How to choose your bathroom sink?

Hoe kies je je wastafel in de badkamer?

Welke overwegingen moet u overwegen bij het selecteren van een wastafel in de badkamer?

Moderne wastafels in de badkamer

Waar moet je aan denken voordat je een wastafel in de badkamer koopt?

Welke factoren moeten worden overwogen bij het kiezen van een wastafel in de badkamer?

U zult ontdekken dat uw opties zijn georganiseerd in eenvoudige categorieën om te maken tot het zoeken naar wat u op zoek bent veel eenvoudiger. We hebben honderden verschillende stijlen om uit te kiezen, allemaal tegen een prijs die betaalbaar is. U zult het perfecte badkamerbekken ontdekken voor uw behoeften, of u nu een zeer eigentijdse, strakke en elegante badkamer hebt of een meer conventioneel badkamerontwerp. Wastafels in de badkamer die op de muur of op een voetstuk zijn gemonteerd, zijn de meest populaire soorten wastafels. Bassins die volledig verzonken zijn in een woningeenheid, worden inzetbassins genoemd. Achterondertientjes en semi-herbergende gootstenen die op een ijdelheidseenheid, plank of speciaal gebouwde behuizing worden geplaatst, zijn een beetje ongewoon, maar ze bieden een unieke mix van ontwerp en opslag.

Welke factoren moet u overwegen voordat u een wastafel in de badkamer koopt?

Als u beperkt bent in de ruimte, probeer dan een badkamerbekken aan de muur te installeren. Vanwege het feit dat de vloer onder het raam zichtbaar is, lijkt de kamer groter te zijn. Als alternatief kan een garderobe met een kleine voetafdruk of een hoekbassin de voorkeur hebben. Zinkvariëteiten die ambitieuzer zijn, zoals aanrechten, kunnen in grotere ruimtes worden ondergebracht en kunnen een WOW -effect bieden. Ze zijn in toenemende mate verkrijgbaar in trendy materialen zoals koper en steen, evenals hedendaagse stijl, zoals bochtige curven of geometrische vierkanten, en ze kunnen een belangrijke ontwerpverklaring afleggen.

Wat zijn de verschillende soorten wastafels in de badkamer?

 • Zinkpunten op voetstukken.
 • Zinkpunten die op de muur zijn gemonteerd.
 • Zinkt dat zelf-rinse.
 • Zinkpunten met een onder -mount -ontwerp.
 • Zinkt in een schip.
 • IJdelheid wastafels zijn gootstenen die op een ijdelheid worden geplaatst.
 • Zinkpunten voor consoles.
 • Zinkpunten die semi-herontst zijn.

Wat is een muur opgehangen badkamer wastafel en hoe werkt het?

Omdat een wandgemonteerde gootsteen geen voetstuk of stand heeft, kan het waardevolle vloerruimte vrijmaken, waardoor het schoonmaken gemakkelijker wordt en de indruk wekt van grotere ruimte in de kamer in het algemeen. Beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en maten. Het is mogelijk om een ​​gootsteen op bijna elke muur aan te sluiten, zolang de hoogste graad van wandfittingen wordt gebruikt voor sterkte en beveiliging. Installeer een toilet in de muur om het gevoel van ruimte te maximaliseren met behoud van een modern uiterlijk. Wat is precies een muurbassin? Omdat het rechtstreeks aan de muur is bevestigd, heeft een muurhangbassin geen ruimte meer nodig voor een badkamer ijdelheid eronder. Als gevolg hiervan is het een veelzijdige en praktische optie voor badkamers in verschillende vormen en maten.

Wat is de beste manier om een ​​wandgemonteerde gootsteen te ondersteunen?

Schuif de gootsteen tegen de muur totdat deze gelijk is met de muur. Til de gootsteen een klein beetje op om ervoor te zorgen dat de montagebeugel op de achterkant van de gootsteen veilig is bevestigd aan de wandbevestiging. Sluit de twee zijden van de p-trap met behulp van de slip-joint-tang met behulp van de p-trap en draai de koppeling vast totdat deze veilig is. Maak gebruik van siliconenkit bij de naden waar de gootsteen en de muur samenkomen.

Is het moeilijk om op de muur gemonteerde gootstenen te installeren?

Hoewel het waar is dat het installeren van een wall-mount wastafel minder moeilijk is dan er een in een kast te plaatsen, moet je wat ruw in sanitair uitvoeren, waarvoor een vergunning nodig is als je van een conventionele gootsteen omzet naar een Wall-mount gootsteen.

Welke methode wordt gebruikt om de wastafel in de badkamer met de muur aan te sluiten?

Als je denkt aan een wastafel in de wandmontage, denk je waarschijnlijk aan zoiets als dit: het is aan de muur bevestigd met bouten en is uitsluitend verbonden met de muur, zonder voetstuk of ijdelheid eronder.

Hoe zien de wastafels voor voetstuk eruit?

Aidstukbanden zijn een klassiek badkamerontwerp dat te vinden is in een aantal maten en stijlen, waaronder zowel conventionele als eigentijdse opties. Het voetstuk biedt ondersteuning voor het bassin en verbergt ook het sanitair. Vrijstaande gootstenen, ook bekend als gootstenen voor voetstuk, zijn een fantastische keuze voor kleine of vreemd gevormde badkamers, omdat ze ruimte besparen door vrij te zijn. Ze bestaan ​​meestal uit twee delen: een gootsteenbassin, dat vaak aan de muur is bevestigd, en een voetstuk eronder, dat extra ondersteuning en opslag biedt in plaats van een kast.

Zijn de voetstuk niet langer in de mode?

Naast hun schone, minimalistische uitstraling, voetstuk en drijvende wastafels zijn ook de voorkeur vanwege het feit dat ze geen enkele van de meest fundamentele functies zijn die mensen in de badkamer nodig hebben. Naast het feit dat ze geen kast hebben, kunnen ze ook niet de tegenruimte hebben die andere ontwerpen te bieden hebben.

Wat is de grootste vorm voor een spiegel om over een voetstuk te plaatsen?

Als het gaat om een ​​ijdelheid met dubbele gootsteen met veel opslag, is een rechthoekige spiegel vereist om de prominente structuur in evenwicht te brengen, terwijl een ovale of ronde spiegel het meest geschikt is voor een gebogen voetstuk met veel opslag. Dubbele ijdelheden kunnen maximaal twee dun ingelijste of volledig ingelijste spiegels herbergen; U moet er echter voor zorgen dat er minimaal een paar centimeter tussen hen is.

Is het moeilijk om voetstukputten te installeren?

Aidstukgootstenen hebben een eenvoudige, mooie vorm die minder ruimte inneemt dan een traditionele wastafel en ijdelheid combinatie. Het installeren van een voetstuk gootsteen is een eenvoudige taak die de meeste ervaren doe -het -zelvers op één dag kunnen doen als je al het juiste sanitair op zijn plaats hebt.

Is het een goed idee om gootstenen voor voetstuk te gebruiken?

Aidstukbanden zijn meer geschikt voor sommige soorten badkamers dan andere. Veel van de nieuwe voetstukputten zijn gebaseerd op historische ontwerpen, waardoor ze een echt antieke verschijning krijgen in een hedendaagse eenheid. Aidstukbanden, ongeacht het ontwerp, bieden uw badkamer een licht en luchtig gevoel, in tegenstelling tot het zware en claustrofobische uiterlijk van een ijdelheidskast.

Wat is de beste manier om sanitair onder een voetstuk gootsteen te verbergen?

De sanitaire fittingen op uw voetstuk inpakken met sierproducten zoals kunstmatige wijnstokken of linten kunnen helpen om ze verborgen te houden. Maak gebruik van breed lint om het installatieproces te versnellen. Wikkel de items rond de pijpen vanaf de bovenkant en werk je weg naar beneden. Bedek de ruimte onder de voetstuk met sierproducten om het visueel aantrekkelijker te maken.

Wat zijn hoekbekkens precies?

Omdat ze een beetje ongewoon zijn, kan een hoektoger een focuspunt worden in een ontwerpgestuurde badkamer. Een hoektoger is een uitstekende keuze voor het maximaliseren van het gebruik van anders verspilde ruimte in een kleine badkamer. Ze zijn meestal klein van formaat en kunnen muur gemonteerd, voetstukstijl zijn, of gecombineerd met bijpassende toiletten. Corner badkamer wastafels worden beschouwd als ruimteservaters vanwege het feit dat ze slim zijn gebouwd om in zelfs de kleinste garderobe en badkamers te passen. Het belangrijkste voordeel van deze eenheid is dat het een veel kleinere voetafdruk heeft dan zijn conventionele equivalent. Wanneer geïnstalleerd in een 90 graden hoek van uw badkamer, strekt zich een hoekbassin uit de muur diagonaal uit. Een hoekbassin is bedoeld om zo klein mogelijk te zijn, waardoor het een uitstekende ruimtebesparende optie is voor badkamers die niet veel beschikbare vloeroppervlak hebben.

Hoeveel gaat een hoekgootsteen als het gaat om ruimtevereisten aan?

Gewoon gebruik maken van de hoek base alsof het een normale 24 inch basis " kabinet is een slang term voor een opslagruimte voor dingen. Zoek naar een wastafel met een totale grootte van niet meer dan 23 inch " ..... Beschouw het volgende: Vaak, maar niet altijd, de gootsteen zal worden geplaatst terug drie inch "van de kast van het front frame Nu, drie centimeter verder terug, de links-naar-rechts afstand is ongeveer 22 inch" in de ruimte tussen de muren van het kabinet

Als het gaat om badkamer wastafels, wat is de ideale diepte?

De spatten die optreedt wanneer een badkamer wastafel is te ondiep zal worden vaker, en u zult niet in staat zijn om de gootsteen te vullen om welke reden. Een andere reden voor hoge hoogten is het gemak waarmee ze kunnen worden bereikt. Iedereen lijkt een diepte van vijf tot acht centimeter te vinden om het meest comfortabel te zijn.

Zijn hoekbekkens een goed gebruik van de beschikbare ruimte?

In de meeste badkamers, hoekmontage bekkens worden beschouwd als ruimte spaarders omdat ze kunnen gebruik maken van een gebied dat meestal wordt verwaarloosd door de meerderheid van de mensen. Dit wordt verder ondersteund door uw besluit om hier een bassin te plaatsen in plaats van in het centrum van uw kamer door te spoelen met een muur. Door dit te doen, u gratis extra ruimte voor andere benodigdheden, zoals een toilet of opslag containers.

Wat vind je van de Countertop Badkamer Sinks?

Counter top wastafel bekkens, die zijn een stijlvolle badkamer centrum punt, worden geplaatst op het oppervlak van een geschikte ijdelheid eenheid, plank, of kast. Mensen die van zeer aangepaste, oog springende stijl zal waarderen het uiterlijk en de veelzijdigheid die zij bieden. Afgezien van de vele gootvormen, maten, materialen en ontwerpen beschikbaar, kunt u ook uw individualiteit uit te drukken door het selecteren van de werkblad of de eenheid waarop uw bekken zal worden geïnstalleerd om verder weer te geven uw eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een natuursteen wastafel bekken met de mooie korrel van een houten eenheid om het gevoel van een moderne spa-omgeving te creëren. Een aanrecht spoelbak is precies wat het klinkt als: een gootsteen die op een tegentop zit. Het is een wastafel bassin dat op de top van een teller wordt geplaatst in plaats van te worden gebouwd in een muur, ijdelheid, of staan op zijn eigen op een voetstuk als is traditioneel.

badkamer modern eenvoudig gootsteenontwerp

Hoeveel verschillende soorten bekkens zijn er?

Wat zet je in de gootsteen op de toonbank?

Een contour-bassin is slechts een bassin dat aan een vlak oppervlak wordt bevestigd met schroeven of bouten. Dit oppervlak kan iets zijn van een bekken plank gemonteerd op de muur aan een oude tafel of zelfs een paar laden. Meestal, Hoewel, vindt u ze geplaatst op de top van een badkamer ijdelheid eenheid, die kan worden ofwel muur-gemonteerd of vrijstaand afhankelijk van uw voorkeuren.

Wat is het beste langdurige materiaal om te kiezen voor een badkamer ijdelheid aanrecht?

Granieten badkamer werkbladen zijn de meest duurzame van de natuurlijke stenen keuzes beschikbaar, waardoor ze ideaal voor high-traffic poeder kamers en master badkamers, onder andere toepassingen.

Wat zijn precies Semi-verzonken Basins?

Een semi-recessed wastafel is een die past halverwege in een vanity-eenheid of kast, een combinatie van functionaliteit met een elegante uitstraling. Sinds het resultaat van zijn uitsteken is het eenvoudiger te gebruiken, omdat het toegankelijker is, terwijl het nog steeds de mogelijkheid biedt om items in de eenheid hieronder op te slaan. Wat is een semi-inbouw bekken, en hoe werkt het? Counter top bassins en ijdelheid eenheden zijn beide beschikbaar in dit ontwerp, die halverwege tussen de twee soorten sinks zit. Het is gemonteerd op de top van een eenheid, maar het projecten of hangt over de voorkant van de eenheid in plaats van volledig geïntegreerd in het aanrecht.

Wat is een volledig verzonken bekken, en hoe werkt het?

Wanneer geïnstalleerd spoelen met een solide werkoppervlak, een verzonken bekken laat zeer weinig van het bekken uitsteken boven de top, waardoor het ideaal voor badkamers en keukens. ... Een geraden wasbekken is anders dan een oppervlak van het wasbekken in die zin dat het onder het aanrecht geplaatst wordt.

Wat is het aantal verschillende soorten bekkens?

Rivierafvoerbassins, structurele bassins en oceaanbekkens zijn de drie meest voorkomende soorten bassins die op aarde worden gevonden. Een rivierafvoerbekken wordt gedefinieerd als het gebied dat wordt afgevoerd door een rivier en al zijn zijrivieren samen. In een rivierbekken zijn er veel verschillende stroomgebieden die bijdragen aan de stroom. Een stroomgebied is een subset van een rivierbassin dat kleiner is.

Wat zijn inzetbassins precies?

Een ingebouwde gootsteen ziet er niet alleen fantastisch uit, maar heeft ook het extra voordeel van het bieden van extra aangrenzende aanrecht of aanrechtruimte en opslagruimte hieronder. Dit soort badkamerontwerp is ideaal voor een schone, frisse en minimalistische esthetiek. Vanwege het feit dat ze in een kast of kast moeten worden geïnstalleerd, heeft deze configuratie vaak iets meer ruimte nodig dan andere bassinconfiguraties. Inset -bassins zijn compatibel met een breed scala aan tapware -typen, inclusief bassinmixers en wandtappen van verschillende ontwerpen. Inset-bassins, die beschikbaar zijn in afgeronde en vierkante vormen, evenals matte en glanzende afwerkingen, zijn een eigentijdse wending aan het klassieke ontwerp van een onderzettingsgootsteen.

Wat is een volledig verzonken bassin, en hoe werkt het?

Wanneer het spoelig wordt geïnstalleerd met een vast werkoppervlak, laat een verzonken bassin heel weinig achter van het bassin dat boven het aanrecht steekt, waardoor het ideaal is voor badkamers en keukens .... Een verzonken wasbekken is anders dan een wastafel op de oppervlakte, dat het is onder het aanrecht geplaatst.

Wat is een onderbreekbekken en hoe werkt het?

Aanzienlijke grootte, onder tegenbassins zijn bedoeld om te worden geïnstalleerd onder uw badkamerrecht. Undermount -bekkens zijn een goede optie, omdat ze minder moeilijk te reinigen zijn dan andere soorten bassins en omdat ze een prachtig visueel effect bieden. Vanwege hun slanke en eenvoudige vormen zijn onderbeende wastafels ideaal voor hedendaagse instellingen.

Hoe verschijnen traditionele bassins?

Het is mogelijk om de tijdloze sfeer van uw historische huis te verbeteren door een klassieke badkamer wastafel te installeren. De hedendaagse aanpassingen van klassieke ontwerpen, die zijn gebaseerd op prachtige eerdere modellen, zijn eveneens van uitstekende kwaliteit en bruikbaarheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder aan de wand gemonteerde, semi-gerafeerde, semi-gerafe, inzet en gemonteerd op een bijpassende wasstand. Onze klassieke bekkens zijn een verfijnde aanvulling op elke badkamer, die functionaliteit combineren met klassieke elegantie. Vandaag kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen.

Wat zijn precies de bekkens van de garderobe?

Omdat fabrikanten tegenwoordig talloze prachtige badkamer wastafels produceren in elke stijl, specifiek voor deze plaatsen in plaats van op te offeren op ontwerp, betekent het inrichten van een eigen eigen, garderobe of kleinere badkamer niet een vermindering van de kwaliteit. Sommige zinkeenheden zijn kleiner dan andere, maar ze steken allemaal in dezelfde mate uit de muur, waardoor ze net zo aangenaam zijn om te gebruiken als grotere gootsteeneenheden. Als alternatief zijn sommige mantelkamerbassins lang maar ondiep in diepte, waardoor ze tegen een muur kunnen worden geplaatst zonder te staken. Cloakroom-bekkens hebben een aanzienlijk kleinere voetafdruk dan badkamersbekkens en stelt u dus in staat om zoveel mogelijk bestaande ruimte te behouden, zelfs in de kleinste garderoakrooms en badkamers Kies uit mantelroombassins die muur gemonteerd, volledig voetstuk gemonteerd zijn of aan de hoek gemonteerd Ontdek het ideale mantelkamerbekken voor uw omgeving.

Wat is de standaardgrootte van een wastafel in de garderobe?

Wat is de juiste hoogte voor een mantelroombassin? Het installeren van een mantelkamerbekken op een hoogte tussen 800 mm en 850 mm is het meest ideaal. De hoogte van een voetstukbassin is vast, terwijl een wandbassin op de muur kan worden geïnstalleerd op een hoogte die het meest comfortabel is voor u en uw behoeften.

Wat is precies een klein bassin?

Om mensen te huisvesten die een kleine badkamer moeten versieren, hebben we een reeks wastafel gekozen die van eersteklas kwaliteit hebben. Wanneer een wastafel kleiner is dan 60 cm breed, wordt deze als klein beschouwd. Kleine wasbakken zijn ideaal voor badkamers met beperkte ruimte, vaak bekend als kwart of halve baden, omdat ze compact zijn.

Wat is de grootste keuze in termen van materiaal voor een wastafel in de badkamer?

Een van de meest populaire materialen voor een wastafel in de badkamer zijn porselein en keramiek. Beide materialen zijn eenvoudig te reinigen en hebben een aangename textuur en afwerking. Ze bieden ook grote duurzaamheid, evenals een stijlvol uiterlijk. Ze zijn echter kwetsbaar voor chipping als een groot object er bovenop wordt geplaatst. Roestvrij staal en andere metalen zoals koper en brons hebben een uitstekende kiemweerstand en mooie esthetiek, maar als ze niet goed worden onderhouden, kunnen ze worden gekleurd door water en mineralen.

Wat is de geschiedenis van de gootsteen?

Over het algemeen zijn wastafels komvormige sanitaire armaturen die worden gebruikt voor handwas, vaatwassing en andere taken. Wikkels zijn uitgerust met kranen (kranen) die warm en koud water bieden, evenals een spuitfunctie die kan worden gebruikt om het spoelproces te versnellen. Wanneer een gootsteen wordt geblokkeerd, is het gebruikelijk dat mensen hun toevlucht nemen tot het gebruik van een chemische afvoerreiniger of een plunjer om de obstructie vrij te maken. Het merendeel van de ervaren loodgieters zal een afvoerboorder gebruiken (soms aangeduid als een "loodgieterslang") om de blokkade te wissen.

Modern badkamerontwerp met bassin

Welke vorm is het beste voor een wastafel in de badkamer?

Wat voor soort materiaal wordt gebruikt om de gootsteen te construeren?

Roestvrij staal wordt veel gebruikt in keukens en commerciële toepassingen, omdat het een uitstekende balans biedt tussen betaalbaarheid, nut, duurzaamheid en gemak van reiniging, die allemaal belangrijke overwegingen zijn. De combinatie van glazuur over gietijzer is een veel voorkomend materiaal voor keuken- en badbit. Plastic wastafels kunnen ook worden vervaardigd uit dezelfde materialen die worden gebruikt om 'vaste oppervlakte' -tellers te creëren, zoals kwarts of graniet. De handgemaakte glazen gootsteen, die populairder is geworden bij welvarende huishoudens, is een recente ontwikkeling in badkamerontwerp. Soapstone sinks waren vroeger wijdverbreid, maar nu worden ze vaak voornamelijk gevonden in hoogwaardige toepassingen of in toepassingen die bijtende chemicaliën en andere harde chemicaliën moeten weerstaan. Marmeren, travertijn, onyx, graniet en zeepsteen zijn enkele van de meest voorkomende stenen die worden gebruikt in high-end gootstenen, evenals een verscheidenheid aan andere stenen.

 • Keramisch
 • Beton
 • Koper
 • Email over staal of gietijzer
 • Glas
 • Graniet
 • Marmer
 • Nikkel
 • Plastic
 • Polyester
 • Porselein
 • Hars washbasin
 • Zeepsteen
 • Roestvrij staal
 • Steen
 • Terrazzo
 • Hout

Welke factoren moet ik overwegen bij het kopen van een wastafel in de badkamer?

Beslis over je eigen stijl. Het is mogelijk om een ​​gerenoveerde badkamer te hebben die een aanvulling vormt op de stijl van uw huis of die een uniek, eclectisch gebied is, in tegenstelling tot alle andere in uw huis. Selecteer de berg van uw keuze. Met een vaste oppervlak, geïntegreerde gootsteen, kunt u een schoon, gestroomlijnd uiterlijk creëren. Beslis over het materiaal dat u wilt gebruiken. Neem een ​​meting van de beschikbare ruimte. Overleg met een getrainde professional.

Wat is de beste vorm voor een wastafel in de badkamer?

Vierkante wastafels geven uw badkamer een meer eigentijdse sfeer, en ze kunnen worden gebruikt met een aantal gootsteentypen, waaronder voetstuk en onderbeen gootstenen, om de look te voltooien. Ze hebben ook meer platte en brede oppervlakken dan een ovale gootsteen, wat een ander voordeel is.

Wat is de eenvoudigste wastafel in de badkamer om schoon en gedesinfecteerd te blijven?

Maak uw gootsteen uit een duurzaam materiaal dat gemakkelijk te reinigen is, zoals porselein, gehard glas of glasachtig China. De volgende drie keuzes zijn het handigst in termen van onderhoud en onderhoud. Metalen wastafels, vooral roestvrijstalen gootstenen, zijn behoorlijk populair.

Welke heeft de voorkeur: een porselein of een keramische gootsteen?

Ondanks het feit dat porselein is veel duurzalere dan keramiek, het toch lukt om een glad oppervlak kijken. Het is vergelijkbaar met keramische gootstenen, omdat porselein heeft zeer lage water absorptie eigenschappen en is ook relatief eenvoudig te reinigen, dat is ook een van de redenen waarom porselein is de meest gebruikte materiaal voor toiletten.

Wat is de meest langdurige badkamer wastafel die u kunt vinden?

Porselein is samengesteld uit de zwaarste klei beschikbaar en is zeer duurzaam, maar een van de meest aantrekkelijke kenmerken is zijn zachte uitstraling. Het is eenvoudig te onderhouden, waardoor het een uitstekende optie voor familie badkamers. Gietijzeren gootstenen met een keramische coating zijn gebruikelijk in oudere huizen, met de keramische coating die de gietijzeren basis.

Zijn rechthoekige putten nu in de mode?

En, natuurlijk, alleen omdat rechthoekige putten zijn modieus en hedendaagse nu betekent niet dat ze zullen blijven zo in vijf of tien jaar. Veel trends worden zeer snel gedateerd en door het kiezen van iets anders dan de traditionele keuze, stel je jezelf bloot aan dit gevaar. Een andere overweging is het reinigende aspect van de situatie.

Als het gaat om badkamer wastafels, wat is het meest populaire materiaal te gebruiken?

Vitreous china en geëmailleerd gietijzer zijn de meest gebruikte materialen voor het bouwen van badkamer sinks. Putten uit deze op de tijd geteste materialen zijn ontworpen om te verdragen omdat ze stevig, heftig en duurzaam zijn. Geëmailleerd staal, gehard glas, steen, hout, acryl, en vaste oppervlakken zijn enkele van de andere materialen beschikbaar.

Wat is een self-rimmed badkamer wastafel, en hoe werkt het?

Bij het gebruik van een zelfrijmende gootsteen wordt de gootsteen zodanig geconstrueerd dat de zijkanten van de gootsteen boven aan het aanrecht zitten. Een druppel-in spoelbak is er een die in een gat in een tegentop wordt gebracht en vervolgens vastgemaakt en verzegeld aan het oppervlak van het aanrecht, in essentie. Dit is een van de meest voorkomende en fundamentele keuzes die beschikbaar zijn.

Hebben porseleinen sinks een neiging om te krabben?

Porseleinen sinks zijn meer vatbaar voor krassen dan roestvrij staal sinks. Porseleinen sinks zijn gevoelig voor spaanders en kraken als gevolg van de fragiel aard van het materiaal. Omdat vlekken kunnen snel vormen op porseleinen sinks, moet u bleken te gebruiken bleekmiddel en reinigingsmiddel op een meer regelmatige basis om het gebied rond uw gootsteen schoon te houden.

Hebben porseleinen sinks een neiging tot chip?

Een ding om in gedachten te houden is dat porselein gemakkelijk kan worden gechipt, dus voorzichtig zijn tijdens de behandeling. Elke scherpe of zware post die wordt gedropt in een porseleinen keuken spoelbak heeft de potentie om schade aan de oppervlakte. Wanneer bleekmiddel en andere zure chemicaliën laten rusten voor een langere tijd, kunnen ze vernietigen het glazuur en de afwerking van het porselein.

Hebben keramische putten de neiging om te kraken?

U kunt een keramische gootsteen reinigen met uw normale huisreinigingoplossingen omdat het vlek-bestendig en gemakkelijk schoon te houden is. Een belangrijk onderscheid tussen keramische gootstenen en fireclay of gietijzeren gootstenen is het feit dat keramische gootstenen zeer gevoelig zijn. Keramische gootstenen zijn ook gevoelig voor het chippen, kraken, en krabben als gevolg van de aard van het materiaal.

Wat is het meest duurzame materiaal voor een gootsteen?

Roestvrij staal is een van de meest langdurige en kosteneffectieve materialen voor de keuken wastafels op de markt. De roestvrijstalen stof is bestand tegen corrosie en ondersteunt de groei van bacteriën op geen enkele manier. De prijs wordt bepaald door de meter, die varieert van 16-gauge tot 22-gauge in dikte.

Zijn voetstuk sinks nog in de mode?

Ondanks het feit dat voetstuk en drijvende putten worden bewonderd voor hun slanke esthetische en minimalistische design, ze ontbreken in enkele van de meest fundamentele functies die mensen nodig hebben in de badkamer. Het installeren van een gespiegeld kabinet over de gootsteen voor kleine dingen, maar ook drijvende planken of een andere opslagruimte boven of rond het toilet, kan een goede investering zijn.

Wat is de meest effectieve manier om de badkamer schoon te maken?

Spray een desinfecteren badkamer reinigingsmiddel, zoals Clorox of Lysol, rondom de badkamer wastafel en veeg het af met een handdoek of spons na elke spuit sessie. Om te ontsmetten van kranen hendels, spray of veeg ze met een desinfecterende spray of veeg en laat ze nat blijven voor de hoeveelheid tijd die op de doos wordt gespecificeerd om bacteriën te vernietigen.

Welke factoren moet u rekening houden met het kiezen van een badkamer wastafel?

 • Uw ideale badkamer wastafel zal overeenkomen met uw moderne, slanke, en mooie badkamer, of uw meer traditionele badkamer decor.
 • Pedestal-gemonteerde badkamer wastafels zijn de meest voorkomende soorten sinks.
 • Badkamers met verzonken bassins zijn bekend als inset badkamers.
 • Pedestal sinks hebben een mooi, eenvoudig ontwerp, in vergelijking met conventionele wastafels en ijdelheid, dat bespaart ruimte.
 • Pedestal sinks zijn geschikt voor vele soorten badkamers.
 • De oude sokkels geven deze moderne eenheden een heel oude uitstraling.
 • Zelfs pedestal sinks hebben een licht en luchtig gevoel in vergelijking met ijdelheid kasten, die een flinke en claustrofobisch kijken.
 • Countertop wastafel bekkens, die een modieuze badkamer brandpunt, zijn gemonteerd op een geschikte ijdelheid, plank, of kast.
 • Als de meest duurzame van de natuurlijke stenen opties, granieten badkamer werkbladen zijn goed geschikt voor gebruik in drukke poeder kamers en master baden.
 • Een semi-recessed wastafel heeft zowel praktisch gebruik als mooie uitstraling.
 • Door de bulk, is het makkelijker om te gebruiken omdat het toegankelijker is, maar het maakt het nog steeds mogelijk om dingen onder te slaan.
 • Klanten hebben twee wastafels om uit te kiezen: bassins en vanity-eenheden.
 • In plaats van volledig te worden opgenomen in de conttop, het projectenof hangt over de voorkant van de eenheid.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.