How to choose bathroom furniture?

Hoe kies je badkamermeubilair?

Welke factoren zijn het meest essentieel om te overwegen bij het selecteren van badkamermeubels?

Modern badkamerontwerpmeubilair

Wat is de beste manier om badkamermeubels te selecteren?

Zorg ervoor dat je nadenkt over hoeveel opslag je nodig hebt voor wat voor soort dingen voordat je naar producten gaat kijken. Heb je voldoende opslagruimte nodig voor voldoende handdoeken voor het hele gezin, of heb je ruimte nodig voor je grote cosmetica -collectie. Of heeft u ruimte nodig voor beide? Het is mogelijk om de fout te maken om uw opslagbehoeften te onderschatten; Dus een beetje gedachte zal zeer nuttig zijn. U moet rekening houden met de grootte van uw badkamer, de indeling van de ruimte, de constructie en materialen van de muren, evenals de sanitairbehoeften van de kamer. Kleine maar toch belangrijke elementen, zoals welke richting een kast of lade zal openen, moeten worden overwogen bij het ontwerpen van de ruimte. Maak bovendien een budget voor jezelf. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een tijdloze klassieker, iets meer eigentijds, of iets meer conventioneel, u zult hier de juiste badkamereenheden voor u ontdekken. Onze selectie omvat topmerken tegen diep verlaagde tarieven, die allemaal zorgvuldig zijn gekozen vanwege hun reputatie voor ontwerp en bouwkwaliteit. Het kiezen van nieuwe badkamereenheden die aan uw vereisten voldoen, kan in het begin verwarrend zijn, dus het is handig om de beschikbare opties in categorieën te verbreken. Kasten, opbergkasten, ijdelheidseenheden en toileteenheden zijn allemaal voorbeelden van badkamermeubilair. Wandgemonteerde, vrijstaande en op maat gemaakte opties zijn beschikbaar. In termen van algemeen ontwerp valt de meeste badkamermeubels vaak in een van de volgende categorieën: klassiek, modern of luxueus uiterlijk.

Hoe kan ik het beste de meubels van de badkamer kiezen?

 • Meet eerst uw opslagbehoeften.
 • Is er voldoende opslagruimte voor het hele gezin, of zal deze geschikt zijn voor uw cosmetica -collectie?
 • Opslagbehoeften begrijpen; Dit zal helpen om ze te vermijden.
 • Denk ook aan de grootte van uw badkamer, evenals de architectuur-, constructie- en sanitaire behoeften.
 • Er moeten tonnen gedachte in de lay -out van de ruimte worden geplaatst.
 • Vermeld ook geld voor jezelf.
 • Zoek precies wat u zoekt in een klassieker, iets eigentijds of iets meer conventioneel.
 • Topmerken hebben reputatie voor superieur ontwerp en afwerking bij substantiële besparingen.
 • Dit kan heel nuttig zijn bij het maken van selecties met betrekking tot nieuwe badkamerapparatuur.
 • Toiletten, kasten en ijdelheden zijn allemaal badkamerinrichting.
 • Vrijstaande op maat gemaakte en muur gemonteerd
 • Badkamermeubilair is klassiek, modern of luxueus van ontwerp.

Wat zijn de verschillende soorten badkamermeubels?

De volgende zijn vier verschillende soorten badkamermeubels beschreven. Spiegels voor de badkamer. Wastafels voor de badkamer ijdelheid. Kasten voor de badkamer. Badkamerkasten bevinden zich onder de wastafel en bedienen een aantal functies. Kasten kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan items op te slaan, zoals huishoudelijke goederen, handdoeken, een toiletplunjer en andere items die u verborgen wilt houden. Het medicijnkabinet is een term die wordt gebruikt om een ​​kast te beschrijven dat medicijnen bevat.

Welke factoren moeten worden overwogen bij het kiezen van badkamermeubels?

De badkamer is de locatie die ontspanning, vrede en het soort sereniteit cultiveert dat alleen voortkomt uit alleen zijn met je gedachten. Badkamerkasten worden vaak achtergelaten in als staat, met een nadruk gelegd op armaturen, hardware en tegels. De schoonheid en functionaliteit van kwaliteitskasten kunnen eigenlijk een transformerend effect hebben op de hele badkamer. Kasten zijn een essentieel onderdeel van elke geweldige badkamer en zijn een investering die de moeite waard en noodzakelijk is met betrekking tot het toevoegen van zowel esthetische als functionele waarde. De verschillende soorten en stijlen van kasten, hun afwerkingen en kleuren en aanvullende informatie over backsplashes, die een prachtige manier zijn om unieke pracht aan uw badkamer toe te voegen, worden vaak verwaarloosd door huiseigenaren.

 • Mooie, functionele kasten kunnen de hele badkamer volledig transformeren.
 • Het combineren van zowel het mooie als de functionele wordt bereikt met kasten.

Welke materialen worden gebruikt om badkamermeubels te bouwen?

Welke materialen worden gebruikt om badkamermeubels te bouwen? Badkamermeubilair is gemaakt om de vochtige omgeving van de ruimte te weerstaan ​​waarin deze wordt geplaatst. Een veel voorkomend materiaal is MDF of MFC (melamine -faced spaanplaat), en het kan worden bekleed met vinyl, acryl of laminaat, waarbij houtfineer aan de bovenkant van de markt wordt gebruikt voor een meer luxueuze look.

Wat zijn de vele soorten badkamerkasten beschikbaar?

 • Kasten in de platte stijl.
 • Kasten in de noodlijdende stijl.
 • Kasten in de maalboardstijl.
 • Kasten in het louverige ontwerp.
 • Kasten in de Shaker -stijl.
 • Kasten met een inzetontwerp.
 • Kasten in de thermofoil -stijl.
 • Kasten in de aangepaste stijl.

Wat is de definitie van badkamermeubels?

Badkamermeubilair is een uitstekende methode om uw badkamer te accessoriseren en aan te vullen, omdat het zowel visueel aantrekkelijke als functionele items voor uw badkamer kan bieden, afhankelijk van uw voorkeuren. Badkamereenheden, inclusief ijdelheidseenheden en opbergkasten, zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waaronder vrijstaande en op de muur gemonteerde opties.

Wordt een badkuip beschouwd als meubelstuk?

Meubels worden vaak gedefinieerd als beweegbare items die worden gebruikt om een ​​plaats te versieren. Een armatuur is een stuk architectuur dat is verbonden met een ander stuk architectuur, zoals in "aangebracht op een muur, vloer of plafond." Toiletten, wastafels/toiletten, douches en badkuipen zouden in deze context allemaal worden beschouwd als armaturen, met name badarmaturen.

Is er een verschil tussen de twee soorten ijdelheid?

In het geval van ijdelheid en CB identificeerden ze twee soorten ijdelheid: (1) fysieke ijdelheid, wat overmatige zorg of opgeblazen mening is over iemands fysieke schoonheid, en (2) presterende ijdelheid, wat overmatig zorgen of opgeblazen beeld is van iemands persoonlijke prestaties .

Wat zijn vrijstaande badkamermeubels, en hoe werkt het?

Muurmeubels met muur zijn moeilijker te installeren en te bewegen dan vrijstaande badkamermeubels. Items kunnen stuk voor stuk worden bijgewerkt en kleuren en stijlen kunnen worden gemengd en gematcht om een ​​eclectische look te creëren. Het kan een retro/klassiek gevoel geven aan elke ruimte, terwijl het ook meer veelzijdigheid biedt. IJdelheid kasten, opbergkasten en toileteenheden zijn allemaal verkrijgbaar als zelfstandige meubels. Houd er rekening mee dat vrijstaande items een ruimte kleiner kunnen laten lijken dan het zou zijn als de meubels aan de muur zouden worden gemonteerd. Als gevolg hiervan, als ruimte een probleem is, is dit iets om te overwegen. Het is essentieel om de veiligheid van hoge kasten te garanderen door ervoor te zorgen dat ze niet kunnen worden omvergeworpen.

Wat is een op zichzelf staande ijdelheid, en hoe werkt het?

Ondanks het feit dat dit soort badkamer ijdelheid lijkt op het uiterlijk van vrijstaande meubels, biedt het dezelfde opslag- en sanitaire voordelen als een conventionele ijdelheid. Een vrijstaande ijdelheid, wanneer het op zijn eigen benen wordt geplaatst, kan helpen een ruimte te openen door de zichtlijn in de kamer uit te breiden, vooral als de vloer onder de kasten doorgaat.

Wat is het beste materiaal om te gebruiken voor een badkamerkast?

Hoewel massief hout, multiplex en MDF allemaal veel voorkomende materialen zijn voor badkamerkasten, is PVC veruit de meest duurzame en langdurige optie. Dit komt door het feit dat PVC zeer robuust, volledig waterdicht is en er ook een fantastisch uiterlijk en gevoel voor heeft.

Is het nodig om een ​​vrijstaande ijdelheid te hebben die is verbonden met een muur?

Het is essentieel om te begrijpen dat vrijstaande badkamer ijdelheden niet echt vrij staan ​​in de ware zin van het woord. Hoewel dit soort badkamer ijdelheid op de vloer rust en meestal op zichzelf kan staan, is het nog steeds nodig om het aan de muur te bevestigen.

Naar welke kenmerken moet ik zoeken bij het kopen van een badkamer ijdelheid?

Overweeg deze overwegingen tijdens het winkelen voor badkamer ijdelheden. Voordat u een aankoop doet, moet u metingen van de beschikbare ruimte nemen, inclusief de breedte en diepte van de kamer, evenals de swing van de deur en de opening van de laden.

badkamer meubels met spiegel

Wat is muurhangen badkamermeubels, en hoe werkt het?

Traditioneel werden de meerderheid van de opbergkasten en de spiegels van badkamer aan de muur gemonteerd, maar het woord wordt in toenemende mate gebruikt om ook te verwijzen naar ijdelheidseenheden. Verwijder badkamermeubels van de vloer om de kamer groter, meer eigentijds en gestroomlijnd te laten lijken. Wandgemonteerde objecten zijn een uitstekende optie voor het maximaliseren van de ruimte in een kleine badkamer. Reinigen onder het oppervlak is ook een eenvoudiger taak. Bij het ontwerpen van ijdelheidseenheden moet rekening worden gehouden met de locatie van sanitaire inlaten en afvoeren. Het soort muur en de substantie van de muur zijn ook belangrijke overwegingen voor muur gemonteerde eenheden. Als u denkt dat uw muren moeten worden versterkt, praat dan met een professionele bouwer.

Zijn muur gemonteerde ijdelheden een geschikte keuze voor uw badkamer?

Makgemonteerde ijdelheden kunnen worden uitgerust met een of twee wastafels, en ze nemen minder vloer en zichtbaar gebied in beslag dan conventionele ijdelheden, waardoor u geld bespaart op de ruimte. Het kunnen ook uitstekende keuzes zijn voor badkamers met beperkte ruimte. Als je van de strakke lijnen van muur gemonteerde ijdelheden houdt, houd er rekening mee dat ze beperkte opslag bieden en moeten worden geïnstalleerd door een specialist.

Wat is precies een muur gemonteerde ijdelheidseenheid?

Omdat het doel van muur gemonteerde ijdelheidseenheden is om de illusie van meer ruimte te geven, houdt het plaatsen van één op de muur de vloer zichtbaar en vrij van rommel. Mak gemonteerde ijdelheid kasten bieden handige opslag voor uw badkamer, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van flessen, handdoeken en al het andere dat u verborgen wilt houden.

Welke methode wordt gebruikt om badkamerkasten met de muur aan te sluiten?

Bevestig de ijdelheid aan de muur met behulp van gipsplaatschroeven van drie centimeter lang. Wandankers kunnen worden gebruikt om de ijdelheid aan de muur te bevestigen als de gaten niet perfect zijn uitgelijnd of als u een veiliger installatie wilt. Als er aanzienlijke openingen langs de rand van de wand of vloer zijn, moeten de spijkers van de afwerking worden gebruikt om kwartrondlijsten rond de rand van de muur of vloer aan te sluiten.

Is het moeilijk om drijvende ijdelheden te installeren?

Het installeren van een drijvende badkamer ijdelheid is iets complexer dan het installeren van een ijdelheid die verankerd is op de vloer van de badkamerruimte. U kunt de klus nog steeds zelf voltooien, maar alleen als u al wat weekendstrijderervaring onder uw riem hebt. Omdat de ijdelheid aan de muur is gemonteerd, is het essentieel dat het een sterke basis heeft om op te staan.

Tegel je het gebied achter een ijdelheid die aan de muur is gemonteerd?

Het is volkomen aan u of u al dan niet achter een ijdelheidseenheid moet tegels, en of u dit wel of niet doet, is volledig afhankelijk van uw eigen smaak en voorkeuren. Sommige huiseigenaren kiezen ervoor om hun badkamerrenovaties te beginnen door de muur te begeven en vervolgens de ijdelheid te installeren en vervolgens de ijdelheid te installeren en vervolgens de ijdelheid te installeren en vervolgens de ijdelheid te installeren. Eenheid, simpelweg omdat het voor hen handiger is en de manier is waarop ze de taak in het algemeen willen benaderen.

Hoe verschijnt meubels in de gemonteerde badkamermeubels?

In de voetsporen van keukenmeubilair heeft gepaste badkamermeubels nieuwe leven in badkamertrends ingeademd. Bevorderde eenheden, waaronder een toileteenheid, een ijdelheid en andere opslag, zijn een effectieve methode om de beschikbare ruimte in een kamer te maximaliseren. Ze kunnen ook gebruik maken van anders ongebruikte ruimte in een kamer. Voor een eigentijds uiterlijk dat gemakkelijk te onderhouden is en veel opslag biedt, probeer je gemonteerde badkamermeubels. Houd rekening met uw plattegrond, de richting waarin deuren en laden worden geopend en de beschikbaarheid van wandruimtes voor het monteren van gemonteerde eenheden.

Wat zijn kleine badkamermeubels?

Slimline badkamermeubilair is belangrijk als het gaat om het beste uit beperkte ruimte. Dit is vooral belangrijk bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer, zoals een suite of een mantel van kelder, omdat elke centimeter moet worden gebruikt om alle benodigde componenten te huisvesten. Hoekopslag, evenals hoge wandkasten en slanke toileteenheden, kunnen allemaal effectieve opties zijn in deze situatie. Ondanks het feit dat slanke meubels ruimte besparen, zou het geen functionaliteit moeten opofferen - zorg ervoor dat uw selecties nog steeds bruikbaar zijn door alle leden van uw familie. Het gebruik van een neutraal kleurenpalet voor de meubels, vloeren en muren creëert het uiterlijk van meer ruimte.

Als het gaat om badkamergroottes, hoe klein kun je dan gaan?

De lay -outs van typische badkamergroottes worden weergegeven in de onderstaande tabel. Meestal is de kleinste beschikbare ruimte 15 vierkante voet, wat groot genoeg is om een ​​wastafel en een toilet te huisvesten. Het is noodzakelijk om ten minste 30-36 vierkante voet ruimte beschikbaar te hebben om een ​​douche te bouwen. Om een ​​compleet bad te huisvesten dat zowel een douche als een badkuip omvat, heeft u minimaal 40 vierkante voet nodig.

Hoe kun je het meeste uit de beschikbare ruimte halen in een kleine badkamer?

 • Zoek het kleinste badkuip, douche en toilet dat in de beschikbare ruimte past.
 • Met opslaggebieden kunt u uw ruimte vrij van rommel houden.
 • Zorg ervoor dat uw tegels de juiste maat hebben voor de ruimte.
 • Maak gebruik van de juiste kleuren en verlichting.
 • Vergeet niet de extra accenten van luxe!

Wat zijn moderne eigentijdse badkamermeubels en hoe verschilt het van traditionele badkamermeubels?

Kleur en textuur zijn de dominante elementen in de stijl van moderne, eigentijdse badkamermeubels. Opbergkasten en ijdelheidseenheden met tactiele krommen of scherpe vierkante lijnen, evenals gekleurde glansafwerkingen en mathoutfineer, kunnen in deze collectie worden gevonden. Handgrepen worden meestal verborgen of tot een minimum beperkt in termen van ontwerp. Wanneer deze componenten worden gecombineerd, creëren ze een echt stijlvol en up-to-date uiterlijk.

Hoe zien traditionele badkamermeubels eruit?

Creëer een tijdloze elegantie in elke badkamer door historisch gevormde badkamermeubels te gebruiken die hulde brengt aan klassieke vormen uit het verleden, terwijl hij nog steeds geschikt is voor de huizen van vandaag. Verborgen de hedendaagse attributen van het dagelijks leven in opslagcontainers met verbeterde details, zachte rondingen en glanzende texturen, onder andere. Het gebruik van klassiek ontwerp in badkamermeubels zoals ijdelheidseenheden, kasten en toileteenheden creëert een sfeer van tijdloosheid in de ruimte en werkt goed in elk tijdperk van gebouw.

Wat is luxe badkamermeubilair, en hoe werkt het?

Luxe fabrikanten bieden consumenten vol plezier als het gaat om mode zonder een compromis. Een luxe badkamer is een sensueel plezier, dat meestal het uiterlijk imiteert dat wordt bereikt door high-end hotels, boetiekspa's en eigentijdse eigendomsontwikkelaars door de beste materialen te gebruiken, meestal in neutrale natuurlijke tonen, superieure technologische vooruitgang, aangepaste keuzes en handafwerking.

Wat zijn ijdelheidseenheden en hoe werken ze?

Badkamer ijdelheidseenheden, ook bekend als wastafel ijdelheidseenheden, zijn noodzakelijk voor het bouwen van een mooie en functionele eigentijdse badkamerruimte. Ze bieden voldoende ruimte om georganiseerd te worden en klaar te zijn voor een drukke dag voor je. In de context van badkamermeubels wordt een ijdelheidseenheid gedefinieerd als een eenheid met een wastafel bovenop en opbergkasten eronder. Een ijdelheidseenheid is een wastafel in de badkamer die in de loop van de tijd is getransformeerd om het moderne leven te huisvesten. Vanity -eenheden zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en maten, en zijn vakkundig vervaardigd in verschillende afwerkingen voor badkamers van verschillende maten, evenals voor kleinere badkamers. We hebben ook ijdelheidseenheden beschikbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u een aangename badkamerervaring kunt hebben, ongeacht hoe klein of groot uw badkamer is. Er zijn een verscheidenheid aan kleine ijdelheidseenheden beschikbaar, waaronder 500 mm en 600 mm compacte ijdelheidseenheden, muurhange ijdelheidseenheden, vloer-bestaande ijdelheidseenheden, dubbele sink-eenheden en hoek ijdelheidseenheden, naast andere opties. Biedt veel badkameropslagruimte, terwijl ook een vleugje elegantie toevoegt, ijdelheidseenheden zijn een stijlvol meubelstuk dat zelfs de kleinste badkamersamers volledig kan veranderen. Een ruimtebesparende ijdelheidseenheid helpt u bij het weghalen van het grootste deel van het overtollige, waardoor een gevoel van ordelijkheid en harmonie in uw badkamer wordt gecreëerd.

 • Voor een eigentijdse, functionele badkamer moeten wastafels worden uitgerust met ijdelheidseenheden.
 • Er is ruimte om u te helpen zich klaar te maken voor een drukke dag voor de boeg.
 • IJdelheidzinks evolueren altijd om te passen bij moderne trends.
 • Er zijn verschillende ijdelheidsstijlen en maten, evenals vele afwerkingsopties die bij elke badkamer passen.

Moderne badkamermeubels

Wat zijn wasstanden en hoe werken ze?

Een wasstand, ook bekend als een bassinstandaard, is een meubelstuk dat bestaat uit een kleine tafel of kast die meestal wordt ondersteund door drie of vier poten en het meest wordt geconstrueerd uit een verscheidenheid aan materialen. Wasstanden hebben een duidelijk uiterlijk dat elegantie en langdurige verfijning overbrengt. Vanwege hun gestroomlijnde vorm behouden ze niet alleen ruimte, maar geven ze ook een vleugje elegantie aan een badkamer. De diverse verzameling bekkenwasstanden omvat stijlen die klassiek, elegant, modern en eigentijds uit uiterlijk zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kosten, die variëren afhankelijk van de grootte en prijs van het object.

Wat is het doel van een ijdelheid in een badkamer?

Per definitie is een badkamer ijdelheid een combinatie van een wastafel en de opslagstructuur die deze in de badkamer omringt. Het verbergt ook blootgestelde sanitair, wat helpt om dingen er schoon en netjes uit te laten zien. In andere gevallen zijn badkamer ijdelheden zeer gestroomlijnd, verbergen ze de meerderheid van het sanitair en bieden ze niets in de weg van opslag.

Badpanelen zijn precies hoe ze klinken.

Geen badkamer is compleet zonder een badpaneel, dat de badkamersuite onderscheidt en nog meer karakter toevoegt aan het algemene ontwerp van de kamer. Ontworpen als aanvulling op al onze badkamerartikelen, badpanelen, eindpanelen en voorpanelen zijn er in verschillende afwerkingen en kleurkeuzes om een ​​consistent uiterlijk en gevoel in uw suite te bieden. Badpanelen zijn bedoeld om een ​​bad te geven, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Ze garanderen ook dat elk water dat uit het bad ontsnapt niet onder het bad valt, waardoor mogelijk dure reparaties niet nodig zijn.

Wat zijn de voordelen van gepaste badkamermeubels?

Gebrachte meubels is een uitstekende aanvulling op het ontwerpen van een stijlvolle badkamer. Het is mogelijk om dergelijke meubels op maat gemaakt te hebben om perfect te integreren met elke badkamervorm en decor, of het nu groot, klein of een ensuite is. Voordelen van het hebben van een badkamer die op maat gemaakt is, helpen ze bij het verbergen van lelijke pijpen, wat resulteert in een schone en nette afwerking. Ze halen het meeste uit uw beschikbare ruimte door opslag- en werkoppervlakken te combineren. Wat is de definitie van een gepaste badkamer? De fundamentele benodigdheden van een badkamerplan zijn een toilet, een wastafel en een bad-, douche- of douchebad, om een ​​paar opties te noemen.

Is multiplex een geschikt materiaal voor een badkamer ijdelheid?

Na verloop van tijd zal multiplex stabieler zijn dan vast hout in termen van structurele integriteit. Dit is te wijten aan het feit dat multiplex niet zal verschuiven als gevolg van veranderingen in vocht, vochtigheid of temperatuur, zoals echt hout zou doen. Onze winkels bieden multiplex omdat het een prachtig materiaal is voor wastafels in de badkamer, en we geloven dat het een geweldige optie is.

Zijn douchemuurpanelen kosteneffectiever dan tegel?

Douchemuurpanelen zijn van pas in deze situatie van pas. Ze zijn vaak minder duur dan tegels. Ze zijn misschien duurder dan de oorspronkelijke aankoopprijs van tegels (afhankelijk van het soort tegel dat je selecteert), maar ze zien er geweldig uit en zullen je op de lange termijn geld besparen op onderhoudskosten.

Is het de moeite waard om te investeren in douchepanelen?

Douchepanelen zijn minder duur en eenvoudiger te installeren dan douchesystemen, maar ze zullen nooit hetzelfde comfortniveau bieden als een douchesysteem. Als alternatief zijn douchesystemen zowel duur als tijdrovend om te bouwen, maar de resultaten zijn onverslaanbaar als het gaat om spa-kwaliteit douches. Welke het meest effectief voor u zal zijn, is echter helemaal aan u!

Hoe vaak moet u uw badkamersuite opnieuw laten installeren?

Volgens historische patronen is het antwoord ongeveer vier tot vijf jaar. Omdat badkamerapparatuur een relatief korte levensduur heeft, is het antwoord een beetje moeilijker te voorspellen - misschien 15 tot 20 jaar, afhankelijk van de kwaliteit van het bad- en/of douchesysteem in kwestie.

Welk soort hout is het meest geschikt voor een badkamer ijdelheid?

Meestal is massief hout het ideale materiaal voor een badkamer ijdelheid kast, vooral als geld geen overweging is. Massief hout is de sterkste en meest duurzame van alle materialen, waarbij vaste eik de sterkste van alle bossen is.

Wat zijn de geschatte kosten voor het verbouwen van een badkamer?

De gemiddelde kosten van een badkamerrenovatie zijn $ 11.000. De gemiddelde homebuyer besteedt tussen $ 8000 en $ 18.000. U kunt slechts $ 4000 tot $ 8000 uitgeven om de basis bij te werken in een kleine of middelgrote badkamer, afhankelijk van uw budget. Een dure slaapkamer of masterbad kan tot $ 4000 of meer kosten om te bouwen.

Wat is de levensduur van een badkamersuite?

Gezien het feit dat de typische badkamer een leven lang van ongeveer tien jaar heeft, is er geen uitzondering op deze langdurige norm bij het ontwerpen van uw badkamer. Niemand kan de toekomst voorzien. Laten we er eerlijk over zijn. Er zijn echter enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw badkamer zo toekomstbestendig is als menselijk mogelijk.

Kritische overwegingen Tijdens het kiezen van badkamermeubels moeten in gedachten worden gehouden?

 • Een badkamerkast is aan de muur bevestigd.
 • Plaats drie-inch gipsplaten in de basis van de ijdelheid.
 • Bevestig uw ijdelheid aan de muur met behulp van muurankers.
 • Een douche vereist 30 tot 36 vierkante voet ruimte.
 • Een badkuip met een douche moet minimaal 40 vierkante voet groot zijn.
 • Traditioneel badkamermeubilair is niet hetzelfde als moderne hedendaagse badkamermeubels.
 • Er zijn verschillende ijdelheidsstijlen en maten, evenals vele afwerkingsopties die bij elke badkamer passen.
 • Onze ijdelheidseenheden zijn er in verschillende materialen en kleuren, afhankelijk van of u een kleine of grote badkamer heeft.
 • Modieuze ijdelheid kasten kunnen zelfs de kleinste kamerkamers volledig transformeren.
 • Een badkamer moet een toilet, een wastafel en een soort bad bevatten.
 • De remodellering van de badkamer kost $ 12.000.
 • Typische huiseigenaren geven $ 8000 uit tot $ 18.000.
 • De meeste badkamerrenovaties kosten tussen $ 4000 en $ 8000, ongeacht het budget.
 • Drijfabele stappen om ervoor te zorgen dat uw badkamer toekomstbestendig zal zijn.
 • Bepaal eerst hoeveel opslagruimte u nodig hebt voor de dingen die u wilt opslaan.
 • Topmerken hebben reputatie voor superieur ontwerp en afwerking en voor substantiële besparingen.
 • Traditionele, moderne of luxueuze badkamermeubels worden gebruikt.
 • Er bestaan ​​veel badkamerinrichting.
 • Meubels worden meestal gebruikt om een ​​plaats te versieren.
 • Armeturen, met name badkuipen, kunnen in deze context worden gevonden.
 • Vrijstaande badkamermeubels worden in de badkamer geplaatst en linkt niet aan andere meubels.
 • Meer en meer verwijst het woord naar zowel muur gemonteerde als ijdelheid opbergkasten en spiegels.
 • Het verwijderen van meubels wist de badkamervloer.
 • Gebruik op de muur gemonteerde objecten om de ruimte in een kleine badkamer te maximaliseren.
 • Om ijdelheidseenheden te ontwerpen, let op inlets en afvoeren.
 • Raadpleeg een professionele bouwer om uw muur te versterken.
 • Met conventionele ijdelheden bespaart u geld, omdat ze minder vloer- en wandoppervlakruimte in beslag nemen.
 • Houd er rekening mee dat op de muur gemonteerde ijdelheden zeer aanpasbaar zijn, maar beperkte opslagkeuzes hebben.

Geschreven door
BrookPad Team

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.