uit een aantal lay -outs, waaronder enkele of dubbele baden, verzonken of vrijstaande modellen en in verschillende maatcategorieën. De hele verzameling fijngemaakte meubels is te zien in Roca. Gap is een van hun meest succesvolle series en een van de meest populaire. Hun Victoria-N en Dama-N-collecties gebruiken strakke lijnen en frisheid om de badkamerruimte te moderniseren. Roca maakt een volledige selectie van aantrekkelijke, praktische badkamerproducten, die allemaal zijn ontworpen en geproduceerd in Europa. ROCA biedt een uitgebreid bereik met grote en kleine versterkte acrylbadbaden in veel verschillende vormen en maten.

Roca biedt items voor muur, voetstuk en ijdelheid, evenals kant-en-klare opties voor hun gootstenen en kranen. DAMA N is een high-end meubilair en sanitair merken dat is ontwikkeld door experts van ROCA voor een soepele integratie in de huidige leefomgeving. Deze opbergkasten en ijdelheidseenheden, gemaakt van hout, chroom en keramiek, projecteren een gevoel van kalm vertrouwen wanneer ze worden geplaatst. Dama n Debba is een heel eenvoudig slanke stuk met overheadlichten voor een slanke look. De Meridian-N-serie is gemaakt met toegankelijkheid, flexibiliteit en elegantie in gedachten. Veel WC -eenheidsontwerpen en bekkensets zijn beschikbaar in de Laura -collectie. De Super Eco -toiletsuite uit Roca gebruikt de helft van het water van een conventioneel toilet, wat resulteert in goedkopere spoelkosten en een meer ecologisch bewuste toiletervaring. Roca Hall Sanitaryware gebruikt hoeken op creatieve manieren om een ​​prachtig en eigentijds bereik te creëren. Roca Senso is ontworpen om hedendaagse professionele stijl in moderne thuisinstellingen te injecteren. Deze Roca Kalahari -badkamerset transformeert de badkamerinrichting volledig met elegantie, delicatesse en aantrekkelijkheid.

Roca -elementen belichaamt moderne luxe. De eindgebruiker die een eigentijdse leefomgeving wil creëren die de juiste balans tussen ruimte en licht inhoudt voor de hoogst mogelijke mate van comfort en gemak, kan deze keuze gebruiken. Deze David Chipperfield -collectie is gebouwd om gemakkelijk samen te werken. Roca -element is beschikbaar in White, Taupe en grijsachtige antraciet. Roca Nexo is een reeks sanitaire ware ontworpen door Roca om mooi, sculpturaal en verfrissend eenvoudig te zijn. Nexo biedt vrijwel artistieke aandacht voor detail in vergelijking met andere moderne meubels. Stuk kan worden gebruikt in het moderne huis en op de werkplek.

Wat kun je me vertellen over het merk Roca?

Roca is een van de meest bekende merken in Spanje en is aanwezig in meer dan 135 verschillende landen wereldwijd. De ROCA -groep werd opgericht in 1999 toen de Zwitserse fabrikant Keramik Holding Laufen werd gekocht door het Italiaanse bedrijf Roca. De ROCA -groep is nu de wereldleider in de productie van badkameroplossingen. Na de aankoop van de Indiase Sanitaire Ware -fabrikant Parryware in 2006, heeft de Roca Group zijn ontwikkelingstraject voortgezet, zijn productiemogelijkheden vergroot en zijn aanwezigheid op de Indiase markt uitbreidt. Roca is een Spaans bedrijf gewijd aan de ontwikkeling van aantrekkelijke en creatieve badkamergoederen; Als gevolg van hun inspanningen zijn ze opgestaan ​​om een ​​wereldwijde leider op dit gebied te worden. Alles voor de badkamer wordt door hen vervaardigd, en hun hoogwaardige verscheidenheid aan goederen omvat bad- en bekkeneenheden, kranen en douches, ijdelheidseenheden en badkamermeubels, badkamersuites, douchebakken en verschillende hydrotherapie-apparaten, onder andere.

Waarom zou u voor Roca -badkamers kiezen?

Bewaar de omgeving en de ruimte in uw badkamer. De introductie van deze significante uitvinding heeft een gunstig milieu -effect gehad door het gebruik van het watergebruik op een zeer slimme manier te verminderen. De W+W is een keramisch item dat een wastafel en een WC combineert in een enkele eenheid. Dit klassieke ontwerp combineert twee essentiële badkamercomponenten in een enkele eenheid, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid ruimte wordt behouden. Het is dus een uitstekende keuze voor garderobe en en-suite badkamers. Water uit het bassin wordt gefilterd en hergebruikt om de WC te spoelen, zodat u water kunt besparen en op zijn beurt geld bij elke spoeling kunt behouden. W+W loopt voorop in ontwerp en innovatie.

Overweeg je een carrière in innovatie? Beschouw de term 'inank'. Roca heeft opnieuw een revolutie teweeggebracht in de wereld van badkamers met de introductie van in-tank meridian, een systeem dat het stortbord integreert en spoelt in het keramiek van de WC zelf, waardoor een compacter ontwerp mogelijk is. Water wordt in de tank getrokken en vervolgens wordt lucht geleverd via het gebruik van een geavanceerd ventilatorsysteem. Dit zorgt ervoor dat het water door de toiletrand wordt gedwongen en het toilet spoelt. Dit bespaart zowel ruimte als water, omdat toiletbassins niet langer nodig hebben om in muren te worden opgenomen of aan de achterkant van het toilet te zien, zoals nu het geval is.

Badkamermeubels met verschillende stijlen. De Heima -collectie biedt u de mogelijkheid om uw badkamer echt te personaliseren. Heima is verkrijgbaar in drie afwerkingen en vier maten, en kan worden gecombineerd met een bijpassende kolomeenheid en een verscheidenheid aan goed gematchte bassins om een ​​ontwerp te maken dat is afgestemd op uw vereisten en smaken. Laden kunnen volledig worden uitgebreid vanwege de aanwezigheid van binnenladen die ideaal zijn voor het veilig opslaan van kleine items. Ontworpen met soft-close deuren en laden, evenals alternatieve benen, is de Heima-collectie meubels een praktische oplossing.

Is Roca een bekend internationaal merk?

Het was in Gavà, in de buurt van Barcelona, ​​dat Roca in 1929 werd opgericht als een bedrijf dat gietijzeren radiatoren produceerde voor gebruik in de thuisverwarmingsindustrie. In de jaren negentig nam de groep de eerste stappen in de richting van wereldwijde ontwikkeling, voornamelijk via de oprichting van commerciële vestigingen en de onderhandeling van overeenkomsten met lokale bedrijven. Tegenwoordig omvat het bedrijfsnetwerk van ROCA 170 landen, met zijn 85 productiefaciliteiten en meer dan duizend werknemers op verschillende locaties over de hele wereld.

Wat kun je me vertellen over Roca -toiletten?

WC. Eenheden uit de belangrijkste collecties van Roca, zoals de Gap en Laura, onderscheiden zich door hun ongecompliceerde, moderne ontwerpen en een toewijding aan het comfort van de eindgebruiker. Terug naar muur- of muurhangende eenheden zijn te zien, klaar om de indruk te geven van een nieuwe en gepareerde look, terwijl nauwe gekoppelde versies water met elke flush behouden en verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. ROCA -toiletten en bidets zijn van de grootste kwaliteit, zowel in termen van ontwerp en constructie, als bevattende vormen die het belichaming van hedendaagse luxe zijn geworden.

Waterbesparing is een topprioriteit voor ROCA, die de ECO -lijn heeft gecreëerd, die watergebruik beperkt met behoud van volledige functionaliteit en prestaties. Het huis of bedrijf dat deze modellen aanneemt, zal ontdekken dat ze aanzienlijk profiteren van de gereduceerde langetermijnbedrijfskosten die ze met zich meebrengen. Roca -toiletten zijn luxueuze items die grondig zijn bestudeerd in termen van ontwerp. Het is net zo aangenaam om producten te gebruiken zoals de Roca Veranda Close Copled Toilets Suite of de Roca -elementen sluiten gekoppelde toiletsuite als het is om naar hen te kijken vanwege hun onderscheidende ontwerp. Roca -toiletten worden beschreven als 'hedendaagse luxe', en ze vertegenwoordigen het toppunt van het hedendaagse WC -ontwerp.

Wat zijn Roca -kranen en mixers, en hoe werken ze?

Roca -kranen en mixers onderscheiden zich door hun opvallende esthetische aantrekkingskracht, die consistent is met hun positie als een van de beste merken in luxe badkamerapparatuur. Modellen zoals die in de Roca Singles Pro -serie worden onderscheiden door hun opvallende mix van rechte hoeken en een vorm die comfortabel in de hand past, zoals blijkt uit de hendelgreep die aan de zijkant van de behuizing wordt geplaatst. Deze eigentijdse kranen en mixers van Roca demonstreren het ontwerp van het bedrijf op een gedurfde en aantrekkelijke manier, waardoor ze ideaal zijn voor de trendy, moderne woonkamer.

De ROCA Urban Mono Mixer onderscheidt zich door een delicate, stromende vorm die een voorbeeld is van de Roca -verplichting om innovatie op een mooie manier te ontwerpen. De waterstroom en temperatuur worden geregeld door een hendelhendel aan de achterkant van de eenheid, en de tuit is ontworpen om eruit te zien als de vegende stroom water die wordt vrijgegeven. Badkamerontwerp is een opwindende mogelijkheid voor elke ontwerper die een sterke visuele benadering heeft van de ruimte waarin ze werken. Een sterke toewijding aan kwaliteitscontrole gaat hand in hand met deze houding ten opzichte van de betekenis van externe verschijningen. De koperen lichamen en keramische cartridges van elk stuk zijn gebouwd met degelijke technische principes in gedachten, zodat ze nog jaren zullen blijven bestaan.

Wat weet je over Roca Baths?

Met de ruime ontwerpen van Roca -badkuipen, tactiele binnenhuiden en uitzonderlijke warmtebehoud, is het moeilijk om je gestrest te voelen bij het weken in de rustgevende wateren van een van hun kuipen. Prijzen variëren van items op instapniveau tot luxueuze vrijstaande versies, dus wat uw budget ook is, Roca is een merk dat zeker de moeite waard is om naar te kijken! Roca -baden onderscheiden zich door hun strakke lijnen en overzichtelijke benadering van productontwerp, wat zorgt voor optimaal comfort voor de gebruiker, terwijl ook een gevoel van sereniteit overbrengt via hun overzichtelijke vormen.

ROCA -badkuipen zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder enkele of dubbel -beëindigde baden, verzonken of vrijstaande versies en een verscheidenheid aan maten voor een verscheidenheid aan badkamerslay -outs. Baden uit de Gap -collectie zijn een perfect bijbehorende stuk voor hun bijbehorende items in de meubelcollectie, waardoor volledige stijl harmonie in het hele huis mogelijk is. Badbuizen zoals het Roca -elementen Bath dienen als een stralende illustratie van de toewijding van het bedrijf aan uitmuntendheid. Dit elegant eenvoudige ontwerp, dat zowel architectonisch ontworpen als aangenaam is om te gebruiken, waardoor het het perfecte middelpunt is in een eigentijdse, luxueuze badkamer die de ideeën van strakke lijnen en verse open ruimte omarmt.

Wat weet u over Roca Bathroom -meubels?

De GAP -collectie, een van de kenmerkende projecten van Roca, is een van hun meest succesvolle series en een van hun meest populaire series. Eenheden in pure witte of verleidelijke druiven zijn op een schone en eigentijdse manier georganiseerd om ze een frisse, heldere en eigenzinnige uitstraling te geven. Hun ijdelheidskasten, die een praktisch wasgebied combineren met essentiële opslagruimte, zijn een must-have voor iedereen met een eigentijdse mode-gevoeligheid die er goed uit wil zien. Roca is waar high mode het topontwerp ontmoet, zoals blijkt uit hun bereiken van prachtig vervaardigde meubels. Verbluffende ontwerpkeuzes voor een brede verscheidenheid aan moderne badkamerontwerpen die worden onderscheiden door hun tijdloze elegantie worden verzorgd door hedendaagse materialen en prachtige afwerkingen.

Degenen die op zoek zijn naar iets meer Scandinavisch zullen hun Victoria-N- en Dama-N-collecties leuk vinden, die zijn gebaseerd op de principes van strakke lijnen en frisheid om het badkamer in het hedendaagse tijdperk te brengen. Ze kunnen worden gekoppeld aan een aantal instellingen, of ze nu worden gegeven in de opvallende tonen van zwart en wit of de meer organische look geleverd door houten stukken, afhankelijk van hun ontwerp. Er zijn zowel op de muur gemonteerde als op de vloer gemonteerde versies beschikbaar, waardoor de gebruiker creatief kan zijn met de opstelling van zijn badkamer. Het wordt aanbevolen dat u naar afzonderlijke items kijkt om te bepalen welke kleuren beschikbaar zijn.

Meer informatie over de ROCA -bekkens is hier te vinden.

Een sterk gevoel van vertrouwen in Europees ontwerp is te zien in elk item dat wordt geproduceerd door het bedrijf Roca. Dit omvat alles, van meubels tot sanitair. Het is van essentieel belang dat deze bassins in hun collecties worden opgenomen, omdat ze een vleugje continentale stijl bieden aan de hedendaagse woonkamer. We zijn verheugd om deze verzameling ROCA -bekkens en wastafels aan te bieden die onmiddellijk effect hebben op de badkamer. Exquise vormen en sterke ontwerpen maken allemaal deel uit van de ROCA -benadering van ontwerp, die we graag vertonen.

Wanneer ze in de setting van een badkamer worden geplaatst, zijn het semi-geregistreerde bekken en het aanrechtbekken charmante herinterpretaties van de Europese levensstijl. Met hun open formulier kunnen ze gemakkelijk worden gekoppeld aan muurmeubels of de werktafel, waardoor de gebruiker creatief kan zijn en een wasgebied kan creëren dat aan zijn behoeften past. Ze zijn fris, aantrekkelijk en open in ontwerp. Producten ontworpen door Roca zijn niet bang om vet te zijn, met ongebruikelijke sweeps en vormen, evenals onorthodoxe materiële combinaties, in hun kunstwerken. In het Roca Bol-bekken, een opvallend bassin voltooid in het schitterende Argenta-glazuur, hebben ze hun bereidheid getoond om risico's te nemen om iets volledig unieks te creëren. Corner Basin-eenheden, kleine wastafel van de garderobe en andere ruimtebesparende oplossingen zijn allemaal beschikbaar voor het project dat het meeste uit de beschikbare ruimte moet halen.

Wat is de kwaliteit van Roca -badkamers?

Het bedrijf is gegroeid om zijn goederen op vijf continenten te produceren en in meer dan vijftig landen te werken, en kan volgens elke standaard als een echt wereldwijde onderneming worden beschouwd, waarbij productontwerp en kwaliteit de belangrijkste factoren zijn om te overwegen. Roca produceert een uitgebreide verscheidenheid aan prachtige, functionele badkamerartikelen die in Europa zijn ontwikkeld en beschikbaar zijn tegen een reeks prijzen die bij elk budget passen. De ontwerpen die uit de ROCA -collectie komen, omvatten zowel de basis als de meer sierlijke, en zullen beschikbaar zijn in verschillende maten voor elke badkamerruimte. De enorme verscheidenheid aan badkamersuites die beschikbaar zijn in de Roca-reeksen betekent dat elke badkamer, of het nu de familiebadkamer, de en-suite gebied of de garderobe, kan worden omgezet in een prachtige plek, met iets voor iedereen, zelfs als de ruimte is beperkt.

Volgens wat u zou verwachten van een hedendaagse fabrikant, heeft Roca een uitgebreide collectie met zowel grote als kleine volledig versterkte acrylbadkuipen die beschikbaar zijn in verschillende vormen en maten. Acryl is niet alleen minder gewicht dan andere materialen, maar het maakt ook mogelijk om een ​​groter aantal vormen te maken, wat een van de belangrijkste voordelen is. Natuurlijk biedt Roca zowel gietijzeren als stalen badkuipen in hun collectie, in verschillende vormen en stijlen variërend van klassiek tot modern. Als u op zoek bent naar iets dat uw vrienden en buren ertoe aanzet om meer dan een voorbijgaande blik te werpen wanneer ze uw badkamer of garderobe gebruiken, zoek dan niet verder dan de ROCA -verzameling bekkens. Qua ontwerp zijn ze niet van deze wereld. Hun producten variëren van muurhoofd tot voetstuk tot ijdelheidseenheden, en in combinatie met Roca-kranen en armaturen zijn ze meteen klaar om te gebruiken.

Wat is Roca de kloof en hoe werkt het?

Alleen interieuritems die zorgvuldig zijn gepland en geconceptualiseerd, kunnen concurreren met het vertrouwen en de stijl die de kloof uitstraalt wanneer het de kamer binnenkomt. Een verzameling die overal moeiteloos cool uitstraalt, de kloof heeft veel te bieden in de context van een hedendaagse leefomgeving. De meubelstukken van de opening zijn slank en zinnelijk, en ze worden gerealiseerd in prachtige kleurenafwerkingen zoals koude beige of de rijke luxe van druiven. Wanneer het badkamerontwerp wordt geëvenaard met het sanitaire apparaat, wordt een badkamer die zowel esthetisch aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is geproduceerd. Naast hoge opbergkasten en op de vloer- en muur gemonteerde ijdelheidseenheden, is er voldoende ruimte om de badkamer schoon en rommelvrij te houden, waardoor een stijlvolle en verfrissende omgeving wordt gecreëerd om te ontspannen. WC-suites op de vloer of aan de muur, evenals een verscheidenheid aan bassin-keuzes, zijn gerangschikt in een natuurlijke, compacte maar flexibele configuratie om een ​​samenhangende look te creëren. Deze zelfverzekerde kleuren en een aangename houding geven deze casual maar gecoördineerde outfit de indruk van Scaninavische elegantie, zonder te formeel te zijn. Een extra functie is de optie om te kiezen uit verschillende badkuipen, waardoor gebruikers hun badkamers volledig kunnen uitrusten met gap -meubels als ze dat willen.

Wat is de ROCA DAMA-N-serie?

Als een verkwikkende verzameling goederen, neemt de Dama N -serie risicovolle stappen om conventionele badkamerartikelen te heroverwegen met frisse en creatieve perspectieven en concepten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Dama N -meubels worden een uniek en identificeerbaar karakter van zichzelf bij het zien van WC -eenheden en bassins vanuit dit nieuwe perspectief. DAMA N is een premium merk van meubels en sanitair ware dat is ontworpen door specialisten in Roca om naadloos te integreren in de setting van de hedendaagse leefruimte. Van muurhangende eenheden tot back-to-muur componenten, een selectie van bassinstijlen en WC-pannen zijn beschikbaar als aanvulling op de bassins in verschillende vormen en maten. Kasten en ijdelheidseenheden, die opslag bieden en verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid aan kleurenafwerkingen, variërend van donker getextureerd hout tot wit om bij hun omgeving te passen, zijn beschikbaar voor deze sanitaire artikelen als aanvulling.

Wat kun je me vertellen over Roca Victoria-n Unik?

De Victoria-N Unik-stukken, die hout, chroom en keramiek combineren om een ​​set opbergkasten en ijdelheidsunits te creëren, stralen een gevoel van rustige zekerheid uit wanneer ze worden geplaatst. Door deze items te selecteren, wordt het interieur omgezet in een zeer aantrekkelijke omgeving die een gevoel van netheid en orde over het hele gebied uitstraalt. Single en Twin ijdelheidseenheden hebben veel potentieel voor het creëren van een zeer stijlvol brandpunt in een interieur. Hun elegante look, die wordt verbeterd door verzonken chroomhandvatten, draagt ​​bij aan het algemene gevoel van sereniteit. Essentiële opslagruimte zorgt voor een rommelvrije omgeving, die perfect is voor iedereen die van een schone badkameromgeving houdt. De UNIK Mirror, een modieus eenvoudig slanke item dat wordt geleverd met zijn eigen overheadverlichting voor de perfecte balans tussen licht, is er een om rekening te houden. UNIK is een verademing wanneer ze als groep samenhangen, en het is meer dan in staat om een ​​interieur nieuw leven in te blazen.

Heeft u informatie over Roca Debba?

Debba Furniture and Sanitary Ware is een prachtige collectie die net zo uitgebreid is als visueel aantrekkelijk. Debba Furniture and Sanitary Ware is gemaakt met de hedendaagse leefruimte in gedachten. Sinds van zijn open en frisse uiterlijk, en omdat het beschikbaar is in verschillende kleuren voor een breed kleurenpalet om mee te spelen, blijft Debba een sterke favoriet onder onze klanten die van moderne klassiekers houden. De selectie van ijdelheidseenheden is het middelpunt van deze collectie, waardoor de gebruiker de flexibiliteit kan zijn om een ​​modieus en trendy meubelstuk op te nemen dat evenredig geproporteerd is aan de omgeving. Deze eenheden, die beschikbaar zijn met laden of kasten, combineren handige opslag met een open en toegankelijk wasgebied dat kan worden gebruikt als een focaal stuk in de badkamer of als een uniek element in de logeerkamer. Door vier verschillende kleurenschema's van licht en donker hout, zwarte of witte afwerkingen in deze stukken op te nemen, zullen een modieus huis dat de voorkeur geeft aan basisvoorkeuren, aanzienlijk worden geholpen door Debba -meubels.

Meer informatie over Roca Laura is op aanvraag beschikbaar.

Producten uit de Laura -collectie zijn zacht, modern en hebben een vrouwelijk aspect. Ze zijn een betaalbare optie als het gaat om het kopen van een nieuw meubel of zelfs een hele badkamerrenovatie. Laura is ontworpen met toegankelijkheid, flexibiliteit en stijl in gedachten en omvat een verscheidenheid aan WC -eenheidsstijlen en een verscheidenheid aan bekkenpakketten. Dit is een bereik dat het veel heeft om het aan te bevelen: het is comfortabel om te gebruiken, het is aangenaam voor het oog, het is goedkoop en het is compatibel met een verscheidenheid aan brasswarekeuzes. Laura biedt een verbeterde versie van de al middelenbesparende close-gekoppelde toiletset, die precies is ontworpen om nog energiezuiniger te zijn. De Super Eco -toiletsuite gebruikt slechts de helft van het water van een standaard toilet, waardoor de spoelcapaciteit wordt verlaagd tot 3 liter, wat resulteert in lagere bedrijfskosten en een meer milieuvriendelijke toiletervaring in het algemeen. Het heeft alle kenmerken van True Design Excellence en is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar.

Informatie Wat is Roca Meridian-N?

Elke ontwerper van sanitaire uitrusting van de badkamer heeft een moeilijke taak als het gaat om het benaderen van de basiscomponenten van elke badkamer met een nieuw perspectief. De Meridian-N-collectie van dit jaar van ROCA is ontworpen om het vermogen van het bedrijf te tonen om het bekende op een frisse manier opnieuw te interpreteren. Door een dergelijke diverse selectie samen te brengen, krijgt de klant een overvloed aan keuzes voor het organiseren en regelen van hun badkamer, en eigen, of mantelkamerruimtes, die allemaal eigentijds, fris en modieus zijn. In termen van ontwerp zijn bassins beschikbaar in verschillende configuraties, met verzonken keuzes naast asymmetrische eenheden en kleine mantelkameropties. De dubbele bassin -eenheid, die is opgesplitst in twee kommen om het wasgebied te behouden, maar verenigd, is inbegrepen voor het paar dat graag modieus is. Vanwege de onderscheidende tabletvorm die de Meridian-N-collectie onderscheidt, is deze compatibel met een breed scala aan interieurdecors en stijlen.

Is Roca Hall een mooie keuze?

Hall Sanitaryware speelt met hoeken op innovatieve manieren om een ​​collectie te creëren die zowel stijlvol als modern is in ontwerp. Deze collectie, die flexibiliteit combineert met elegantie, voegt individualiteit toe aan de badkamer zonder op enigerlei wijze bruikbaarheid of comfort op te offeren. Deze componenten, die de gebruiker verschillende keuzes voor bassins en WC -suites bieden, zijn net zo geschikt voor de openbare badkamer die ze zijn voor de privéwoning. De bekkens van de garderobe-bekken zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder slankere muur gemonteerde varianten en een cool corner gemonteerd alternatief voor situaties wanneer de ruimte een premium is. Enkele kraangaten worden in elke component geboord en bereid het voor om te worden gekoppeld aan een stijlvolle mono -mixerset. Elk van de WC -eenheden in de Hall -serie onderscheidt zich door het gebruik van getrapte, hoekige sneden in de hoofdpan -eenheid, die een esthetisch aantrekkelijke en onderscheidende uitstraling creëert. Er zijn onderdelen die van dichtbij zijn gekoppeld, muur gemonteerd en terug naar de muur. De stukken maken effectief gebruik van water om de bedrijfskosten tot een minimum te verminderen.

Wil je meer leren over Roca Senso?

Naast het ontwikkelen van een van 's werelds topspecialisten in het hedendaagse sanitair, is het Roca Senso -assortiment ontworpen om een ​​gevoel van coole professionaliteit in het moderne huishouden te bezorgen. Senso is een verzameling met een unieke persoonlijkheid die opvalt van de anderen. Senso heeft een mannelijk gevoel dat zowel strak als schoon is, en het is zowel sterk als gepolijst. Met een verscheidenheid aan bassin-keuzes, variërend van kleine mantelkamerbassins tot elegante wandbassins met muur, die elk zijn voorzien van een verscheidenheid aan val- en voetstukopties die passen bij de algehele gewenste afwerking. Met behulp van een combinatie van een van deze bassins en een van de toileteenheden, biedt Senso de gebruiker het uiterste in garderobe voor de gebruiker. Dichte gekoppelde of wandhangende WC -eenheden bieden moderne WC -oplossingen die minder water gebruiken, de bedrijfskosten verlagen en respectievelijk een kleiner milieueffect hebben. De Senso Bidet Suites, die beschikbaar zijn voor badkamers met voldoende ruimte, voegen een onopgemerkt aspect van netheid en elegantie toe aan de kamer.

Wat is de Roca Kalahari precies?

Kalahari is een absoluut prachtige collectie met alle elegantie, delicatesse en aantrekkingskracht die nodig is om het badkamerdecor volledig te veranderen. In het Kalahari -bekken wordt de kom gemaakt met behulp van een enkel geschulpte gerecht dat is gevormd uit een enkel boradblad met aardewerk. Deze bassins, die beschikbaar zijn in een enkele eenheid of een koele dubbele bassinruimte om het ideale zijn en haar gebied te creëren, hebben zeker een goed effect op de wasruimte. Een stijlvolle chromen handdoekhandgreep dient niet alleen als een handig opslaggebied, maar dient ook als een stijlvol visueel accent op zichzelf. Aanvullend aan deze prachtige items is een verzameling meubels die een ongeëvenaard gevoel van uitvoerend kilte door de ruimte uitstraalt. Vanity Basin -eenheden omvatten de Kalahari -bekkens opgenomen in een prachtige opslagruimte, die verkrijgbaar is in drie verschillende afwerkingen: Gloss White, Gloss Taupe en antracietgrijs. Vanwege de ingetogen tonen en monochromatische keuzes die beschikbaar zijn, is Kalahari een uitstekende match in de context van hedendaagse, open woonruimtes die worden gepresenteerd met de grootste eenvoud en versiering.

Wil je meer weten over Roca -element?

Roca Elements is de belichaming van hedendaagse luxe. Het is open, fris en zelfverzekerd, waardoor het de ideale optie is voor de eindgebruiker die ernaar streeft een moderne leefomgeving te creëren die de juiste mix van ruimte en licht raakt voor het grootst mogelijke niveau van comfort en gemak. Deze complete verzameling stukken, ontworpen door de gerenommeerde ontwerper David Chipperfield, is ontworpen om moeiteloos samen te functioneren. Het is mogelijk om sanitair waren uit keramiek te creëren dat netjes wordt gerealiseerd, de vorm van een kubus aannemen en de randen en hoeken met zachte huizen verzachten kromme. Het is mogelijk om een ​​hele badkamer uit te rusten met elementartikelen, variërend van badkuipen tot bidets voor een samenhangende verschijning van tijdloze elegantie. De brassware -fittingen bevinden zich in de nabijheid van de sanitaire ware. Deze op de muur gemonteerde stukken, die zijn ontworpen voor eenvoud en efficiëntie, stralen een sterk gevoel van continentale chill uit en hun gebruiksvriendelijke opstelling draagt ​​bij aan het algehele effect. Als het gaat om het organiseren van de lay -out van uw badkamer, maakt de verscheidenheid aan douchekits, badvullers en gecombineerde bad- en douchesets mogelijk vrijwel elke combinatie te gebruiken.

Wat is Roca Mini precies?

Het spreekt voor zich dat de Mini Furniture Packs van Roca een uitstekende optie zijn voor iedereen die op zoek is naar een toevoeging aan hun badkamer die gedoe, elegant en eigentijds is. Met zorgvuldige overweging aan hoe de individuele componenten samen zullen functioneren, kunnen deze bundels afhankelijk zijn om wonderen in de badkamer of een eigenaar te doen. Er zijn hier twee mogelijke configuraties getoond, met een muur gemonteerde spiegel of een gespiegelde kast in combinatie met de ijdelheidseenheid als alternatief. Ondanks het feit dat de kastenheid duidelijke voordelen geeft in termen van extra opslag, biedt de enkele spiegel een optie in situaties waarin de ruimte beperkt is. Het opnemen van een reflecterend oppervlak in het ontwerp van de ijdelheidseenheid is een voor de hand liggende beslissing, omdat deze keuzes de kans bieden om een ​​kant-en-klare, persoonlijke omgeving te creëren voor al uw verzorgingsvereisten. Deze aantrekkelijke stukken, die aan de muur zijn bevestigd, combineren het wasgebied met opslag. Ze zijn een essentieel onderdeel in het hedendaagse huis, dat een infusie van licht en ruimte vereist. Ze zijn compact, schoon en netjes.

Wil je meer weten over Roca Nexo?

Nexo is een complete lijn van sanitaire ware gemaakt door Roca die elegant, sculpturaal en verfrissend basic is in zijn ontwerp en constructie. De brede oppervlakken, vegen bogen en bijna esthetische trouw aan elk stuk onderscheiden Nexo van andere hedendaagse meubels. Nexo -stukken kunnen worden gecombineerd en gekoppeld aan de functie en behoeften, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in het hedendaagse huis, evenals het commerciële pension of hotelomgeving. Wanneer de ruimte op een premium is, is het Cloakroom-bekken van de hoek een eenvoudige en kosteneffectieve optie. Brede asymmetrische bassins zijn een sterk en veeleisend statement -stuk voor degenen die de ruimte hebben om ze te huisvesten, waardoor de aandacht wordt getrokken van iedereen die de kamer binnenkomt. De Nexo WC -pannen, die zijn uitgerust met aangepaste toiletdeksels en stoelen, hebben een eenvoudig maar efficiënt ontwerp dat vrij is van stofvallen en onnodige decoratie. Nexo wordt gekenmerkt door een sterke nadruk op minimalisme, dus als je op zoek bent naar een meer ingetogen uiterlijk, is dit misschien degene voor jou.

Is Roca Polo een goede match voor jou?

Polo heeft een Slimline -ontwerp dat het overal een bijna wilgachtige blik geeft, waardoor het de indruk heeft van een evenwichtige ballerina. Een blijvend gevoel van frisheid wordt ingeprent op de badkamerdecor wanneer Roca Polo Sanitaire Ware is afgewerkt in de minimalistische, delicate afwerking geassocieerd met huidige trends, zoals te zien in de onderstaande afbeeldingen. Voor de garderobe zijn de polobediketsuites en -bassins een uitstekende keuze voor een aanvullende set armaturen. Het bassin is verkrijgbaar met een of twee tapgaten en een optioneel gecanneleerd voetstuk kan worden toegevoegd om het uiterlijk te voltooien terwijl pijpen uit het zicht houden. De polobijn, die specifiek bedoeld is om de kosten laag en toegankelijk te houden, is een populaire optie bij verhuurders en ontwikkelaars die hun badkamer met een beperkt budget willen verbouwen. Roca's succes bij het bereiken van dit doel, terwijl de items nog steeds praktisch en actueel zijn om de items in de collectie te houden, is een ontwerpoverwinning aan hun kant geweest.

Senso Compact door Roca?

In elke fase van het ontwerp- en productieproces voor hun goederen, van de tekentafel tot uw badkamer, neemt Roca veel plezier in hun werk. Sensor Compact toont hun aandacht voor detail door elk onderdeel van hun product grondig te overwegen. Voor maximaal gebruikerscomfort en gemak zijn de overloopuitlaten op compacte handbassins asymmetrisch geplaatst om ruimte te besparen en tegelijkertijd het beschikbare vulgebied te vergroten. Senso Compact is een washbasinkom die het traditionele ontwerp neemt en er een frisse en interessante draai aan toevoegt. Het heeft een grillig aspect met behoud van een sterk doelgevoel en een duurzame bouwkwaliteit. WC -eenheden zijn geïnstalleerd met discrete vloertekst en de algehele impact van de eenheid in de badkamer wordt in aanmerking genomen. Het maken van de keuze voor een eenvoudige voetafdruk zonder hoekjes en gaten zorgt ervoor dat het handhaven van netheid een briesje met een snelle vegen. v De senso compacte lijn biedt ook een hoog rendement, eco -waterbesparing WC -suite, die ideaal is voor de geïnformeerde consument. Senso Compact is een populaire keuze in zowel de publieke als de particuliere sectoren vanwege het vermogen om een ​​gevoel van netheid, efficiëntie en een duurzame bouwkwaliteit te bevorderen.

Is het Roca Senso Square een product van hoge kwaliteit?

Senso Square is een set designerbassins die alle benodigdheden bedekt. Stijl en kracht combineren in deze goed doordachte collectie, die in een aantal situaties en instellingen gebruikt. Deze bassins, die met een minimum aan decoratie zijn gevormd, laten hun gebruikersvriendelijke vormen en nieuw modernisme voor zichzelf spreken. Van enorme, 1000 mm brede bassins voor de hoofdbadkamer tot kleine handbassins voor de garderobe of kast, er is een oplossing voor elke smaak en budget. Elk bekken heeft dezelfde ontwerpelementen, waardoor ze harmonieus kunnen samenwerken in een enkele omgeving of van kamer tot kamer over een huis, pension of zelfs een hotel. De twee ijdelheidseenheidskeuzes bieden veel inspiratie voor de interieurontwerper met oog voor stijl en esthetiek. De soepele actie trekt laden uit en gladde hoeken, die beschikbaar zijn in verschillende modieuze kleurkeuzes, waaronder rood, zwart en wit, bieden een gevoel van rustige elegantie en Scandinavische stijl.

Roca badkamermerkdetails

 • Roca is een Spaans bedrijf dat gericht is op het ontwikkelen van prachtige en innovatieve badkamerproducten.
 • In 1999 werd het Zwitserse bedrijf Keramik Holding Laufen overgenomen door het Italiaanse bedrijf Roca.
 • Dit W+W -apparaat combineert een wastafel en een WC in een enkele eenheid, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard.
 • Cistern en Flush zijn geïntegreerd in de keramische kom voor het toilet.
 • Roca is een beroemd, al lang merk dat is gevestigd in Gavà, in de buurt van Barcelona.
 • ROCA -toiletten en bidets zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel qua ontwerp als in productie, en omvatten de moderne klassieke vormen.
 • Met de Heima -serie kunt u uw badkamer aanpassen door te selecteren uit drie afwerkingen en vier maten.
 • Het verbluffende ontwerp van de Roca -kranen en mixers maakt ze geschikt voor stijlvolle, eigentijdse woonruimtes.
 • ROCA biedt een uitgebreid bereik met grote en kleine versterkte acrylbadbaden in veel verschillende vormen en maten.
 • Veel WC -eenheidsontwerpen en bekkensets zijn beschikbaar in de Laura -collectie.
 • De Super Eco -toiletsuite uit Roca gebruikt de helft van het water van een conventioneel toilet, wat resulteert in goedkopere spoelkosten en een meer ecologisch bewuste toiletervaring.
 • Roca Hall Sanitaryware gebruikt hoeken op creatieve manieren om een ​​prachtig en eigentijds bereik te creëren.
 • De Roca Senso -lijn is gemaakt om coole professionaliteit in hedendaagse huishoudens te injecteren.
 • Deze Roca Kalahari -badkamerset transformeert de badkamerinrichting volledig met elegantie, delicatesse en aantrekkelijkheid.
 • Roca -elementen belichamen moderne luxe.
 • De eindgebruiker die een eigentijdse leefomgeving wil creëren die de juiste balans tussen ruimte en licht inhoudt voor de hoogst mogelijke mate van comfort en gemak, kan deze keuze gebruiken.
 • Deze David Chipperfield -collectie is gebouwd om gemakkelijk samen te werken.
 • Roca -element is beschikbaar in wit, taupe en antracietgrijs.
 • Roca Nexo is een reeks sanitaire ware ontworpen door Roca om mooi, sculpturaal en verfrissend eenvoudig te zijn.
 • Stuk kan worden gebruikt in het moderne huis en op de werkplek.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.