Is Ideal Standard a well-known bathroom brand?

Is ideale standaard een bekend badkamermerk?

Onderzoek de reputatie van Ideal Standard als badkamerfabrikant.

Is ideale standaard een bekend badkamermerk?

Hoe bekend is de ideale standaard?

Esthetisch aantrekkelijke lijnen en een hoogwaardige afwerking combineren met luxe en opslag. De Conca -serie heeft een geometrisch ontwerp dat functie en stijl combineert. Waverley combineert Edwardiaanse en Victoriaanse elementen om eeuwige schoonheid te creëren. De aquablade is ontworpen, ontworpen en bediend om de reiniging en waterefficiëntie te maximaliseren. De Trevi -doucherie van Ideal Standard is een basisthermostatische klep.

Het Alto -toilet is verkrijgbaar in dichtbij gekoppelde en dubbele spoelopties. Update uw huis met de Playa Contemporary Ceramic Dinware -collectie. Deze verbluffende collectie is gemaakt door het bekroonde ontwerpteam van Studio Levien onder leiding van David Tilbury. Het Plaza -voetstukbassin heeft twee tapgaten voor chroom- of gouden pilaarkranen. Briljante eenvoud definieert het Ceraplan Brassware -bereik van Ideal Standard.

De CONNECEALA 2 Cistern -serie wordt beschermd door polycarbonaat met hoge impact. Ontwerper Robin Levien heeft een nieuwe bad- en toiletcollectie ontwikkeld. Een nieuwe verzameling keramische platen en badideeën van Jasper Morrison voor de ideale standaard wordt het vervaardigd volgens de rigoureuze normen van een beroemde Britse fabrikant. Hun chromen hefbomen en pneumatische luchtlijnen zijn ook beschikbaar.

Een verscheidenheid aan enkele en dubbele besturingsmixers is beschikbaar in het perfecte standaard zilveren bereik. Baden in het asymmetrische bad van 1800 mm met brede grenzen en een diep gebogen interieur. Jasper Morrison is een tijdloos ontwerppictogram. Ideale standaardbadkamers zijn ongetwijfeld de beste kwaliteit en ontwerp. Gemaakt met behulp van de nieuwste methoden en materialen bieden ideale standaardbaden alle vereiste kenmerken.

Het comfort, de betrouwbaarheid, de betrouwbaarheid en de netheid van badbuizen zijn gekoppeld aan hun populariteit bij consumenten. Onze grote verscheidenheid aan badkuipen, wastafels en bidets kan gemakkelijk een volledig huis uitrusten. De high-end badkamergoederen van Ideal Standard zijn alleen toegankelijk via andere nationale en onafhankelijke winkels.

Waarom een ​​ideale standaard gebruiken?

Iedereen heeft een stijl. Al deze functies zijn beschikbaar in de conceptlijn. Deze ideale standaard badkuipen, wastafels en toiletten zijn gebouwd om in elke omgeving te duren. Met zoveel stijlen en maten om uit te kiezen, kunt u uw eigen badkamer helemaal opnieuw maken. De conceptserie beschikt over aantrekkelijke lijnen en een hoogwaardige afwerking, terwijl u nog luxe en opslag biedt. De Conca -serie heeft een onderscheidende geometrische constructie die bruikbaarheid en esthetiek combineert. De eenvoud van Conca wordt beïnvloed door eerdere ideale standaardcollecties. Voor een meer traditionele look combineert de Waverley -serie historische schoonheid met hedendaagse innovatie en betrouwbaarheid. Waverley voegt tijdloze schoonheid toe aan een thuis door functies van Edwardiaanse en Victoriaanse stijl te combineren. De collectie omvat bassins, toiletten en het onderscheidende reservoir van het tijdperk van het tijdperk.

Hoe zit het met ideale standaardinnovatie?

Ideale standaard leidt de industrie met innovatieve technologieën zoals Aquablade en Diamatec. Aquablade® is een schonere, stillere en slimmer spoeling. Het stilste toilet op de markt, met een spatvrije, zeer efficiënte flush. Aquablade bepaalt nieuwe normen in ontwerp, engineering en werking en biedt maximale reiniging en waterefficiëntie. Ongelooflijk kleine ontwerpen kunnen worden gemaakt met Diamatec®, een nieuw keramisch materiaal dat sterk en duurzaam is. Het gebruik van delicate, mooi porselein in badkamers was voorheen ongehoord.

Hoe werkt de ideale standaardgarantie?

Wanneer u een ideaal standaard badkamerproduct koopt, weet u dat het zal duren. Ideale standaard keramiek wordt geleverd met een levenslange garantie. Materiaal- en afwerkingfouten worden 25 jaar gedekt op ideale standaard badkuipen en douchebakken. Douchekleuringen en badschermen hebben een garantie van 10 jaar, terwijl kranen en mixers 5 jaar hebben.

Is er een "gouden standaard"

Dit bedrijf is een wereldleider in badkamer- en verwarmingsproducten. Maak uw droombadkamer met ons brede scala aan badkuipen, toiletten, wastafels, kranen en mixers, douches, badkamers en ijdelheidseenheden. Ideale standaard begon in 1872 in een tinware -winkel in Massachusetts. Sindsdien is het 's werelds grootste fabrikant van bad- en keukenproducten geworden. Ons assortiment omvat bekende namen zoals Armitage Shanks, Jado, Marc Newton, Sottini, Trevi Showers en de witte en zilveren lijn van David Chipperfield. Armitage Shanks is synoniem met hoogwaardige Britse badkamers, en het bedrijf dateert uit 1850. Armitage Shanks produceert een breed scala aan keramische badkamers, en het is waarschijnlijk dat we allemaal op een bepaald moment in ons leven een van hun producten hebben gebruikt. Armitage biedt complete badkamersuites, vijftien badtypen, acht tap- en mixervarianten en een verscheidenheid aan ijdelheidsbekken.

De Armitage Collection heeft alles wat u nodig heeft om uw eigen badkamer te bouwen, aangepast aan uw vereisten, budget en levensstijl. Ideale standaard pionierde keramische schijftechnologie voor nauwkeurige mengen van warm en koud water in douches. In de Trevi -doucheries van Ideal Standard is de Trevi Blend Mixer een eenvoudige klep waarmee u de temperatuur kunt regelen. Het kan buiten of binnen worden gemonteerd. Elke Trevi Blend Mixer heeft een ingebouwde veiligheidsfunctie om te voorkomen dat branden. Met de Trevi -thermostatische mixers kunt u de temperatuur kiezen die het meest comfortabel voor u is. De temperatuur zal niet veranderen, zelfs als een kraan wordt geopend of de waterdruk daalt. Ideal Standard heeft onlangs een nieuwe lijn badkamerceramiek, mixerkranen en douches uitgebracht die is ontworpen door Jasper Morrison. Het bereik van keramiek en apparatuur van dit bekende ontwerpbureau is een geweldig compliment voor de producten van het bedrijf. Ideal Standard heeft zijn eigen ontwerppersoneel, maar ze werken ook samen met bekende ontwerpers van over de hele wereld om hun assortiment te verbeteren, met name het merk Jado.

Welke standaard alt is het beste? Welke standaard alt is het beste?

Vanwege de flexibiliteit wordt alternatief per ideale standaard vaak gezocht door architecten en ontwerpers. Het is ook populair bij huiseigenaren, omdat het alles kan bevatten, van een klein garderobe tot een groot dubbel -beëindigde badkuip voor luxueus baden. De bassins zijn er in vier maten: 450 mm, 500 mm, 550 mm en 600 mm. Ze hebben een mooie ronde vorm met gebogen randen en de meeste hebben een of twee tapgaten. We bieden valkappen en voetstukken op volledige lengte om uw pijp te verbergen terwijl we het functioneel houden. Alto -toiletten worden geleverd in verschillende ontwerpen, van de traditionele dichte gekoppelde spoeling tot het water besparende dubbele flush, terug naar de muur en zelfs muurhangen. Vanity- en WC -eenheden kunnen ook aan elk project worden toegevoegd om een ​​gepolijste aanraking te geven. Vanity- en WC -eenheden kunnen worden toegevoegd voor extra opslag. Alto heeft een tijdloze stijl die zich uitstrekt tot hun douchekleppen, waaronder een veiligheidsafsluiting om te voorkomen dat het verbranding wordt onderbroken als uw koude watervoorziening wordt onderbroken.

Uw mening over ideale standaard playa?

De ideale norm De Playa -lijn van moderne keramische servies is perfect voor het bijwerken van een gedateerd huishouden. Playa heeft een uniek ontwerp dat sereniteit en elegantie zal bieden aan elke badkamer, of het nu een kleine update of een complete make -over is. De hoogwaardige materialen en prachtig gebeeldhouwde vormen van deze collectie vullen gemakkelijk de andere componenten in uw badkamer aan. Typische gezinsbekkens hebben schone, scherpe randen zacht gebogen over de rondingen van het bassin. Ze zijn er in twee maten: 500 mm en 550 mm, met bijpassende voetstukken en een of twee tapgaten. Semi-countertop en volledig verzonken aanrechtbassins zijn ook beschikbaar voor gebruik met bestaande meubels. De gladde actie van uw toilet zachte sluitingstoelen, bijpassende dekens en chromen scharnieren geeft uw badkamer een stijlvol gevoel. Grote interieurs met zacht hellende rondingen maken het gemakkelijker dan ooit om na een zware dag op kantoor te ontspannen in het perfecte bubbelbad.

Wilt u meer weten over Ideal Standard Plaza?

De Plaza -serie van Ideal Standard is een ontwerpwinnaar. Het uitstekende ontwerpteam van Studio Levien, onder leiding van bekroonde ontwerper David Tilbury, ontwikkelde deze prachtige collectie. Deze prachtige Art Deco -klassieker, ondanks zijn positie, is een geweldige optie om elegantie en schittering naar elke badkamer te brengen. Veel van de mooiste ontwerpen van de twintigste eeuw inspireren nog steeds verlangen in ons vandaag. Het Plaza -voetstukbekken heeft twee tapgaten voor elegante pilaar kranen in chroom of goud. Het voetstukbekken van het plein is 580 mm breed, 465 mm diep en 580 mm diep. Het 450 mm handspoelingsbassin ziet er prachtig uit in combinatie met een glanzende chromen flessenval en een bijpassende kraan. Het opvallende geometrische ontwerp heeft een verbluffende buitenlandse look. Het reservoir met zes liter wordt bediend door een hendel en is gemakkelijk toegankelijk. Hoewel een standaard strakke stoel vereist is, kan deze in wit of zwart worden gekocht voor extra flair. Het Plaza Ideal -formulier 1700 mm brede bad zal uw badkamer doordringen met een gevoel van antieke elegantie en pizazz uit de jaren 1930.

Bent u op zoek naar een ideale standaard? Ceraplan?

De Ceraplan Brassware -lijn op ideale standaard wordt gekenmerkt door zijn opvallende eenvoud. Het uitstekende ontwerp heeft een subtiele, universele aantrekkingskracht op de stijlbewuste huiseigenaar en gebruikt de nieuwste technologieën. De prachtig taps toelopende enkele hendel van Ceraplan behandelt een breed scala aan kranen. De keramische schijfkleppen voorkomen druppels en laat u de stroom en temperatuur met één hand regelen. U kunt kiezen uit een eenvoudige mixer van één gaten tot een dek- of muur gemonteerd badvuller, waarvan vele een geïntegreerde handels met één functie hebben afgewerkt in bijpassend chroom. Ceraplan heeft ook mixers met Eco-Flow-toezichthouders die dezelfde heerlijke wasbeurt geven terwijl ze aanzienlijk minder water gebruiken dan conventionele mixers. De Ceraplan van Ideal Standard, met zijn milieuvriendelijke filosofie, is goud.

Welke camona 2 -reservoirs zijn het beste?

Ideal Standard creëerde de Conceala 2 Cistern -serie met dit in gedachten. Deze topklassen zijn gemaakt van polycarbonaat met een hoge impact om schade te voorkomen. Ze zijn vooraf geïnstalleerd met alle componenten, dus uw installatieprogramma heeft geen problemen. Ze kunnen worden gebruikt met back-to-muur toiletten en worden geplaatst in een meubeleenheid of een muurholte. Ze hebben een standaardmeter watervoorziening met gladde bochten voor maximale waterstroom en spoelkwaliteit. De waterinname kan ook aan de zijkant of onderkant van het stortbord worden geplaatst, met betrekking tot alle opties. Conceala 2 is ook ontworpen om water te besparen, met behulp van een zes of vier liter dubbele flush, of slechts 2,6 liter voor een enkele flush. Er zijn verschillende doorspoelactiveringsopties die geschikt zijn voor de omstandigheid. De beste keuze is om een ​​Chrome Dual Flush -plaat te gebruiken met een WC. U kunt ook hun hoogwaardige chromen hefbomen en pneumatische luchtlijnen gebruiken.

Ideale standaard kegel brassware -informatie.

Vanwege de schaarste van middelen hebben veel bedrijven de nadruk gelegd op het minimaliseren van waterafval. Ideale standaard handelde snel op dit concept en nam het op in verschillende van hun productlijnen, vooral de kegelreeks. De sterke, geavanceerde aantrekkingskracht van de bekroonde ontwerper Robin Levien is vertaald in producten die voldoen aan de vereisten van elke consument. De cilindrische vorm van de bassinmixer omvat een pop-upafval en een waterbesparende eco-flow regulator die de waterstroom kan verminderen tot slechts vijf liter per minuut. Accessoires omvatten decoratieve pilaarkranen en een bidetmixer met een verstelbaar beluchtte mondstuk. Badtapsets variëren van traditionele dubbele pilaarkappen tot een op een deck gemonteerde vulstof met middenafleider, allemaal afgewerkt in sprankelend chroom en met een enkele functie -handset voor gemak. Het is nu trendy om alle badkappen te verwijderen en het bad van de afvaloverloop te vullen met een verborgen tuit. Ideal Standard biedt unieke functies tegen dagelijkse prijzen, zoals een verborgen klep met twee kleine bedieningselementen die in het bereik en de productprijs zijn inbegrepen.

Wat is de perfecte definitie van vrijheid?

De beroemde ontwerper Robin Levien heeft aangetoond dat flexibiliteit niet alleen voor de rijken is. Het combineert twee welgevormde ontwerpconcepten die kunnen worden gecombineerd en gemengd om je eigen onderscheidende look te creëren. Alle bassins worden gemaakt volgens de veeleisende normen die u zou verwachten van een gerenommeerde Britse fabrikant. Met diameters variërend van 450 tot 550 en een semi-geregistreerde variant voor eenheidsinstallatie, zal uw nieuwe badkamer een gevoel van ingetogen elegantie uitstralen. Ook is er een aanrechtschipschip gemaakt die kan worden gebruikt met muur- of hoge bassinmixers. Kies voor een gecoördineerde look uit een rug naar muur of muurhangend toilet. Sluit gepaarde, terug naar de muur, of muur gemonteerde toiletten zullen allemaal aan uw vereisten voldoen.

De beste praktijk Jasper Morrison?

Jasper Morrison, een wereldberoemde Europese ontwerper, werkte samen met een ideale standaard op een nieuwe lijn van keramische platen en badconcepten. Met scherpe hoeken en vloeiende vorm heeft hij een capsulecollectie geproduceerd die zowel mooi als modern is. Let op de bassins en toiletten; Ze lijken handgemaakt te zijn, met een grotere definitie en scherpte dan normaal. Kleinere badkamers zullen profiteren van het 400 mm -bekken van de garderobe, terwijl grotere badkamers profiteren van de 500 en 550 mm bassins. Traphoezen en taps toelopende voetstukken zijn ook beschikbaar om pijpen te verbergen. Een badkamer vereist meestal opslag en meubels, dus om nog meer ruimte te besparen, kan het semi-geregistreerde bassin worden opgenomen in een ijdelheidseenheid. Voor een mooie lange kraan of zelfs muur gemonteerde kranen, is de 500 mm vaartuigkom een ​​bekroond ontwerp. Toiletten worden geleverd in verschillende stijlen, van dichtbij gekoppeld tot muur gemonteerd. Ook inbegrepen is een 1800 mm asymmetrisch bad met brede randen en een diepgevormt interieur dat je warm en comfortabel houdt terwijl je rust. Jasper Morrison is een ontwerpklassieker met delicate lijnen en tijdloze aantrekkingskracht.

Wat maakt ideale standaard zilveren brassware uniek?

De Silver Brassware -collectie van Perfect Standard is ideaal voor diegenen die prioriteit geven aan kwaliteit en excellentie. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om zijn sterke geometrische aantrekkingskracht en prachtige contouren te benadrukken. De zilveren lijn bevat verschillende enkele en dubbele bedieningsmixers voor gebruik in bassins en baden. Er zijn veel mixers met enkele en meerdere bedieningselementen. De torenten hebben een mooie gekrulde zwanenhalscurve en zijn bedoeld om water precies te sturen waar het moet stromen zonder te spatten. De elegante rondingen van de kraanlichamen contrasteren goed met de ruwe hoeken van de operationele hendels. Speciale mixers voor aanrecht- of vaatkommen zijn gemaakt met extra hoogte om over de rand van de bassins te reiken. Alternatieven omvatten muur gemonteerde eenheden met afzonderlijke warme en koude levering. Badvullers kunnen op het dek of de muur worden gemonteerd, waarbij de muurmontageplanoptie de voorkeur heeft om de badrand vrij te houden van puin en chroom. Een dubbele bedieningsmixer of een ultieme thermostatische klep die zowel zal douchen als je bad vult, voegt toe aan de aantrekkingskracht van deze esthetisch aantrekkelijke douchelijn. Ideale standaardbadkamers zijn ongetwijfeld de gouden standaard in termen van kwaliteit en stijl.

Wat zijn ideale standaardbassins?

Ideale standaardputten zijn robuust en aanpasbaar aan een brede verscheidenheid aan interieurontwerpen. Dit alles tegen lage kosten. Het is geen verrassing dat het ideale standaardbassin een populaire optie is voor residentiële, commerciële en openbare toiletten vanwege de betrouwbaarheid, betaalbaarheid en veelzijdigheid. Miljoenen badkamers in het hele land hebben ideale standaardbassins en wastafels, van high-end hotels tot privé-badkamers. Beschikbaar in muur gemonteerde, aanrecht- en semi-herhaalde modellen.

Het is gemakkelijk om te zien waarom ideale standaard keramische ware nog steeds een favoriet is bij huiseigenaren, huurders en hotels. Een ideaal standaardbassin is een soort wasbasin die vaak wordt gezien in openbare en commerciële omgevingen. Er zijn aanrecht-, semi-herwijdte, muurgemonteerde en ruimtebesparende eenheden. Veel van deze producten beginnen met eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen, die op zichzelf staan. Concept Arc gebruikt eenvoudige curven om een ​​soepele en neutrale afwerking te produceren, terwijl Plaza -stukken een architecturale flair hebben die bij een meer traditioneel huis past. Single- en Twin -tap -sets zijn compatibel met de meeste stukken, en muurgemonteerde items kunnen gemakkelijk worden gecoördineerd voor een strak, Europese uitstraling.

Wat zijn ideale standaardbaden?

Ideale standaardbaden worden gemaakt met behulp van de nieuwste technieken en materialen, en ze hebben alle gewenste functies die men zou verwachten. Populariteit bij klanten in zowel de residentiële als de commerciële sectoren wordt toegeschreven aan het comfort, warmtebrand, betrouwbaarheid en netheid van ideale standaardbaden. Of u nu een ruimtebesparende, goedkope single-beëindigd bad of een luxueus vrijstaand bad wilt, de ideale standaardbadencollectie is het onderzoeken waard. Ideale standaardbaden zijn gebouwd van de hoogste kwaliteit acryl en zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Deze goed geplande oplossingen, verkrijgbaar in de ideale standaardruimte- en conceptruimtelijnen, zijn ontworpen om het meest gebruik te maken van de beschikbare interieurafmetingen. Hoekbadbuizen en offset bad/douchecombo's zijn ideaal voor kleine badkamers of suites. Ideal Standard heeft een brede verscheidenheid aan producten, variërend van het ruimtebesparende Alto-douchebad tot het zeer gewilde Aqua Duo Twin Plus Whirlpool Bath. Deze hebben veel stuitgenererende verkooppunten, dus het is alsof je je eigen persoonlijke jacuzzi hebt om te ontspannen na een zware dag.

Ideale standaardtappen

Naast betaalbare instapgoederen biedt de ideale standaard ook stijlvolle kranen. Met onze brede selectie badkuipen, bassins en bidets kunt u gemakkelijk een hele badkamer of huis uitrusten. Ideale standaard kranen zijn de afgunst van de ontwerpwereld van de badkamerwaren met hun slanke en elegante badkamers en mixers. Ideale standaardbassin en badkappen zijn er in een breed scala aan ontwerpen en prijzen.

De ideale standaard Silver -serie wordt gekenmerkt door de grimmige geometrie en gemakkelijk geactiveerde hendelgrepen, naast andere kenmerken. Modellen voor bassins met één gat en muur- of dek gemonteerde badvullers kunnen de gebruiker passen bij het uiterlijk van de hele badkamer. Naast modellen die werken met zowel sanitair met lage als hogedruk, ontwerpt de ideale standaard ook modellen met waterstroombeperkers om langdurige bedrijfskosten te besparen met behoud van prestaties. De schittering van Ideal Standard wordt bepaald door zijn creatieve ontwerp en milieuvriendelijke constructie.

Toiletten geschikt voor dagelijks gebruik.

Deze ideale standaard WC -eenheidset bestaat uit dichtbij gekoppelde, wandhangende en terug naar wandvarianten, evenals een selectie van bidets. Hun schone, ongecompliceerde ontwerpen zijn populair bij bedrijfseigenaren en hotels omdat ze gemakkelijk kunnen werken en gebruiken. Overweeg Concept Room WC -eenheden, die bedoeld zijn om ruimte te besparen zonder schoonheid in gevaar te brengen. Deze op de muur gemonteerde serie, met verborgen reservoirs en bijpassende bidetopties, is ideaal voor compacte badkamers. De Concept Freedom -serie bestaat uit WC -eenheden die zowel in hoogte zijn vergroot en verhoogd, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn. Deze eenheden zijn compatibel met een verscheidenheid aan verborgen reservoirs en spoelplaten, waardoor een snelle en eenvoudige installatie mogelijk is. Ideale standaard zijn deskundige ontwerpers van hedendaagse badkamerartikelen, en ze hebben een mooie en praktische verscheidenheid aan producten ontwikkeld. Er zijn gesloten-gekoppelde en wandtoiletten. Ideale standaard toiletten zijn stijlvol en praktisch.

Is ideale standaard een vertrouwde naam?

De high-end badkamerproducten van Ideal Standard zijn exclusief verkrijgbaar via andere badkamerwinkels, zowel nationaal als onafhankelijk. U kunt de producten van het bedrijf online verkennen, erachter komen waar ze beschikbaar zijn en een productbrochure downloaden.

Punten om de bekendheid van de ideale standaard op te merken.

 • De Conca -serie heeft een geometrisch ontwerp dat functie en stijl combineert.
 • Waverley combineert Edwardiaanse en Victoriaanse elementen om eeuwige schoonheid te creëren.
 • De aquablade is ontworpen, ontworpen en bediend om de reiniging en waterefficiëntie te maximaliseren.
 • De Trevi -doucherie van Ideal Standard is een basisthermostatische klep.
 • Update uw huis met de Playa Contemporary Ceramic Dinware -collectie.
 • Briljante eenvoud definieert het Ceraplan Brassware -bereik van Ideal Standard.
 • De CONNECEALA 2 Cistern -serie wordt beschermd door polycarbonaat met hoge impact.
 • Ontwerper Robin Levien heeft een nieuwe bad- en toiletcollectie ontwikkeld.
 • Een nieuwe verzameling keramische platen en badideeën van Jasper Morrison voor ideale standaard
 • Het wordt vervaardigd volgens de rigoureuze normen van een beroemde Britse fabrikant.
 • Een verscheidenheid aan enkele en dubbele besturingsmixers is beschikbaar in het perfecte standaard zilveren bereik.
 • Jasper Morrison is een tijdloos ontwerppictogram.
 • Ideale standaardbadkamers zijn ongetwijfeld de beste kwaliteit en ontwerp.
 • Gemaakt met behulp van de nieuwste methoden en materialen bieden ideale standaardbaden alle vereiste kenmerken.
 • Het comfort, de betrouwbaarheid, de betrouwbaarheid en de netheid van badbuizen zijn gekoppeld aan hun populariteit bij consumenten.
 • Onze grote verscheidenheid aan badkuipen, wastafels en bidets kan gemakkelijk een volledig huis uitrusten.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.