Is Laufen a good toilet brand?

Is Laufen een goed toiletmerk?

Meer informatie over Laufen, een gerenommeerde toiletfabrikant.

Is Laufen een goed toiletmerk?

Laufen is een mooi toiletmerk, nietwaar?

Dit op Zwitsers gebaseerde bedrijf is al bijna een eeuw in gebruik. De producten van het bedrijf zijn bedoeld als kosteneffectief en ecologisch vriendelijk. Ze hebben door de jaren heen veel ontwerp onderscheidingen ontvangen, waaronder bekroond ontwerp. Innovatieve productietechnieken en strategie voor waterbesparing zijn ook iets waar Laufen om bekend staat. Omdat het is gemaakt met voordelen in gedachten, heeft Laufen Furniture een echt elegante en aantrekkelijke uitstraling. De Laufen Pro A Eenheden, met hun verschillende tabletvormen, bieden een subtiele Europese elegantie aan het decor. De Pro B- en Pro C-bekkens hebben een neutrale stijl met een gebogen front dat even goed geschikt is voor gezins-, zakelijke of openbare gebouwen. Bidets en toiletten zijn comfortabel, praktisch en mooi. Wall-hong, back-to-muur en toiletten met dichtbij gekoppelde bieden een duidelijk aspect van licht en ruimte naar de badkamer. Stefano Giovannoni creëerde de IL BAGNO ALESSI -serie badkuipen, wastafel, WCS, bidets en reservoirs.

Je kunt alles vinden wat je nodig hebt in het Laufen Bathroom-Goods-assortiment, of je nu van geometrische vormen of ontwerpen houdt met ongelooflijke delicatesse. Misschien vindt u een breed scala aan badkamerapparatuur in Laufen. Leven omvatten aardewerk, spiegels, kasten en meubels. Drie maten en vier kleuren worden aangeboden in de pro A Collection. Hoger WC en Bidet bieden meer comfort voor personen die groter of minder capabel zijn. Mirror -kasten en planken bevinden zich in Laufen's My Life Range. De Laufen Pro -collectie is een uitgebreid badkamerpakket dat prachtig is afgestemd. De Pro B -collectie is ontworpen om een ​​reeks doeleinden te serveren, waaronder garderobe, toilet of slaapkamer. Soft-close en traditionele stoelen, evenals antibacteriële kenmerken, kunnen worden opgenomen op toiletpannen en suites. De Laufen Pro C-serie is een reeks krachtige hardloopschoenen die bedoeld zijn voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

Deze collectie bevat verschillende ontwerpstijlen, zodat u het decor van één kamer kunt coördineren met de rest van het huis. De Laufen Pro S bevat een paar schoenen, een set sokken en een verscheidenheid aan accessoires. Laufen staat al lang bekend om precisie, kwaliteit en innovatief badkamerontwerp. Laufen heeft veel gecompliceerde ontwerpen gebouwd en gemaakt in ongunstige omstandigheden. Het bedrijf heeft faciliteiten gelegen in Zwitserland, Oostenrijk en Tsjechië. Laufen-badkamers zijn naar de top van de boom gestegen, omdat naar hun Zwitserse ontwerp, geavanceerde productiemethoden en milieuvriendelijke benadering van waterbehoud. Een grondig onderzoek gedurende het productieproces zorgt ervoor dat uw toilet of bassin een perfecte afwerking zal hebben, waardoor u uw idee kunt realiseren.

Wat zijn de voordelen van Laufen?

Zwitsers ontwerp heeft een lange geschiedenis. De Europese flair van Laufen is duidelijk in hun goederen, wat het gevolg is van hun meer dan een eeuw ontwerpexpertise achter hen. Ze hebben dit evenwicht door de jaren heen bereikt door een focus te leggen op netheid, stijl en comfort, terwijl ze een relevante en creatieve kracht blijven op de wereldwijde markt.

Wat is Saphikeramik -technologie, en hoe werkt het?

Saphirkeramik -producten vertegenwoordigen een stroomgebiedpunt in de geschiedenis van de productie van keramische en sanitaire ware, en ze hebben een duidelijk eigentijdse esthetiek. Dit doorbraakmateriaal, dat ultradunne maar volledig robuust is, maakt het voorheen onmogelijk om een ​​realiteit te worden, wat resulteert in een verscheidenheid aan goederen die een frisse en schone look hebben.

Is het uitgerust met hygiënische vormen?

Laufen heeft aangetoond dat ze in staat zijn om buiten de kaders te denken als het gaat om zelfs de meest alledaagse componenten door verborgen overstromen en verborgen afvoeren in een verscheidenheid van hun producten op te nemen. Ze verwijderen het open en verouderde uiterlijk van veel afvalcontainers door elegant en netjes te zijn. De Laufen Pro Rimless WC is misschien wel het hoogtepunt van het dagelijkse herontwerp, omdat de onderscheidende vorm de hoekjes en gaten die ziektekiemen herbergen verwijdert.

Is Laufen een ontwerp van het ontwerp van design?

Gedurende de decennia heeft Laufen een indrukwekkend aantal onderscheidingen ontvangen, omdat het team van multinationale, multi-getalenteerde ontwerpers hun ideeën heeft samengevoegd om geavanceerde collecties te produceren. Hun trackrecord spreekt voor zich, zoals blijkt uit de vele internationale onderscheidingen die ze hebben ontvangen voor individuele items, hele collecties en creatieve nieuwe materialen, onder andere.

Heeft Laufen interesse in milieubewustzijn?

Laufen-producten zijn bedoeld om zo kosteneffectief mogelijk te zijn, als erkenning voor de betekenis van water als een waardevol, wereldwijd grondstof. Toileteenheden met dubbele spoelkeuzes bieden meer flexibiliteit in termen van de hoeveelheid water die ze consumeren, terwijl de revolutionaire sifon urinals helemaal geen water nodig hebben. De harddragende producten zijn bedoeld om jarenlang te blijven bestaan ​​in plaats van voortijdig te worden vervangen vanwege een toewijding aan duurzaamheid in alle fasen van het productieproces en een focus op duurzaamheid.

Waar gaat het over de Laufen -bekkens?

Laufen Sanitary Equipment behoudt zijn aantrekkingskracht via het gebruik van innovatieve ontwerpen, een uiteenlopende verscheidenheid aan applicaties en concurrerende prijzen. Gegoten in oogverblindende witte keramiek en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zijn er keuzes voor het wandmodel, op het oppervlak gemonteerde bassins, verzonken en semi-geregistreerde bassins, en verzonken en semi-gerafe bassins in de hele collectie. Laufen pro a eenheden, die worden onderscheiden door hun schone tabletvormen, bieden een vleugje Europese eenvoud voor de interieuromgeving. Er is voor hen een brede verscheidenheid aan toepassingen beschikbaar, van het kleine en nette handbassin voor de garderobe, tot de grote en indrukwekkende pro A dubbelbassin voor de gedeelde hoofdbadkamer.

De Pro B- en Pro C -bekkens hebben een neutraal ontwerp met een gebogen front waardoor ze even thuis in het huishouden, de zakelijke badkamer of de openbare toiletruimte van een openbaar gebouw zijn. Een belangrijke factor in hun aantrekkingskracht is hun flexibiliteit, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met een verscheidenheid aan kranen of mixers. Deze verzameling Laufen -bekkens toont aan dat een modieus bassin niet noodzakelijk een kostbare hoeft te zijn. Ze zijn schoon, presentabel en redelijk geprijsd.

Zou je meer willen leren over Laufen -meubels en ijdelheidseenheden?

Laufen Furniture heeft elegantie en charme, omdat het zorgvuldig is ontworpen om de grootste potentiële voordelen aan de gebruiker in het beschikbare gebied te bieden. IJdelheidseenheden zijn het meest veelgevraagde item in de huidige samenleving, en hun collecties goederen zijn beschikbaar in verschillende modieuze afwerkingen, waaronder zwart, wit en Wenge. De Laufen Pro A Chrome Basin Stand, die ideaal geschikt is voor de Pro, een lijn van 85 en 105 cm bekkens, voegt een vleugje glamour uit de jaren 1920 toe aan elke badkamer. Deze chromen frames, die kunnen worden gebruikt als alternatief voor een wandunit of een conventioneel voetstuk, zorgen voor meer ruimte in de wasruimte en een betere sfeer.

De Laufen Pro -asymmetrische ijdelheidseenheid is een ijdelheidseenheid die specifiek is ontworpen om in een kleiner gebied te passen. Het verminderde projectie en zijkant gemonteerde kraangat, die zorgvuldig werden overwogen bij het ontwerpen van het interieur met meer bescheiden proporties, zorgt voor het meest efficiënte gebruik van beschikbare ruimte, terwijl het volledig toegankelijk blijft als een handig opslagalternatief. Elk item is handgemaakt volgens de beste normen en ondersteund door een Laufen -garantie, die ervoor zorgt dat ze een leven lang meegaan. Deze zeer gewilde items worden geproduceerd door een van Europa's meest gerenommeerde producenten van badkamers, en ze zijn goed aangepast aan de behoeften van de hedendaagse eigentijdse omgeving.

Toiletten door Laufen

Laufen toiletten en bidets zijn comfortabel, functioneel en onmiskenbaar aantrekkelijk. Ze worden gepresenteerd in eenvoudige, eigentijdse ontwerpen die een uniek element van licht en ruimte bieden aan de badkamer. Moderne ontwikkelingen zoals muurhange, back-to-muur en toiletten met dichtbij gekoppelde zijn allemaal beschikbaar in dit gebied, waardoor de interieurontwerper een overvloed aan keuzes krijgt voor het ontwerpen van een WC-ruimte met componenten die geschikt zijn voor de grootte van de kamer en sfeer. Muur gemonteerde pannen bieden een gevoel van ruimte in de badkamer, en back-to-wall-eenheden, met hun verborgen reservoirs, creëren een soortgelijk gevoel van ruimte.

Met effectieve spoelmechanismen gebruiken close -verbonden eenheden elke spoeling aanzienlijk minder water dan conventionele toileteenheden. Cistern en Pan worden in een compacte vorm aangeboden en het apparaat is eenvoudig te installeren. Bovendien worden bijpassende bidets aangeboden in zowel wandhangend als vloerstandconfiguraties om bij de WC -eenheden te passen. Door een bidet op te nemen, wordt het toilet niet alleen verbeterd in termen van functie, maar ook in termen van esthetiek, waardoor ze in harmonie met elkaar en met de omgeving kunnen werken. Zoals deze collecties van sanitaire uitrusting van gerenommeerde fabrikanten Laufen laten zien, worden de beste productontwerpen gekenmerkt door hun eenvoud.

Met betrekking tot het merk Laufen.

Vanwege zijn banden met de Roca Group, deelt Laufen het onderscheid om de beste producent te zijn van badkamerwaren in Europa en de op een na grootste fabrikant ter wereld, met een personeelsbestand van 2000 mensen en een wereldwijde aanwezigheid in 17 landen. Jarenlange ervaring stellen hen in staat om technisch geavanceerde oplossingen voor waterbesparing aan te bieden, evenals stortbakvoeringen die condensatie voorkomen, die we allemaal op een bepaald punt in ons leven hebben ervaren. De ontwerpen variëren van de meest elementaire en gewone tot de meest elegante en onderscheidende, gecreëerde door enkele van de beroemdste ontwerpers van Europa. U kunt alles vinden wat u nodig hebt in de Laufen -lijn van badkamers en hulpapparatuur, of uw voorkeur is voor geometrische vormen of verbluffend delicate gebogen. De IL BAGNO ALESSI-collectie baden, wastafel, WC's, bidets en reservoirs is het creëren van de Italiaanse ontwerper Stefano Giovannoni, die bekend staat om zijn gebogen ontwerpen in de keuken en andere delen van het huis. De Palomba Washbasins, ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba, bieden een uniek perspectief op badkamerdecor. Ze zijn gemaakt van keramiek die van nature geometrisch zijn in het ontwerp, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en behandelingen. De vormlijn van wastafel, badkuipen, bidets, WC's en meubels is een klassiek ontwerp van Phoenix, maar het heeft een luxe Europees gevoel. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten die aan de meeste badkamers passen. De My Life Collection van Modern Design Firm Frog is bedoeld voor gebruik in badkamers en omvat badkuipen, bidets, wastafels en WC's die allemaal grote proporties en mooie stijl hebben.

Badkamerapparatuur is verkrijgbaar in een brede verscheidenheid aan modellen van de meest gerenommeerde ontwerpers uit heel Europa, dankzij een uitgebreide selectie producten. Dus waarom geen Laufen -spiegel gebruiken om wat verlichting aan uw badkamer toe te voegen? Naast het keramiek in de My Life Line biedt Laufen een verscheidenheid aan kasten in verschillende kleuren en panelen met beweegbare planken. Mirror -kasten en spiegels ronden het fascinerende bereik van mijn beschikbare levensproducten af. Er zijn vier verschillende soorten keramische badkamerproducten beschikbaar in de levende productlijn van Laufen, die elk in een aantal kleuren verkrijgbaar zijn. De Living Collection gaat vergezeld van een even indrukwekkende verzameling moderne meubels, die verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren met een zachte witte frontale afwerking. Wenen goederen kunnen worden teruggevoerd op hun wortels in Wenen en zijn te vinden in prachtige hotels in heel Europa, wat een voorbije periode weerspiegelt. Productkleuren omvatten wit, evenals vijf andere delicate tinten. De goederen zijn warm en ver verwijderd van de huidige trends en rages, zodat ze de tand des tijds zullen doorstaan. Voor personen die groter of minder in staat zijn, heeft de Wenen Comfort Line een hoger WC en bidet, dat meer comfort voor hen biedt.

Wat is Laufen Pro A en hoe werkt het?

Mijkend eenvoudig in uiterlijk, heeft de pro a collectie een geest van verkenning en een verscheidenheid aan vormen die een subtiel element van het ongebruikelijke aan de badkamer toevoegen. De pro A -collectie is beschikbaar in drie maten. Er zijn veel soorten en maten badkamersbekkens beschikbaar, variërend van semi-herhaalde keuzes tot grote dubbele bekkeneenheden, en Laufen Pro A kan in verschillende instellingen worden gebruikt. Kleine maar grote veranderingen in het conventionele bekkenontwerp zijn bredere terrasgebieden, dunnere bassinwanden en verhoogde randen. Deze kleine maar belangrijke veranderingen geven het interieur een mate van karakter dat angstig is voor de hedendaagse, Europese stijl. Naast volledige en halve voetstukkeuzes zijn Chrome -ingelijste eenheden ook beschikbaar, terwijl semi -verzonken en daling van het type bekkens een nieuwe benadering mogelijk maken om een ​​wasgebied te vestigen rond het idee van een centraal aanrecht. De goedkope prijskaartjes op deze verzameling bekkeneenheden zijn een mooi voordeel voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle artikelen tegen een betaalbare prijs.

Wat vind je van Laufen Pro?

Stijlvol, elegant en goed geschikt voor gebruik in de hedendaagse hedendaagse woonomgeving, de Laufen Pro -collectie is een complete verzameling badkamerartikelen die mooi met elkaar zijn gecoördineerd. De items in de PRO -verzamellijn onderscheiden zich door hun schone en overzichtelijke look, en ze zijn verkrijgbaar met verschillende aanpassingskeuzes. Toiletpannen en suites kunnen worden uitgerust met soft-close of conventionele stoelen, evenals antibac-kenmerken voor bescherming van hygiëne met een langdurige hygiëne. De ijdelheidseenheden, die beschikbaar zijn in verschillende maten en kleuren om volledige gebruikerskeuze mogelijk te maken als het gaat om het ontwerpen van uw badkamerruimte, zijn ontworpen om deze aan te vullen. Ontworpen met een sterk gevoel van vredige neutraliteit en netheid, is de Pro Collection Badkamer een uitstekende optie voor elke leefruimte die de koele, kosmopolitische esthetiek van ongunstig items, strakke lijnen en de nadruk op functionaliteit waardeert.

Wil je meer weten over Laufen Palace?

De lijn van sanitaire uitrusting van Laufen zal uw badkamer transformeren in een toevluchtsoord van hedendaags comfort, dankzij de aandacht voor detail en aandacht voor vorm. De badkamer, die stukken van Palace heeft, is zowel eenvoudig als gewaagd en geeft het een aura van vertrouwen. De toiletten en bidet -eenheden in het paleis worden gekenmerkt door hun schuine hoeken en gladde oppervlakken. Close gekoppelde, wandhangen en terug naar muur WC -eenheden worden aangeboden in verschillende hedendaagse ontwerpen voor optimaal comfort, gemak en elegantie. Dichtbij gekoppelde, muurhangen en terug naar muur WC -eenheden zijn allemaal beschikbaar. Hun schone en ongebroken profiel wordt gewaarborgd door de afwezigheid van uitsparingen die kunnen dienen als stofvallen, evenals hun pure vorm en discrete bevestigingskits. Bassins worden aangeboden in een trimprofiel en een vergelijkbaar eenvoudig ontwerp, en de items in de paleiscollectie werken samen om een ​​vreedzame, gedempte omgeving te creëren.

Heb je kennis over Laufen Pro B?

Naast het feit dat het een prachtige verzameling gebogen badkamerbekken uit Laufen was, is de Pro B -collectie gemaakt met een verscheidenheid aan toepassingen in gedachten. Vanwege hun eenvoudige ontwerp stralen deze bassins een aura van netheid en hygiëne uit in het badkamer, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in zowel privé- als openbare omgevingen. Pro B -bekkens zijn een eenvoudige en praktische optie voor de garderobe, de wasruimte, de eigen suite of badkamer, en kunnen op de muur of op het oppervlak worden geplaatst. Deze bassins kunnen worden getoond met een half voetstuk of een volledig voetstuk, of als alternatief met een aantrekkelijke blootgestelde flessenval voor een bijgewerkte draai. Ze bieden ook volledige veelzijdigheid op het gebied van installatie. Het gebruik van het oppervlakte gemonteerde ijdelheidsbekken in combinatie met een werktop kan een frisse en open ruimte bieden voor al uw persoonlijke verzorgingsbehoeften, waardoor een vleugje echte eigentijdse elegantie aan uw badkamer wordt toegevoegd. Elk bassin is uitgerust met een overloop en een enkel tapgat, waardoor ze kunnen worden gebruikt in combinatie met een breed scala aan sleufafval en mono -mixer -kraanmodellen. Bekijk onze selectie van complementaire fittingen om het uiterlijk van deze prachtige bekkens te voltooien ..

Laufen Pro C-serie is een lijn van krachtige hardloopschoenen.

Laufen Sanitary Ware is ontworpen om te worden gebruikt in zowel residentiële als zakelijke omgevingen, en de Pro C -collectie is een belangrijke en waardevolle toevoeging aan beide sectoren. Deze bassins, die een frisse en nieuwe look hebben, bieden haalbare opties voor installatie in zowel standaard als kleinere interieurs, afhankelijk van hun grootte. Pro C -bekkens kunnen ook worden gebruikt in gebieden van het interieur die een andere aanpak nodig hebben dan de traditionele methode. Pro C is een bescheiden maar goed overwogen verzameling items met een handbassin voor hoekinstallatie en een breder stuk met een laag profiel voor gebruik in een klein wc-gebied of garderobe. Een standaardbassin voor grootte is opgenomen in de collectie, zodat u bij het ontwerp van de ene kamer kunt passen bij het ontwerp van een andere in een huis. Pro C -stukken, die verkrijgbaar zijn met volledige of halve sokkels, zijn een praktische en goedkope keuze die op een eenvoudige maar aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

Laufen Pro's zijn een verzameling schoenen.

Laufen's Pro S -collectie, die verschillende ontwerpstijlen bevat, is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende installatiesituaties. Door een verscheidenheid aan maten voor elk bassin in het bereik aan te bieden, is de eindgebruiker niet beperkt tot een enkele optie in termen van dimensies of vorm. Standaard badkamerbassins, onder aanrecht- en asymmetrische keuzes in de garderobe, evenals een grote dubbele bassin -eenheid, bieden een divers scala aan mogelijkheden voor gebruik in en rond de woonruimtes. De Pro S -eenheden onderscheiden zich door hun krachtige lijnen, rechte hoeken en een omvangrijke uitstraling. Ze zijn ontworpen om te doorstaan. Wanneer toegepast op de garderobe, en eigen badkamer, of een mix van al deze, wordt volledige esthetische coherentie in een huis gemakkelijk bereikt. De Pro S -bekkens, die zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met monobloc -mixers, bieden een eenvoudige maar effectieve oplossing die redelijk geprijsd en geschikt is met een verscheidenheid aan kleurenschema's.

Wat is een laufen precies?

Merk In de loop van meer dan 125 jaar is het Zwitserse merk Laufen synoniem geweest met nauwkeurigheid, kwaliteit en geavanceerd badkamerontwerp, terwijl het is toegewijd aan milieuvriendelijke productie en duurzaamheid op lange termijn. Productie Laufen staat bekend om zijn vermogen om complexe ontwerpen te bouwen en te creëren onder moeilijke omstandigheden.

Laufen -gootstenen worden vervaardigd in de Verenigde Staten.

Laufen heeft onder andere vier productiefaciliteiten in Zwitserland, Oostenrijk en de Tsjechische Republiek. Technologie die geavanceerd is, geavanceerde mechanismen en unieke ontwerpen zijn de primaire nadruk van hun werk.

Laufen Feiten

 • Dit op Zwitsers gebaseerde bedrijf is al bijna een eeuw in gebruik.
 • De producten van het bedrijf zijn bedoeld als kosteneffectief en ecologisch vriendelijk.
 • Het bedrijf heeft veel ontwerp -onderscheidingen verdiend, waaronder een Best in Show Award.
 • Ook zijn hun innovatieve productietechnieken en waterbehoud eco-verantwoordelijk.
 • Omdat het is gemaakt met voordelen in gedachten, heeft Laufen Furniture een echt elegante en aantrekkelijke uitstraling.
 • De Laufen Pro A Eenheden, met hun verschillende tabletvormen, bieden een subtiele Europese elegantie aan het decor.
 • De Pro B- en Pro C-bekkens hebben een neutrale stijl met een gebogen front dat even goed geschikt is voor gezins-, zakelijke of openbare gebouwen.
 • Bidets en toiletten zijn comfortabel, praktisch en erg mooi.
 • Wall-hong, back-to-muur en toiletten met dichtbij gekoppelde bieden een duidelijk aspect van licht en ruimte naar de badkamer.
 • Stefano Giovannoni creëerde de IL BAGNO ALESSI -serie badkuipen, wastafel, WCS, bidets en reservoirs.
 • Je kunt alles vinden wat je nodig hebt in het Laufen Bathroom-Goods-assortiment, of je nu van geometrische vormen of ontwerpen houdt met ongelooflijke delicatesse.
 • Misschien vindt u een breed scala aan badkamerapparatuur in Laufen.
 • Leven omvatten aardewerk, spiegels, kasten en meubels.
 • Pro A heeft drie size opties en komt in vier verschillende kleuren.
 • Hoger WC en bidet betekent een groter comfort voor personen met verschillende lengte en bekwaamheid.
 • Mirror -kasten en planken bevinden zich in Laufen's My Life Range.
 • De Laufen Pro -collectie is een uitgebreid badkamerpakket dat prachtig is afgestemd.
 • De Pro B -collectie is ontworpen om een ​​reeks doeleinden te serveren, waaronder garderobe, toilet of slaapkamer.
 • Soft-close en traditionele stoelen, evenals antibacteriële kenmerken, kunnen worden opgenomen op toiletpannen en suites.
 • Het bedrijf heeft faciliteiten gelegen in Zwitserland, Oostenrijk en Tsjechië.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.