Brand review: Villeroy & Boch.

Merkoverzicht: Villeroy & Boch.

Wat u moet weten over Villeroy & Boch -toiletten.

Wat is Villeroy & Boch Omnia Pro?

Villeroy & Boch Review

Het produceert servies, toiletartikelen en gezondheidsartikelen in Duitsland. Phanolith Porselein, geïntroduceerd tijdens de Universal Exposition van 1900 Parijs, is populair gebleven. Villeroy Boch onderhoudt eisen van zeer hoge kwaliteit en zelfs kleine fouten kunnen leiden tot afwijzing. Deze toiletten zijn een eigentijdse draai aan klassieke WC -panvormen. De Avento -serie heeft bijvoorbeeld randloze wc -stoelen en ergonomische kommen met hellende randen.

Het benadrukt netheid, bruikbaarheid en schoonheid. Toxic-vrije dubbelgevaren glazuren en sierverven worden traditioneel gebruikt door Villeroy & Boch. Door de afstandsbediening van de Villeroy & Boch Viclean U -stoel kan de gebruikerservaring aanpassen. De Vi Clean L is een verbluffende mix van esthetiek en bruikbaarheid tegen lagere kosten. De Aveo -serie is de piek van badkamer luxe, het combineren van hedendaags Europees ontwerp, aantrekkelijke geometrie en nauwgezet vakmanschap.

De gedurfde moderne ontwerpen van Joyce laten zien hoe ze betaalbaar kunnen worden geavanceerd Europese badkamerproducten. De washoge muurhange pan gebruikt elke spoeling slechts 4,5 liter water, waardoor u geld bespaart. De Villeroy & Boch Memento Wall Hung WC is een prachtig 21e -eeuwse ontwerp. Het Joyce -vloerstandige bidet heeft strakke lijnen, een geweldige witte alpin -afwerking en een eenvoudige vorm. Villeroy & Boch is een Duits keramiekbedrijf gevestigd in Mettlach.

De La Belle Wall Mounted Bidet 5427 00R1 Blends functionaliteit en elegantie. Intuïtief ontwerp vermindert rommel en laat ruimte voor de badkamer om te ademen. Château de Villeroy & Boch verwerft het Heinrich -porselein van SELB. Dit bedrijf maakt Bone China al 30 jaar. De Omnia Pro Line van Villeroy & Boch omvat badapparatuur voor zowel openbaar als privégebruik. Bone China is het moeilijkste porselein of China -keramiek, met grote mechanische en fysieke kracht. Als de Duitse producten uitstekend zijn, worden Villeroy- en Boch -toiletten vervaardigd in Thailand.

Wat is de geschiedenis van Villeroy & Boch?

François Boch en zijn drie zonen, alle bekwame smeden, richtten Villeroy & Boch op in 1748. Het bedrijf begon in Audun Le Tiche, Lorraine, toen de Iron Master een aardewerk creëerde met zijn studenten. Het kreeg toestemming om een ​​keramische oven te bouwen in 1766 in Septfontaines, Luxemburg, waar het een porseleinen fabriek had. Op 14 april 1836 fuseerde het bedrijf met een concurrent, Nicolas Villeroy, om Villerory-boch te worden. In 1869 bouwde het bedrijf 's werelds eerste tegelfabriek gewijd aan architecturale tegels.

Villeroy & Boch AG is een Duits bedrijf dat servies, toiletartikelen en wellnessproducten maakt. Het bedrijf heeft nu twee divisies: serviesgoed en badkamer- en gezondheidsgoederen. Het tegelbedrijf werd in 2006 afgesplitst. (V&B FLIESEN GMBH). Toen de familie Villeroy hun aandeel verkocht in V&B Fliesen GmbH, kocht Eczacbaş Holding een belang van 51%. Het aandelenkapitaal van Vandebfliesen is momenteel slechts 2,29 procent van het gehele aandelenkapitaal.

Jean-Baptiste Stahl richtte Villeroy & Boch op in Mettlach, Duitsland. Het Phanolith-porselein van de keramiekindustrie staat bekend om zijn semi-transparante look. Het ontwerp debuteerde op de Universal Exposition 1900 Parijs en is sindsdien populair in Duitsland. Villeroy & Boch is nu een van 's werelds grootste keramische fabrikanten.

Hoe werkt Villeroy & Boch -technologie?

Bij gebruik in combinatie met bepaalde productiemethoden, zorgt Titanceram voor de fabricage van zeer precieze vormen zonder langdurige duurzaamheid op te offeren. Direct Flush is een randloos toilet dat gemakkelijker te reinigen is dan conventionele toiletten. Quaryl is een nieuwe substantie die de kwaliteiten van echte kwarts combineert met acrylhars.

Is Villeroy & Boch een goed merk?

Villeroy Boch heeft een extreem strikte kwaliteitsnormen, en zelfs de kleinste fout kan ertoe leiden dat een servies wordt afgewezen omdat het grootste deel van hun basis servies in Duitsland wordt gemaakt. Niet alle Villeroy & Boch -producten worden echter gemaakt in Duitsland. Veel van hun cadeauwerk wordt gemaakt in China.

Hoe werkt een toilet van Villeroy & Boch?

Villeroy en Boch is een bekende fabrikant van keramische en sanitaire goederen. Een breed scala aan mooie, eigentijdse en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis is ontwikkeld met behulp van deze expertise. Hier vindt u muurhange en back-to-muur toiletten, spoelplaten, verborgen reservoirs, bidets, eenheden voor kinderen of personen met mobiliteitsproblemen en dichtbij gekoppelde eenheden die minder water gebruiken. Elk van de Villeroy & Boch -reeksen op deze pagina's biedt alle opties die u nodig hebt om een ​​mooi, modern, schoon en efficiënt WC te creëren.

Hoe werken Villeroy & Boch Avento -toiletten?

De Avento -lijn is er trots op traditionele ontwerpelementen op te nemen. Sommige producten hebben een uniek randloos ontwerp dat netheid, nut en esthetiek benadrukt. De binnenste rand holle is verdwenen, waardoor bacteriën minder ruimte hebben om te groeien. Er zijn ergonomische kommen met hellende zijkanten om spatten en wandbevesten te verminderen met een Europese flare om het binnenlicht en de ruimte te vergroten.

V&B Hommage toiletten

Een moderne kijk op traditionele WC Pan Forms, de Villeroy & Boch Hommage Wall Hung toilet maakt deel uit van de Villeroy & Boch -lijn. De nieuwste vorm van de klassieke WC -pan is onmiddellijk authentiek en past goed in elke moderne stedelijke woonruimte. Zacht-close stoelen bieden een extra mate van rustig plezier. De Villeroy & Boch Hommage Floor Standing Bidet is gemaakt van het hoogste kwaliteit sanitaire porselein. Naast de door de fabriek aangebrachte keramicpluscoating, die het alpine-witte oppervlak beschermt tegen kleuring, kunt u kiezen tussen een of drie tapgatopties die overeenkomen met uw voorkeur tik.

Wie zijn Villeroy en Boch?

Een breed scala aan porselein- en botporselein -servies, kristalglazen, roestvrijstalen bestek en thuisdecoratie zijn verkrijgbaar bij Villeroy & Boch. Als u een groot feest of een eenvoudige dagelijkse maaltijd bereikt, vindt u hier alles wat u nodig hebt.

Is er lead in Villeroy & Boch?

Om de beste kwaliteit te garanderen, heeft Villeroy & Boch altijd alleen loodvrije, ultra-even dubbel bevuizingen en decoratieve verven gebruikt die zijn gecontroleerd op gevaarlijke chemicaliën.

Hoe werken Villeroy & Boch Subway 2.0 toiletten?

Het productbereik van Subway 2.0 heeft gestroomlijnde producten die elegante eenvoud en functionaliteit combineren. Muur gemonteerde toiletpannen en bidets zijn gebouwd uit zacht gebogen sanitair porselein. Deze producten zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor hedendaagse en creatieve huizen. Verschillende van de typen kunnen de Ceramicplus -behandeling toegepast hebben om vlekken en Limescale -opbouw te voorkomen.

Is Villeroy en Boch een luxemerk?

Villeroy & Boch-goederen zijn niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel voor het hedendaagse huis en kantoor.

Hoe werken Villeroy & Boch Architectura -toiletten?

De architectura -lijn is gebaseerd op een ontwerpconcept dat de hoogwaardige constructie benadrukt. Het Square Close Couple WC heeft bijvoorbeeld sterke lijnen en hoeken, maar wordt verzacht met mooie rondingen om in het algemeen een samenhangende te vormen. Vanwege de sterke visuele vorm zou dit een gemakkelijke optie zijn voor elke hedendaagse inrichting, privé of openbaar. De kit bevat een standaard of zacht-close toiletbril met een snel vrijgavemechanisme.

Wie maakt de stoelen van Viclean & Viconnect, reservoirs en knoppen?

Deze serie toont de constante innovatie van Villeroy & Boch in nieuwe technologieën. Een voorbeeld van progressieve vooruitgang is externe controletechnologie. Met de afstandsbediening van de Viclean U -stoel kan het de gebruikerservaring aanpassen tot het minste detail. De installatie van een verwarmingselement biedt maximaal comfort aan klanten. De stoelbedekking kan worden geopend en gesloten en de locatie van de watertemperatuur, stroom en mondstuk kan worden aangepast. De VI Clean L treft een prachtige mix tussen prachtige esthetiek en uitstekende functionaliteit terwijl het goedkoper is.

Hoe werken Villeroy & Boch Aveo -toiletten?

De Aveo Line van Villeroy & Boch is het toppunt van badkamer luxe, het combineren van moderne Europese stijl en aantrekkelijke geometrie met zorgvuldig vakmanschap en krachtige engineering. Het Aveo New Generation Bidet is een mooie aanvulling op elke eigentijdse badkamer. Voor een modernere look is het Aveo New Generation Wall-Hung-toilet een geweldige keuze. Souline hygienisch porselein en strakke lijnen vullen andere items in de Aveo -serie aan.

Wie maakt Villeroy en Boch?

In 1748 begonnen François Boch en zijn drie zonen keramartikelen en decoratieve kunstobjecten te produceren. Maison Villeroy & Boch werd opgericht in 1836 door Jean-François Boch en Nicolas Villeroy, een gerenommeerde fabrikant van steengoed. Hun vakbond creëerde een van de eerste wereldwijde spelers van de 19e eeuw.

Wat zijn Soho Villeroy & Boch -toiletten?

Deze muurhange en back-to-muur toiletten worden geleverd met een verscheidenheid aan bijpassende frames, spoelborden en verborgen reservoirs. Gesloten gekoppelde eenheden zijn een goede investering op lange termijn, omdat ze groenblijvend zijn en minder water gebruiken. Compacte varianten met verborgen bevestiging verwijderen de behoefte aan grote muur gemonteerde reservoirs. Miniatuureenheden, zoals het metro compacte muurhange toilet, zijn ideaal voor en-suites of kleine badkamers. Toegewijde afdelingen helpen mensen met mobiliteitsproblemen die de faciliteit binnenkomen en verlaten.

Hoe werken Villeroy & Boch Subway (SOHO) toiletten?

Deze muurhange en back-to-muur toiletten worden geleverd met een verscheidenheid aan bijpassende frames, spoelborden en verborgen reservoirs. Gesloten gekoppelde eenheden zijn een goede investering op lange termijn, omdat ze groenblijvend zijn en minder water gebruiken. Compacte varianten met verborgen bevestiging verwijderen de behoefte aan grote muur gemonteerde reservoirs. Miniatuureenheden, zoals het metro compacte muurhange toilet, zijn ideaal voor en-suites of kleine badkamers. Toegewijde afdelingen helpen mensen met mobiliteitsproblemen die de faciliteit binnenkomen en verlaten.

Wat is een O.Novo -toilet?

De washdown-wandpan is een van de items van de O.Novo-collectie die stijl en functie combineren. Het apparaat verbruikt elke spoeling slechts 4,5 liter water, wat resulteert in aanzienlijke waterbesparingen. Een randloos ontwerp biedt meer doorspoeldekking en is meer hygiënisch omdat ziektekiemen niet rond de pan kunnen groeien wanneer het wordt geïnstalleerd. Een brede selectie van alternatieve bijlagen zorgt voor individuele aanpassing en eenvoudige installatie. Optionele extra's zijn onder meer geluidsisolatie, een stoel en deksel met snelle release en zachte afsluitende scharnieren, en een armleuning met snelle release.

Hoe werken Villeroy & Boch Omnia Architectura -toiletten?

Het duurzame Omnia Architectura -bereik biedt kleinere varianten voor ruimtes met beperkte ruimte, zoals kwekerijen of scholen. De dichte gekoppelde WC-suite is ontworpen om naadloos in elke eigentijdse badkamer, garderobe of en-suite te passen. Een dicht gekoppeld ontwerp bespaart geld door de grootte van het stortbak te verminderen en de hoeveelheid water die elke spoeling gebruikte. Upgrades naar de basisstoel zijn onder meer een rustige en mooie soft-close optie en behandelingen met de Villeroy en Boch Ceramicplus-afwerking. Dit steert krachtig af en zorgt ervoor dat de eenheid nieuwere lijken.

De Joyce -toiletten zijn Villeroy & Boch -toiletten.

Esthetisch aantrekkelijke en praktische stukken zijn de nadruk van de Joyce -collectie, met behoud van de hoge kwaliteit die wordt verwacht van Villeroy & Boch. Het straalt elegantie, ruimte en nut uit. De Joyce Wall Hung Pan is een stijlvol meubelstuk met deze functies. Het past goed bij het hedendaagse thuis- en hotelontwerp. Het beschikt over het Villeroy & Boch Aquarareduct System en een efficiënte en milieuvriendelijke blos van 3 of 4,5 liter, afnemend waterverbruik. Esthetische eenvoud wordt weerspiegeld in zijn gladde oppervlakken en heldere lijnen. Het Joyce Floorstaande bidet is geschikt voor gebruik in een moderne omgeving. De strakke lijnen, uitstekende witte alpin -afwerking en basisvorm maken het moeiteloos compatibel met de rest van de Joyce -collectie. De gedurfde hedendaagse ontwerpen van Joyce laten zien hoe ze geavanceerde Europese badkamerartikelen in de collectie kunnen worden opgenomen tegen een betaalbare prijs.

Hoe werken Villeroy & Boch Memento -toiletten?

De aandenkenswand heeft WC een werk uit de 21e eeuw. Dit kunstwerk is absoluut muurhoofd en adembenemend zuiver van vorm. Verborgen bevestigingsmiddelen houden de lijnen netjes en de unieke keramicpluscoating is bestand tegen limiet en vlekken. Het Memento Bidet is een klassiek item met een tijdloze stijl. Het kan worden gemengd en gekoppeld aan andere aandenkens en andere merken. De strakke lijnen in glanzende witte sanitaire porselein vullen een moderne badkamer inrichting aan.

Wat is de serie Villeroy & Boch La Belle en hoe is het uniek?

Geniet van de luxe van de La Belle Wall Mounted Bidet 5427 00R1. Het wordt klassiek beïnvloed en combineert bruikbaarheid en schoonheid. De subtiele elegantie van het ontwerp, met schone, stromende lijnen, is de basis voor de uitstekende bouwkwaliteit. Dit bidet is afgewerkt in een witte glans en is bedekt met de unieke vlekbestendige keramicpluscoating. Een op de muur gemonteerd toilet en stoel, zoals de La Belle 5627 10R1, is een verstandige keuze voor eigentijds, schoon leven. De slanke geometrie vormt een aanvulling op elk modern badkamerdecor terwijl het rommel verkleint en de badkamer kan ademen. Het opnemen van een soft-close stoel die het meubilair aanvult, biedt extra comfort en elegantie. Dit uitgebreide assortiment badkamerartikelen van hoge kwaliteit is een voorbeeld van de wereldwijde reputatie van Villeroy & Boch in het ontwerp en de productie van Europese badkamerproducten. Elk bedrijf weet dat openbare toiletten schoon en gepolijst moeten zijn, omdat ze het imago van het bedrijf vertegenwoordigen. Villeroy en Boch hebben een breed scala aan syfonische urinoirs. Deze zijn efficiënt, strak en geurloos, dus brengen ze een gecombineerd gevoel van netheid en elegantie over. Het grote scala aan hoogwaardige WC-eenheden en bidets biedt keuzes voor zowel particuliere als openbare ruimtes. Villeroy & Boch heeft de hoogwaardige keramische en sanitaire ware die u nodig hebt om uw huidige badkamer te verbouwen of een nieuw gebied te bouwen in een eigentijdse stijl.

Is Villeroy & Boch British?

Villeroy & Boch (uitgesproken [Vilwa e BK]) is een Duitse fabrikant van keramiek met hoofdkantoor in Mettlach, Saarland. Het bedrijf is gevestigd in Mettlach.

Kunnen Villeroy & Boch -artikelen vaatwass kunnen zijn?

Vaatwasser en magnetron veilig Villeroy & Boch Porselein en Bone Porselein. We raden ongeparfumeerde afwasde af.

Is Villeroy en Boch een Bone China Maker?

De eerste collectie Villeroy & Boch Bone China. Villeroy & Boch heeft de historische Heinrich -porseleinfabriek in SELB overgenomen. Deze fabriek produceert al meer dan drie decennia bot China, die Villeroy & Boch eerst in Europa introduceerde.

Wat zijn Villeroy & Boch Omnia Classic -items?

Omnia -klasse is een veelzijdige collectie die ideaal is voor openbare ruimtes zoals kinderdagverblijven en scholen, evenals privé -toiletten. De Omnia Classic Close Coupled WC 6623.10 is een verfijnd stuk Europees ontwerp. Dit moderne, onopvallende toilet met dichtbij gekoppelde is ook milieuvriendelijk. Het bespaart water en ruimte omdat het op de muur is gemonteerd. De Omnia Classic Pan Vita WC 6683.10 is toegankelijker voor mensen met mobiliteitsproblemen. Het compacte ontwerp omvat een dual-flush stortbak met een kortere optie, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Wat is Villeroy & Boch Omnia Pro?

De Omnia Pro -serie biedt een breed scala aan badapparatuur die geschikt is voor zowel openbaar als privégebruik. De Pan 7602 van het Omnia Pro Child is een moderne mix van praktische en traditionele elegantie die is ontworpen voor jongeren. Deze kleinere pan is ideaal voor gebruik in kwekerijen, basisscholen, restaurants en andere openbare ruimtes waar kinderen zich verzamelen. De Omnia Pro Siphonic Urino 7502 is onmiskenbaar uniek. Het onderscheidende ontwerp van dit urinoir maakt het geschikt voor gebruik in bars en restaurants, naast andere locaties.

Hoe verschilt Bone China van porselein?

Bot China is het meest duurzame porselein of China aardewerk, met uitstekende mechanische en fysieke sterkte, evenals chipweerstand.

Is Bone China superieur dan fijn China?

Porselein is meestal dikker dan bot China. Het smeden van porselein vereist een hogere temperatuur, meestal ongeveer 1.455 ° C/2.650 ° F. Bone China is lichter en mooier dan porselein. De hoeveelheid bot in bot China beïnvloedt zijn duurzaamheid.

Is Bone China slecht voor jou?

Bone China is het veiligste servies, omdat het geen lood of cadmium heeft. Het is ook uitstekend voor de gezondheid van mensen, omdat het botas omvat, die mineralen bevat die goed zijn voor de gezondheid van mensen.

Hoe verschilt premium porselein van het gewone porselein?

Premium porselein, vaak bekend als China, is een product van hoge kwaliteit gemaakt van een combinatie van fijne materialen die herhaaldelijk worden verwarmd tot een hoge glans. Premium porselein, hoewel minder duur dan Bone China, heeft dezelfde uitstekende kwaliteit en shell-achtige glans.

Hoe zijn Villeroy en Boch -toiletten begonnen?

Volgens een forumgebruiker worden Villeroy & Boch-producten nu geproduceerd in Thailand ... waarvan wordt aangenomen dat de Duitse goederen goed zijn.

Waar worden Villeroy en Boch gemaakt?

Het grootste deel van hun basis servies is in Duitsland gemaakt. Niet alle Villeroy & Boch -producten worden echter gemaakt in Duitsland. Veel van hun cadeauwerk wordt gemaakt in China.

Hoe maak je een Villeroy & Boch -toilet schoon?

Watervlekken, olieresten en zeepresidu kunnen gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een badkamerreiniger of een reinigingsoplossing op basis van azijn. Gebruik huishoudelijke azijn of verdunde azijn essentie om limofale vlekken te verwijderen zonder 'chemicaliën'.

Zal mijn Villeroy en Boch -toilet werken SplashLet Slimme bidetstoel?

Het is voorwaardelijk, dat is alles. Controleer of het toilet langer is dan het BrookPad Splash laten we een minimale lengte instellen. SplashLet Wordt geleverd in lengtes van 480 mm tot 528 mm. Controleer dubbel dat alle vereiste montagemoeren zijn gemonteerd. Om een ​​stoel te installeren, moet de afstand tussen montagebouten kleiner zijn dan 180 mm. Een slimme toiletstoel kan uit deze serie worden geïnstalleerd op een Grohe -toiletpot. Als u uw badkamer renoveert, kunt u een slim toilet in een glazen kom vervangen of gewoon installeren.

Conclusie Villeroy & Boch Review

 • Het produceert servies, toiletartikelen en gezondheidsartikelen in Duitsland.
 • Villeroy Boch onderhoudt eisen van zeer hoge kwaliteit en zelfs kleine fouten kunnen leiden tot afwijzing.
 • Deze toiletten zijn een eigentijdse draai aan klassieke WC -panvormen.
 • De Avento -serie heeft bijvoorbeeld randloze wc -stoelen en ergonomische kommen met hellende randen.
 • Het benadrukt netheid, bruikbaarheid en schoonheid.
 • Toxic-vrije dubbelgevaren glazuren en sierverven worden traditioneel gebruikt door Villeroy & Boch.
 • Door de afstandsbediening van de Villeroy & Boch Viclean U -stoel kan de gebruikerservaring aanpassen.
 • De Aveo -serie is de piek van badkamer luxe, het combineren van hedendaags Europees ontwerp, aantrekkelijke geometrie en nauwgezet vakmanschap.
 • De gedurfde moderne ontwerpen van Joyce laten zien hoe ze betaalbaar kunnen worden geavanceerd Europese badkamerproducten.
 • De washoge muurhange pan gebruikt elke spoeling slechts 4,5 liter water, waardoor u geld bespaart.
 • De Villeroy & Boch Memento Wall Hung WC is een prachtig 21e -eeuwse ontwerp.
 • Het Joyce -vloerstandige bidet heeft strakke lijnen, een geweldige witte alpin -afwerking en een eenvoudige vorm.
 • Villeroy & Boch is een Duits keramiekbedrijf gevestigd in Mettlach.
 • De La Belle Wall Mounted Bidet 5427 00R1 Blends functionaliteit en elegantie.
 • Intuïtief ontwerp vermindert rommel en laat ruimte voor de badkamer om te ademen.
 • Château de Villeroy & Boch verwerft het Heinrich -porselein van SELB

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.