Ideas for a modern garden.

Ideeën voor een moderne tuin.

Wilt u meer leren over moderne tuinideeën?

 

Ideeën voor een moderne tuin.

Moderne tuinideeën

Met een moderne tuin kunt u uw externe leefruimte bijwerken. De sleutel tot een moderne tuin is eenvoudige plantmethoden en prachtige bloemen en gebladerte. Groenblijvende planten zijn een prachtige optie, omdat ze er het hele jaar goed uitzien. Als je een kleine binnentuin of balkon hebt, is dit een van de beste looks. Een moderne of eigentijdse tuin is strak en elegant.

Modern landschapsarchitectuur omvat meestal betonnen paden, patio's, stappen en plantenbakken met hout- of metalen accenten. Lichtgroen gebladerte en robuuste wandelstokken worden glanzend zwart in het tweede seizoen. Wisteria heeft een houtachtige stengel met geurige lavendelbloemen die erwtachtig zijn. Buitenverlichting kunt u genieten van uw moderne landschap in het donker. Als u een grote tuin heeft, kan een opvallende brug hoogte, focus en interesse toevoegen aan elk gebied.

Een modern uiterlijk wordt bereikt via het gebruik van landschapsarchitectuur en fascinerende planten.

Geïnteresseerd in iets meer georganiseerd dan een cottage -tuin, maar toch minder conventioneel dan een klassieke tuin? Zoek niet verder. Met een moderne tuin kunt u wat eigentijdse flair in uw buitenwoning injecteren. In termen van hedendaagse tuinen is het gemakkelijk om aan te nemen dat ze allemaal over rechte lijnen en glanzend roestvrij staal gaan. Maar dit is niet het geval. Ze kunnen echter ook zoveel meer zijn dan dat. Door all-weer materialen op onverwachte manieren te combineren, kunt u uw buitenruimte omzetten in een stijlvolle, up-to-date bestemming om te entertainen. Het maakt niet uit hoe groot of weinig uw buitengebied is, de hedendaagse tuinstijl ziet er fantastisch uit. Het werkt voor zowel grote als kleine ruimtes, en het kan een van de beste looks zijn als je een binnentuin of een balkon hebt, maar beperkt bent in de ruimte. En het heeft het extra voordeel dat het onderhoudsarm is, minimale zorg nodig hebben en er nog geweldig uitzien. Lijkt dit het soort stijl dat je zoekt? Lees verder voor enkele nuttige ideeën over hoe u een hedendaagse stijl in uw landschap kunt opnemen.

Landschapsontwerpideeën voor de hedendaagse tuin.

De landschapsarchitecties zijn vaak het primaire middelpunt van de moderne tuin. Deckplaat is een gemeenschappelijk element van veel hedendaagse tuinen geworden als gevolg van de aantrekkelijkheid ervan, terwijl het ook functioneel is. Het kan worden ondergebracht in bijna elke grootte, en onze selectie dekoliën en vlekken stelt u in staat om het te personaliseren om overeen te komen met de esthetiek van uw tuin. Neem een ​​tweede landschapsmateriaal op, als u de beschikbare ruimte hebt, om een ​​gebied van contrasterende textuur te creëren. De mix van hardhouten terrassen en gladde bestratingstenen is een van onze favorieten. Verken de vele natuurlijke bestratingopties die we beschikbaar hebben in onze bestratingscollecties met een hedendaagse thema, waaronder materialen zoals kalksteen, graniet en leisteen voor een echt gepolijste uiterlijk. Het gebruik van gekleurd grind of stenen om te contrasteren met een terras- of verharde gebied werkt ook goed in kleinere tuinen. Experimenteer ook met verschillende graden van landschapsarchitectuur om een ​​opvallende esthetische impact te produceren.

Suggesties planten voor de hedendaagse tuin.

De sleutel tot het creëren van een hedendaagse tuin is om basisplantingstechnieken te gebruiken en aantrekkelijke bloemen en groen op te nemen. Evergreen -planten zijn een geweldige keuze, omdat ze het hele jaar door hun esthetische aantrekkingskracht behouden. Bovendien hebben ze, eenmaal vastgesteld, minimaal onderhoud nodig, anders dan water en af ​​en toe voeden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor tuiniers met beperkte tijd. Grassen zijn ook een uitstekende optie voor de hedendaagse tuin, omdat ze zwaaien en verstoren in de wind en hun aantrekkelijke uiterlijk het hele jaar door behouden. Bamboo is een favoriet van ons. Dit groenblijvende gras is lang en dramatisch en het is beschikbaar in een aantal verschillende variëteiten. Als u op zoek bent naar een bijzonder mooi voorbeeld, hoeft u niet verder te zoeken dan Black Bamboo, met lichtgroene bladeren en sterke stokken die in hun tweede seizoen een glanzend zwart worden. Een flexibele optie, bamboe kan in de grond of in containers worden geteeld, en deze kan in de zon of in gedeeltelijke schaduw worden gekweekt, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan buitenomgevingen.

Rosemary is een andere populaire optie voor hedendaagse buiteninstellingen, vooral in containers. Hoewel dit groenblijvende kruid geurige, dunne bladeren heeft die in de keuken kunnen worden gebruikt, zijn de paarse/blauwe bloemen, die bloeien van mid-spring tot de zomer, bijzonder aantrekkelijk voor bijen en vlinders. Plant het in zonnige bedden, grenzen of containers om het meeste uit uw tuin te halen. Als u op zoek bent naar een stevige maar aantrekkelijke boom, is de Japanse esdoorn een geweldige optie. Deze bladverliezende kleine boom, die al generaties lang in Japan is gekweekt, is klein genoeg om zowel in een pot als in de grond te worden geplant. Het heeft een verscheidenheid aan gekleurde bladeren variërend van donkerste brons tot felrood en limoengroen, en deze kleuren veranderen vaak gedurende het seizoen, meestal culminerend in spectaculaire sinaasappels en rood in de herfst. Klimmers zijn een geweldige aanvulling op elke tuin, en Wisteria is een geweldige keuze voor moderne tuinen! Het heeft een houtachtige stengel met lavendelbloemen die aromatisch en erwtachtig uiterlijk zijn. Het kan worden getraind om over muren, pergola's of zelfs andere bomen te groeien, of het kan worden getraind om te groeien als een zelfstandige plant.

Wat is precies een tuin in de hedendaagse stijl?

Een moderne of eigentijdse tuin onderscheidt zich door zijn strakke, gestroomlijnde en stijlvolle uiterlijk. Het ontwerp en de materialen van een hedendaagse tuin krijgen vaak meer aandacht dan de planten en greens in een moderne tuin. Architecturale vormen en terugkerende patronen worden vaak gebruikt in moderne buiteninstellingen om een ​​gevoel van plaats te creëren.

Wat is precies het hedendaagse landschapsontwerp?

Modern landschapsontwerp wordt gekenmerkt door zijn frisse lijnen en overzichtelijk uiterlijk. De materialen die worden gebruikt bij het ontwerp van een hedendaags landschapsplan zijn net zo belangrijk als de planten zelf, zo niet meer. Modern landschapsarchitectuur bevat vaak betonnen paden, patio's, trappen en zelfs plantenbakken - die allemaal zijn geaccentueerd met hout- of metalen elementen.

Wat is een tuinstijlwoning precies?

Een appartement in tuinstijl is een soort appartementengebouw dat is ontworpen in een (tuin) in een buitenstijl en kan een, twee of drie verdiepingen hoog zijn (laag stijgt), met de meerderheid van twee of drie verhalen. Parkeren is vaak beschikbaar voor de gebouwen of rond de omtrek van het complex.

Wat zijn de vijf fundamentele principes van landschapsontwerp?

Esthetisch aantrekkelijke of prachtige landschappen worden gecreëerd door de compositieprincipes te volgen, die de fundamentele concepten van compositie zijn (verhoudings-, orde, herhaling en eenheid). De principes dienen als richtlijnen voor het regelen of organiseren van de kenmerken in een esthetisch aangenaam of mooi landschap.

Aanvullende suggesties voor een eigentijdse tuin.

Met buitenverlichting kunt u het meeste uit uw eigentijdse landschap halen wanneer de zon ondergaat. Het biedt niet alleen extra bescherming, maar draagt ​​ook bij aan het creëren van een aangename nachtelijke omgeving. Dekslichten helpen het hele ontwerpschema samen te binden. Falls preventie -apparaten die in uw dekborden zijn ingebouwd, presteren uitzonderlijk goed op de trap om te voorkomen dat iedereen valt. Alternatieven omvatten lichten in eenvoudige vormen; De geborstelde roestvrijstalen stalen zijn bijvoorbeeld subtiel maar onderscheidend. Ontspan en neem het allemaal op van de luxe van een buitenbank of stoel. Ze zijn meer casual dan eetsets en zijn ideaal om te socialiseren met vrienden en familie, evenals het uitrekken en genieten van wat buitenrelaxatie. In een moderne tuin houden we van degenen met schone, rechte lijnen, zoals deze. Overweeg om te investeren in een opvallende brug als u een grote tuin hebt. Het gebruik hiervan kan lengte, nadruk en intriges geven aan elke ruimte. Ze kunnen worden gebruikt om alles te kaderen, van loopbruggen tot patio's, waardoor een echt dramatisch effect ontstaat. We houden van metalen, omdat ze perfect zijn om een ​​moderne toets naar een kamer te brengen.

Belangrijkste aspecten met betrekking tot hedendaagse tuinconcepten.

  • Met een moderne tuin kunt u uw externe leefruimte bijwerken.
  • De sleutel tot een moderne tuin is eenvoudige plantmethoden en prachtige bloemen en gebladerte.
  • Groenblijvende planten zijn een prachtige optie, omdat ze er het hele jaar goed uitzien.
  • Als je een kleine binnentuin of balkon hebt, is dit een van de beste looks.
  • Een moderne of eigentijdse tuin is strak en elegant.
  • Modern landschapsarchitectuur omvat meestal betonnen paden, patio's, stappen en plantenbakken met hout- of metalen accenten.
  • Lichtgroen gebladerte en robuuste wandelstokken worden glanzend zwart in het tweede seizoen.
  • Wisteria heeft een houtachtige stengel met geurige lavendelbloemen die erwtachtig zijn.
  • Compositie wordt gebruikt om aantrekkelijke of verbluffende landschappen te produceren (verhoudingen, bestelling, herhaling en eenheid) na donkere, buitenverlichting stelt u in staat om te genieten van uw moderne landschap.
  • Als u een grote tuin heeft, kan een opvallende brug hoogte, focus en interesse toevoegen aan elk gebied.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.