How to arrange a modern bathroom?

Hoe een moderne badkamer te regelen?

Ontdek hoe u in dit artikel een eigentijdse badkamer kunt opzetten.

Modern badkamerontwerp

Hier leest u hoe u een moderne badkamer opzet.

Een kleine badkamer in een blok is anders georganiseerd dan een badkamer. Het combineren van de ingebouwde meubels met het aanrecht waarop de gootsteen zit, biedt extra ruimte voor cosmetica. Aanvankelijk is het belangrijk om een ​​plan te creëren, wat u wilt veranderen, wat het badkamerontwerp zou kunnen zijn en hoeveel het zal kosten. Het gebruik van een douche kan tijd besparen bij het wassen, maar ook water. Badbuizen zijn een prachtige optie voor mensen die genieten van warmte en langdurige, ontspannende baden.

Levendig, sprankelend meubilair werkt mooi in kleine badkamers en voegt ruimte toe. Zwart badkamermeubilair ziet er geweldig uit in grote badkamers. Wit is een alomtegenwoordige, tijdloze tint die trends kan weerstaan. Het belangrijkste is dat er een apart bad in het midden van de badkamer moet zijn, waar u een lang, ontspannend bad kunt nemen. Grote bloemen in prachtige potten worden het meest tentoongesteld in de badkamers, net als kaarsen die comfort en schoonheid toevoegen. Je wilt proberen kasten in de toiletten te hangen waar hier ruimte voor is, maar hang ze niet in de buurt van de wc -bril of bad.

Wat is de beste manier om een ​​badkamer op te zetten?

Er moeten veel overwegingen worden gemaakt voordat ze beslissen over het ontwerp van een bepaalde badkamer of douche. Het moeilijkste aspect zou de schaal zijn. Een kleine badkamer in een flatgebouw is anders georganiseerd dan een badkamer in een huis. Het is ook essentieel om de soorten badkamerinstellingen te overwegen die we selecteren, evenals wie de ruimte zal gebruiken en of we van een bad of een douche houden. Het is een goed idee om vanaf het begin een plan te schetsen voor uw badkamerrenovatie, inclusief wat u wilt veranderen en wat voor soort badkamer inrichting u zou willen. Je moet ook een goed opgeleide gok doen over hoeveel het zal kosten. De badkamer moet gemakkelijk toegankelijk en aangepast zijn om aan de vereisten van alle gebruikers te voldoen.

Wat moet u overwegen tijdens het ontwerpen van een kleine badkamer in een appartementengebouw?

De combinatie van het ingebouwde meubels en het aanrecht waarop de gootsteen ligt, creëert extra ruimte voor cosmetica en andere persoonlijke items. Het meest essentiële om te overwegen is het kleurenschema. Wit is de meest geschikte kleur voor kleine badkamers. Het vergroot de ruimte optisch en biedt er ook diepte aan. Kleine kamers worden vaak gekenmerkt door een minimalistische esthetiek. Met uitzondering van essentiële badkamercollecties, zoals zeepplaten, borstelbekers en andere accessoires, is het beter om onnodige decoratie te voorkomen en cosmetica in kasten te verbergen, zodat er niet veel dingen bovenop de kast staan. De toiletten in het gebouw worden beheerst door hun eigen set van voorschriften, en sommige dingen mogen niet worden gewijzigd. Met het gebruik van slimme toiletstoelen is het zelfs mogelijk om een ​​bidetfunctie te hebben, zelfs in een kleine badkamer. Faciliteiten die afbreuk doen aan de algehele verschijning van de kamer zijn er altijd zichtbaar in, maar ze kunnen ook worden ingebouwd en worden gebruikt als planken.

Wat voor soort verlichting wil je in de badkamer?

In een goed verlicht gebied moeten er verschillende lichtbronnen zijn, waaronder de hoofd- en secundaire bronnen. Extra verlichting, zoals wandlampen, kan nuttig zijn dicht bij de spiegels om ze gemakkelijker te zien te maken. Licht-emitterende diode (LED) strips die spiegels of armaturen op een ongebruikelijke manier aantrekken, zijn extreem populair. Moderne slimme badkamers zijn ook uitgerust met ingebouwde nachtlichten, die extra verlichting bieden, vooral 's avonds en' s nachts. En wat voor soort verlichting zal in de badkamer worden gebruikt om het meer eigentijds te maken? LED's, zonder twijfel. Gebruik bollen of LED-lichten die licht produceren dat zo dicht mogelijk bij wit mogelijk is-en zorg ervoor dat u bollen kiest met een High Color Rendering Index (CRI) (ongeveer 90-100) voor de meest nauwkeurige kleurreproductie. Er wordt gesuggereerd dat lampen in het bereik van 2700K - 3000K worden gebruikt voor het algemene badkamergebruik, en in het bijzonder voor cosmetica -toepassing in de badkamer.

moderne badkamer hoe

Heb je liever een badkuip of een douche?

Wat heb je liever: een badkuip of een douche? Welke heeft de voorkeur? Sommige individuen kunnen zich niet voorstellen dat ze een normale douche nemen, terwijl anderen zich niet kunnen voorstellen om een ​​lange duik in de badkuip te nemen. Alleen een goede, functionele badkameropstelling volstaat in dit geval. Kijk door de vele badkamerontwerpen om te ontdekken hoe u een hoekbadbad met gemak in een kleine ruimte kunt integreren. Het gebruik van een douche helpt u niet alleen om tijd te besparen tijdens het wassen, maar het helpt u ook om water te besparen. Het neemt veel minder ruimte in beslag dan een badkuip, en sommige cabine -oplossingen zijn zeer uniek. Na een bad creëren het water en zeep vlekken op de cabine, waardoor het essentieel is om het regelmatig te wassen.

Het handhaven van de netheid van de cabine kan ook een uitdaging zijn, vooral als deze transparant is. Het gebruik van badtubs is een prachtige optie voor mensen die van de warmte van een langdurig, ontspannend bad houden. Ze zullen een goede match zijn voor gezinnen met jonge kinderen, en ze zullen zich prettiger voelen voor de kinderen. Bathtubs hebben nog steeds bepaalde nadelen en ze zijn duurder dan toiletten in termen van installatie. Voor ouderen die mogelijk moeite hebben om te bewegen en het evenwicht te houden, worden deze producten niet geadviseerd. Als je een complete badkamer hebt die kleiner is dan de gebruikelijke grootte (bijvoorbeeld 32 vierkante voet), is een douche de voor de hand liggende overwinnaar. Douches nemen minder dan een kwart van het vloeroppervlak in beslag in een volledige badkamer van gemiddelde grootte van 40 vierkante voet, terwijl badkuipen meer dan een derde van de vloeroppervlak in dezelfde grootte in beslag nemen.

Dus, wat voor soort badkamertegels moet je kiezen?

Een van de vele keuzes die beschikbaar zijn in de badkamer zijn tegels, die in verschillende ontwerpen kunnen worden gevonden. Als het gaat om het kiezen van badkamertegels, is het onmogelijk om de huidige trends bij te houden. Het verdient de voorkeur om die te kiezen die tijdloos zijn en bestand zijn tegen de huidige modetrend, terwijl ze zich aan een bepaald thema of stijl houden. Glazen tegels zijn badkamertegels die dun, poreus en geëmailleerd zijn. Terracotta is een soort steengoed tegel die plat en getextureerd is. Vanwege hun grote duurzaamheid zijn porseleinen tegels resistent tegen slijtage en giftige stoffen. Een vergelijkbaar criterium onderscheidt de geglazuurde klinker van de ongeglazuurde klinker, die erg moeilijk is en in verschillende kleuren kan worden geproduceerd. Graniet, kaolin en veldspaat worden gebruikt bij de productie van de tegels. Keramische tegels zijn een kosteneffectieve coating die ook eenvoudig te onderhouden is. Ze zijn niet zo duurzaam als porseleinen tegels, maar omdat een badkamer geen hoog verkeersgebied is, kunnen ze zowel op de vloer als op de muren worden gebruikt.

Modern badkamerontwerp

Wat voor soort badkamermeubilair wil je?

We zouden willen weten of de badkamer moet worden ingericht om het zo functioneel als haalbaar te maken. In een ideale situatie is de badkamer ook verstoken van armaturen. Nadien zul je nadenken over hoe je een badkamer kunt ontwerpen, inclusief waar je een badkuip, een toilet, een wastafel en een toiletplank kunt plaatsen. Hoewel massief hout, multiplex en MDF allemaal veel voorkomende materialen zijn voor badkamerkasten, is PVC veruit de meest duurzame en langdurige optie. Dit komt door het feit dat PVC zeer robuust, volledig waterdicht is en er ook een fantastisch uiterlijk en gevoel voor heeft. Meubels die helder en gepolijst zijn, werken goed in kleine badkamers, omdat het gebied groter laat lijken. Wit is een tint die universeel en tijdloos is, en het kan met elke stijl worden gedragen. Badkamermeubels in het zwart zullen bijzonder aantrekkelijk lijken in grote badkamers. Vanwege het feit dat lichte tinten de ruimte groter laten lijken, moet u rekening houden met elk aspect tijdens het ontwerpen van de badkamer.

Elke badkamer, met uitzondering van de kleinste, moet een locatie bevatten voor een wastafel. De diepte van de staande kast in de badkamer, vooral die onder de gootsteen, zou aanzienlijk moeten zijn. De ideale diepte is tussen 50 en 60 cm. De kosten van badkamermeubels variëren afhankelijk van de materialen die worden gebruikt om het te construeren en de stijl waaraan het is ontworpen. Als de badkamersets erop passen, is dit een positieve ontwikkeling. Als er voldoende ruimte in de toiletten is, wilt u misschien experimenteren met hangende badkamerkasten daar. Zolang u ze niet hangt op plaatsen die bijzonder vatbaar zijn, zoals de wc -bril of de badkuip, zouden ze in orde moeten zijn.

Wat is de beste manier om een ​​badkamer op te zetten?

Badkamers bevinden zich meestal naast of verbonden met de slaapkamer. Het badgedeelte is het meest essentiële kenmerk. Badkuip in het midden van de badkamer, waar u kunt ontspannen en ontspannen na een zware dag op het werk wordt aanbevolen. Het is belangrijk om de specifieke verlichting op te merken die het onderscheidende karakter van deze locatie zal verbeteren. Grote bloemen in prachtige potten zijn het meest te zien in badkamers, samen met kaarsen die bijdragen aan het algehele gevoel van comfort en schoonheid. Gebruik deze briljante badkamer organiserende ideeën om uw ruimte in het toilet te organiseren. Deze kleine badkamerorganisatoren kunnen van pas komen als u probeert ruimte te besparen in uw badkamer. Maak een verklaring af met deze eigentijdse ladderplanken in plaats van conventionele kasten.

De belangrijkste componenten van een eigentijdse badkamer?

 • Wat moet u overwegen een kleine badkamer in het huis te bouwen?
 • Het belangrijkste aspect is de kleurenpallet.
 • Wit is de beste badkamerkleur.
 • Moderne slimme badkamers hebben ook ingebouwde nachtlichten, die extra verlichting bieden, vooral 's nachts en' s nachts.
 • Het gebruik van een douche vermindert niet alleen de wastijd, maar bespaart ook water.
 • Na het bad maken water en zeep vlekken in de cabine, waarvoor regelmatige reiniging nodig is.
 • Badbuizen zijn een prachtige optie voor mensen die genieten van de warmte van een lange, ontspannende soak.
 • Ze zullen een geweldige match zijn voor kinderhuizen, en ze zullen comfortabeler zijn voor jongeren.
 • Bathtubs hebben nog steeds bepaalde nadelen en zijn duurder dan toiletten.
 • Voor oudere personen die moeite hebben met bewegen en evenwicht, worden deze producten niet geadviseerd.
 • Een van de vele keuzes voor badkamer zijn tegels, die in verschillende ontwerpen kunnen worden gekocht.
 • Als de toiletten voldoende ruimte hebben, overweeg dan om kasten van de badkamer op te hangen.
 • Zolang je ze niet op een bijzonder gevoelige plaatsen zoals toiletbril of bad hangt, zouden ze in orde moeten zijn.
 • Badkamers zijn meestal aangrenzend of verbonden met de slaapkamer.
 • Baden is een essentieel onderdeel.
 • Bad in de badkamer, waar u kunt ontspannen na een moeilijke dag werk.
 • Let op de specifieke verlichting die de aantrekkelijkheid van deze plek benadrukt.
 • In badkamers worden grote bloemen in prachtige potten het meest gezien, gecombineerd met kaarsen die bijdragen aan het algehele gevoel van comfort en schoonheid.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.