Is Crosswater a well-known bathroom manufacturer?

Is kruiswater een bekende badkamerfabrikant?

Controleer of de kruiswaterbadkamer van hoge kwaliteit is.

Controleer of de kruiswaterbadkamer van hoge kwaliteit is.

Hoe bekend is kruiswater?

Crosswater is een badkamermerk dat de markt leidt. Van douches en douchebehuren tot badkamers, meubels en keramiek, kruiswaterbadkamers zijn een one-stop-shop voor kwaliteit en stijl. Het bedrijf werd opgericht in 1998, maar heeft de manier waarop we denken over tikken en douches al veranderd. Crosswater is een bekend badkamermerk in het VK en Europa. De collecties Egon, Base en Alvero zijn slank en elegant.

Architecten gebruiken de Hey Joe -reeks bekken- en pilaarkranen om esthetisch aantrekkelijke badkamerontwerpen te creëren. Het bevat enkele van de beste doucheapparatuur en accessoires die vandaag beschikbaar zijn. In bepaalde gevallen hebben kruiswaterdouchesbakken profielen zo laag als 25 mm. Naast het besparen van tijd en geld, bevatten kruiswaterdouchekits alles wat u nodig heeft voor uw douchesysteem. De Crosswater Taps -set omvat bad-, bidet- en bassin -kranen als aanvulling op het uiterlijk van uw badkamer.

Crosswater Ltd. produceert douchekoppen, badvullers, lichaamsstralen, doucharmen en rails. Crosswater Holdings werkt vanuit een 94 duizend vierkante voet magazijn in Dartford, Kent, VK. Het is 100% recyclebaar en heeft uitstekende eco-credentials. Crosswater is een merknaam van de badkamer die alles omvat en voorop loopt in de industrie. Van douches en douchebehuren tot badkamers, meubeleenheden en keramische ware, kruiswaterbadkamers zijn een one-stop-shop voor al uw badkamerbehoeften in termen van zowel kwaliteits- als ontwerp-esthetiek die direct in de trend zijn. Kruiswaterbadkamers zijn elegant eenvoudig in hun ontwerp, maar ze zijn prachtig in hun uiterlijk. Ondanks het feit dat het pas in 1998 werd opgericht, heeft dit in Dartford gevestigde bedrijf een aanzienlijk effect gehad op de manier waarop we denken over kranen en douche-items.

Wat zijn de voordelen van kruiswater?

Kruiswater heeft een dwang om het toilet te gebruiken. Ze zijn bekend met toiletten. Badkamers hebben zich de afgelopen twintig jaar ontwikkeld van een functioneel gebied om te wassen en te reinigen naar een psychologische zone waar ontspanning en vernieuwing even essentieel zijn als wassen en schoonmaken. Crosswater heeft gereageerd met een verbazingwekkende en uitgebreide selectie goederen die zeker zelfs de meest discriminerende consumenten zullen behagen. Ontwerpopties bieden een verscheidenheid aan alternatieven in stijl, evenals items waarmee u unieke badkamers kunt bouwen.

Wat vind je van kruiswaterstijl?

Om de sfeer van een luxe hotelspa te creëren, moeten perfecte details en functieverlichting worden opgenomen in het ontwerp van uw badkamer. Op zoek naar een ontspannende en verjongende omgeving om te ontspannen. Ik stel me een verfijnde combinatie van donkere tonen en industriële accenten voor. Ik wil een badkamer die minimalistisch van ontwerp is, met schone, basislijnen en veel ruimte. Een badkamer die vredig en netjes is, kan je helpen om je beter te voelen en duidelijker te denken. Natuurlijk hout en milde kleurenpaletten worden gecombineerd met strak en mooi porselein in deze collecties.

Is het een kruiswaterontwerp?

Selecteer een elegante badkamer die een goed doordachte en rustige sfeer biedt. Een rustig toevluchtsoord waar u de tijd kunt nemen om na te denken en te genieten. Het gebruik van delicate pastelkleuren, neutraal wit en opvallende ontwerper Brassware wordt allemaal gebruikt bij het maken van de reeksen. Ga voor een dramatische badkamer, een levendige ruimte met prominente elementen die je de vrijheid geven om vet en origineel te zijn. Diepe kleuren, levendige patronen en uitstekend vintage ontwerp, die allemaal gebruik maken van gedurfde brassware -afwerkingen, worden gebruikt.

Architecturale kranen en show-stop buien, iemand?

Crosswater produceert een gevarieerde verscheidenheid aan modieuze kranen die allemaal worden gedekt door een garantie van 10 jaar. Deze creatieve kranen zijn opmerkelijke kunstwerken die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi zijn om naar te kijken. Het ontwerpen van een luxe badkamer kan moeilijk zijn, maar de collecties Egon, Base en Alvero zijn uniek omdat ze slank en verfijnd zijn, en ze zullen een luxe badkamer aanvullen. Implementeer de Hey Joe -lijn van Bassin- en Pillar -kranen, die de voorkeurskeuze van architecten zijn als het gaat om het creëren van een visueel aantrekkelijk badkamerontwerp. De kruiswaterdouchelijn bevat enkele van de beste douche -apparaten en accessoires die vandaag op de markt beschikbaar zijn. Prachtig ontworpen kleppen, multifunctionele kleppen, vaste douchekoppen en echt unieke gespecialiseerde douchekoppen behoren tot de beschikbare opties. Douchearmen, lichaamsstralen, douchrails en handsets, evenals een verscheidenheid aan douchekoppen, zijn allemaal verkrijgbaar in deze uitgebreide en aantrekkelijke collecties die een badkamerdecor zullen aanvullen.

Waar gaat het over kruiswatertoiletten?

Kruiswatertoiletten zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende configuraties, waarvan de meest populaire hun uitstekende kruiswaterwandhangende WC's en assortiment hedendaagse spoelplaten en reservoirs zijn, waarmee u een prachtige moderne muur opgehangen toiletruimte kunt creëren. Een van de meest bekende badkamermerken in het Verenigd Koninkrijk en Europa, Crosswater Badkamers staat bekend om het aanbieden van een toonaangevende selectie producten die goed gemaakt en altijd mode-vooruit zijn, waardoor iedereen een uitstekende designerbadkamer kan maken bij lagere kosten dan je zou verwachten! De toiletten van Crosswater zijn geen uitzondering op deze regel, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige hedendaagse ontwerpen als aanvulling op een badkamerinrichting.

Kruiswater dicht gekoppelde toiletten, kruiswater terug naar wandtoiletten en kruiswaterwandhangende toiletten zijn allemaal opties voor uw badkamer. Crosswater produceert ook een breed scala aan toiletcisternoot en frames; Een frame- en cistern-pakket is vereist voor elk toilet met de muurwand, omdat dit ontwerp een ondersteuningsframe in de muur vereist om de WC stevig op zijn plaats te houden. Om de ingebouwde meubellook te bereiken, vereisen kruiswater back-to-wall toiletten een verborgen stortbak. Deze, evenals sommige van de framemodellen, kunnen worden gecombineerd met de mooie Crosswater WC-meubels om de ingebouwde meubels te bereiken in een verscheidenheid aan verschillende kleuren en texturen voor elke ontwerpsmaak!

Kruiswaterbadkamer kranen, wat zijn ze?

In termen van creatief ontwerp en productvisie is de Crosswater Taps -serie een prachtige illustratie van de benadering van het bedrijf voor productontwikkeling. Het zou geen verrassing moeten zijn dat ze een van de meest populaire hedendaagse tapcollecties zijn in de huidige luxe badkamermarkt. De Crosswater Taps Collection, inclusief bad-, bidet- en bassin-kranen, geeft u de mogelijkheid om het uiterlijk van uw badkamer te voltooien met hoogwaardige brassware.

Zijn er kruiswaterdouches?

Voor badkamers in Victoriaanse stijl biedt Crosswater een breed scala aan douchestijlen, variërend van strakke moderne tot eigentijdse ontwerpen in messing, zwart of staal, evenals meer klassieke ontwerpen voor meer traditionele badkamers. Onze kruiswaterdouchekits zijn extreem populair, omdat ze alles wat u nodig heeft voor uw douchesysteem in één pakket omvat, waardoor u tijd en geld bespaart. Kruiswaterdouches zijn zowel aantrekkelijk als goed geconstrueerd. Naast het aanbieden van een brede selectie van geavanceerde optredens, stellen Crosswater-douches de klant ook in staat om een ​​verscheidenheid aan trendy badkamerontwerpen te creëren dankzij het feit dat ze eerst zijn ontworpen. Als gevolg van het hebben van zo'n diverse selectie keuzes die kunnen worden gecombineerd en gecombineerd om de ideale douche te maken, zijn ze een droom die overal uitkomt voor interieurontwerpers.

Waar gaat het over kruiswaterdouche -behuizingen over?

Kruiswaterdouche-behuizingen zijn niet alleen trendy en stijlvol, maar ook, zijn ontworpen met behulp van de meest actuele productontwikkeling en toonaangevende producttechniek om een ​​winnende mix van stijl en functie te bieden. Naast het uitzonderlijk goed gebouwd en verkrijgbaar in een brede verscheidenheid aan modieuze kleuren en patronen die overeenkomen met de huidige trendy stijlen, kruiswaterdouche-behuizingen, natte kamerschermen en inkomsten in douches, kan elke huiseigenaar een prachtige moderne badkamer creëren.

Kruiswaterdouches, wat zijn ze?

Kruiswaterdouches zijn geavanceerd, met gestroomlijnde vormen en lage profielen die in bepaalde gevallen zo laag zijn als 25 mm. Met populaire materialen zoals acryl en stenen hars, evenals aangepaste opties gemaakt van plus+ton keramiek, is er een douchebak voor elke applicatie en badkamerontwerp. Klik hier voor meer info. Kruiswaterdouches hebben een welverdiende reputatie opgebouwd voor het opzetten van nieuwe benchmarks in innovatie en keuze door altijd de meest recente creatieve inspiraties op te nemen. Het is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder wit of grijs, als aanvulling op hedendaagse decors. Het gereduceerde profiel van 25 mm stenen harslade is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Hun effectiviteit wordt verbeterd door het gebruik van roestvrijstalen afvoerafdekkingen, terwijl de lineaire afvoeroptie uitstekende prestaties biedt, waardoor tot 30 liter afvalwater per minuut wordt vervoerd. Crosswater heeft een aangepaste oplossing ontwikkeld met behulp van diamant hard keramiek, rekening houdend met trends in de industrie en technische vooruitgang in het proces. Bovendien, omdat ze 100 procent recyclebaar zijn, zijn deze 30 mm diep plus+tonbakken volledig krasbestendig en bieden ze uitstekende eco-credentials. Ze zijn elegant van ontwerp, met een robuust en resistent keramisch oppervlak met een zeer dun profiel en een mooie schitterende schittering, en ze zijn extreem duurzaam.

Is kruiswater een Brits bedrijf of een Amerikaans bedrijf?

Crosswater Ltd. is een fabrikant van verschillende producten. Douchekoppen, badvullers, lichaamsstralen, doucharmen en rails, onder andere messware en accessoires, zijn verkrijgbaar bij het bedrijf. Crosswater is een bedrijf dat in het Verenigd Koninkrijk werkt.

Wat in een badkamer moet worden gebruikt, moet complementair zijn.

De meeste ontwerpers raden u aan de afwerking op uw badkamerarmaturen te matchen met de finish van uw ijdelheid. Dit zal helpen bij de ontwikkeling van een onderwerp en de facilitering van het selectieproces. Een glanzende zilveren gepolijste afwerking kan een al heldere kamer nog helderder maken door het nog schoon te maken.

Waar beginnen kruiswatergoederen hun start?

Kruiswater wordt meestal vervaardigd in Italië. Crosswater Holdings heeft een enorm 94 duizend vierkante voet magazijn in Dartford, Kent, Verenigd Koninkrijk, waar ze vanuit werken.

Crosswater badkamer sleutelpunten

Crosswater is een badkamermerk dat de markt leidt.

 • Van douches en douchebehuren tot badkamers, meubels en keramiek, kruiswaterbadkamers zijn een one-stop-shop voor kwaliteit en stijl.
 • Het bedrijf werd opgericht in 1998, maar heeft de manier waarop we denken over tikken en douches al veranderd.
 • Crosswater is een bekend badkamermerk in het VK en Europa.
 • De collecties Egon, Base en Alvero zijn slank en elegant.
 • Architecten gebruiken de Hey Joe -reeks bekken- en pilaarkranen om esthetisch aantrekkelijke badkamerontwerpen te creëren.
 • Het bevat enkele van de beste doucheapparatuur en accessoires die vandaag beschikbaar zijn.
 • In bepaalde gevallen hebben kruiswaterdouchesbakken profielen zo laag als 25 mm.
 • Naast het besparen van tijd en geld, bevatten kruiswaterdouchekits alles wat u nodig heeft voor uw douchesysteem.
 • De Crosswater Taps -set omvat bad-, bidet- en bassin -kranen als aanvulling op het uiterlijk van uw badkamer.
 • Crosswater Ltd. produceert douchekoppen, badvullers, lichaamsstralen, doucharmen en rails.
 • Crosswater Holdings werkt vanuit een 94 duizend vierkante voet magazijn in Dartford, Kent, VK.
 • Het is 100% recyclebaar en heeft uitstekende eco-credentials.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.