How to Unclog a Toilet

Hoe u een toilet kunt ontstoppen

Toilet ontstopt: wat te doen als uw toilet verstopt is

Toilet ontstopt: wat te doen als uw toilet verstopt is

Toilet ontstopte instructies.

Toiletstokken gebeuren meestal als je dat niet wilt. Sommige obstakels kunnen worden afgehandeld door een amateur -loodgieter. Een goede plunjer of doe -het -zelf -afvoerreiniger moet typisch klompen wissen. Overweldigend zal een aangesloten toilet vanzelf loskomen. Gemiemen verstoppen zich misschien in elk toilet, maar een goed paar rubberreinigingshandschoenen houdt je veilig.

Als het water in de tank veilig is, kunt u de klep afhandelen om het te sluiten als u wilt. In het bereik van 15 tot 20-cyclus is het toilet bijna altijd niet verstopt. Toiletten die niet spoelen, moeten worden ondergedompeld. Zet wegwerphandschoenen aan om uw handen te beschermen. Het gebruik van enzymafvoerreinigers is veiliger en beter voor het milieu.

Deze specifieke behandeling is ontworpen om toiletpapier en ander soortgelijk afval op te lossen om rioolsystemen schoon te houden en mooi te ruiken. Slechts een paar druppels afwasmiddel in de toiletpot kan doen als je geen zuiveringszout of azijn hebt. Een afvoerslang verzamelt veel waterergie in een opgerolde draad. Als een afvoerslang te hard wordt gebruikt, kan deze een zinkpijp krassen, waardoor de coating wordt beschadigd. Het gebruik van chemische afvoerreinigers op uw toilet kan schade veroorzaken. Lucht de badkamer voordat u deze gebruikt om te voorkomen dat de chemische dampen inademen.

Toiletblokkades lijken vaak op de meest ongemakkelijke tijden van de dag op te treden. Gelukkig kunnen de meeste blokkades worden gewist zonder de hulp van een professionele loodgieter. Stroompjes kunnen meestal worden verwijderd met behulp van een fatsoenlijke plunjer of een doe -het -zelf afvoerreiniger bereid uit heet water, zuiveringszout en azijn. Als de blokkade ernstiger is, kunt u proberen de afvoer te laten slingeren of een nat of droog vacuüm te gebruiken om deze op te ruimen. Water moet erg heet zijn maar niet koken voordat je voorzichtig in het toilet wordt gegoten. Sta 10-15 minuten toe met de afwasmiddel en heet water om de blokkade te verzachten voordat u verder gaat. Volgens deze procedure zal het toilet gemakkelijk ontstoppen en spoelen.

Wat is de meest effectieve methode om een ​​toilet los te maken?

Een kopje zuiveringszout en twee kopjes azijn moet aan uw toiletpot worden toegevoegd voordat u spoelt. Giet het water in de kom, wees voorzichtig om het niet te vullen en leg de kom enkele uren opzij om de combinatie te laten werken. Als de blokkade niet te moeilijk blijkt te zijn om te verwijderen, bent u weer in het bedrijfsleven.

Is het mogelijk dat een toilet zichzelf ontstopt?

Het grootste deel van de tijd zal een geblokkeerd toilet vanzelf loskomen. Gelukkig zijn de meeste items die toiletstokken veroorzaken in water oplosbaar, wat betekent dat ze na verloop van tijd in het toiletwater zullen oplossen. Wanneer de verstopping voldoende tijd heeft gekregen om af te breken, moet de door een flush gegenereerde druk voldoende zijn om de pijpen van obstructie te ontdoen.

Is het een vreselijk idee om een ​​hele nacht een geblokkeerd toilet te laten?

Bovendien introduceert het geen gevaarlijke chemicaliën in het toilet of septic tank, dus het is milieuvriendelijk. Het is zo simpel als het zachtjes in de toiletpot gieten en het zijn ding laten doen. Het duurt een paar uur voordat het begint te werken, dus laat het 's nachts genieten. Deze kunnen uw toilet ernstige schade toebrengen en misschien leiden tot catastrofale problemen langs de lijn.

Is het mogelijk om een ​​toilet met heet water te ontstoppen?

Voordat u begint te duiken, vul u de toiletpot met een paar glazen heet water uit de kraan. Sta een paar minuten rusttijd toe nadat je het hete water in hebt gegoten. Simpel gezegd, de hitte helpt bij het desintegreren van de, uh, dingen. Dit zal het toilet ontstoppen met een plunjer veel, veel eenvoudiger dan anders zou zijn.

Het toilet storten

Een goed paar rubberen reinigingshandschoenen beschermt u veilig tegen alle ziekteverwekkers die zich in een vuile toiletpot kunnen verbergen. Het is mogelijk dat de remedie niet meteen werkt, maar het is vaak succesvol na vele pogingen en spoeling. Het kan tussen de 15 en 20 cycli duren totdat het toilet volledig niet verstopt en weer functioneel is.

 • De flapper heeft het uiterlijk van een cirkelvormige afvoerstopper die is verbonden met een ketting.
 • Omdat het water in de tank niet vervuild is, is het veilig om je hand erin te steken om de afsluiter te sluiten.
 • Als de blokkade ernstig is, zet u een paar rubberen handschoenen aan om uw handen te beschermen. Toiletten zijn smerig, maar een fatsoenlijk paar rubberreinigingshandschoenen kan u beschermen tegen kiemen die mogelijk op de loer liggen. Kies handschoenen die lang genoeg zijn om uw ellebogen te bereiken.
 • Bovendien wilt u misschien een extra paar kleding aantrekken voor het geval er iets misgaat.
 • Voordat u de plunjer gebruikt, loopt u deze onder heet water om deze schoon te maken. Dit zal het materiaal verzachten, dat zal helpen bij het creëren van een zegel.
 • Pomp de plunjer over het gat totdat deze stopt. Begin voorzichtig bij aanvankelijk, omdat de eerste duik lucht in de kom zal dwingen, dus neem het langzaam aan bij de start. Gebruik een neerwaartse duw en een sterke opwaartse trek, verstoor de blokkade en laat deze los. Blijf drukken en trek het water met kracht uit totdat het water begint af te lopen. Het kan tussen de 15 en 20 cycli duren totdat het toilet volledig is gestopt.
 • Wees alstublieft geduldig. Zolang u er zeker van bent dat er geen hard object in de weg staat, is alleen duiken vaak voldoende. De oplossing werkt misschien niet meteen, maar het is vaak effectief na vele herhaalde pogingen en spoeling, met elke inspanning bestaande uit honderden dompelcycli.

Wat is de beste manier om een ​​toilet te duiken dat niet zal spoelen?

Hier is nog een wanhopige poging: demonteer een draadklashanger en doe een paar wegwerphandschoenen aan voordat u doorgaat. Het ene uiteinde van de rechte hanger moet in een doek worden gewikkeld en het andere uiteinde moet veilig op zijn plaats worden geplakt zodat het het toilet niet beschadigt. Duw puin voorzichtig door de pijp totdat je het met een hanger kunt wegspoelen.

Is het mogelijk om een ​​toilet te storten met uitwerpselen erin?

Na een paar bewegingen worden kleine stukjes ontlasting in je plunjer vastgelegd. Verwijder het voorzichtig met de plunjer en plaats het in een vuilniszak. Controleer of alles schoon en niet verstopt is door het toilet te spoelen.

Gebruik maken van een enzymproduct

 • Dit soort producten zijn vaak te vinden in of nabij het loodgieter van winkels voor woningverbetering. In vergelijking met het gebruik van een afvoersclearing chemische stof, heeft het verwijderen van enzymafval de voorkeur, omdat het minder schadelijk is voor uw leidingen en de omgeving.
 • Deze techniek werkt alleen op biologisch afval; Het werkt niet op speelgoed of andere niet-biologisch afbreekbare items.

Is het mogelijk om taprereiniging van enzym in het toilet te gebruiken?

Degene die natuurlijk speciaal is ontwikkeld voor toiletten. Veel enzymafvoerreinigers zijn veilig te gebruiken met septische systemen; Maar deze handige groene gobbler septische saver -behandelingen zijn speciaal bedoeld om snel toiletpapier en ander soortgelijk puin op te lossen om rioolleidingen helder te houden en goed te ruiken.

Hebben afvoerreinigingsenzymen enig effect?

Het is mogelijk dat enzymafvoerreinigers effectief zijn, omdat ze helpen om de gladde vloeistofstroom door uw sanitair te behouden. Deze afvoerreinigers zijn in staat om een ​​breed scala aan blokkades te verwijderen, maar bepaalde jam zijn onmogelijk te wissen met hun hulp. Het is ook niet giftig voor u, uw sanitairsysteem en eventuele armaturen waarmee het in contact komt.

Hoe u een afvoerreiniger maakt

Een warme kop thee die gemakkelijk wordt geconsumeerd, moet de temperatuur zijn van het water dat in deze procedure wordt gebruikt. Een speelgoed, bijvoorbeeld, kan de obstructie creëren, waardoor deze aanpak niet effectief is in die situatie. Het is mogelijk dat een paar druppels afwasmiddel in de toiletpot voldoende kan zijn als u geen bakpoeder of azijn bij de hand hebt.

 • Gebruik op zijn minst een halve gallon. Omdat het niet genoeg kracht heeft om door de blokkade te rijden, zal een beetje water niet effectief zijn.
 • Het water mag niet heter zijn dan de temperatuur van een hete kop thee die u gemakkelijk kunt consumeren. Het moet niet koken, omdat zeer heet water ertoe kan leiden dat porselein breuk heeft. Water dat rond de blokkering stroomt of erop duwen moet worden verwarmd tot een hogere temperatuur.
 • Zelfs als je geen bakpoeder of azijn bij de hand hebt, kunnen een paar druppels afwasmiddel in de toiletpot voldoende vervangend zijn. De zeep kan mogelijk helpen bij het loslaten van de blokkade.
 • Als de blokkade wordt veroorzaakt door een harde belemmering, zoals een speelgoed, is het onwaarschijnlijk dat deze techniek succesvol is.

Met behulp van een sanitaire slang

 • Neem het uiteinde van de slang in het afvoergat op en draai de handvat op de trommel die de opgerolde slang vasthoudt.
 • Houd uw druk op de slang vast als deze de afvoer binnenkomt totdat u weerstand ondervindt.
 • Draai de slang in de tegenovergestelde richting van de obstructie totdat u deze vrij in de pijp kunt voelen voeden.

Wat is de juiste manier om een ​​sanitairslang te gebruiken voor een toilet?

Plaats het einde van de vijzel in de toiletpot zodat deze naar beneden wijst door de speling van de toiletpot. Draai de hendel met de klok mee om de kabel van de vijzel (of "slang") in de afvoer in de richting van de verstopte pijp te verlengen.

Is het mogelijk dat een afvoerslang een pijp beschadigt?

Wanneer een afvoerslang te krachtig wordt gebruikt, kan deze een zinkpijp schrapen en ervoor zorgen dat de coating beschadigd raakt. Dit kan leiden tot fracturen of corrosie in de leidingen, wat in de toekomst tot een serieus probleem kan leiden als ze niet worden aangepakt. Wanneer een afvoerslang in bedrijf is, bevat deze een opgerolde draad die veel energie uit het water verzamelt.

Een draadcoathanger helemaal opnieuw maken

 • Zorg ervoor dat je met rubberen handschoenen aan het werk bent terwijl je dit doet. Terwijl u de draad rondslaat, kunt u spatten met water.
 • Het is waarschijnlijk dat de klomp buiten het bereik van de hanger is als je geen blokkade kunt voelen en het toilet niet leeg zal zijn, zelfs niet na het spoelen. Probeer een sanitair slangentechniek te gebruiken om het op te ruimen.

Chemische afvoerreinigers worden gebruikt.

Chemicaliën die zijn ontworpen voor toiletten mogen alleen worden gebruikt voor hun beoogde doel. Als u andere afvoerreinigers gebruikt, is het mogelijk dat ze uw toilet schade kunnen veroorzaken. Bij gebruik van afvoerreinigingschemicaliën is het het beste om de afvoer niet onmiddellijk na het aanbrengen van de chemicaliën te storten. Het is denkbaar dat de gifstoffen je lichaam opnieuw binnenkomen via je poriën. Voordat u het toilet binnenkomt, moet u controleren of het adequaat is geventileerd.

 • U moet geen chemische oplossing gebruiken als u denkt dat er een hard obstakel is in de weg. Gebruik in plaats daarvan een slang of huur een professionele loodgieter in.
 • Chemicaliën bedoeld voor toiletten mogen alleen in die hoedanigheid worden gebruikt. Andere afvoerreinigers kunnen uw toilet schade toebrengen als u ze gebruikt.
 • Vermijd altijd het afvoer onmiddellijk na het aanbrengen van de aftapreinigingchemicaliën. Het is mogelijk dat de gifstoffen weer op je huid kunnen schieten.
 • Om te voorkomen dat de chemicaliën worden ingeademd, moet u ervoor zorgen dat de badkamer goed wordt uitgezonden voordat u deze gebruikt.

Hoe een toilet te ontstoppen?

 • Toiletstokken gebeuren meestal als je dat niet wilt.
 • De meeste blokkades kunnen worden verwijderd door het gebruik van een amateur -loodgieter.
 • Gebruik een goede plunjer of doe -het -zelf afvoerreiniger om klompen te wissen.
 • Meestal zal een verstopt toilet vanzelf loskomen.
 • Badkamers zijn vies, maar sommige rubberen handschoenen beschermen u vast tegen de mogelijke bacteriën die zich in de toiletten verstoppen.
 • Het is oké om in de tank te reiken als het water niet vervuild is.
 • Dit toilet kan 15 tot 20 cycli duren om te wissen.
 • De beste methode om dingen uit toiletten te krijgen?
 • Zet wegwerphandschoenen aan om uw handen te beschermen.
 • Het gebruik van enzymafvoerreinigers is beter voor uw leidingen en de omgeving.
 • Proberen om afvalwatersystemen vrij te houden van puin is een van de primaire doelen van de Green Gobbler septic Saver -behandelingen.
 • Slechts een paar druppels afwasmiddel in de toiletpot kan doen als je geen zuiveringszout of azijn hebt.
 • Afvoer slangendraad verzamelt veel energie uit het water.
 • Wanneer de slang te hard wordt aangebracht, kan dit het zinkbedekking schaden.
 • Het gebruik van chemische afvoerreinigers op uw toilet kan schade veroorzaken.
 • Zorg ervoor dat het gebied goed wordt geventileerd voordat het toilet het toilet gebruikt.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.