Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws

Instructies voor het bouwen van een kas.

DIY tuin tuinieren kas hoe planten

Instructies voor het bouwen van een kas.

Leg grind of houtsnippers tussen de steunplaten. Er zijn drie manieren om dit te bereiken. Het belangrijkste doel van een binnenkas is om het zonlicht te vergroten en tegelijkertijd de planten tegen de kou te beschermen. Het kopen van een kit van standaardformaat die geen wijzigingen nodig heeft, kan goedkoper zijn dan alles zelf in elkaar te zetten. Ondanks het feit dat u geld moet investeren, zullen de resultaten de moeite waard zijn.

Lees verder →


Tuinwerkzaamheden voor september.

bloemdessin tuin tuinieren verbouwing hoe hoe installeren hoe te gebruiken

Tuinwerkzaamheden voor september.

Tuintips en ideeën voor september. Haal het meeste uit de maandenlang tuinieren die je hebt gestoken. Als het buiten koud is, haal dan kwetsbare planten naar binnen. Het is tijd om winterperkplanten en voorjaarsbollen te zaaien. Maai het gazon opnieuw om al het door harken veroorzaakte kruipende grassen en onkruid te verwijderen.

Lees verder →


U bent uw badkamer aan het verbouwen.

Schik een badkamer badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkamer verbouwing gids hoe idee

U bent uw badkamer aan het verbouwen.

Een nieuwe badkamer kan met vertrouwen in acht eenvoudige stappen worden gebouwd. Maak vloertekeningen voor zowel uw bestaande als toekomstige badkamers om te zien welke elektrische en sanitaire veranderingen nodig zijn. De tekeningen zullen de positie van het nieuwe sanitair en meubilair aangeven, evenals de warm- en koudwaterleidingen. Verwijder het toilet, de douche, het bad en de wastafel uit de kamer. Sluit het water af op de hoofd- en alle individuele toevoerpunten.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​bad te kopen?

badkuip badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën gids hoe hoe te gebruiken

Wat is de beste manier om een ​​bad te kopen?

Het renoveren van een badkamer of het vervangen van het bad vereist nauwkeurige metingen om te garanderen dat het nieuwe bad past. Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je bad verder in de kamer te plaatsen voor een luxere uitstraling. Bad- en douchemengkranen zijn mechanisch of thermostatisch. Overweeg of je een bad- en douchemengkraan nodig hebt als je het bad als douche gaat gebruiken. Rechte baden zijn de meest voorkomende en passen in elke ruimte.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​wastafel te kiezen?

Schik een badkamer bekken Bassin -kranen badkamer badkamerontwerp badkamerideeën gids hoe

Wat is de beste manier om een ​​wastafel te kiezen?

Kies de juiste maat wastafel voor je garderobe of badkamer. Als je je badkamer gaat renoveren, kun je overwegen om je wastafel te verplaatsen. Informeer naar het soort muur waarop uw wastafel wordt aangesloten en de verwijderingstijd. Gebruik onze sanitairartikelen om te zien of ze u kunnen helpen. Ze laten u niet alleen zien hoe u taken moet uitvoeren, maar helpen u ook uw watersysteem te begrijpen.

Lees verder →

Judge.me Review Medals