How to Choose Bathroom Accessories?

Hoe kies je badkameraccessoires?

Meer informatie over het selecteren van badkameraccessoires?

badkameraccessoires

Kies badkameraccessoires?

Deze brede categorie omvat toiletrollenhouders, tuimelaars, zeepdispensers, handdoekrails, gewaadhaken, planken, lichten en toiletborstelhouders. De meeste hoogwaardige fabrikanten van badkamerproducten bieden ook bijpassende accessoires, waardoor hun klanten hun gekozen stijl, kleur en materiaalselecties kunnen uitbreiden om alle kleine details op te nemen. Negeer deze schijnbaar kleine elementen bij het versieren van uw badkamer niet, omdat een prachtige nieuwe suite en een zorgvuldige badkamercompositie ongedaan kunnen worden gemaakt door een niet -overeenkomende handdoekrek. Een badkamer tuimelaar is een glasachtig object in de badkamer. Bij Keep tandenborstels en tandpasta dicht bij de hand.

Tuimelaars in de badkamer waren de afgelopen jaren populairder om cosmetische redenen dan drinken. Zorg ervoor dat je altijd een frisse, schone handdoek hebt op bereik door zorgvuldig een hoge rail of ring te plaatsen - een mooi nieuw badkameritem. Een kamer heeft voldoende opslagalternatieven nodig om items van de vloer te houden. Raadhaken kunnen worden gebruikt om dingen aan de badkamerdeur te hangen, zulke glazen ruitenwissers, badkamerreinigers, luchtverfrissers, schaar, haardrogers, krultang, loofas en badsponzen. Als u besluit om een ​​handdoekrail te kopen die een mooie kamerverwarming kan bieden, moet u op zoek gaan naar een type dat thermostatische bedieningselementen of getimede functies omvat.

Toiletborstelhouders, of ze nu staan ​​of gemonteerd zijn, kunnen worden uitgerust met deksels voor extra reiniging en discretie. Toiletborstels zijn nuttig om uw toilet schoon te houden, maar ze kunnen ook veel bacteriën en vuil opslaan. Soap Saver lijkt op een waterval, die water terug in de gootsteen afvoert wanneer het wordt geactiveerd. Gasp bars zijn veiligheidsapparaten die zijn ontworpen om personen te helpen in balans te blijven bij het staan, vermoeidheid te verminderen terwijl ze staan, een deel van hun gewicht ondersteunen tijdens het bewegen, of iets te begrijpen hebben tijdens het uitglijden of vallen. Grijpstaven moeten worden geplaatst waar gebruikers het meest effectief slips en vallen zullen voorkomen.

Gasp -bars kunnen worden geïnstalleerd op de achterwand van de douchekraamp en de bedieningsmuur van de douche. Een praktische, mooie badkamerplank combineert het beste van twee werelden. Gebruik stoelen, manden en ladders om beddengoed aan het plafond op te hangen. Als uw badkamer te klein is voor diepe planken, kan een bak boven de mand extra opslagruimte bieden. Alle badkamerverlichting is toegestaan ​​in een natte omgeving en er mag geen extra verlichting worden gebruikt.

Wat is de meest effectieve badkamerverlichting? Gloeiende en halogeen lichtbronnen hebben altijd de grootste kleur rendering -index (CRI) - 100 - waardoor kleuren het meest nauwkeurig zijn. Als je je meest aantrekkelijk in de badkamer wilt zien, zou je lichten moeten laten flankeren of omringen van de spiegel, vergelijkbaar met wat je zou vinden in een kleedkamer backstage. Heeft een warme witte of koele witte badkamer de voorkeur? Warme witte verlichting wordt vaak gebruikt in de hoofdbadkamer, omdat het gezin 's nachts kan baden of ontspannen.

Waar moet je naar zoeken bij het kopen van badkameraccessoires?

De ontwerpstijlen van badkameraccessoires veranderen continu, net als de ontwerpstijlen van andere badkamercomponenten zoals toiletten, badkuipen en douches. Toiletrollhouders, tuimelaars, zeepdispensers, handdoekrails, gewaadhaken, planken, lichten en toiletborstelhouders zijn allemaal opgenomen in deze brede categorie. De trend is traditioneel gezien in hout en chromen afwerkingen, maar fabrikanten bieden nu extra kleur- en materiaalkeuzes, zoals Matt Black, polyresin, matglas en goud.

Vergeet deze blijkbaar weinig details niet bij het ontwerpen van uw badkamer, omdat een prachtige nieuwe suite en doordachte samenstelling van de badkamer kan worden geruïneerd door een handdoekrail die niet in kleur of design is. U moet zoveel mogelijk tijd besteden om ervoor te zorgen dat uw toiletrolhouder, planken en gewaadhaken allemaal op de meest handige locatie zijn zodra u hebt bepaald waar uw grote items worden geplaatst. Als het gaat om het installeren van badkamerverlichting, krijg je hulp van een elektricien en wees duidelijk over het soort verlichting dat je wilt - sterk en gefocust of een meer diffuus omgevingslicht? De meeste hoogwaardige fabrikanten van badkamerproducten bieden ook bijpassende accessoires, waardoor hun klanten hun voorkeursontwerpstijl, kleur en materiaalkeuzes kunnen uitbreiden om alle kleine details te omvatten.

Wat zijn precies toiletrollenhouders?

Onderschat nooit het belang van dit item in een goed werkende badkamer, en vooral in termen van waar het moet worden geïnstalleerd of geplaatst. Over het algemeen zijn toiletrollenhouders op de muur gemonteerd, maar anderen zijn vrijstaande meubels. De sterkste niet-booroplossing beschikbaar, waarvan sommige geschikt zijn voor gebruik op keramiek, porselein, glas, laminaten, hout, metalen, baksteen en natuursteen kan worden aangebracht met de muur met behulp van een eigen lijmmethode. Een toiletrollhouder, ook bekend als een toiletpapierdispenser, is een meubelstuk dat wordt gebruikt om een ​​rol toiletweefsel op te slaan. De meest voorkomende versies hebben een scharnierende lengte van de draad van de draad met een toiletrol, wat ongetwijfeld nodig is. Het is ongetwijfeld essentieel. We hebben een prachtige metalen standaard die een paar items stapelt en er vervolgens een heeft die er bovenop kan worden gebruikt voor opslag.

Als je een kleine badkamer hebt, waar plaats je de toiletpapierhouder?

Volgens de fabrikant moet u de toiletpapierhouder 26 centimeter boven de vloer plaatsen en acht tot twaalf centimeter afstand van het toilet, gemeten vanaf de voorkant van het toilet. Als gevolg hiervan heb je zowel de kamer om ernaar te reiken en de nabijheid om ervoor te zorgen dat je niet te ver bereikt.

Wat zijn badkamertuimelaars, en hoe werken ze?

Het doel van een badkamer tuimelaar, waar de meeste mensen hun tandenborstels en tandpasta houden, is om de dagelijkse benodigdheden dichtbij te houden. Naast het bekken en de omliggende gebieden schoon en overzichtelijk houden, is het meer hygeniek om deze dingen veilig uit de weg te slaan, waar ze op de vloer kunnen tuimelen of erger. Tuimelaars gemaakt van glas of porselein met metalen accenten zijn de meest voorkomende. Een badkamer tuimelaar, in zijn meest basale definitie, is een kopje of glasachtig item dat in de badkamer wordt bewaard. Het primaire gebruik is om te drinken, maar het kan ook voor verschillende andere dingen worden gebruikt. Tuimelaars in de badkamer zijn populairder geweest om esthetische redenen in plaats van te drinken in de afgelopen jaren.

Wat is precies het verschil tussen een glas en een tuimelaar?

Wat is precies het verschil tussen een tuimelaar en een glas water? Voor degenen die graag volledig rationeel zijn in hun denken, is een stalen drinkschip aantoonbaar gelijk aan een tuimelaar. Een glas daarentegen is een stuk materiaal dat bestaat uit het drugsglas. De waarheid is dat een tuimelaar echt een drinkglas is met rechte zijkanten en geen handvat of stengel, en het heeft meestal een beperkte capaciteit om vloeistof vast te houden.

Hoe zien Soap -gerechten en dispensers eruit?

In plaats van zwakke zeepstaven te gebruiken die water aan de randen van wastafels of badkuipen verzamelen, kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor een zeepdispenser of een zeepschotel die aan de muur wordt geplaatst. In een badkamer is hygiëne altijd een prioriteit, dus het is alleen zinvol om toegang te krijgen tot en het gebruik van zeep zo handig mogelijk te maken en tegelijkertijd de minste hoeveelheid rommel te creëren. Het gebruik van pompdispensers is een prachtig concept. Als u de voorkeur geeft aan een stevige zeepbalk, zijn er ook aantrekkelijke gerechten beschikbaar. Een SOAP -dispenser is een mechanisme dat, wanneer op de juiste manier wordt behandeld of geactiveerd, de doseringszeep wordt bereikt. Het kan handmatig worden bediend door een handvat te draaien, of het kan automatisch worden bestuurd. Toiletten met zeepdispensers worden vaak gezien in openbare toiletten.

Wat zijn handdoekrails en ringen en hoe werken ze?

Zorg ervoor dat je altijd een frisse schone handdoek bij de hand hebt door de plaatsing van een hoge rail of ring zorgvuldig te regelen - een prachtige nieuwe badkamerindeling kan worden geruïneerd door de handdoeken te ver weg van het bassin of de douche te plaatsen. U kunt er een kiezen die overeenkomt met het ontwerp en het materiaal van uw andere badkameraccessoires. Of u nu een enkele, dubbele of drievoudige rail-, rek- of handdoekring wilt, er is voldoende variëteit om aan uw behoeften te voldoen. Handdoekrails van voldoende grootte zullen u goed van dienst zijn, zowel als een methode om uw handdoeken warm te houden en als een op zichzelf staande kamer warmer op zichzelf. Het wordt aanbevolen dat als u besluit om een ​​handdoekrail te krijgen die een aangename kamerverwarming kan bieden, u op zoek is naar een model met thermostatische bedieningselementen of getimede functies.

Wat vind je van gewaadhaken?

Een kamer heeft voldoende opslagopties nodig, waaronder gewaadhaken. Dingen van de vloer houden is altijd de beste strategie. Nogmaals, plaatsing is van cruciaal belang, en daarna kunt u uw gewenste ontwerpstijl kiezen van een ingehouden minimalistische haak tot een meer sierlijk ontwerp. Robe haken zijn nuttig voor meer dan alleen je kleren op de achterkant van de badkamerdeur hangen. In een badkamer kunnen ze worden gebruikt om handdoeken overal te hangen; Naast de douche, of laag in de buurt van de gootsteen voor een handdoek .... Bovendien, als je er een paar boven een standaard radiator zou plaatsen, zou je je drooggebied voor handdoeken kunnen uitbreiden.

Wat is precies het doel van een gewaadhaak?

Raadhaken kunnen worden gebruikt om items op te hangen zoals glazen ruitenwissers, badkamerreinigers, luchtverfrissers, schaar, haardrogers, krullende strijkijzers, loofas en badsponzen van de badkamerdeur. Bathrobe haken zijn duurzamer dan pegboardhaken, die er constant uit vallen wanneer je alles verwijdert dat eraan is opgehangen.

Wat is de beste plek om een ​​gewaadhaak op te hangen?

Robe haken kunnen overal in de kamer worden geplaatst, maar het is het beste om ten minste één binnen een armbereik van de douche te hebben voor extra gemak. Raadhaken moeten ongeveer 65 tot 70 inch boven het grondniveau worden geïnstalleerd. Over het algemeen is elke hoogte van meer dan 60 inch OK zolang je handdoek of gewaad niet op de vloer sleept.

Is het mogelijk om een ​​handdoek op een gewaad te doen?

Haken zijn een prachtige optie voor kleine toiletten die door een groot aantal individuen worden gebruikt. Een kleine badkamer heeft misschien alleen voldoende open muurruimte voor een handdoekstaaf van 24 ", maar dezelfde hoeveelheid ruimte kan plaats bieden aan drie of vier gewaadhaken. Ze zijn ontworpen om handdoeken of andere kleine handdoeken te vervoeren, maar ze kunnen ook grotere handdoeken afhandelen .

Wat zijn zeepmanden precies?

Verschillende van onze zeepmanden (ook bekend als douchetetjes) zijn bedoeld om netjes in de hoek van een douchecabine te passen, aan de muur te worden bevestigd of aan een douche -fitting of haak te hangen, of om aan de zijkant van een badkuip te staan. Verhoogde capaciteit van opslagmanden en planken zorgt voor de opslag van andere wasbehoeften naast zeep, en het open ontwerp zorgt voor de snelst mogelijke drogen van de inhoud van de mand. Dit is de reden waarom elk zeepschaal uw aandacht verdient: het houdt uw werkbladen en badrichtingen vrij van soapresidu, wat de meest duidelijke reden is. De overgrote meerderheid van zeeprekken die op de markt beschikbaar zijn, zijn ofwel gebouwd uit plastic (waar ik niet van hou), metaal (die uiteindelijk zullen corroderen) of keramiek (kan gemakkelijk vallen en breken).

Moderne badkameraccessoires

Wat is de functie van een zeepschaal?

Het concept is een effectieve waterval. De zeepspaarder is schuin om op een waterval te lijken, die water terug in de gootsteen aflegt wanneer geactiveerd. In de basis van het gerecht zijn er twee kleine tanden die een staaf zeep op hun plaats houden, terwijl water vrij om hen heen laat circuleren, waardoor een no-puss-methode wordt geboden om alles schoon en droog op de kookplaat te houden.

Wat is een toiletborstelhouder om te beginnen?

Toiletborstelhouders, hetzij vrijstaand of muur gemonteerd, kunnen worden uitgerust met deksels om verdere netheid en discretie te bieden. Een toiletborstel is een reinigingsapparatuur die wordt gebruikt om de binnenkant van een toiletpot te reinigen. In de meeste gevallen wordt de toiletborstel gebruikt in combinatie met toiletreiniging of bleekmiddel. Om het bovenste deel van het toilet te reinigen, inclusief het gebied rondom de kom, kan een toiletborstel worden gebruikt.

Wat is precies het doel van een toiletborstel?

Als het gaat om het reinigen van het interieur van uw toilet, is de toiletborstel essentieel. Als u de wc -kom goed wilt reinigen, kunt u een toiletreiniger gebruiken in combinatie met de borstel. Het wekelijks reinigen van de toiletborstel zelf zal garanderen dat deze goed blijft functioneren en vrij is van bacteriën.

Hoe vaak moet u de borstel op uw toilet vervangen?

Toiletborstels zijn handig om uw toilet schoon te houden, maar ze kunnen ook veel ziektekiemen en puin herbergen. Plastic toiletborstels moeten om de zes maanden worden gewijzigd, maar het kiezen van een houtreinigingsborstel gemaakt van duurzaam hout kan u helpen meer gebruik te krijgen uit uw reinigingsborstel.

Ik vroeg me af wat je in de toiletborstelhouder zou stoppen.

Gebruik de juiste hoeveelheid bleekmiddel in water en vul een emmer halverwege met water. Het label geeft expliciete instructies over hoe het product goed te verdunnen. Laat de schoonmaakapparatuur ongeveer een uur weken, of misschien 's nachts. Leg daarna het bleekmiddel af en spoel de borstel en het geval grondig met heet water nog minstens 30 seconden meer.

Wat zijn greepbars en rails en hoe werken ze?

Aangezien "beter veilig dan sorry" evenzeer van toepassing is op de badkamer als op een ander gebied in huis, kan het inzetten van grijpers of rails een praktische oplossing zijn voor alle gebruikers. Ze zullen vooral nuttig zijn voor jonge kinderen, ouderen en iedereen die een ongeluk heeft geleden of beperkte beweging heeft. Grijplars zijn niet langer beperkt tot gewoon utilitair; Ze kunnen nu erg modieus zijn. Grijp bars, die vaak worden gezien in douches en badkuipen, helpen om het evenwicht te behouden bij het staan ​​of bewegen, helpen bij het overstappen naar en uit de behuizing en helpen in het algemeen om het risico op slips en vallen te verminderen.

Moeten grijpstaven in studs worden geplaatst om goed te functioneren?

Grijpstaven moeten altijd worden geïnstalleerd in een stud die achter de muur is verborgen. Als alternatief moet, als de stud niet kan worden gevonden, een verankeringsapparaat moet worden gebruikt. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is in het holle gebied achter de muur om een ​​verankeringsapparaat goed te laten functioneren. Het is mogelijk om grijpstaven te installeren in een verticale, horizontale of diagonale configuratie, afhankelijk van uw vereisten.

Wie heeft er in deze situatie een handbalk nodig?

Gasp bars zijn veiligheidsapparaten die bedoeld zijn om mensen te helpen hun evenwicht te behouden bij het staan, vermoeidheid te verminderen terwijl ze staan, een deel van hun gewicht ondersteunen tijdens het bewegen, of iets te pakken hebben in het geval van een slip of val. Om te helpen bij de beweging van patiënten van de ene locatie naar de andere, kunnen zorgverleners gebruik maken van grijpstaven om hen te helpen.

Is het nodig om een ​​grijpbar in mijn douche te hebben?

Gasp -staven moeten worden geplaatst in gebieden waar ze het meest effectief zullen zijn in het vermijden van slips en vallen door gebruikers. Grijp bars dienen om te voorkomen dat de gebruiker glijdt en de gebruiker ook toe te staan ​​gemakkelijker te bewegen zonder de hulp van anderen. Grijpstaven kunnen op de achterwand van de douchecabine worden geplaatst, evenals de bedieningsmuur van de douche.

Hoe verschijnen de planken in de badkamer?

Een badkamerplank die zowel functioneel als aantrekkelijk is, brengt het beste van beide werelden samen. Als u voldoende muurruimte hebt, kan een grote plank een opvallende functie zijn, terwijl u ook als opslagoplossing voor al uw voorzieningen dient. Plaats sierobjecten op de bovenkant van de plank, toiletpapier en handdoeken in de manden en andere items om aan de muur achter de planken te hangen. In het geval dat u dit apparaat op een vrije muur wilt installeren in plaats van boven het toilet, kunnen de haken worden gebruikt om badjassen of handdoeken op te hangen.

Wat leg je op de kleine badkamerplanken in een kleine badkamer?

Breng stoelen, manden en een ladder mee om linnen te gebruiken om aan het plafond te hangen. Als uw badkamer te klein is voor planken met veel diepte, kan een dienblad dat over de mand wordt geplaatst extra opslagruimte bieden. Houd uw handdoeken en bloemstukken in de kamer om het op te vrolijken.

Is het mogelijk om houten planken in de badkamer te installeren?

Het hebben van houten planken in de badkamer is zeer praktisch en nuttig. Decoratieve items zoals gemarmerd glas, geurige kaarsen of zelfs een plant kunnen eenvoudig aan deze haken worden opgehangen als u op zoek bent naar iets visueel aantrekkelijker. Een ander uitstekend gebruik voor deze ruimte is het weergeven van items zoals een servetcontainer of een plek om uw zeepbenodigdheden op te slaan.

Hoe zit het met de verlichting in de badkamer?

Er zijn veel veiligheidsoverwegingen om te overwegen tijdens het verlichten van een badkamer. Alle badkamerverlichting is goedgekeurd voor gebruik in een natte omgeving, en er mag nooit een ander soort verlichting worden gebruikt. De hele collectie voor het verlichten van de badkamer houdt zich aan deze veeleisende vereisten. Taakverlichting is in principe praktische verlichting die licht leidt naar specifieke delen van een kamer waar deze nodig is, zoals boven een gootsteen of voor een spiegel, terwijl decoratieve verlichting meer bezig is met het creëren van een algehele sfeer in een ruimte. De meeste badkamers zijn uitgerust met zowel plafond- als ijdelheidslichten. Verhangende verlichting en kleine kroonluchters zijn voorbeelden van plafondlampen die kunnen worden gebruikt om een ​​groot gebied te verlichten. Vanity -verlichting wordt in de buurt van een spiegel geplaatst en wordt gebruikt om je gezicht te verlichten bij het aanbrengen van cosmetica, het reinigen van je tanden of gewoon je uiterlijk controleren voordat je het huis verlaat.

Als het gaat om badkamerverlichting, wat voor soort armaturen worden gebruikt?

 • Hanglampen zijn een soort verlichtingsarmatuur.
 • Stonces voor de muren.
 • Plafondlampen zijn een goed idee.
 • Verlichting voor de ijdelheid.
 • Lichten in de spiegels.
 • Trackverlichting is een soort verlichting die een nummer volgt.
 • LED -stripverlichting is een soort verlichting die LED's gebruikt om een ​​strook ruimte te verlichten.

Wat is de meest effectieve verlichting voor een badkamer?

Gloeiende en halogeen lichtbronnen hebben altijd de hoogste kleurweergave -index (CRI) - 100 - wat betekent dat ze kleuren het meest nauwkeurig maken. Als u een energie-efficiënte LED- of fluorescerende lichtbron wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de CRI van de lichtbron die u kiest minimaal 90 is. In badkamerinstellingen biedt dit een geweldige kleurweergave vanwege het reflecterende oppervlak.

Wat voor soort verlichting is het meest esthetisch in een badkamer?

Als je je mooiste in de badkamer wilt verschijnen, moet je lichten hebben die de spiegel flankeren of omringen, vergelijkbaar met wat je zou vinden in een kleedkamer backstage. Stringen die gearceerd of bedekt zijn en op de hoofdhoogte door de kamer worden geplaatst, kunnen uw algehele look verder gladmaken en verzachten.

Heeft het de voorkeur om een ​​warme witte of een koude witte badkamer te hebben?

Koel wit licht heeft een kleurtemperatuur variërend van 5.000 tot 6.500 kelvins en wordt vaak gezien in schijnwerpers, plintverlichting en LED -stripverlichting. Warme witte verlichting wordt vaak gebruikt in de hoofdbadkamer, omdat hier het gezin 's avonds kan baden of ontspannen, en het zachte licht helpt om een ​​rustgevende sfeer voor het hele gezin te creëren.

Hoofdbadkameraccessoires punten en conclusies?

 • Inclusief toiletrollenhouders, tuimelaars, zeepdispensers, handdoekrails, gewaadhaken, planken, lichten en toiletborstelhouders.
 • Een badkamer tuimelaar, waar de meeste mensen hun tandenborstels en tandpasta houden, probeert dicht bij de dagelijkse benodigdheden te blijven.
 • In de afgelopen jaren waren tuimelaars populairder om esthetische redenen dan drinken.
 • In een badkamer kunnen handdoeken waar dan ook hangen; Voor een handdoek naast de douche of naar beneden in de buurt van de gootsteen.
 • Raadhaken kunnen overal in de kamer worden geplaatst, maar het is ideaal om ten minste één haak in het bereik van de doucherarm te hebben.
 • Verschillende van onze zeepmanden (ook bekend als douchetetjes) zijn bedoeld om gemakkelijk in een douchecabine hoek te schuiven, aan de muur te verbinden of aan een douchefitting of haak te hangen, of aan een badzijde te staan.
 • Op de markt is de overgrote meerderheid van zeeprekken plastic (wat ik niet leuk vind), metaal (die uiteindelijk corrodeert) of keramiek (kan gemakkelijk vallen en breken).
 • Grijpstaven zijn niet langer alleen functioneel; Ze kunnen erg aantrekkelijk zijn.
 • Grijp bars, vaak gebruikt in douches en toiletten, helpen het evenwicht te behouden bij het staan ​​of bewegen, hulp overdracht van en naar de behuizing en helpen het risico op glijden en vallen te verminderen.
 • Gebruik stoelen, manden en ladders om plafondlinnen op te hangen.
 • Gloeiende en halogeen lichtbronnen hebben altijd de hoogste kleur rendering -index (CRI) - 100 - met de meest realistische kleuren.
 • Als u een energie-efficiënte LED- of fluorescerende lichtbron wilt gebruiken, zorg er dan voor dat ten minste 90 CRI-lichtbron.
 • Dit biedt een geweldige kleurweergave vanwege het reflecterende oppervlak in wasruimtesituaties.
 • Wat voor soort badkamerverlichting is het meest aantrekkelijk?
 • Als je het mooiste van je badkamer wilt verschijnen, moet je lichten toevoegen flankerend of omringen door de spiegel, vergelijkbaar met wat je zou vinden in een kleedkamer backstage.
 • Warme witte verlichting wordt vaak gebruikt in de hoofdbadkamer, omdat het gezin 's nachts kan baden of rusten, en het zachte licht helpt bij het creëren van een aangename sfeer voor het hele gezin.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.