How To Choose Your Shower?

Hoe kies je je douche?

Wat is het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een douche?

moderne douchekop

Wat zijn precies douches?

Douches zijn tegenwoordig bedoeld om de badkamerervaring te verbeteren door de gebruiker een gevoel van luxe en plezier te bieden. Als toonaangevende aanbieder van hoogwaardige douches en douchefittingen, zorgen we ervoor dat u een prachtig pakket krijgt tegen een nog betere prijs dan u had verwacht. Mixer -douches zijn erg populair en ze zijn verkrijgbaar in een brede verscheidenheid aan ontwerpen. Ze zijn ook in staat om zowel met hoge als laag waterdruksystemen om te gaan. Mixer -douches worden in grote lijnen in twee soorten ingedeeld: die met een verborgen klep en die met een blootgestelde klep. Thermostatische douches zijn mixerbuien die continue controle over de temperatuur van het water behouden, waardoor het gevaar van scaling tot een absoluut minimum wordt verminderd. Power-douches zijn mixerbuien met een ingebouwde stroomversterker om de waterstroom uit de douchekop te verbeteren. Ze zijn vooral nuttig wanneer de waterdruk in het huis laag is. Omdat een elektrische douche geen verbinding nodig heeft met een warmwaterbron, kan het een uitstekende keuze zijn voor een kleine badkamer met beperkte toegang of ruimte voor uitbreidingen.

Hoe moet u uw douche selecteren?

De eerste stappen moeten omvatten het bepalen van het verwarmingssysteem en de waterdruk in uw huis; Neem contact op met een expert als u niet zeker weet. Dit zal het soort douche bepalen dat u kunt installeren, en daarna is het een kwestie van persoonlijke voorkeur en financiële beperkingen. Overweeg het installeren van een verborgen klep, klassiek ontworpen mixer douche in een historische thuis, of een verborgen klep, digitale douche in een moderne minimalistische omgeving voor een meer eigentijdse look. Begroting. Uw financiële situatie is een van de eerste overwegingen bij het bepalen van het soort douche -accessoires dat het meest geschikt zou zijn voor uw huis. Ruimte in de badkamer. De hoeveelheid beschikbare ruimte in uw badkamer is ook belangrijk bij het bepalen van het soort douche dat het meest geschikt zou zijn voor uw sanitairsysteem.

Wat zijn de vele soorten douches beschikbaar?

Douches die worden aangedreven door elektriciteit. Douches met een mix van water en lucht. Douches met waterstralen. Douches die worden bestuurd door een computer. Het nemen van een douche reinigt de huid en elimineert dode huidcellen, wat helpt om de poriën te ontstoppen en de huidcellen effectiever te laten werken. Het verwijdert ziektekiemen en andere irriterende stoffen die anders uitslag en andere huidproblemen kunnen veroorzaken, zoals acne.

Wat is de meest effectieve soort douche?

Als u in een huis woont waar heet water van de ketel in beperkte levering is, zijn elektrische douches over het algemeen de keuze van de keuze. Elektrische douches trekken, in tegenstelling tot mixer- en stroomdouches, water uit de koude watertoevoer, waar het wordt verwarmd door de verwarmingscomponenten in de douche -eenheid zelf.

Wat zijn de vele soorten douchebehuizingen die beschikbaar zijn?

Het is belangrijk op te merken dat er acht verschillende soorten douchebehuren beschikbaar zijn. Deze omvatten de kwadrantvorm evenals de vijfhoekige en vierkante vormen. Andere opties zijn alcove, inloop- en frameloze douchebehuren. In veel gevallen zal het soort douche -behuizing dat kan worden gebruikt, worden bepaald door het type badkamer- en douchebak dat u hebt.

Wat zijn precies mixer -douches?

Een mixerdouche is een soort Douchekop waarin de warme en koude watertoevoer voorgemengd wordt voordat ze via de douchekop worden losgelaten. Er zijn twee belangrijke soorten mixer Douches: die met een verborgen klep en die met een blootgestelde klep. Het soort verborgen klep dat het meest geschikt is voor u kan worden bepaald door de hoeveelheid beschikbare wandruimte, aangezien een verborgen klep een installatiediepte van ongeveer 50-90 mm vereist., klanten die willen een minimalistisch en schoon ontwerp vaak kiezen voor een verborgen ventiel mixer douche. Wat zijn mixerdouches en hoe werken ze?... Simpel gezegd, het is een douche die is aangesloten op zowel de koude en warm water in uw huis. Ze gebruiken een klep om het bestaande warm en koud water te combineren voordat het naar de douchekop, waar het schiet uit in een snelheid die vaak groter is dan die van elektrische douches, zo niet meer.

Het onderscheid tussen een thermostatische douche en een mengdouche kan verwarrend zijn.

Het zal warm en koud water combineren tot de gewenste temperatuur, maar in tegenstelling tot een thermostatische douche reageert het niet op abrupte temperatuurschommelingen. Een thermostatische douche reageert onmiddellijk op een verandering in de watertemperatuur en past de waterstroom aan om het terug te brengen naar de eerder ingestelde temperatuur.

Zijn douches met mengkranen goed?

Geen doucheklep, maar een badmengkraan. Badmixer kranen zijn notoir slecht, en zijn niet erg nuttig voor het douchen. Zorg ervoor dat uw leveringen zijn goed uitgebalanceerd ook. Het zal niet werken als de ene voeding wordt geleverd tank en de andere wordt gevoed.

Zijn mengdouches beter dan elektrische douches?

Elektrische douches, in tegenstelling tot mixer en power Douches, putten water uit de koude watertoevoer, waar het wordt verwarmd door de verwarmingselementen in de doucheruimte. Als u een zwaartekracht-gevoed systeem, aan de andere kant, bent u waarschijnlijk veel grotere waterdruk van uw elektrische douche systeem te krijgen.

Is er stroom nodig voor een mixerdouche?

Hiervoor is wel een elektrische energiebron nodig. Een krachtige douche, aan de andere kant, verwarmt het water niet met een elektrische stroom, in tegenstelling tot een elektrische douche. In plaats daarvan, ze werken op dezelfde manier als een mixer douche, met behulp van warm water uit uw boiler en mengen met koud water uit een aparte bron.

Hoe zien thermostatische Mengdouches eruit?

Thermostatische douches zijn vaak duurder, maar ze zijn de moeite waard het geld besteed aan hen. U kunt uw douche zo programmeren dat de temperatuur constant blijft, zelfs als iemand anders de kleren in de wasmachine zet en de kranen laat draaien om tegelijkertijd de afwas te doen. Een thermostatische douche mengt niet alleen warm en koud water tot een vooraf ingestelde temperatuur, maar beschermt de gebruiker ook tegen verzengend warm water door de douche volledig af te sluiten als het koude water werkt niet goed. Als u in een lagedrukwatergebied woont, zal thermostatische Douches niet werken, tenzij u een douchepomp installeert, zoek daarom professionele hulp. Een thermostatische douche is een soort mixer douche met een thermostatische klep die de watertemperatuur consistent houdt. De thermostatische klep is wat dit soort systeem onderscheidt, het mengen van warm en koud water bij een constante en vooraf ingestelde temperatuur.

Zijn thermostatische Douches effectief?

Dit maakt het een geweldige keuze voor kleine kinderen of ouderen, omdat de temperatuur van het water betrouwbaarder kan worden geregeld. Vereisten: een bron van zowel warm als koud water is vereist.

Wordt een thermostatische douche aangedreven door elektriciteit?

Thermostatische douches zijn niet elektrisch omdat ze werken op een leidingwatervoorziening. De douche werkt door een combinatie van waterdruk en temperatuur. Elektrische douches gebruiken alleen koud water omdat ze hun eigen verwarmingselement hebben, terwijl thermostatische Douches zowel warm als koud water gebruiken.

Wat is de werking van een thermostatische menger?

Wat is de werking van een thermostatische menger? De thermostatische klep mengt warm en koud water naar de door u gekozen temperatuur en reageert onmiddellijk op veranderingen in de druk of temperatuur van de watertoevoer door het warm/koud watermengsel opnieuw aan te passen.

Wat is de beste manier om een thermostatische douche mixer te gebruiken?

Om de menger te starten, draait u de AAN/UIT-debietregelaar volledig tegen de klok in (links). Om de waterstroom te stoppen, draait u de AAN/UIT-stroomregeling volledig met de klok mee. Om de temperatuur van het water te veranderen, draait u de temperatuurknop (rechts) met de klok mee voor koud of tegen de klok in voor warm.

Is het waar dat thermostatische Douches de druk verlagen?

Thermostatische kleppen reageren namelijk eerder op temperatuur dan op waterdruk. Met deze klep kunt u het debietvolume aanpassen zonder de temperatuur te veranderen, waardoor conservering eenvoudig is: zet de stroom simpelweg omlaag bij het wassen of scheren! Ja, je zou een pomp kunnen toevoegen om de stroom/druk te verhogen, en warme en koude leidingen van de lofttank en de cilinder zouden moeten worden aangesloten op de doucheklep.

digitale douchekop

Wat zijn elektrische douches en hoe werken ze?

Er zijn bepaalde situaties waarin elektrische douches kunnen worden geplaatst wanneer een traditionele mixer douche niet kan. Een koudwatervoorziening en natuurlijk een passende stroomaansluiting zijn alles wat nodig is; moderne modellen zijn zowel netjes als elegant. Douches hebben verschillende uitgangen, en het bepalen van welke het beste is voor u zal vertrouwen op een bepaalde mate van de druk van het water afkomstig van de levering; toch zijn er douches die worden gepompt om de stroom van water te verbeteren. Zoals met velen moderne conventionele Douches, veel van de elektrische douches bieden wij voorzien van thermostatische instellingen en geheugen die het mogelijk maken de temperatuur vooraf voor individuele gebruikers worden ingesteld. Ze hebben een koudwaterbron en een elektrische aansluiting nodig, maar ze hebben geen warm water nodig zoals conventionele Douches. Elektrische douches hebben een verwarmd element dat het water verwarmt als het door de doucheunit reist, waardoor het vrijwel onmiddellijk wordt verwarmd tegen de tijd dat het de douchekop bereikt.

Wat is de werking van een elektrische douche?

Elektrische douches werken door koud water door hun systeem te laten circuleren en het te verwarmen voordat het in de douchekop komt. Om hogere temperaturen te bereiken, heeft de elektrische douche meer tijd nodig om op te warmen, wat resulteert in een tragere en zachtere waterstroom.

Wat is het verschil tussen een elektrische en een krachtige douche?

Hoe Functioneren Ze? Een typische pomp-ondersteunde krachtdouche zuigt warm en koud water uit een huishoudelijke warmwatertank, die wordt verwarmd door de ketel van uw huis en opgeslagen in de warmwatercilinder. Een elektrische douche maakt alleen gebruik van koud water en verwarmt het water zoals het wordt gebruikt, vergelijkbaar met een waterkoker.

Zijn elektrische douches effectief?

Elektrische douches kunnen worden gebruikt met vrijwel elke vorm van watervoorziening. Ze zijn echter een bijzonder populaire optie voor huizen met combiketels. Degenen die zwaartekracht-gevoede systemen kiezen vaak een mixer of power douche.

Is het waar dat een elektrische douche veel elektriciteit verbruikt?

Ze zijn meestal gewaardeerd tussen 7kW en 10,5 kW, waardoor ze de duurste item om te werken in uw huis. Zelfs een douche van 15 minuten kan tot 40p kosten! De eenvoudigste methode om het gebruik van uw elektrische douche te verminderen is om de hoeveelheid tijd die u onder het water doorbrengt te beperken.

Is het noodzakelijk om een loodgieter of een elektricien in te huren om een elektrische douche te installeren?

Als u een nieuwe elektrische douche gebouwd, moet u kiezen voor een Part P licentie loodgieter die veilig kan voltooien van de douche installatie, terwijl ervoor te zorgen dat alle bedrading is op de juiste locaties. Omdat uw nieuwe douche een groter wattage kan hebben, het vervangen van een elektrische douche vereist nog steeds sanitair en elektrische expertise.

Wat zijn Power Douches precies?

Wanneer er onvoldoende waterdruk in een gebouw is, worden stroomdouches gebruikt (een typisch Britse voorbeeld hiervan is een huishouden met een zwaartekracht gevoed systeem: een koud watertank op de hok en een warmwatertank op dezelfde vloer als de badkamer) . In de power -douche is een pomp die de output en het vermogen van de douchekop verbetert, waardoor een nog aangenamere douche -ervaring wordt geboden. Om een ​​power douche te installeren, zijn zowel een warme als koude feed, evenals een elektrische voeding nodig. Het kan ook essentieel zijn om de kabel te upgraden naar een dikkere diameter van 10 mm. Een krachtige douche werkt op dezelfde manier als een mixer douche, omdat het water uit zowel de warme als koude bronnen mengt. Douchepompen worden gebruikt in stroomversies om de douchedruk te verbeteren. Dit kan een aanzienlijke impact hebben in huizen met een slechte waterdruk.

Wat is het verschil tussen een elektrische en een power douche?

Hoe functioneren ze? Een typische pompondersteunde krachtdouche trekt warm en koud water uit een tank met het warmwater in huis, die wordt verwarmd door de ketel van uw huis en opgeslagen in de warmwatercilinder. Een elektrische douche gebruikt alleen koud water en verwarmt het water zoals het wordt gebruikt, vergelijkbaar met een ketel.

Hoe functioneert een power douche?

Een krachtige douche is er een die, net als een mixer -douche, water uit uw warme en koude waterbronnen mengt. Het verschil tussen een mixer en een krachtdouche is dat deze laatste een pomp gebruikt om de druk te verhogen, wat een aanzienlijk verschil kan maken voor mensen met een lage waterdruk.

Zijn machtsdouches nuttig?

Thermostatische stroomdouches zijn superieur omdat ze een thermostaat gebruiken om een ​​consistente temperatuur te detecteren, te reguleren en te behouden die u kunt regelen. Digitale power -douches gebruiken daarentegen een digitaal display en digitale bedieningselementen om dezelfde functie met meer nauwkeurigheid uit te voeren. Je stelt de temperatuur in en laat de rest aan de douche.

Is het kostbaar om een ​​power douche te bedienen?

Elektrische douches zijn zeer energiezuinig in termen van waterverwarming, omdat ze alleen het water dat nodig is verwarmen. Omdat de stroomsnelheden meestal lager zijn, als het water wordt gemeten, is er ook een verlaging van de waterkosten. Pompondersteunde powerbuien moeten gebruik maken van water verwarmd door de thuisketel van een tank met een warmwatertank.

Is het nodig om een ​​loodgieter of elektricien in te huren om een ​​elektrische douche te installeren?

Als u een nieuwe elektrische douche hebt gebouwd, moet u een onderdeel P -gelicentieerde loodgieter kiezen die de douche -installatie veilig kan voltooien terwijl alle bedrading zich op de juiste locaties bevindt. Omdat je nieuwe douche een groter wattage kan hebben, vereist het vervangen van een elektrische douche nog steeds sanitair en elektrische expertise.

Hoe verschijnen digitale douches?

Telkens wanneer een digitale douche wordt gebruikt, krijgt de gebruiker een consistente en gepersonaliseerde ervaring. Ze werken op dezelfde manier als een traditionele mixer -douche, waarin warm en koud waterstromen worden gemengd om de gekozen temperatuurinstelling te produceren. Een elektronische thermostaat reguleert de waterstroom in een digitale douche, die continu de waterstroom bewaakt en verandert om een ​​consistente temperatuur te behouden, waardoor die irritante koude vlekken die optreden wanneer iemand een item in een andere kamer inschakelt. Individuele temperatuurinstellingen kunnen voorgeprogrammeerd worden in de controle-eenheid, waardoor elk lid van het gezin zijn eigen set temperatuurvoorkeuren kan hebben. Sommige versies bieden ook toegang tot het bedieningspaneel via een smartphone, wat handig is. Wat is precies een digitale douche en hoe functioneren ze? - Een elektronische thermostaat is opgenomen in de douche -eenheid, die deze onderscheidt van een conventionele douche. De temperatuur en stroom van de douche worden vervolgens op afstand gereguleerd door een apart bedieningsapparaat, dat ofwel in uw douche of elders in de badkamer kan worden geïnstalleerd en op afstand kan worden beheerd.

Is het mogelijk om een ​​mooie douche te hebben met behulp van digitale technologie?

Als het gaat om waterdruk, kunnen digitale douches net zo effectief zijn als elke elektrische of mixer douche. Voor degenen die momenteel een power douche gebruiken met een lage druksysteem en overwegen om te converteren naar een digitale douche, is het mogelijk dat de waterdruk minder krachtig zal zijn tijdens het gebruik van het nieuwe systeem.

Zijn digitale douches aangedreven door elektriciteit?

In vergelijking met elektrische douches worden digitale douches aangedreven door digitale technologie of elektriciteit om het bedieningsmechanisme te bedienen. Een verscheidenheid aan unieke elementen is opgenomen in de bedieningselementen, die zeer nauwkeurig zijn. Dit soort douche is meestal geïnstalleerd en verborgen, waardoor de douchekop en bedieningsbedieningen worden blootgesteld aan de elementen.

Wat is het verschil tussen een digitale en een elektrische douche in termen van functionaliteit?

Water wordt verwarmd in een elektrische douche door het te passeren via een apart en ingesloten verwarmingselement. Digitale douches nemen daarentegen water uit afzonderlijke verbindingen met hete en koude water, die vervolgens via een digitale mengprocessor worden geleid voordat ze naar de douchekop worden geduwd, wat resulteert in de meest comfortabele douche -ervaring.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een digitale douche?

Het primaire voordeel van digitale douches is dat ze handiger zijn om te gebruiken en te reguleren. Ze zijn ook nauwkeuriger als het gaat om het bepalen van de temperatuur van het water in het zwembad. Met digitale douches is het niet nodig om te wachten tot het water op de juiste temperatuur opwarmt voordat het wordt gebruikt. De voordelen hiervan zijn veel, vooral als u te laat komt voor werk en haast!

Douchekop roestvrij

Hebben digitale douches invloed op de waterdruk?

Vanwege deze innovatieve techniek zijn de interne klepkanalen geoptimaliseerd, wat resulteert in drie keer de stroomsnelheid van andere mixerbuien. Het is zo effectief dat je nog steeds een goede stroom kunt ontvangen van zowel een overhead douche als een handdouche wanneer ze beide tegelijkertijd worden ingeschakeld - zelfs wanneer de waterdruk vrij laag is.

Wat is een "slimme douche" en hoe werkt het?

Het concept van een digitale douche is nog een stap verder gebracht met de introductie van slimme douches, waarmee u elk aspect van uw douche -ervaring volledig kunt beheersen vanaf uw telefoon of zelfs door spraakactivering in combinatie met een smart home -systeem zoals de Amazon Alexa Voice Assistant.

Wat is een digitale mixer douche en hoe werkt het?

In vergelijking met de traditionele mixer -douche combineren digitale douches de meest recente douchetechnologie om te garanderen dat je de meest opwindende douche denkbaar krijgt. In vergelijking met de handmatige instelling gaat de digitale douchemixer nog een stap verder en geeft u temperatuuraanpassingskeuzes met een druk op de knop.

Blootgestelde klepdouches zijn precies hoe ze klinken.

De doucheklep wordt in deze configuratie blootgesteld of aangepast aan de tegel of het voltooide oppervlak; Blootgestelde klepdouches zijn vaak meer een blokvormige middelste eenheid met de warme en koude feeds die van elke kant binnenkomen. Het is ook gebruikelijk dat de pijpen worden gezien, wat de algehele esthetiek kan verbeteren, vooral wanneer een vintage look wordt gezocht. Blootgestelde klepconfiguraties zijn meestal goedkoper en eenvoudiger te installeren. De omleider kan worden gebruikt om een ​​tweede stopcontact te geven voor een vaste en handdouchekop, of het kan worden gebruikt om een ​​enkele uitlaatdouche te maken met slechts één douchekop. Ze kunnen ook worden gebruikt als een douchebadmixer als ze zijn uitgerust met een badpout en een slangaansluiting voor een handdouche -bevestiging.

Wat is de bron van het geluid dat uit mijn doucheklep komt?

Vanwege de slijtage op de sluitringen in een doucheklep, kunnen ze dun genoeg worden om te trillen wanneer het water erdoorheen gaat, wat resulteert in het hoge geluid dat je hoort. Dit kan worden opgelost door de watervoorziening naar de badkamer af te sluiten, de kraan te demonteren en eventuele versleten rubberen componenten op de patroon of klepsteel te vervangen.

Wat is de bron van het hoge geluid dat uit mijn douche komt?

Ze zijn niet alleen onaangenaam; ze kunnen ook wijzen op de aanwezigheid van een sanitair probleem in uw huis. Het is mogelijk dat het water een fluitend geluid produceert als het probeert door een pijp te knijpen die is geblokkeerd met minerale afzettingen. Het verwijderen van de douchekop en het grondig reinigen van de douchekop pijp zal het probleem oplossen.

Wat is een verborgen Klepdouche en hoe werken ze?

Een verborgen doucheklep is precies wat het klinkt: een doucheklep die verborgen is onder de tegels of de wand van uw douchewand. De bedieningsplaat en handgrepen zijn de enige onderdelen die zichtbaar zijn, met de rest van de machine weggewerkt. Verborgen douchekleppen kunnen helpen om een meer visueel aantrekkelijk en georganiseerd uiterlijk te produceren, evenals bieden meer ontwerpvrijheid door het gebruik van gebogen wandplaten en verschillende handgrepen. Het is mogelijk om verborgen kleppen te installeren op een muur die is niet direct naast de douche uitgang die ze reguleren. Zo kan de doucheklep op een wand bij de ingang van de douche worden geplaatst, met de doucheglijstang en vaste kop op de andere wand tegenover de klep. Bij gebruik van een blootgestelde klepdouche is dit geen optie om te overwegen. Door de beperkingen die door de lengte van de doucheslang worden opgelegd, biedt een blootgestelde doucheafsluiter minder flexibiliteit. Een verborgen doucheklep is gewoon een ingebouwde klep die is verborgen onder de betegelen van een douchewand, in tegenstelling tot een blootgestelde doucheklep. Het enige onderdeel van een verborgen doucheklep dat zichtbaar is, zijn de chromen regelplaat en handgrepen; de rest van de klep is verborgen in de muur.

Is het een goed idee om een verborgen douche te hebben?

Een verborgen douche is de ideale optie voor iedereen die wil rechte lijnen te creëren en rommel te minimaliseren in hun badkamer, omdat de klep en de bijbehorende leidingen zijn begraven onder de tegelvloer. Het kiezen van hen is ook een uitstekende keuze als u een kleine badkamer en willen het meeste van uw beschikbare ruimte te maken.

Wat is de beste manier om een douche te verbergen?

Bouw van een nep muur in de voorkant van een bestaande muur en het verbergen van de leidingen voor een douche, of voor een andere badkamer apparaat zoals een toilet, handdoekenrek, wastafel, radiator, of een ander apparaat dat u wilt gebruiken, is de snelste en meest effectieve methode van het verbergen van de leidingen.

Wat is de werking van een verborgen douche?

Een verborgen doucheklep is slechts een ingebouwde klep die verborgen is onder de tegels van een douchewand, in tegenstelling tot een blootgestelde doucheklep. Het enige onderdeel van een verborgen doucheklep dat zichtbaar is, zijn de chromen regelplaat en handgrepen; de rest van de klep is verborgen in de muur.

Wat is de geschiedenis van douchen?

Laten we snel vooruit naar 1767, toen William Feetham, een kachel fabrikant uit Londen Ludgate Hill, kreeg het eerste patent voor een douche voor zijn uitvinding. Douches in de vroegmoderne tijd werden aangedreven door een handpomp en verbruikten veel minder water dan baden. Een anonieme ondernemer kwam in de negentiende eeuw met het idee voor de Engelse Regency Shower.

Wanneer begon de praktijk van het nemen van een dagelijkse douche?

Badkuipen (evenals baden om gezondheidsredenen) werden algemeen aanvaard in de Verenigde Staten door de jaren 1880, maar Douches werden niet algemeen aanvaardbaar tot de jaren 1930 en 1940. hoewel er een verondersteld gezondheidsvoordeel van de sterke stralen van water, vergelijkbaar met een sauna of andere fysieke stimulatie, veel mensen geloofden dat dit zou kunnen worden overdreven in bepaalde gevallen.

Hoe zagen de eerste douches eruit?

Natuurlijke waterpartijen, zoals watervallen, dienden als eerste Douches, omdat ze noch binnengebouwen, noch door de mens gemaakt waren in de traditionele zin. Het baden in een conventioneel bassin, waarvoor de handmatige levering van zowel zoet als afvalwater nodig was, was minder effectief omdat het vallende water de badgasten volledig schoon spoelde.

Wie is de uitvinder van de douchekop?

In 1767 kreeg een Engelsman genaamd William Feetham een patent voor ' s werelds eerste mechanische douche. Een elektrische handpomp dwong water in een vat boven het hoofd van de gebruiker, die werd gecontroleerd door de gebruiker. Daarna trok het individu aan een ketting, waardoor het water zou vrijkomen.

Welk land heeft het hoogste aantal douches?

Volgens Kantar Worldpanel is Brazilië de leider in de wereld als het gaat om totaal zwemgedrag. De typische Braziliaanse neemt 14 Douches per week, wat neerkomt op ongeveer twee douches per dag. Dit is bijna het dubbele van alle andere landen in de studie, wat significant is. Over de rest van de wereld nemen mensen gemiddeld vijf Douches per week.

Wat zijn de meest essentiële factoren om te overwegen bij het selecteren van een douche?

 • Douchemixers mengen warm en koud water om de temperatuur te produceren die u hebt gekozen.
 • Een geautomatiseerde douche thermostaat tracks en regelt de stroom van water om een constante temperatuur te handhaven, het vermijden van koude plekken wanneer een nabijgelegen apparaat is ingeschakeld.
 • Gepersonaliseerde temperatuurvoorkeuren voor elk gezinslid worden ingesteld in de regeleenheid.
 • Sommige versies bieden smartphone-bediening van het bedieningspaneel.
 • Geïntegreerde elektronische thermostaat onderscheidt de douche van normale Douches.
 • De douchebesturing bevindt zich vaak in de badkamer of in de douche.
 • Digitale douches hebben tal van voordelen.
 • Digitaal baden zorgt voor gemak.
 • Douches met slimme kachels zorgen voor direct warm water.
 • U kunt nog steeds een goede flow van een bovendouche en een handdouche krijgen, zelfs wanneer de waterdruk laag is.
 • Smart douches hebben genomen zwemmen een stap verder door u in staat om uw hele douchen ervaring met uw telefoon of via voice activering wanneer gekoppeld aan de Amazon Alexa voice assistant.
 • Het komt van de bron van de doucheklep.
 • Versleten en gebruikte ringen in een doucheklep kan schudden en produceren een hoge toon rinkelen geluid.
 • Water kan proberen te stromen door een leiding die minerale afzettingen heeft blokkeren.
 • Om grondig te zijn, moet u de douchekop verwijderen.
 • Verborgen douchekleppen zijn eenvoudig verborgen douchekleppen die onder tegels of wandtegels zijn begraven.
 • Een bestaande klep is verborgen in de tegels en geïnstalleerd achter de douchewand.
 • De eerste Douches gebruikten een handpomp, die minder water verbruikt dan baden.
 • Een Engelsman, William Feetham, ontwikkelde ' s werelds eerste mechanische douche in 1767.
 • Verborgen douchemixer kleppen zijn de meest voorkomende.
 • thermostatische Douches mengen de watertemperatuur en verminderen het gevaar van verbranding
 • Ingebouwde power boosters in douchekoppen verhogen de stroom van water.
 • Elektrische douches, in tegenstelling tot krachtige douches, zorgen voor verwarmd water uit de koude waterbron.
 • In een krachtige douche wordt geen elektrische stroom gebruikt om het water te verwarmen.
 • Selecteer de temperatuur door de draaiknop rechts in de gewenste instelling te draaien.
 • Waterdruk heeft geen invloed op thermostatische kleppen.
 • Om energie te besparen, vermijd het nemen van de douche voor zo lang als haalbaar is.
 • Een mengdouche mengt warm en koud water uit uw kranen.
 • Power Douches kunnen worden gebruikt om de druk te verhogen bij mensen met een slechte waterdruk.
 • Thermostatische Douches houden een constante temperatuur met behulp van een thermostaat.
 • Voor een betere nauwkeurigheid gebruiken digitale Douches een digitaal display en digitale bedieningselementen.
 • Het gebruik van een elektrische douche is zeer energiezuinig.
 • Het verwarmen van water in een pomp-ondersteunde power douche vereist thuis warm water.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.