How to Choose a Bathroom Mirror?

Hoe kies je een badkamerspiegel?

Wat zijn de overwegingen tijdens het selecteren van een badkamerspiegel?

moderne badkamerspiegel

Wat zijn de overwegingen van een badkamerspiegel?

Badkamerspiegels zijn belangrijke apparaten, maar met ingebouwde verlichting en opslag kunnen ze worden verbeterd. Overweeg om in een spiegel te kopen die ook fungeert als opslagruimte, of het proberen van een gespiegelde kast om uw beschikbare ruimte te optimaliseren. U kunt een aantal spiegels kopen in uw plaatselijke woninginrichting of spiegelwinkel, waarvan er veel mooi en nuttig zijn. Een verlichte spiegel is een kleine, scharnierende spiegel die op de dressoir of ijdelheid tafel zit. Ledge-spiegels zijn gebouwd met ingebouwde richels om de benodigdheden van de wasruimte op te slaan.

Venetiaanse spiegels hebben prachtige ontwerpen uitgehouwen in het glas van de spiegel, die fungeren als de rand van de spiegel wanneer niet in gebruik. Frameloze wandspiegels behoren tot onze meest populaire items, zijnde een tijdloze klassieker. Een draaipirror is een spiegel verbonden met de muur met twee scharnierende punten, waardoor je de spiegel in elke richting kunt kantelen. Sleepspiegels zijn in principe extra spiegels met mobiele extensies waarmee u kunt zien wat er achter uw trailer zit. Wat zijn gespiegelde badkamerkasten? Wat is spiegel verlichte badkamer en hoe werken ze? Wat zijn standaard muur badkamerspiegels? Hoe werkt dit? Heb je een ontwerptip? Stuur foto's en video's naar iReport.com.

Wat zijn de functies van badkamerspiegels?

Badkamerspiegels zijn zo'n handig stuk apparatuur dat ze zijn verbeterd met extra functies zoals ingebouwde verlichting en ingebouwde opslag. Klanten kunnen kiezen uit een eenvoudige muur gemonteerde spiegel, een verlichte spiegel of een gespiegelde kast als hun voorkeurspiegel. We bieden een brede selectie badkamerspiegels die uw gebied volledig kunnen transformeren, of u nu een grote en elegante heiligdomruimte hebt of een WC onder de trap die een spiegel vereist. In een badkamer is een spiegel een essentieel apparaat. Afgezien van de reflecterende eigenschappen, kan een spiegel helpen om het algehele uiterlijk van een ruimte te verbeteren. Een toilet dat verstoken is van een spiegel lijkt niet af te zijn. U kunt een verscheidenheid aan badkamerspiegels krijgen in uw plaatselijke woningwinkel of spiegelwinkel, waarvan vele aantrekkelijk en functioneel zijn. Houd bij de aankoop van een badkamerspiegel rekening met de grootte van het gebied waarin de spiegel wordt geïnstalleerd, evenals het ontwerp van de badkamer. Overweeg een spiegel te kopen die zowel de functionele als de esthetische functies zal vervullen.

Welke badkamerspiegel moet u kopen?

Denk aan investeren in een spiegel die ook dient als opslagruimte, of probeer een gespiegelde badkamerkast om uw beschikbare ruimte te maximaliseren. Een eenvoudige vlakke wandspiegel daarentegen kan beter zijn als uw opslagvereisten al voldoende worden voldaan en er niet genoeg ruimte is voor een kast die zich uit de muur uitstrekt. De meeste badkamers kunnen iets meer licht gebruiken, en een verlichte spiegel met ingebouwde LED's is een prachtige manier om die lichte boost te bieden. Ze zijn meestal low-profile en hebben installatie door een bekwame elektricien nodig om te worden aangesloten op een elektrische bron.

Wat zijn precies de verschillende soorten badkamerspiegels?

 • Ingelijste spiegels
 • Verlichte spiegels
 • IJdelheid spiegels
 • Medicijnkastspiegels
 • Richelspiegels
 • Venetiaanse spiegels
 • Frameloze spiegels
 • Draaipirrors

Wat zijn precies ingelijste spiegels?

Dit is een van de meest fundamentele soorten spiegel. Ingelijste spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en patronen, zodat u er gemakkelijk een kunt kiezen die een aanvulling vormt op het algehele decor van uw badkamer. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van basis tot uitgebreid. Een klassieke en mooie manier om elegantie, licht en verfijning naar elke kamer te brengen, op maat gemaakte spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Ze kunnen worden gebruikt om lichte en flikkerende sombere ruimtes te reflecteren, om een ​​prachtig uitzicht te reflecteren en te vergroten, of om een ​​kamer visueel uit te breiden om diepte en een gevoel van ruimte aan de ruimte te geven.

Hoe verschijnen verlichte spiegels?

Deze spiegels omvatten ingebouwde verlichting, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een moderne badkameromgeving. Als u meer verlichting in uw badkamer nodig hebt, biedt een verlichte spiegel voldoende verlichting vanwege de gloeilampen die in de spiegel zijn geplaatst. Als je naar dit soort spiegel staart, kun je het gevoel hebben dat je een beroemdheid bent. Verluchtspiegels werken door de spiegel van achteren te verlichten met behulp van lichten die uniform op elkaar liggen rond de spiegel, waardoor het licht van de zijkant van de spiegel effectief stralend is. De plaatsing van blussen aan elke kant van een ijdelheidspiegel is een typische praktijk in badkamers.

Wat zijn precies ijdelheidspiegels?

In het geval van een ijdelheidspiegel is het een kleine, scharnierende spiegel geplaatst op een voetstuk dat op de dressoir of ijdelheid tafel rust. In de meeste gevallen is het dubbelzijdig, met een vergroot spiegel aan één kant van het apparaat. Over het algemeen zijn ijdelheidspiegels kleine, persoonlijke spiegels die bedoeld zijn voor dagelijks gebruik, zoals verzorging, toepassing van cosmetica, het repareren van je haar en je over het algemeen helpen om er elke dag op je best uit te zien.

Hoe zien de spiegels in de medicijnkast eruit?

Met een klein opbergvak voor medicijnen en andere benodigdheden, evenals een spiegel op de deur, dienen deze spiegels verschillende doeleinden. Een spiegel van een medicijnkast is een heel eenvoudig stuk spiegelapparatuur. Geneeskundekasten zijn niet langer in stijl; Open schappen heeft zijn plaats in ingenomen. Moderne consumenten willen hun schoonheidsartikelen te zien hebben in plaats van ze achter gesloten deuren te verbergen, en als gevolg daarvan nemen open planken geleidelijk de plaats in van verouderde medicijnkasten.

moderne spiegel met achterlicht

Wat zijn Ledge Mirrors precies?

Ledgespiegels, soms bekend als schaduwboxen, zijn ontworpen met ingebouwde richels die kunnen worden gebruikt om badkameritems op te slaan. Het kiezen van deze optie als u niet genoeg ruimte hebt voor uw badkamerbehoeften, zoals zeep en cosmetische items, is een verstandige beslissing. De ideale locatie voor schaduwboksen daarentegen ligt voor een spiegel. Het is van cruciaal belang om een ​​zorgvuldig toezicht te houden op je bewegingen, en schaduwboksen voor een spiegel is een uitstekende manier om precies dat te bereiken.

Hoe verschijnen Venetiaanse spiegels?

Mooie patronen zijn geëtst in het glas van deze spiegels, die ook fungeert als de grens van de spiegel wanneer deze niet wordt gebruikt. Hang deze spiegel in de badkamer om een ​​vleugje vrouwelijkheid toe te voegen. De Venetiaanse spiegel werd uitgevonden in de 15e eeuw op het kleine Italiaanse eiland Murano, dat zich in de buurt van de stad Venetië bevindt. Venetiaanse spiegels werden zorgvuldig vervaardigd, en het proces van het produceren van een was een tijdrovende en arbeidsintensieve onderneming. Venetiaanse spiegels, die de schoonste spiegels op de planeet zijn, hebben een zeer hoge standaard vastgesteld voor andere spiegelproducenten om te volgen.

Wat zijn precies frameloze spiegels?

Een frameloze spiegel is niet alleen eenvoudig, maar heeft ook een gepolijste rand, waardoor hij een uitstekende keuze is voor een moderne badkamer. Als u een minimalistische uitstraling wilt bereiken, is een frameloze spiegel de juiste keuze. Framloze wandspiegels behoren tot onze populairste producten omdat ze een tijdloze klassieker zijn. Framloze wandspiegels zijn een eenvoudige maar mooie aanvulling op elk interieur of werkplek, dankzij hun eenvoudige maar elegante design. Deze spiegels zijn uitgerust met ingebouwde haken, waardoor het eenvoudig is om ze bijna overal op de muur van uw keuze te plaatsen.

Hoe verschijnen draaispiegels?

Een draaispiegel is een spiegel die met twee scharnierpunten aan de muur wordt bevestigd, waardoor u de spiegel in elke richting kunt kantelen. Het is vergelijkbaar met een ingelijste spiegel, maar het onderscheid ligt in de mogelijkheid om naar behoefte aan te passen. De draaibare wandspiegel bestaat uit een cirkelvormige spiegel die is gemonteerd op een draaibare stang voor bewegingsgemak. Dit geeft de spiegel een aanzienlijke beweging, wat vooral nuttig is in een badkamer, wastafel of toilet, omdat u hiermee lichtbronnen en hoeken gemakkelijker en flexibeler kunt aanpassen.

Wat is de betekenis van Extension spiegels?

Wanneer geplaatst op een muur met een accordeon bevestiging, verleng- of zwenkarm spiegels zijn zichtbaar. Met deze spiegel kunt u de spiegel eenvoudig uitbreiden en samentrekken van en naar de muur, wat een uitstekende optie is voor die kleine badkamers. Sleepspiegels zijn in wezen extra achteruitkijkspiegels met beweegbare verlengingen waarmee u kunt zien wat er achter uw trailer zit. De betekenis van sleepspiegels kan echter niet worden benadrukt. Hoe breder uw aanhangwagen is, hoe langer of groter de trekspiegels die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u niet in een blinde zone rijdt.

Hoe zien de spiegels van de kapitein eruit?

Een kapiteinspiegel is een cirkelvormige spiegel die aan een riem tegen een muur hangt en wordt gebruikt voor navigatie. Het is bijvoorbeeld een prachtig focuspunt in een toiletruimte of een klein wastafeltje. Een kapiteinspiegel straalt elegantie uit en ziet er uitstekend uit als een stuk of als onderdeel van een groep. Het is eenvoudig en tijdloos, en het is uitgegroeid tot de beste vriend van een decorateur. Ontdek hoe je je eigen budgetvriendelijke versie van het beroemde muurdecor kunt maken met dit eenvoudige DIY spiegelproject! 1 Plaats de spiegel zo dat zijn gezicht naar beneden gericht is op een vlak werkoppervlak.

Hoe zien Mirrored Bathroom Cabinets er uit?

Naast het verstrekken van opbergruimte en een spiegel, worden gespiegelde badkamerkasten ook vaak gebruikt om de badkamer te verlichten. Dit is iets waar u elke dag zorgvuldig naar kijkt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen, niet alleen wat betreft opslagcapaciteit, maar ook wat betreft hoe goed het aanvult met het algehele ontwerp van uw kamer.

Wat is verlichte badkamer spiegels en hoe werken ze?

Een verlichte spiegel, die licht leidt naar de ruimtes van de badkamer waar het het meest nodig is, is een populaire aanvulling geworden op hedendaagse badkamers. Veel van hen beschikken ook over een verwarmingsfunctie die het oppervlak ontgebelt nadat de douche of het bad is gebruikt. Er zijn enkele visueel aantrekkelijke ontwerpen in deze categorie.

Wat is standaard wandgemonteerde badkamerspiegels en hoe werken ze?

Een eenvoudige wandspiegel reflecteert licht en laat een badkamer groter en helderder lijken, daarom kan het een goed idee zijn om de grootste spiegel te kopen die op de beschikbare wandruimte past. Selecteer een vorm die overeenkomt met uw thema.

Is er iets ongewoons in de badkamerspiegel?

In overeenstemming met de federale veiligheidsvoorschriften moeten badkamerspiegels worden gemaakt van gehard glas.... In tegenstelling tot conventioneel glas breekt het in kleine bolvormige fragmenten in plaats van scherp puntige stukken wanneer het wordt blootgesteld aan hoge snelheid impact met pure kracht.

Zijn er significante verschillen tussen een badkamerspiegel en een standaard spiegel?

Badkamerspiegels variëren van andere soorten spiegels doordat ze zijn gebouwd uit gehard glas in plaats van normaal glas. Geëerd glas breekt in kleine stukjes wanneer ze verbrijzeld zijn, waardoor de mogelijkheid van ernstige schade wordt verminderd als het glas is gebarsten of gebroken. Badkamerspiegels variëren van gewone spiegels, niet alleen in termen van uiterlijk, maar ook in termen van hun structurele ontwerp.

Wat is het beste soort spiegel om in een badkamer te gebruiken?

Het kiezen van een geborstelde metalen wandspiegel voor uw badkamer is misschien de ideale keuze voor u als u een vleugje elegantie aan uw badkamer wilt toevoegen. Dit soort spiegel heeft een modern ontwerp dat goed past bij een verscheidenheid aan andere ontwerp- en stijlopties.

Is het mogelijk om een ​​spiegel in de badkamer te gebruiken?

Is het bijgevolg mogelijk om een ​​normale spiegel in de badkamer te gebruiken? Nee, omdat de badkamer verstikt is in vocht, zal een normale spiegel de vochtigheid niet volhouden. De steun van de spiegel zal hierdoor uiteindelijk beschadigd raken. Bovendien behandelen bepaalde bouwvoorschriften badkamerspiegels op een andere manier dan andere soorten spiegel.

Naar welke kenmerken moet ik zoeken bij het kopen van een badkamerspiegel?

Een badkamerwandspiegel moet niet breder zijn dan de gootsteen, en het is gebruikelijk dat de spiegel exact dezelfde breedte is als de ijdelheidseenheid, die garandeert dat alles perfect is uitgelijnd tijdens het gebruik van de badkamer. Een ander alternatief is om een ​​spiegel te kiezen die enigszins smaller is in breedte dan de betreffende gootsteen- of ijdelheidseenheid.

Is het mogelijk dat frameloze spiegels uit de mode zijn geraakt?

Arch frameloze spiegels zijn een stijl die voor altijd zal duren. Ze zijn tijdloos in hun aantrekkingskracht. Door een boogframeloze spiegel in uw badkamer te installeren, creëert u het uiterlijk van grotere ruimte en vergroot u de weerspiegeling van licht, waardoor deze ruimer lijkt. Bovendien zal het algehele uiterlijk van uw badkamer worden verbeterd en lijkt het groter te zijn.

Is het nodig om badkamerspiegels in te kaderen?

Kies een frame voor uw badkamerspiegel, omdat het voor vocht veel gemakkelijker zal zijn om vast te zetten, vooral rond het frame, wat misschien een vreselijk idee lijkt. Ze kunnen ook op maat gemaakt zijn met extra opslag ingebouwd, aan de onderkant of achter de spiegel, afhankelijk van uw voorkeuren (denk aan medicijnkasten).

Is het nodig om een ​​specifieke spiegel voor een badkamer te hebben of is het voldoende?

Elke keuze die je kiest, een spiegel is een absolute must voor elke badkamer, of het nu is om ervoor te zorgen dat je geen tandpasta hebt gesplitst bij jezelf bij het borstelen of een laatste aanpassing aan je haar maken voordat je 's ochtends de deur uit gaat. Winkels biedt een brede selectie badkamerspiegels in verschillende vormen, maten en ontwerpen die aan uw behoeften en voorkeuren voldoen.

Is het nodig om een ​​badkamerspiegel breder te zijn dan de gootsteen?

De spiegel moet verticaal lang genoeg zijn om een ​​goede weerspiegeling voor iedereen te bieden. Meestal mag de spiegel niet groter zijn dan de gootsteen of ijdelheid. Over het algemeen mag de spiegel niet te hoog boven de gootsteen worden geplaatst, noch mag deze te dicht bij de gootsteen worden geplaatst, tenzij het een extreem grote spiegel is.

Waar gaat het over badkamerspiegels dat ze zo duur maakt?

Het is mogelijk dat het frame van een spiegel aanzienlijk toevoegt aan de totale kosten van de spiegel. Sommige frames zijn gebouwd uit hout, terwijl andere zijn gebouwd van staal of aluminium. Hoe uitgebreider en complexer het frame is, hoe hoger de totale kosten waarschijnlijk zijn.

Wat is de nieuwste ontwerptrend in badkamerspiegels?

Circulaire patronen en geometrische vormen behoren momenteel tot de meest populaire ontwerpelementen. Als het gaat om badkamerspiegels, is een rechthoek met twee of vier gebogen hoeken een van de meest voorkomende vormen om te gebruiken. Houd ook de steeds modieuze boog in de gaten, die een gevoel van stijl kan communiceren, variërend van de architectuur tot de bizarre in zijn ontwerp en uitvoering.

Zijn gespiegelde badkamermuren tot het verleden?

Een gespiegelde muur was vroeger een voor de hand liggende indicator van verouderd ontwerp, maar die dagen zijn al lang verdwenen. Zeker, gespiegelde muren maken een comeback, en ze kunnen worden gebruikt om een ​​reeks stijlen te creëren, van onder andere schoon en eigentijds tot de luxueuze en decadente.

Hoofdbadkamer spiegel selectie conclusie?

 • Badkamerspiegels zijn zo'n handig stuk apparatuur met functies zoals ingebouwde verlichting en ingebouwde opslag.
 • Klanten kunnen hun favoriete spiegel kiezen uit een eenvoudige muur gemonteerde spiegel, verlichte spiegel of gespiegelde kast.
 • Deze spiegels hebben ingebouwde verlichting, waardoor ze ideaal zijn voor modern badkamergebruik.
 • Als u extra verlichting in uw badkamer nodig hebt, biedt een verlichte spiegel voldoende verlichting vanwege de spiegellichten.
 • Voor een ijdelheidspiegel is het een kleine, scharnierende spiegel die op de dressoir of ijdelheid tafel rust.
 • Frameloze spiegels zijn een eenvoudige maar mooie toevoeging aan elk huis- of werkplek -inrichting vanwege hun eenvoudige maar aantrekkelijke vorm.
 • Een draaipirror is een spiegel gekoppeld aan twee scharnierende punten aan de muur, waardoor je de spiegel in elke richting kunt kantelen.
 • Het is vergelijkbaar met een ingelijste spiegel, maar aanpassing is het verschil.
 • De draaikunderspiegel is een cirkelvormige spiegel, gemonteerd op een staaf voor eenvoudige beweging.
 • Naast opslagruimte worden gespiegelde badkamerkasten ook vaak gebruikt om de badkamer te verlichten.
 • Dat is iets waar je elke dag zorgvuldig naar zult kijken, dus het kiezen van de juiste is belangrijk, niet alleen in termen van opslagruimte, maar ook in termen van hoe goed het het algemene ontwerp van uw kamer aanvult.
 • Een verlichte spiegel die licht verspreidt naar de meest vereiste badkamergebieden is een veel voorkomende toevoeging aan hedendaagse badkamers geworden.
 • Velen hebben een verwarmingsfunctie die het oppervlak na de douche of bad de oppervlakte ontbeert.
 • Deze categorie bevat enkele spectaculaire ontwerpen.
 • Een muur gemonteerde spiegel weerspiegelt licht en

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.