Beoordelingen van non-fictieboeken om te lezen

The Art of Rest door Claudia Hammond

Claudia Hammond Gezondheid Levensstijl Mentale gezondheid Motiverende zelfhulp Psychologie Sociale psychologie De kunst van rust

The Art of Rest door Claudia Hammond

Je bent niet alleen als je soms moeilijk vindt om moeilijk te zijn. Het leven is een constante bron van stress. Elk klein ding komt op, van druk op het werk tot thuis stress, ongeopende e -mails tot gerechten die ongewassen blijven - en de continue existentiële angst wordt niet eenvoudiger. Het goede nieuws is dat er een eenvoudige remedie is voor stress: slaap. Het was om deze reden dat de rusttest, de grootste studie van rust ooit, probeerde te identificeren precies die activiteiten die individuen beschouwen als de meest rustgevende. De quiz duurde 40 minuten om te voltooien en ontving antwoorden van meer dan 18.000 personen uit 135 landen in 2016. De top tien RESTful -activiteiten werden ook opgenomen in het boek The Art of Rest. Deze opmerkingen geven inzicht in vijf van de tien hierboven beschreven acties. Hun verklaringen van beide waarom deze activiteiten herstellend zijn en hoe het verkrijgen van het juiste type rust uw leven kan verbeteren, zijn in het hele boek met elkaar verweven.

Lees verder →


Doughnut Economics by Kate Raworth

Ambachten Economie Voorspelling Tuinieren Thuis Planten

Doughnut Economics by Kate Raworth

Als het een mens is om fouten te maken, verschillen economen niet van de rest van ons omdat ze blunders maken. Theorieën die ons betoveren in schoolboeken leiden ons vaak verkeerd in de eigenlijke wereld, en vice versa. Het blijkt dat zelfs de beroemdste geesten onhandige voeten hebben. Economische concepten daarentegen kunnen opmerkelijke uithoudingskracht hebben. Zoals de Britse econoom John Maynard Keynes beroemd opmerkte, zijn 'praktische mannen' die hun onafhankelijkheid van denken waarderen vaak 'de slaven van een dode econoom', volgens zijn observaties. Ondanks het feit dat ze hun verkoop-per datum hebben doorstaan, blijven bedrieglijke verklaringen op de plank zitten op de markt van ideeën.

Lees verder →


Voedseloplossing door Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Omgeving Familie Voedseloplossing Algemene medische problemen Gezondheid Zorgbeoefenaars Levensstijl

Voedseloplossing door Dr. Mark Hyman

Bekijk de ingrediënten van dichterbij de volgende keer dat u een pakket chips of een blikje cola koopt. Is het niet waar dat ze allemaal zo onschuldig klinken? Corn -siroop, tarwezetmeel en sojaolie worden allemaal gebruikt. Ze bevatten echter de sleutel tot veel lijden dat we om ons heen zien. Voedsel dat overdreven is verwerkt, schaadt onszelf en het milieu. Het is de drijvende kracht achter de vreselijke statistieken over hartaandoeningen, kanker en diabetes type 2. En het is de schuld van de enorme hoeveelheid CO2 die de afgelopen jaren in de atmosfeer is uitgestoten. Is er een daling van het aantal honingbijen? Is het mogelijk om een ​​zomer te hebben zonder vlinders? Je hebt het waarschijnlijk al geraden. Agro -industrialisatie, die nodig is om alle junkfood te creëren die we consumeren, vernietigt de natuurlijke omgeving en verstoort de versnelling van de klimaatverandering.

Lees verder →


Het Pegan -dieet van Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Gezondheidswetenschappen Geneesmiddel Voeding Preventieve geneeskunde Het Pegan -dieet Gewichtsverlies diëten

Het Pegan -dieet van Dr. Mark Hyman

Op het eerste gezicht lijken de paleo- en veganistische diëten diametrisch tegengestelde benaderingen van voedingsbeheer te zijn. Een deel van de reden hiervoor is te wijten aan een reeks populaire clichés die contrasteren tegen de vetrijke, koolhydraatarme ideologieën van vleesetende Paleos tegen het boerenkool-first beleid van vermeende zelfverwervende veganisten. Deze clichés omvatten in werkelijkheid, de twee diëten hebben veel meer gemeen dan ze niet. Afgezien van vlees, pleiten beide voor een plantaardig, hele voedingsdieet met weinig koolhydraten, suiker, zuivelproducten en additieven en veel vezels. Om het beste van beide werelden te krijgen, combineert het Pegan-dieet deze twee gratis voedingsideologieën in één set eenvoudige, wetenschapsgestuurde aanbevelingen die de gezondheid en de verlengde levensduur bevorderen. Er wordt uitgelegd hoe goed eten je humeur kan verbeteren, waarom vlees geen ethische catastrofe hoeft te zijn en hoe je groenten bij elke maaltijd in deze noten de belangrijkste attractie kunt maken.

Lees verder →


Een korte geschiedenis van tijd door Stephen Hawking

Een korte geschiedenis van de tijd Astronomie Natuur Wetenschap Ruimtewetenschap Stephen Hawking

Een korte geschiedenis van tijd door Stephen Hawking

Het zien van de hemel gevuld met sterren 's nachts is een van de meest visueel verbluffende en tot nadenken stemmende bezienswaardigheden op de planeet. Er is iets met het fonkelen van het universum dat ons smeekt om een ​​moment te nemen en enkele van de meest diepgaande mysteries van het universum te overwegen. Een korte geschiedenis van tijd zal bijdragen aan de verlichting van deze mysteries door de principes te onthullen die de kosmos regeren. Omdat het in begrijpelijke termen is geschreven, zal het zelfs degenen helpen die niet wetenschappelijk geneigd zijn te begrijpen waarom de kosmos bestaat, hoe het is ontstaan ​​en hoe de toekomst eruit zal zien. Je leert ook over vreemde fenomenen zoals als zwarte gaten, een soort vacuüm dat alles (of bijna alles) naar hen toe trekt. Nog belangrijker is dat je de mysteries van de tijd zelf zult leren, omdat deze notities de antwoorden bieden op vragen als "hoe snel is tijd voorbij?" evenals "Hoe weten we dat het vooruit gaat?"

Lees verder →